A. Deco Variance SPRL

Particuliere bedrijvenBosbouw • A. Deco Variance SPRL
Private companiesForestry • A. Deco Variance SPRL

Contactgegevens A. Deco Variance SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. Deco Variance SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. Deco Variance SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Démosthène Poplimont 22; 1090; Bruxelles (Jette), België

Telefoon (phone): 02 426 62 29; 0475 84 74 60 (+32-02 426 62 29; 0475 84 74 60) 02 426 62 29; 0475 84 74 60 (+32-02 426 62 29; 0475 84 74 60)

Fax (fax): 02 426 62 29 (+32-02 426 62 29) 02 426 62 29 (+32-02 426 62 29)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. Deco Variance SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. Deco Variance SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. Deco Variance SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. Deco Variance SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. Deco Variance SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. Deco Variance SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. Deco Variance SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. Deco Variance SPRL
Products information A. Deco Variance SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01343872070
Ondernemingsnummer: 7782684326
Hoofdstad (capital): 784,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 170,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Electric contractors - Housewiring

Product categorie (product category): Locks and keys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. Deco Variance SPRL
(Get full report from official database of BE for A. Deco Variance SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. Deco Variance SPRL
Addition kinds of activities for A. Deco Variance SPRL

20330307. Fruitpasta: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit pastes: packaged in cans, jars, etc.
27599901. Bedrijfsformulieren: drukwerk, NSK | Business forms: printing, nsk
30530200. Inpak materiaal | Packing materials
32510208. Partitie tegel, klei | Partition tile, clay
33419912. Selenmelting en raffinage (secundair) | Selenium smelting and refining (secondary)
33579906. Magneetdraad, nonferrous | Magnet wire, nonferrous
34790209. Inzameling, met inbegrip van porselein, van metaalproducten | Enameling, including porcelain, of metal products
36740107. Thrystors | Thrystors
39140502. Bestek, roestvrij staal | Cutlery, stainless steel
73229900. Aanpassings- en verzameldiensten, niet inbegrepen | Adjustment and collection services, nec

Werken bij A. Deco Variance SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. Deco Variance SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. Deco Variance SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. Deco Variance SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebouwer (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinebouwer word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten, gedurende een periode van 6 tot 12 maanden. Hiervoor werk je nauw samen met collega's en supervisors en onderhou je de nodige contacten met ondersteunende afdelingen. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijzen Je assembleert voortdurend verschillende types Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal. Je registreert ontbrekende onderdelen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

  • Bediende After Sales Support (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief sedert 1997 in de internationale aan- en verkoop van ICT-componenten (groothandel) / Trading. ze zijn specialist in het lokaliseren en aanbieden van smartphones, high-tech IT-producten zoals HDD’s en CPU’s, multimedia, gameconsoles en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een waardevolle en betrouwbare handelaar in grote volumes. Voor de groei van het bedrijf  is men dringend op zoek naar een nieuwe collega om het support team te versterken. Jouw verantwoordelijkheden; Eenmaal een aankoop of verkoop is onderhandeld, ben jij verantwoordelijk voor de verdere afhandeling ervan.  In functie van de door jou opgestelde cashflowplanning wordt de finale leverdatum bepaald, de bevestigingen gegeven aan leveranciers en klanten en afspraken gemaakt met transporteurs en magazijnen. Je hebt contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Finaal eindigt elke transactie met het adminstratief verwerken van deze order. Jouw concrete taken: - Opstellen van de cashflowplanning, uitvoeren en opvolgen van betalingen,  valuta aankopen,  orderplanning en communicatie met leverancier, klant. - Verkoopondersteunende after sales door verantwoordelijk te zijn voor de afhandeling van de aan-en verkoop wat betreft betalingen, transport en vrijgave van goederen. - Afspraken maken met  transporteurs en externe magazijnen en aansturen van ons intern magazijn. - Ons bedrijf een hoger rendement laten behalen door het helpen bewaken van de gemaakte afspraken en interne procedures.

