VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ
Private companiesOil and Gas Extraction • VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ

Contactgegevens VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bredabaan 448; 2930; Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 651 72 60 (+32-03 651 72 60) 03 651 72 60 (+32-03 651 72 60)

Fax (fax): 03 651 72 60 (+32-03 651 72 60) 03 651 72 60 (+32-03 651 72 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ
Products information VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE06295684814
Ondernemingsnummer: 4970458984
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 572,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ
(Get full report from official database of BE for VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ
Addition kinds of activities for VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ

2411. logging | Logging
344199. Vervaardigd constructiemetaal, nec | Fabricated structural metal, nec
804905. Verpleegkundigen en andere medische assistenten | Nurses and other medical assistants
35480100. Elektrische lasapparatuur | Electric welding equipment
59959902. Brillen, voorschrift | Eyeglasses, prescription
62110206. Syndicate aandelen (onroerend goed, entertainment, uitrusting) verkoop | Syndicate shares (real estate, entertainment, equip.) sales

Werken bij VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • finetuner machines (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als finetuner ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van de machines. Samen met je projectleider sta je in voor het afstellen en testen van de machines tot die perfect werken voor die naar de klanten gaan. Het mooie aan deze job is dat je, na de montage door de collega's, je de eindverantwoordelijkheid hebt , voor de machine naar de klant wordt gestuurd. De klant krijgt dan een film van het eindresultaat te zien of komt ter plaatse om de machine in actie te zien. Samen met de projectleider ga je dan als fine tuner the finishing touches gaan aanbrengen en zo zorg je voor een tevreden klant  Je bent een  technische wizard die volgens de schema's alles op punt kan zetten  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • Technieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de onderhoud en herstellingen van compressoren, generatoren en bouwmachines.

  • Afwerker drukwerk - dagdienst - opstart 25/10/2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent donderdag 25/10/2018 beschikbaar om te werken als afwerker van bedrukte materialen. Dit zijn onder andere postkaarten, flyers, affiches,...Tevens controleer je ook de kwaliteit van deze producten pak je ze in.

  • ELEKTRICIEN- SCHOOLVERLATER WELKOM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door elektriciteit? Op zoek naar een kleiner bedrijf waar je volop kan bijleren? Ben je op zoek naar een job met doorgroeimogelijkheden? Dan heeft Forum Jobs precies wat jij zoekt! Onze klant is een modern productiebedrijf in volle expansie. Om hun technische dienst verder te ondersteunen, zijn ze op zoek naar een gemotiveerde elektricien. Zij bieden ook de kans aan pas afgestudeerden (A2 - A3 elektriciteit)! Na een grondige opleidingsperiode krijg je een zeer afwisselend en boeiend takenpakket: Vernieuwen en onderhouden van bestaande elektrische installaties Afstellen en controleren van stuurprogramma's van machines via computer Technische interventies bij eventuele defecten aan de machines Meehelpen een nieuwe projecten Onderhoud van de gebouwen en kleine klusjes Je werkt van maandag tot en met vrijdag in daguren. Op zaterdag wordt er volgens een beurtrol gewerkt, dit na jouw inwerkperiode.

  • Huishoudhulp in Wetteren-Laarne (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Student slagerij te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Je bent elk weekend 1 dag beschikbaar - exacte invulling te bespreken Tijdens de vakanties kan je meer ingeschakeld worden

  • (Betaalde)* Stage Sales & Marketing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LIDITO

    Type: Studentenjob

    Ben je gebeten door Sales en Marketing en op zoek naar een boeiende stageplaats? Schrikt administratie en klantendienst jou niet af? Ben je mondig en kan je goed overweg met klanten? Lees dan snel verder! Wij van Lidito zijn op zoek naar een gedreven stagiair voor onze Sales en Marketing afdeling. Je draait actief mee in ons team en leert al doende het reilen en zeilen van ons bedrijf! Jouw taken: Schrijven van wervende teksten Kwalificeren van leads Opzoekingswerk verrichten om vervolgens nieuwe websites te kunnen bouwen Contacten met klanten en users onderhouden Uitvoeren van online enquêtes en vervolgens conclusies samenvatten voor de klant Prospecteren * Wij geven jou de mogelijkheid om een betaalde stage te lopen in ons bedrijf. Dit kan in het kader van een BIO (Beroepsinlevingsovereenkomst). Voor meer informatie hierover kan je terecht bij de VDAB.

