Charly's Musicshop

Contactgegevens Charly's Musicshop: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Charly's Musicshop: address, phone, fax, email, website, opening hours

Charly's Musicshop

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ameler Strasse 103A; 4770; Amel (Born Zentrum), België

Telefoon (phone): 080 22 77 77; 0475 44 46 61 (+32-080 22 77 77; 0475 44 46 61) 080 22 77 77; 0475 44 46 61 (+32-080 22 77 77; 0475 44 46 61)

Fax (fax): 080 22 63 32 (+32-080 22 63 32) 080 22 63 32 (+32-080 22 63 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Charly's Musicshop: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Charly's Musicshop"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Charly's Musicshop"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Charly's Musicshop, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Charly's Musicshop. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Charly's Musicshop, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Charly's Musicshop. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Charly's Musicshop
Products information Charly's Musicshop

BTW identificatienummer (tax): BE02096984863
Ondernemingsnummer: 4112701416
Hoofdstad (capital): 315,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 171,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Lighting fixtures - Rental; Sound systems & equipment - Rental

Product categorie (product category): Musical instruments - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Charly's Musicshop
(Get full report from official database of BE for Charly's Musicshop)

Aanvulling soorten activiteiten voor Charly's Musicshop
Addition kinds of activities for Charly's Musicshop

203304. Groenten en plantaardige producten, in blikjes, potten, enz. | Vegetables and vegetable products, in cans, jars, etc.
602100. Nationale handelsbanken | National commercial banks
22829907. Windgaren | Winding yarn
30699913. Pontoons, rubber | Pontoons, rubber
35450320. Hopper feed devices | Hopper feed devices
38610602. Fixers, fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Fixers, photographic (not made in chemical plants)
50850106. Cooperage voorraad | Cooperage stock
70110307. Ywca / ywha hotel | Ywca/ywha hotel
73530100. Verhuur van olieapparatuur | Oil equipment rental services
92220200. Rechtsbijstand | Legal counsel

Werken bij Charly's Musicshop: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Charly's Musicshop: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Charly's Musicshop. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Charly's Musicshop. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Staalbouw (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Hamont-Achel zijn wij op zoek naar jou. Onze klant actief in staal constructies doet internationale projecten zowel in Europa als Azië. Je start met projecten in eigen regio. Indien je ervoor openstaat om verdere projecten te doen, kan je dit altijd aangeven. Zij werken bijvoorbeeld ook in attractieparken en hier kan jij aan meewerken. Je vertrekt, afhankelijk van de planning ’s morgensvroeg. Verder kan het zijn dat ze regelmatig een overnachting doen dus hier dien je wel voor open te staan.

  • Commercieel medewerker binnendienst B2B (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste interne ondersteunende aanspreekpunt voor de B2B klanten. Voor je commerciële collega’s bied je de nodige pre en post sales ondersteuning (administratief, analytisch, probleemoplossend, …). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een aantal eigen B2B klantencontracten. Je taken zijn o.a. : - Opmaak van offertes voor bestaande en nieuwe B2B klanten: inhoudelijk en administratief - Analyse van bestaande energiecontracten m.b.t. hernieuwingen en toevoegingen - Ondersteuning vanexterne sales partners : je zorgt telefonisch en schriftelijk voor een snelle afhandeling van hun vragen bv over commissies, afwijkingen t.o.v. de standaarden, … - Je staat in voor de controle, het beheer en de administratieve verwerking van B2B klantendossiers. - Je volgt toegewezen klantencontracten op : bv einde contract, facturatie slechte betalers, … - Je ondersteunt eveneens je 1ste en 2de lijn collega’s van de klantendienst voor B2B klanten, - Je zorgt er als team voor dat je door goede communicatie en samenwerking voor de klant tot de beste oplossing komt.

  • VERKOPER/VERKOOPSER BAKKERIJ (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Mechelen zijn we op zoek naar een deeltijds verkoper M/V voor in de winkel te staan. (24uur per week) Je staat in voor de vriendelijke bediening van klanten.

