GORISBERG RESIDENTIE

Contactgegevens GORISBERG RESIDENTIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GORISBERG RESIDENTIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GORISBERG RESIDENTIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gorisberg 1; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen), België

Telefoon (phone): 011 60 92 60; 011 60 09 79 (+32-011 60 92 60; 011 60 09 79) 011 60 92 60; 011 60 09 79 (+32-011 60 92 60; 011 60 09 79)

Fax (fax): 011 60 09 79 (+32-011 60 09 79) 011 60 09 79 (+32-011 60 09 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GORISBERG RESIDENTIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GORISBERG RESIDENTIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GORISBERG RESIDENTIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GORISBERG RESIDENTIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GORISBERG RESIDENTIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GORISBERG RESIDENTIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GORISBERG RESIDENTIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GORISBERG RESIDENTIE
Products information GORISBERG RESIDENTIE

BTW identificatienummer (tax): BE03124206542
Ondernemingsnummer: 3518341064
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 749,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in GORISBERG RESIDENTIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Service residences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GORISBERG RESIDENTIE
(Get full report from official database of BE for GORISBERG RESIDENTIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GORISBERG RESIDENTIE
Addition kinds of activities for GORISBERG RESIDENTIE

01749901. Grapefruit Grove | Grapefruit grove
28340400. Drugs die op het ademhalingsstelsel optreden | Drugs acting on the respiratory system
32290707. Reflectoren voor verlichtingsapparatuur, geperst of geblazen glas | Reflectors for lighting equipment, pressed or blown glass
35440100. Speciale sterven en gereedschap | Special dies and tools
56990407. Kleding, handgeschilderd | Clothing, hand painted
73890402. Kledingperservice | Apparel pressing service

Werken bij GORISBERG RESIDENTIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GORISBERG RESIDENTIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GORISBERG RESIDENTIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GORISBERG RESIDENTIE. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOREN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in allerhande verpakking, kijken wij uit naar operatoren. Als operator zal u de verantwoordelijkheid krijgen over het produktieproces op een verwerkingslijn. Werken in 2 ploegen of vaste nacht.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student winkelbediende supermarkt voor de maand september (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Beernem gaan we op zoek naar studenten die vrij zijn tijdens de maand september Taken: Je zal de kassa bedienen Aanvullen van brood, zuivel, non food Bestellingen in de rekken zetten Werken volgens FIFO- systeem Stock aanvullen

  • Student traiteurzaak kerstvakantie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak in hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor de kerstvakantie Jouw taken? - Meehelpen achter de toonbank (charcuterie en mensen bedienen) of in de keuken (broodjes smeren, plateau's beleggen,...) - Kassawerk - De winkel op orde houden

  • Student orderpicker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een klant te Herentals  een aantal jobstudenten van 18 jaar of ouder. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen, voornamelijk  manueel werk. We zoeken vooral studenten die op regelmatige basis willen werken. Je zou  twee à drie avonden per week worden ingepland doorheen het schooljaar.

  • keukenmedewerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Familie- en vrijetijdscenter Den Bruul

    Type: Vaste Job

    Als medewerker maak je deel uit van het team van de brochetterie. Je krijgt een interne opleiding, zodat je na een periode zelfstandig de brochetterie kan opstarten. Verder kan je ook klanten bedienen aan het loket ( frituurgerechten). Ook hiervoor krijg je de nodige opleidingen. Je staat ook mee in om de keuken op orde te houden samen met je collega's.

  • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

  • Bachelor in de audiologie (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

    Regio: Regio Mouscron

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wens je Engels te onderwijzen? Genoot je een bachelor- of masteropleiding? Dan kan jij misschien onze ploeg taaltrainers vervoegen: we zoeken trainers die zich kunnen verplaatsen met de auto. We zoeken kandidaten voor de regio Moeskroen en de regio Doornik.

  • Thuisverpleegkundige (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MET EEN HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging op zelfstanidge basid, in het tofste team uit de regio. Goeie rondes, goeie verdiensten en leuke collega's

  • Gentis - Business / Functioneel Analist (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a leading consultancy company operating throughout the globe. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je voornaamste opdracht is het analyseren en modelleren van datastromen en integraties tussen het nieuwe te implementeren beheer-systeem en diverse externe systemen. In deze analyses breng je de complexe materie terug naar een niveau dat toelaat dat deze snel begrepen kunnen worden door verschillende doelgroepen, zowel ICT als business De huidige systemen worden vervangen en dit moet geïntegreerd worden met de systemen van de klant. Je zult samenwerken met de architecten- de business requirements vertalen in functionele specificaties (use cases) en integratie requirements. De analist moet zich comfortabel voelen bij het leiden van meetings en de deelnemers tot een consensus kunnen brengen. Documenteren van de business requirements Definieren van functionele specificaties Jouw profiel.. Je bent sterk communicatief en in staat om met technische en business mensen samen te werken Je hebt kennis van UML methodologie Je hebt kennis van systemen zoals CRM, order management, facturatie, etc. Je bent stressbestendig, gestructureerd, analytisch en flexibel Je bent Nederlandstalig met een zéér goede kennis van het Engels Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken Je hebt uitstekende probleem oplossende skills Location: omgeving Brussel Duurtijd: 6+ maanden

Zoek naar antwoorden van GORISBERG RESIDENTIE in sociale netwerken
Look for responds of GORISBERG RESIDENTIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GORISBERG RESIDENTIE. Laat een reactie achter voor GORISBERG RESIDENTIE. GORISBERG RESIDENTIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GORISBERG RESIDENTIE. Leave a respond for GORISBERG RESIDENTIE. GORISBERG RESIDENTIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GORISBERG RESIDENTIE op de google maps. Adres en contacten GORISBERG RESIDENTIE
Location of GORISBERG RESIDENTIE on the google maps. Address and contacts of GORISBERG RESIDENTIE

Andere gerelateerde bedrijven als come GORISBERG RESIDENTIE GORISBERG RESIDENTIE: LIDL | GROUPEMENT COL. JAMBOIS | GARAGE FRAN?OIS | Mulier D | Bonnewijn Renwart Cie

Other related companies as GORISBERG RESIDENTIE: LIDL | GROUPEMENT COL. JAMBOIS | GARAGE FRAN?OIS | Mulier D | Bonnewijn Renwart Cie

GORISBERG RESIDENTIE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GORISBERG RESIDENTIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03124206542. Het bedrijf GORISBERG RESIDENTIE bevindt zich op het adres: Gorisberg 1; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 749,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Service residences. Producten gemaakt in GORISBERG RESIDENTIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GORISBERG RESIDENTIE is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GORISBERG RESIDENTIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GORISBERG RESIDENTIE, openstaande posities, locatie van GORISBERG RESIDENTIE op de kaart.

GORISBERG RESIDENTIE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is GORISBERG RESIDENTIE, company assigned to the tax number BE03124206542. The company GORISBERG RESIDENTIE is located at the address: Gorisberg 1; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 749,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Service residences. Products created in GORISBERG RESIDENTIE were not found.
The main activity of GORISBERG RESIDENTIE is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GORISBERG RESIDENTIE is not available. You also can look at reviews of GORISBERG RESIDENTIE, open positions, location of GORISBERG RESIDENTIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GORISBERG RESIDENTIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GORISBERG RESIDENTIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GORISBERG RESIDENTIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GORISBERG RESIDENTIE, employees, financial statistics.