DERITO QUALITY BVBA

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • DERITO QUALITY BVBA
Private companiesOil and Gas Extraction • DERITO QUALITY BVBA

Contactgegevens DERITO QUALITY BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DERITO QUALITY BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DERITO QUALITY BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leopoldln. 18 9500 Geraardsbergen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-54-50-20-97 32-54-50-20-97

Fax (fax): 32-54-50-28-12 32-54-50-28-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DERITO QUALITY BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DERITO QUALITY BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DERITO QUALITY BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DERITO QUALITY BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DERITO QUALITY BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DERITO QUALITY BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DERITO QUALITY BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DERITO QUALITY BVBA
Products information DERITO QUALITY BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06756011962
Ondernemingsnummer: 6744750976
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 393,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in DERITO QUALITY BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Windows, wood

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DERITO QUALITY BVBA
(Get full report from official database of BE for DERITO QUALITY BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DERITO QUALITY BVBA
Addition kinds of activities for DERITO QUALITY BVBA

245101. Stacaravans, persoonlijk of privégebruik | Mobile homes, personal or private use
23920402. Pads en padding, tafel: behalve asbest, vilt of rotan | Pads and padding, table: except asbestos, felt, or rattan
35529901. Creels, textielmachines | Creels, textile machinery
37149905. Ijsschrapers en raamborstels, motorvoertuig | Ice scrapers and window brushes, motor vehicle
37249901. Lucht scoops, vliegtuigen | Air scoops, aircraft
59990304. Posters | Posters

Werken bij DERITO QUALITY BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DERITO QUALITY BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DERITO QUALITY BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DERITO QUALITY BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • heftruckchauffeur 2ploegen - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Hooglede zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder/zijlader U werkt vnl buiten op de koer. Stockeren wat productie gemaakt heeft. Laden en lossen vrachtwagens. De profielen hebben dan al een eindbehandeling gehad. Dus mogen niet beschadigd worden. U dient dus veilig te rijden. U moet zeker ook technisch inzicht hebben: waar profielen nemen met de heftruck zodat ze niet vallen?

  • Sales Engineer (3 talig!) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant gespecialiseerd in alles wat met een tankstation te maken heeft is dringend op zoek naar een sterk technische vertegenwoordiger. Je bezoekt enerzijds bestaande klanten, voornamelijk tankstations alsook potentiële nieuwe klanten in het kader van Business Development. Dit hoeven niet steeds tankstations te zijn, dit kunnen even goed nieuwe sectoren zijn waar je potentieel in ziet om je producten en diensten te verkopen. Door een duidelijke behoefte-analyse en gedegen klantenkennis ga je na of er bepaalde noden zijn die opgelost dienen te worden. Op basis hiervan stel jij de beste oplossing voor en tracht je een verkoop af te sluiten. Daarnaast stel je ook pro-actief nieuwe producten, diensten en mogelijkheden voor. Je bezoekt klanten, verzorgt de nodige sales administratie (bezoekverslagen, offertes,rapporteringen,  …) en rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Sales Manager met wie je regelmatig de lopende zaken bespreekt. Kortom : je bent verantwoordelijk voor  jouw klantenportefeuille en dit van A tot Z.

  • Inpakoperator (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verpakt eindproducten volgens de specificaties, de gestelde kwaliteitseisen en opgegeven instructies. Hiervoor stel je de nodige parameters in op de verpakkingsinstallaties en treed je op bij kleine storingen. - Je zorgt voor een correcte belading van het nodige verpakkingsmateriaal. Bij een formaatwissel bouw je efficiënt en gestructureerd de installatie om. - Je controleert de zuiverheid van de gebruikte apparatuur en materiaal (verpakkingsdozen, etiketten, zakken,…).

