Derboven BVBA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Derboven BVBA
Private companiesReal Estate • Derboven BVBA

Contactgegevens Derboven BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Derboven BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Derboven BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationstraat 178; 3150; Haacht, België

Telefoon (phone): 016 60 30 65 (+32-016 60 30 65) 016 60 30 65 (+32-016 60 30 65)

Fax (fax): 016 60 21 41 (+32-016 60 21 41) 016 60 21 41 (+32-016 60 21 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Derboven BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Derboven BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Derboven BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Derboven BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Derboven BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Derboven BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Derboven BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Derboven BVBA
Products information Derboven BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04833953857
Ondernemingsnummer: 2601257324
Hoofdstad (capital): 192,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 426,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Automobile - Parts & Access. - Retail; Door & gate openers (Automatic); Luggage-carriers

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Derboven BVBA
(Get full report from official database of BE for Derboven BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Derboven BVBA
Addition kinds of activities for Derboven BVBA

239901. Emblemen, badges en insignes | Emblems, badges, and insignia
265602. Bevroren voedsel- en ijscontainers | Frozen food and ice cream containers
01810204. Rozen, groeiende van | Roses, growing of
14790103. Umber mijnbouw | Umber mining
22419903. Stof, dierlijke vezel: smal geweven | Fabric, animal fiber: narrow woven
30520107. Slang, pneumatisch: rubber of rubberen weefsel, n.v. | Hose, pneumatic: rubber or rubberized fabric, nec
33990000. Primaire metalen producten | Primary metal products
38250321. Meetapparatuur voor radiofrequentie | Radio frequency measuring equipment
64119906. Medische verzekering claim verwerking, contract of tarief basis | Medical insurance claim processing, contract or fee basis

Werken bij Derboven BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Derboven BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Derboven BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Derboven BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke inpakoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de inpak van verschillende onderdelen of van de afgewerkte stukken. - Bij het inpakken sta je ook in voor een snelle kwaliteitscontrole. - Je verpakt de goederen in zakken en/of dozen en voorziet deze van de nodige etiketten. - Je zet de verpakkingen klaar om opgehaald te worden.   - Je houdt jouw werkplaats netjes en houdt je aan de voorgeschreven hygiëneregels.

  • Inpakker (M/V) van zoete eetwaren (tweeploegen) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Forum Jobs zoekt dringend een inpakker die meteen kan opstarten voor een bedrijf te Turnhout. Concreet houdt je werk in dat je fijne voedingswaren die van de band komen inpakt en eventueel kleine afwerkingen toevoegt zoals garneringen. Tijdens het werk ga je zorgvuldig te werk en hou je rekening met de hygiëne- en voedingsvoorschriften. Je hebt ook steeds oog voor kwaliteit.  

  • Polyvalent productiemedewerker (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente productiemedewerker. Iemand die leergierig is, spontaan, enthousiast , en geen fysische beperkingen heeft. ( rug , etc..) Kennis van verwerkingsprocedures en de nodige chemische achtergrondkennis. Heftruck ervaring en attest is een pluspunt. Het is bij ons een job met handenarbeid. U spreekt één taal heel goed. Dit kan gelijk welke taal zijn.

  • Opvoeder (therapeutisch assistent) in de psychiatrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kerntaak in deze job is de behandeling en opvolging van de bewoners tijdens het dagdagelijks functioneren. Je bouwt met hen een professionele relatie uit zodat je hen kan motiveren en stimuleren tot deelname aan het dagprogramma. Belangrijk is dat je hierin steeds blijft samenwerken en overleggen met je collega's om het groepsklimaat en de relationele veiligheid te behouden. Je kan ook kiezen voor een functie in het mobiele team. Dit zal bestaan uit een aantal medewerkers die volgens een vast uurrooster werken en acute noden op de verschillende afdelingen opvangen.

