Wachtzaal (De)

Particuliere bedrijvenBosbouw • Wachtzaal (De)
Private companiesForestry • Wachtzaal (De)

Contactgegevens Wachtzaal (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wachtzaal (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Wachtzaal (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Van Aertselaerstraat 2; 2320; Hoogstraten, België

Telefoon (phone): 03 314 50 04 (+32-03 314 50 04) 03 314 50 04 (+32-03 314 50 04)

Fax (fax): +32 (53) 306-87-50 +32 (53) 306-87-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wachtzaal (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wachtzaal (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wachtzaal (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wachtzaal (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wachtzaal (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wachtzaal (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wachtzaal (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wachtzaal (De)
Products information Wachtzaal (De)

BTW identificatienummer (tax): BE04158294677
Ondernemingsnummer: 2703430175
Hoofdstad (capital): 795,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 380,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Wachtzaal (De) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wachtzaal (De)
(Get full report from official database of BE for Wachtzaal (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Wachtzaal (De)
Addition kinds of activities for Wachtzaal (De)

9651. Regeling, diverse commerciële sectoren | Regulation, miscellaneous commercial sectors
284499. Toiletbenodigdheden, niet inbegrepen | Toilet preparations, nec
348900. Ordnance en accessoires, nec | Ordnance and accessories, nec
628900. Beveiliging en grondstoffen service | Security and commodity service
07219900. Gewasbescherming en bescherming, niet inbegrepen | Crop planting and protection, nec
20269901. Dips, zure room gebaseerd | Dips, sour cream based
23690102. Shorts (outerwear): meisjes en kinderen | Shorts (outerwear): girls' and children's
28350000. Diagnostische stoffen | Diagnostic substances
38270119. Triplet vergrootinstrumenten, optisch | Triplet magnifying instruments, optical
50859905. Gasapparatuur, onderdelen en benodigdheden | Gas equipment, parts and supplies

Werken bij Wachtzaal (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wachtzaal (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wachtzaal (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wachtzaal (De). Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolspuiter (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het spuiten van het eindproduct op de eindmontage

  • Logistiek Manager (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Je staat in voor de afhandeling van de dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. -Je zorgt ervoor dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten geleverd worden en gefactureerd. -Je zorgt zelfstandig voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier en rekening houdend met de specifieke vereisten van de -individuele klanten op vlak van transport en aanlevering van goederen. -Je bereidt de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers voor door het aanmaken van shipments in SAP. -Je waarborgt de facturatie en creditnota’s van het afgewerkt product en transacties (metaal, doorberekening van kosten, verkoop afgeschreven investeringsgoederen,…) zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. -Je staat in voor de opmaak van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • Commerciele Binnendienstmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je zorgt voor het tijdig opvolgen en verwerken van commerciële of technische vragen en bestellingen. Je bezorgt gen de nodige technische informatie en maakt offertes op. Je verwerkt orders in ons ERP-pakket. Je overlegt met leveranciers over levertermijnen en communiceert die met onze klanten. Je registreert binnengekomen goederen en zorgt voor periodieke voorraadcontroles. Je assisteert bij de opmaak en het onderhoud van de technische bibliotheek. Je staat in voor het onderhoud van sociale media en onze website.

  • Verpakker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een verpakker voor dagwerk. Als verpakker sta je in voor het verpakken van afgewerkte producten en de eindcontrole op de kwaliteit. Je maakt hiervoor gebruik van een eenvoudige verpakkingsmachine. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de labeling en een correcte adminstratieve registratie van de verpakte goederen. Je ziet daarbij toe op de volledigheid van de goederen.

