VANMARCKE GAROTEX NV

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • VANMARCKE GAROTEX NV
Private companiesReal Estate • VANMARCKE GAROTEX NV

Contactgegevens VANMARCKE GAROTEX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANMARCKE GAROTEX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANMARCKE GAROTEX NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kalkstraat 56/A 8570 Anzegem, België

Telefoon (phone): 32.56 68 81 55 32.56 68 81 55

Fax (fax): 32.56 68 71 20 32.56 68 71 20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANMARCKE GAROTEX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANMARCKE GAROTEX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANMARCKE GAROTEX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANMARCKE GAROTEX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANMARCKE GAROTEX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANMARCKE GAROTEX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANMARCKE GAROTEX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANMARCKE GAROTEX NV
Products information VANMARCKE GAROTEX NV

BTW identificatienummer (tax): BE06495635986
Ondernemingsnummer: 3228027343
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 324,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Fabrics, artificial and synthetic

Product categorie (product category): Fabrics; Textiles and Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANMARCKE GAROTEX NV
(Get full report from official database of BE for VANMARCKE GAROTEX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANMARCKE GAROTEX NV
Addition kinds of activities for VANMARCKE GAROTEX NV

01610102. Crenshaw meloen boerderij | Crenshaw melon farm
12419903. Afvoeren of pompen van antracietmijnen | Draining or pumping of anthracite mines
33989900. Metalen hittebehandeling, nec | Metal heat treating, nec
37140112. Brandstofpompen, motorvoertuig | Fuel pumps, motor vehicle
39999939. Teargas apparaten en apparatuur | Tear gas devices and equipment
42129912. Staalvervoer, lokaal | Steel hauling, local
82990302. Muziekschool | Music school

Werken bij VANMARCKE GAROTEX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANMARCKE GAROTEX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANMARCKE GAROTEX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANMARCKE GAROTEX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Matrijzenbouwer (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Diepenbeek zijn we op zoek naar een Matrijzenbouwer! Waar zul jij zoal voor instaan? Vlakslijpen en profielslijpen Preventief en curatief onderhoud van matrijzen Bankwerk, precisiewerk Meten en aanmaken van kalibers Afnemen en terugplaatsen van matrijzen onder de pers Werken volgens tekening op eigen initiatief Eventueel draaien en frezen (conventioneel - CNC)

  • Customer Service Medewerker (OCF) NL/FR (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een dynamisch team dat zich elke dag inzet voor onze klanten, en op die manier voor een veiligere & efficiëntere samenleving. Onze klant is namelijk actief bij verschillende types klanten en ze hebben onze expertise en organisatie uitgebouwd op vlak van zowel openbare als residentiële gebouwen, maar ze zijn ook erg ondernemend in de energiesector, inclusief nucleaire activiteiten. Voor de Customer Service-afdeling van onze klant te Vilvoorde zijn we op zoek naar een collega die ons team komt versterken. Jij staat in voor een vlekkeloos verloop van het volledig OCF - proces (offerte – contract – facturatie). Je volgt de bestellingen, contracten en facturen nauwkeurig op en zorgt nadien voor een correcte verwerking. Daarnaast weet je ook steeds snel een antwoord te formuleren wanneer (interne) klanten jou contacteren met vragen. • Je bent nauwkeurig & werkt gestructureerd. Collega’s kunnen steeds op jou rekenen. • Jij kan ook steeds vertrouwen op je collega’s – gedreven experten die je graag verder helpen. • Daarnaast ondersteunt onze klant jou ook in het uitdiepen en verbreden van jouw expertises. Daar gaan we op je eerste dag al mee van start, want je krijgt bij ons eerst een doorgedreven on-the-job-training, alvorens je zelfstandig aan de slag gaat.

  • Handlanger bouw (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job in de bouw? Hou je van zwaar en bruut werk? Dan is deze job iets voor jou! Onze klant, gelegen in Zoersel, is het grootste sleuvenhakbedrijf van België. Ze staan in voor het voorbereidend werk voor alle elektriciteit en sanitaire installaties. Voor hen zijn we op zoek naar een handlanger. Je staat in voor het slijpen en hakken van sleuven. Deze sleuven worden, in een latere fase, benut voor het plaatsen van leidingen en kabels voor elektriciteit en sanitair. De elektricien of loodgieter tekent alles af en jij bent verantwoordelijk om deze sleuven correct te slijpen. Je krijgt een goede begeleiding op de werkvloer en je kan steeds rekenen op een collega. Het is een job waar heel wat stof bij te pas komt. Alle machines zijn uitgerust en er is stofafzuiging en een stofmasker voorzien. Je zal vooral meehelpen aan grotere projecten zoals appartementsbouw en woonerven.