  • Chauffeur Support (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een vlotte babbel en een kei in communicatie? Werk je graag met mensen en heb je een sterke overtuigingskracht? Bekijk dan snel ons aanbod! Onze partner is een logistieke speler met focus op innovatieve Supply Chain oplossingen voor klanten in de Benelux. Denk hierbij aan klanten zoals Nespresso, Coolblue, Telent, .... Onze klant wil niet zomaar een logistieke dienstverlener zijn. Ze zetten sterk in op Personalized Logistics; bezorgen zelfde dag nog, monteren en installeren van producten, oude producten terug mee nemen, ...Dit alles door de klant transparant en continu op de hoogte te houden. Op dit ogenblik zoeken zij een chaufeur support medewerker. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Je staat continu in contact met de chauffeurs die de goederen bij de klanten bezorgen. Je begeleidt en ondersteunt de chauffeurs op hun traject door routes te monitoren, na te bellen, wijzigingen door te geven, ... Dit doe je op een vlotte empatische wijze. Je onderhoudt een goed contact met de chauffeurs, Daarnaast volg je leveringsproblemen verder op en denk je actief mee over oplossingen. Je staat in contact met de afdelingen Planning, Account Support en het Call Center, zodat zij op elk moment de nodige stappen kunnen ondernemen om de orders tijdig bij de klant te kunnen leveren.

  • CHAUFFEUR C dag uren (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het mixen en verkoop van verf, te Kontich zoeken we een voerder rijbewijs C (m/v) Taken: Je zal instaan voor het laden van je camion en dezelfde dag ook de producten af te leveren bij de klanten. Je werkt in dag uren, je start op om 7u30.

  • Technical conductor packaging (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Instaan voor de werking van de inpaklijnen en organisatie van de inpakactiviteiten. Eindcontrole van afgewerkte producten om enerzijds zeker te stellen dat kwaliteit en verpakking beantwoordt aan de verwachtingen van de klanten en de specificaties van de technische fiches en anderzijds dat deze activiteiten zo rendabel en efficiënt mogelijk georganiseerd worden. ACTIVITEITEN ? ? Organisatie van de inpakactiviteiten op de verpakkingslijn en in functie van een optimale machinebezetting (= garantie productiviteit); ? Instaan voor de ombouw van de machines bij productwissels in de verpakkingszone volgens de productieplanning en in overleg met de Chief Packaging; ? Uitvoeren en registeren (papier en/ of digitaal) van de kwaliteitscontroles op de producten (metaaldetectie gewichtscontrole visuele controles?) en de verpakkingen (lot THT benaming RSPO?) volgens de geldende procedures. ? Meldingsplicht ten aanzien van de hiërarchische lijn in geval van overmatige afvalproductie n.a.v. niet conforme producten (afmetingen zwarte vlekken te hard gebakken veel breuk...); ? Toezien op visuele controle van de kwaliteit van de ingepakt producten volgens de vooropgestelde normen; ? Vrijgave van de inpaklijnen voor opstart en na technische interventies (op technisch vlak en op vlak van hygiëne); ? Coördinatie met de Maintenance afdeling ingeval van problemen/pannes; ? Begeleiding en opleiding van onervaren personeelsleden; ? Toezien op de toepassing van de huisregels in de inpakzone en zorgen voor een veilige en nette werkomgeving; ? Naleving van de werkpostinstructies die ter beschikking zijn op de werkpost.

  • Monteur Bovenleidingen (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als monteur? Geen last van hoogtevrees? Ben je bereid om veel nachtwerk en weekendwerk te presteren? Wil je een afwisselende job? Dan ben jij de kandidaat die ik zoek! Je zal een zeer gevarieerd takenpakket hebben als moteur bovenleidingen. je voert alle werken om de bovenleidingen te plaatsen van A tot Z uit. Een greep uit je takenpakket: - Kleine bekistingen timmeren. - Fundering gieten. - Palen bovenleiding plaatsen. - De metaalstructuren plaatsen en uiteindelijk de kabels plaatsen.

  • Jobstudent verkoop (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een klant aan de kanten van Snaaskerke (15min fietsafstand van centrum oostende) zoeken we nog een aantal gemotiveerde jobstudenten/flexi. Je werkt in een kleine maar toffe winkel waar je chocolade producten en pralines verkoopt.