  • Lasser - constructeur met goede kennis van MIG/MAG (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, specialist in de opbouw van industriële installaties kijken wij momenteel uit naar een constructeur-lasser met een goede kennis van MIG/MAG. Iemand met ervaring in montage en maken van constructies in RVS.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 20 uur per week. (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT - MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student die ons kan helpen door op piekmomenten mee te gaan naar werven. De student helpt mee de camionette inladen, de machines aansluiten en de darmen uitrollen. Vervolgens staat de student in voor het vullen van onze blaasmachine. Achteraf helpen bij het stofzuigen en opruimen behoren ook tot het takenpakket. Het is fysiek werk, meestal lange dagen en geen weekendwerk. Ben jij student en zie je het zitten om bij ons op piekmomenten mee in te springen? Contacteer ons dan snel.

  • Bordenbouwer (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ELEKTRO BUTTENAERE

    Type: Vaste Job

    Als technicus sta je in voor het assembleren van elektrische borden, het onderling verbinden van de borden en het uiteindelijke testen. Dit in een 40 uren week.

  • Servicetechnieker gezocht! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zoeken we een servicetechnieker die bereid is om te werken over heel de Benelux. Je zorgt primair voor het verrichten van inspecties, onderhoud en reparaties aan geleverde systemen en componenten. Tevens ook het uitvoeren van montages. Je zorgt ervoor dat de klant in staat is zijn apparatuur optimaal te bedienen en dat de apparatuur binnen de gestelde eisen en klanttevredenheid functioneert. Je draagt zorg voor: Het effectief en efficiënt verrichten van inspecties, reparaties en onderhoud aan alle apparatuur; Het geven van instructies en adviezen aan de klant; Het inventariseren, signaliseren en communiceren van problemen en het niet optimaal functioneren van apparatuur met zijn leidinggevende; Het oplossen van problemen en het doen van verbeteringsvoorstellen ter voorkoming van problemen en/of verbeteren van de werking van de apparatuur; Het adequaat uitvoeren van montages en inbedrijfnames, binnen de gestelde technische specificaties en commerciële afspraken; Het inventariseren van en het pro-actief adviseren over de benodigde reserve onderdelen aan de klant; Het pro-actief onderhouden van contacten.

  • Productieleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Euro Engineering

    Type: Vaste Job

    Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige spoed en IZ (Oostende) - Zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een ziekenhuis regio Oostende zijn wij op zoek naar verpleegkundigen (met Banaba Spoed/IZ) die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op de afdeling spoed en/of Intensieve Zorgen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk.

  • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Charly's Musicshop in sociale netwerken
Look for responds of Charly's Musicshop in social networks

Lees alle opmerkingen voor Charly's Musicshop. Laat een reactie achter voor Charly's Musicshop. Charly's Musicshop bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Charly's Musicshop. Leave a respond for Charly's Musicshop. Charly's Musicshop on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Charly's Musicshop op de google maps. Adres en contacten Charly's Musicshop
Location of Charly's Musicshop on the google maps. Address and contacts of Charly's Musicshop

Andere gerelateerde bedrijven als come Charly's Musicshop Charly's Musicshop: COIFFURE EVELYNE | EDDY MOYSON | MALLIEN J. | Couez T | ACE ELECTRO

Other related companies as Charly's Musicshop: COIFFURE EVELYNE | EDDY MOYSON | MALLIEN J. | Couez T | ACE ELECTRO

Charly's Musicshop is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Charly's Musicshop, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02096984863. Het bedrijf Charly's Musicshop bevindt zich op het adres: Ameler Strasse 103A; 4770; Amel (Born Zentrum). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 315,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 171,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Musical instruments - Retail. Lijst met producten zijn Lighting fixtures - Rental; Sound systems & equipment - Rental.
De hoofdactiviteit van Charly's Musicshop is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Charly's Musicshop is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Charly's Musicshop, openstaande posities, locatie van Charly's Musicshop op de kaart.

Charly's Musicshop is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Charly's Musicshop, company assigned to the tax number BE02096984863. The company Charly's Musicshop is located at the address: Ameler Strasse 103A; 4770; Amel (Born Zentrum). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 315,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 171,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Musical instruments - Retail. List of products are Lighting fixtures - Rental; Sound systems & equipment - Rental.
The main activity of Charly's Musicshop is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Charly's Musicshop is not available. You also can look at reviews of Charly's Musicshop, open positions, location of Charly's Musicshop on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Charly's Musicshop, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Charly's Musicshop, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Charly's Musicshop, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Charly's Musicshop, employees, financial statistics.