  • CHAUFFEUR CE NACHT (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Chauffeur CE met ervaring Wonend in de regio Voor leveringen in heel Vlaanderen Kennis van het Nederlands of het Frans is een vereiste

  • Expediteur Export (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een ervaren expediteur export. Je volgt het transport van goederen op en je informeert de klant over het verloop en stelt oplossingen voor bij eventuele problemen. Je waakt over de facturatie van het departement. Je contacteert agenten ter plaatse. Je verschaft de klant informatie over de stand van zaken doorheen alle fases van de overeenkomst (voor, tijdens en na het transport). Je communiceert met de financiële dienst en sales indien afspraken met dienstverleners of klanten niet werden nagekomen. Je staat in voor het up to date houden van systemen en data kwaliteit.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Aalter 8u/week (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Aalter. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent stagehand (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als stagehand sta je in voor de opbouw en afbouw van podium en techniek op evenementen. Tijdens het evenement verhelp je eventuele technische of praktische problemen met de installatie.

  • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

  • Jobstudent polyvalent winkelbediende (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: DG EXPRESS

    Type: Studentenjob

    Voor Carrefour Express in Edegem zijn we dringend op zoek naar een polyvalent enthousiaste student. Je staat in voor het ontvangen van leveringen, kassaverrichtingen, rekken vullen, brood afbakken, bestellingen, ...

  • LESGEVER KLEUTEROMNISPORTKAMP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een omnisportkamp aan kleuters van 29- 31 oktober 2018 (8:30-12:00/12:45-17:00) in Oostende zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Bijlesgever Frans (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Frans aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • winkelbediende (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Brood en Banket Bosent

    Type: Flexijob

    Bestellingen maken, broodjes maken, klanten bedienen, orde houden in de winkel en opruimen

Zoek naar antwoorden van VANMARCKE GAROTEX NV in sociale netwerken
Look for responds of VANMARCKE GAROTEX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANMARCKE GAROTEX NV. Laat een reactie achter voor VANMARCKE GAROTEX NV. VANMARCKE GAROTEX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANMARCKE GAROTEX NV. Leave a respond for VANMARCKE GAROTEX NV. VANMARCKE GAROTEX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANMARCKE GAROTEX NV op de google maps. Adres en contacten VANMARCKE GAROTEX NV
Location of VANMARCKE GAROTEX NV on the google maps. Address and contacts of VANMARCKE GAROTEX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VANMARCKE GAROTEX NV VANMARCKE GAROTEX NV: Monard SPRL | Berben NV | JAMAR | GARAGE SUPER CAR | DIDIER DU BOULLAY

Other related companies as VANMARCKE GAROTEX NV: Monard SPRL | Berben NV | JAMAR | GARAGE SUPER CAR | DIDIER DU BOULLAY

VANMARCKE GAROTEX NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANMARCKE GAROTEX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06495635986. Het bedrijf VANMARCKE GAROTEX NV bevindt zich op het adres: Kalkstraat 56/A 8570 Anzegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 324,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fabrics; Textiles and Clothing. Lijst met producten zijn Fabrics, artificial and synthetic.
De hoofdactiviteit van VANMARCKE GAROTEX NV is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANMARCKE GAROTEX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANMARCKE GAROTEX NV, openstaande posities, locatie van VANMARCKE GAROTEX NV op de kaart.

VANMARCKE GAROTEX NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANMARCKE GAROTEX NV, company assigned to the tax number BE06495635986. The company VANMARCKE GAROTEX NV is located at the address: Kalkstraat 56/A 8570 Anzegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 324,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fabrics; Textiles and Clothing. List of products are Fabrics, artificial and synthetic.
The main activity of VANMARCKE GAROTEX NV is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VANMARCKE GAROTEX NV is not available. You also can look at reviews of VANMARCKE GAROTEX NV, open positions, location of VANMARCKE GAROTEX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANMARCKE GAROTEX NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANMARCKE GAROTEX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANMARCKE GAROTEX NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANMARCKE GAROTEX NV, employees, financial statistics.