  • Student kennis Navision gezocht! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Merelbeke ben ik op zoek naar een student die een basiskennis heeft van Navision. Dit voor het uitpluizen van prijzen en het helpen bij een nieuwe structuur voor verkoopprijzen op poten te zetten. Zeer goede kennis Excel en basis kennis Navision vereist! Interesse? Bezorg me ASAP jouw CV!

  • Teamleader Sales Africa / Mediterranean (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan, motiveert en coacht een 12-tal internal sales advisors in het behalen van hun sales objectieven. Je implementeert de sales strategie: je vertaalt de sales strategie naar operationele doelstellingen voor jouw team/regio en volgt deze nauwgezet op. De dagelijkse planning en organisatie van de activiteiten van de medewerkers van jouw team, neem jij voor jouw rekenning. Je hebt individuele coachings- en functioneringsgesprekken met jouw medewerkers en ondersteunt hun verdere groei en ontwikkeling. Je zorgt voor een correcte analyse van de verkoopsresultaten en komt met initiatieven ter verbetering van de resultaten. Jouw medewerkers vinden bij jou steun en advies bij het het oplossen van specifieke problemen (klachten van grote klanten, kwaliteit,…). Indien nodig ga je zelf de uitdaging aan. Klanten die langskomen krijgen van jou een warm onthaal en rondleiding. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je denkt mee met de organisatie en neemt acties op vlak van het verbeteren van de processen en de dagelijkse werking van het team. Je houdt vinger aan de pols via media, actualiteit en volgt jouw markten nauw op.

  • Voltijds verpleegkundige overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: Voer jij je verpleegtechnische taken uit (wondzorg, bloednames..) Kan je op een zelfstandige manier werken Vind je kwalitatieve zorg belangrijk Communiceer je op een correcte manier met je hoofdverpleegkundige ...

  • Healthcoach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: HEALTH & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een grote interesse in welzijn (voeding, gezondheid en actieve levensstijl) Je werkt graag met mensen Je bent leergierig Je bent ondenemend Je wil graag je eigen agenda bepalen en/of werken van thuis uit

Zoek naar antwoorden van DERITO QUALITY BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DERITO QUALITY BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DERITO QUALITY BVBA. Laat een reactie achter voor DERITO QUALITY BVBA. DERITO QUALITY BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DERITO QUALITY BVBA. Leave a respond for DERITO QUALITY BVBA. DERITO QUALITY BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DERITO QUALITY BVBA op de google maps. Adres en contacten DERITO QUALITY BVBA
Location of DERITO QUALITY BVBA on the google maps. Address and contacts of DERITO QUALITY BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DERITO QUALITY BVBA DERITO QUALITY BVBA: PATRONS ELECTRICIENS R?UNIS PER | GUIDO DE VOCHT | CARNI COIFFURE | VAN DEN EYNDE-GOODMAN | DOMEIN STEENVELD

Other related companies as DERITO QUALITY BVBA: PATRONS ELECTRICIENS R?UNIS PER | GUIDO DE VOCHT | CARNI COIFFURE | VAN DEN EYNDE-GOODMAN | DOMEIN STEENVELD

DERITO QUALITY BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DERITO QUALITY BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06756011962. Het bedrijf DERITO QUALITY BVBA bevindt zich op het adres: Leopoldln. 18 9500 Geraardsbergen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 393,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Windows, wood. Producten gemaakt in DERITO QUALITY BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DERITO QUALITY BVBA is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DERITO QUALITY BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DERITO QUALITY BVBA, openstaande posities, locatie van DERITO QUALITY BVBA op de kaart.

DERITO QUALITY BVBA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DERITO QUALITY BVBA, company assigned to the tax number BE06756011962. The company DERITO QUALITY BVBA is located at the address: Leopoldln. 18 9500 Geraardsbergen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 393,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Windows, wood. Products created in DERITO QUALITY BVBA were not found.
The main activity of DERITO QUALITY BVBA is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DERITO QUALITY BVBA is not available. You also can look at reviews of DERITO QUALITY BVBA, open positions, location of DERITO QUALITY BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DERITO QUALITY BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DERITO QUALITY BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DERITO QUALITY BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DERITO QUALITY BVBA, employees, financial statistics.