  • Magazijnier (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier. Je werkt in een opslagplaats van groenten en fruit. Jouw taken bestaan uit het in ontvangst nemen van goederen, controle uitvoeren op leveringen, stockeren van de goederen en klaarzetten voor vrachtwagens.

  • Heftruckchauffeur - Twee ploegen (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur voor onmiddellijke opstart. Jouw taakomschrijving: - vervoeren van afgewerkte tapijtrollen naar het magazijn (pinclarck). - Stockeren van coupons. - Opmaken van verzenddocumenten.

  • Polyvalent Bouwarbeider (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Nieuwpoort zijn wij dringend op zoek naar een POLYVALENT BOUWARBEIDER Je staat in voor: Het industrieel isoleren Het plaatsen van dakgoten Het correct kunnen passen en meten Een verzorgde afwerking

  • HUISHOUDHULP (M/V) HANSBEKE (voltijds) (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp met dienstencheques (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: DCO Op en Top Fris

    Type: Dienstenchequebaan

    In het kader van dienstencheques zijn wij op zoek naar nieuwe werkkrachten. U voert huishoudelijke taken uit zoals onder andere poetsen, strijken en boodschappen doen. We stellen een werkrooster op maat op waarbij de werkplaatsen zich dicht bij de woonplaats bevinden en de werkuren binnen de schooluren vallen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WINGENE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wingene zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudelijk hulp-regio Evergem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Services NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en gemotiveerde huishoudhulp voor klanten in Evergem Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in het vervullen van huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken,... Ben jij graag bezig met huishoudelijk werk? Dan ben jij misschien de nieuwe huishoudhulp die we zoeken!

  • Student- Administratief bediende gezocht regio Gullegem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor een aantal administratieve taken.

  • Accountant A-Y (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende functie? Onze klant met een internationale scope is één van de grootste bedrijven in België in hun niche. Met meer dan 500 werknemers scheren ze hoge toppen in hun sector. Om hun financiële departement verder te versterken zijn ze opzoek naar een Accountant met de nodige ervaring. Functieomschrijving: Volledige boekhouding van A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen, banken... Je wordt betrokken in consolidatie Je verzorgt de afsluitingen en rapportages aan CFO Je werkt nauw samen met auditors(intern en extern)

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van A. Deco Variance SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A. Deco Variance SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. Deco Variance SPRL. Laat een reactie achter voor A. Deco Variance SPRL. A. Deco Variance SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. Deco Variance SPRL. Leave a respond for A. Deco Variance SPRL. A. Deco Variance SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. Deco Variance SPRL op de google maps. Adres en contacten A. Deco Variance SPRL
Location of A. Deco Variance SPRL on the google maps. Address and contacts of A. Deco Variance SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A. Deco Variance SPRL A. Deco Variance SPRL: Delaide Nico | FRAN?OIS HERWEYERS | KRAMO | De Prijcker | Wachtzaal (De)

Other related companies as A. Deco Variance SPRL: Delaide Nico | FRAN?OIS HERWEYERS | KRAMO | De Prijcker | Wachtzaal (De)

A. Deco Variance SPRL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. Deco Variance SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01343872070. Het bedrijf A. Deco Variance SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Démosthène Poplimont 22; 1090; Bruxelles (Jette). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 784,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 170,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Locks and keys. Lijst met producten zijn Electric contractors - Housewiring.
De hoofdactiviteit van A. Deco Variance SPRL is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. Deco Variance SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. Deco Variance SPRL, openstaande posities, locatie van A. Deco Variance SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A. Deco Variance SPRL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. Deco Variance SPRL, company assigned to the tax number BE01343872070. The company A. Deco Variance SPRL is located at the address: Avenue Démosthène Poplimont 22; 1090; Bruxelles (Jette). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 784,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 170,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Locks and keys. List of products are Electric contractors - Housewiring.
The main activity of A. Deco Variance SPRL is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A. Deco Variance SPRL is not available. You also can look at reviews of A. Deco Variance SPRL, open positions, location of A. Deco Variance SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. Deco Variance SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. Deco Variance SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. Deco Variance SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. Deco Variance SPRL, employees, financial statistics.