  • HULPBOEKHOUDER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De hulpboekhouder zorgt in samenwerking met de hoofdboekhouder voor de volledige financiële en analytische boekhouding van de groep; Hij/zij is aanspreekpunt voor klanten leveranciers en werknemers voor alle aan- en verkoopfacturen; Betalingsverkeer (Isabel - Bankuittreksel) behandeling aan- en verkoopfacturen voorbereiden bestelbonnen diverse boekingen en rapporteringen algemeen klassementswerk (digitaliseren - Navision).

  • CAD tekenaar (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter ondersteuning van onze CAD afdeling zijn wij op zoek naar een tekenaar. In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct, met als specifieke taken: * Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer. Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) * Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen * Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) Stuklijsten maken in exel * Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst * As built dossiers opstellen na afwerking van het project * Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • POETSHULP DIENSTENCHEQUES MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren.

  • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (2 of meer dagen per week) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 2 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • Vertegenwoordiger bouwbeurzen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Concreet: Je zal verantwoordelijk zijn voor de aan jou toegewezen klantenrelaties Via prospectie bouw je het bestaande klantenbestand verder uit Je volgt nieuwe ontwikkelingen binnen de sector continu op Je zal verantwoordelijk worden voor het behalen van verkoopsobjectieven Je fungeert als contactpersoon tijdens de beurs Je optimaliseert de databases ... Bedrijfsprofiel: Voor een mooie en dynamische speler in de Gentse regio kijken we momenteel uit naar een Vertegenwoordiger bouwbeurzen. Je zal instaan voor het commercieel uiteenzetten van de beurs. 

  • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

  • KELNERS BANKETTEN (STUDENTEN OF FLEXI'S) (DWORP)

    Regio: DWORP

    Bedrijf: KASTEEL GRAVENHOF

    Type: Flexijob

    U versterkt ons team bij grotere events, gaande van huwelijks-, communie- en verjaardagsfeesten tot bedrijfsevents en brunches. U staat in voor de bediening in de zaal. U ruimt ook af en stelt eventueel de zaal opnieuw op voor een volgend event. Het uurrooster is variabel en wordt één week op voorhand meegedeeld.

Zoek naar antwoorden van Derboven BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Derboven BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Derboven BVBA. Laat een reactie achter voor Derboven BVBA. Derboven BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Derboven BVBA. Leave a respond for Derboven BVBA. Derboven BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Derboven BVBA op de google maps. Adres en contacten Derboven BVBA
Location of Derboven BVBA on the google maps. Address and contacts of Derboven BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Derboven BVBA Derboven BVBA: CENTRE LE GAZO | J. VAN AEL | M. DE NYS | EURESCO INTERNATIONAL | VANMARCKE GAROTEX NV

Other related companies as Derboven BVBA: CENTRE LE GAZO | J. VAN AEL | M. DE NYS | EURESCO INTERNATIONAL | VANMARCKE GAROTEX NV

Derboven BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Derboven BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04833953857. Het bedrijf Derboven BVBA bevindt zich op het adres: Stationstraat 178; 3150; Haacht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 192,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 426,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locks and keys. Lijst met producten zijn Automobile - Parts & Access. - Retail; Door & gate openers (Automatic); Luggage-carriers.
De hoofdactiviteit van Derboven BVBA is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Derboven BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Derboven BVBA, openstaande posities, locatie van Derboven BVBA op de kaart.

Derboven BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Derboven BVBA, company assigned to the tax number BE04833953857. The company Derboven BVBA is located at the address: Stationstraat 178; 3150; Haacht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 192,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 426,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locks and keys. List of products are Automobile - Parts & Access. - Retail; Door & gate openers (Automatic); Luggage-carriers.
The main activity of Derboven BVBA is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Derboven BVBA is not available. You also can look at reviews of Derboven BVBA, open positions, location of Derboven BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Derboven BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Derboven BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Derboven BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Derboven BVBA, employees, financial statistics.