  • Machinist bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je voert graafwerken uit voor rioleringswerken en wegenwerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je zal hiervoor een moderne graafkraan gebruiken, uitgerust met de nieuwste technologieën (GPS-sturing, rototilt, ..). Je draagt een grote verantwoordelijkheid over de publieke veiligheid.

  • Plaatser van modern schrijnwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van stalen schrijnwerk. Dit zijn voornamelijk ramen, deuren, balustrades en grotere stalen constructies. Je werkt hiervoor steeds op verplaatsing.

  • Project Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Het realiseren van het correct en tijdig uitvoeren van de montageprojecten on site. Per project een inschatting maken van de uren, materialen en de externe werken die nodig zijn. Het opmaken van de projectmap met de technische gegevens, het aanvragen van de werkvergunningen en het indelen van de werkzaamheden. Samen met de senior projectleider een planning maken in overleg met de opdrachtgever en voor het eigen bedrijf en het bewaken van de totale planning. Leiding geven aan het montageteam on site (+/- 5 personen). Dagelijkse urenadministratie van het montageteam. Signaleren en oplossen van montageproblemen on site. Toezicht houden op het budget, de kwaliteit en de evolutie van de montagewerken en hierover communiceren met de senior projectleider en/of de klant. Zorgen voor de correcte oplevering van de projecten met bijbehorende projectadministratie en rapportage/facturatie. Het bewaken van meer/ minderwerk en bespreken met de opdrachtgevers en hiervoor de gegevens voor facturatie doorgeven en de rapportages verzorgen. Bewaken en opvolgen van de veiligheids- en VCA-procedures. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel bedrijf actief binnen piping ben ik gericht op zoek naar een Project Manager.

  • Onderhoudstechnieker Spuitgiet machines (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: DS Smith

    Type: Vaste Job

    - Doet correctief onderhoud aan de infrastruktuur volgens de onderhoudsplannen - Bespreken zware pannes met de Hoofd Onderhoud - Opsporen en oplossen van pannes - Rapporteert aan Hoofd Onderhoud over de gevonden pannes - Doet preventief onderhoud aan de infrastructuur volgens de onderhoudsplannen - Bouwt, op aangeven van Hoofd Onderhoud, nieuwe apparaten, aanpassingen op bestaande machines/apparaten - Stelt verbeteringen aan machines voor - Neemt deel aan technische besprekingen met leveranciers of officiële instanties wanneer gevraagd - Uitwerken van projecten aan de hand van opgegeven informatie en richtlijnen - Voert zelfstandig taken uit zonder expliciete werkinstructies, gelet op de expertise die hij bezit bij het uitvoeren van zijn taken - Neemt de nodige initiatieven om de opgelegde taken naar behoren uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van vuurvergunningen, het laten bestellen van de nodige stukken/onderdelen en het opvragen van de nodige assistentie - Bijwerken van de nodige formulieren ter staving van de onderhoudstaken en preventieve acties

Zoek naar antwoorden van VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ in sociale netwerken
Look for responds of VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ. Laat een reactie achter voor VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ. VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ. Leave a respond for VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ. VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ op de google maps. Adres en contacten VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ
Location of VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ on the google maps. Address and contacts of VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ: DERITO QUALITY BVBA | FLLYS-LINE BVBA | MARC LALEMAN | A. PIETQUIN | ONDERWATER

Other related companies as VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ: DERITO QUALITY BVBA | FLLYS-LINE BVBA | MARC LALEMAN | A. PIETQUIN | ONDERWATER

VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06295684814. Het bedrijf VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ bevindt zich op het adres: Bredabaan 448; 2930; Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 572,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Locks and keys. Producten gemaakt in VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ, openstaande posities, locatie van VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ op de kaart.

VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ, company assigned to the tax number BE06295684814. The company VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ is located at the address: Bredabaan 448; 2930; Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 572,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Locks and keys. Products created in VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ were not found.
The main activity of VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ is not available. You also can look at reviews of VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ, open positions, location of VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLOEMANS BRASSCHAATSE SLOTEN- EN SCHOENMAKERIJ, employees, financial statistics.