ANTONIO LEBRUN

Contactgegevens ANTONIO LEBRUN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTONIO LEBRUN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTONIO LEBRUN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES BARONNIES 1; 7100; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64222645 (+32-64222645) 64222645 (+32-64222645)

Fax (fax): +32 (16) 610-48-82 +32 (16) 610-48-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTONIO LEBRUN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTONIO LEBRUN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTONIO LEBRUN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTONIO LEBRUN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTONIO LEBRUN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTONIO LEBRUN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTONIO LEBRUN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTONIO LEBRUN
Products information ANTONIO LEBRUN

BTW identificatienummer (tax): BE01243621826
Ondernemingsnummer: 5602722167
Hoofdstad (capital): 791,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 701,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in ANTONIO LEBRUN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTONIO LEBRUN
(Get full report from official database of BE for ANTONIO LEBRUN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTONIO LEBRUN
Addition kinds of activities for ANTONIO LEBRUN

399902. Haar- en haarproducten | Hair and hair-based products
14420100. Zandwinning | Sand mining
17999944. Vlagpaal erectie | Flag pole erection
26750403. Eierschalen vulstoffen en flats, doodgesneden: aangekochte materialen | Egg case fillers and flats, die-cut: purchased materials
30691000. Hard rubber en gegoten rubber producten | Hard rubber and molded rubber products
35419908. Reparatie en reparatie van gereedschapsmiddelen, metalen snijtypes | Machine tool replacement & repair parts, metal cutting types
35420402. Spinning machines, metaal | Spinning machines, metal
59610201. Computersoftware, postorder | Computer software, mail order

Werken bij ANTONIO LEBRUN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTONIO LEBRUN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTONIO LEBRUN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTONIO LEBRUN. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste: Klaarzetter/magazijnier (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een warm grootbakkerij regio Gent zoeken wij een kandidaat die een bijverdienste zoekt. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten en afleveren van de producten in de verschillende winkels van de centrale.

  • Payroll Administrator tijdelijk (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een expert in sociale wetgeving en je verzekert een snelle en uitstekende loonadministratie en de administratie voor de sociale wetgeving voor uitzendkrachten van Randstad en Tempo-Team. Je verzorgt m.a.w een correcte en tijdige betaling van de lonen, de input van de prestaties, het beheer van recupuren, de opvolging van repayments, de behandeling van correcties en de afhandeling van de sociale documenten (vnl. ziekte). Je geeft eveneens eerstlijns advies m.b.t. het sociaal-juridisch kader aan de consulenten van Randstad en Tempo-Team.

  • Sanitair Installateur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaats sanitaire installaties bij particuliere klanten thuis.

  • Customer service medewerker deeltijds of voltijds (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt klanten op verscheidene manieren verder, onder andere het telefonisch beantwoorden van vragen en klachten, reageren op e-mails van klanten, bijhouden en opvolgen van klantendossiers tot het volledig beheren van je eigen portefeuille aan klanten kunnen deel uitmaken van je takenpakket. Wij hebben vacatures op zowel inbound (klantendiensten) als outbound (telesales, call center) afdelingen.

  • Huishoudhulp dienstencheques Zwevegem - Sint Denijs en randgemeenten (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Mol-Balen (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, .…). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student decoratiewinkel 31/10 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een internationale winkelketen met een vestiging in Eeklo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) om te werken op woensdag 31/10 van 9u30-18u! Je helpt de klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je geeft de klanten een warm welkom, laat hen thuis voelen en adviseert hen in ons breed aanbod van producten. Je maakt deel uit van het team, waar we altijd zorg dragen voor elkaar. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten volgens onze richtlijnen. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt.

  • Jobstudent verkoop charcuterie Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Bilzen weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Projectleider Elektromechanica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Ben jij in het bezit van een masterdiploma Elektromechanica? Spreek jij vlot je talen (NL - FR - ENG)? Beschik jij bovendien over leidinggevende capaciteiten? Dan is dit een mooie kans!  Voor een sterke speler op vlak van ontwerp, constructie en onderhoud van technische installaties kijkt VIO uit naar een Projectleider Elektromechanica. Als Projectleider krijg je volgende taken toevertrouwd: Coördinatie van projecten: van voorbereiding tot bestellingen plaatsen, de uitvoering en de nazorg Je ondersteunt bij de offerteopmaak  Toezicht op veiligheid en goede verloop volgens planning Bijdrage tot een fijne bedrijfscultuur waar veiligheid, kwaliteit, samenwerking en flexibiliteit centraal staan

  • Thuisverpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van de VoorZorg provincie Antwerpen tover je elke dag een glimlach op heel wat gezichten. Samen met zo’n 900 fijne collega’s bouw je aan één van de grootste zorgdiensten in Vlaanderen, actief in thuisverpleging, gezinszorg, kinderzorg, poetshulp en de verdeling van medische hulpmiddelen. Maak deel uit van het snel groeiend succes van de dienst Thuisverpleging. Start onmiddellijk! Je bent een reddende engel en biedt cliënten professionele verpleegkundige zorgen in hun vertrouwde omgeving. De omgang met cliënten staat voorop, maar uiteraard handel je volgens de normen en waarden eigen aan je verpleegkundig beroep. Je verzamelt de nodige informatie over je patiënten en brieft deze gepast door. Zo zorg je voor een vlotte omgang en verzorging.

  • Magazijnier / orderpicker metalen meubelonderdelen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het beheer van het magazijn metalen meubelonderdelen en de picking in een groeiende onderneming. Je lost containers, ordent alles in het magazijn en zorgt voor de picking van de bestellingen. Je bent handig om kleine onnauwkeurigheden en/of afwijkingen aan metalen meubelonderdelen te herstellen en/of aan te passen.

  • Dakwerker leerjongen (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Dakambacht

    Type: Leercontract

    Dakwerken hellende/platte daken.

Zoek naar antwoorden van ANTONIO LEBRUN in sociale netwerken
Look for responds of ANTONIO LEBRUN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTONIO LEBRUN. Laat een reactie achter voor ANTONIO LEBRUN. ANTONIO LEBRUN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTONIO LEBRUN. Leave a respond for ANTONIO LEBRUN. ANTONIO LEBRUN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTONIO LEBRUN op de google maps. Adres en contacten ANTONIO LEBRUN
Location of ANTONIO LEBRUN on the google maps. Address and contacts of ANTONIO LEBRUN

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTONIO LEBRUN ANTONIO LEBRUN: GORISBERG RESIDENTIE | TRADING PLACES | Charly's Musicshop | Language Dynamics | Demeyer Guy

Other related companies as ANTONIO LEBRUN: GORISBERG RESIDENTIE | TRADING PLACES | Charly's Musicshop | Language Dynamics | Demeyer Guy

ANTONIO LEBRUN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTONIO LEBRUN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01243621826. Het bedrijf ANTONIO LEBRUN bevindt zich op het adres: RUE DES BARONNIES 1; 7100; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 791,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 701,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Producten gemaakt in ANTONIO LEBRUN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTONIO LEBRUN is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTONIO LEBRUN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTONIO LEBRUN, openstaande posities, locatie van ANTONIO LEBRUN op de kaart.

ANTONIO LEBRUN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANTONIO LEBRUN, company assigned to the tax number BE01243621826. The company ANTONIO LEBRUN is located at the address: RUE DES BARONNIES 1; 7100; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 791,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 701,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Loodgieterij,verwarming and sanitaire installaties. Products created in ANTONIO LEBRUN were not found.
The main activity of ANTONIO LEBRUN is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTONIO LEBRUN is not available. You also can look at reviews of ANTONIO LEBRUN, open positions, location of ANTONIO LEBRUN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTONIO LEBRUN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTONIO LEBRUN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTONIO LEBRUN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTONIO LEBRUN, employees, financial statistics.