  • Callcenter medewerker Outbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële telefonisten! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan! Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden en dit in een flexibel uurrooster.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hechtel-Eksel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Puuur Malle/ Westmalle/ Oostmalle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Commerciële Student gezocht voor Communicatiebureau (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een communicatiebureau gelegen in de regio Zele, zijn wij op zoek naar een student die telefonische prospectie en opvolging kan doen. Concreet neem je hiervoor volgend takenpakket voor je rekening: Het aanleggen van een database Het bedrijf telefonisch voorstellen bij prospecten Specifieke acties toelichten Afspraken inplannen Offertes opmaken en doorsturen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Junior Programmeur/.NET Developer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BENIRO

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet in een jong en dynamisch team en werkt mee aan een WPF-applicatie voor Opticiens die door Beniro ontwikkeld en verdeeld wordt. Ook zal je sporadisch ingezet worden in consultancy/fixed price-opdrachten, die meestal web-based zijn. Alhoewel je takenpakket voornamelijk bestaat uit software development, wordt er ook van je verwacht dat je actief meedenkt over algemeen design en toekomstige productontwikkelingen. Als consultant wordt er van je verwacht zelfstandig te kunnen werken, terwijl je voor de eigen producten meer in teamverband zal functioneren.

  • Ploegchef (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde meewerkend ploegchef voor de vaste nacht. Je stuurt een team van 3 à 4 operatoren aan. Je bent verantwoordelijk voor het volledige productieproces, o.a. voor het instellen van de machines en het opstarten van de lijnen. Je voert gegevens in de computer en brengt de productiesnelheid in kaart.

  • TECHNICUS CORDIST (HERINNES-LEZ-PECQ)

    Regio: HERINNES-LEZ-PECQ

    Bedrijf: Belgique Travaux en Hauteur

    Type: Vaste Job

    BTH is gespecialiseerd in moeilijke toegangswerkzaamheden, werkzaamheden op hoogte en/of in krappe ruimtes. Je grijpt overal in op touwen, motorgondels of steigers om te kunnen antwoorden op de verzoeken van de bedrijven, ongeacht hun sector van activiteit. Jouw taak is: Exterieuronderhoud van gebouwen op industrieterrein. Onderhoud aan de productietool van een site. Capaciteit/containment onderhoud: alle capaciteiten, silo's, tanks, putten, boilers, ovens, ...). Onderhoudsinspectie (visuele inspectie, video, hulp aan controlekantoren, ...). Jouw taken zijn daarom zeer gevarieerd en bevat verschillende interventiegebieden: waterdicht maken, dakbedekking, metselwerk, schilderen, elektriciteit, schoonmaken, anti-vluchtige stoffen,...

  • Hulpmechanieker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: STAR CAR

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: onderhoud van schoolbussen; ombouwen en monteren van banken in schoolbussen; gordels plaatsen; herstellingen en onderhoud van rolstoelliften in bussen; af en toe onderhoud en herstellingen van personenwagens.

Zoek naar antwoorden van Wachtzaal (De) in sociale netwerken
Look for responds of Wachtzaal (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wachtzaal (De). Laat een reactie achter voor Wachtzaal (De). Wachtzaal (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wachtzaal (De). Leave a respond for Wachtzaal (De). Wachtzaal (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wachtzaal (De) op de google maps. Adres en contacten Wachtzaal (De)
Location of Wachtzaal (De) on the google maps. Address and contacts of Wachtzaal (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Wachtzaal (De) Wachtzaal (De): Home Decor BVBA | SCHOONMAAKBEDRIJF KANGOO | DANNY LEFEBVRE | AUTO GAMMA | COIFFURE FRANCIS

Other related companies as Wachtzaal (De): Home Decor BVBA | SCHOONMAAKBEDRIJF KANGOO | DANNY LEFEBVRE | AUTO GAMMA | COIFFURE FRANCIS

Wachtzaal (De) is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wachtzaal (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04158294677. Het bedrijf Wachtzaal (De) bevindt zich op het adres: Van Aertselaerstraat 2; 2320; Hoogstraten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 795,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 380,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Wachtzaal (De) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wachtzaal (De) is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wachtzaal (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wachtzaal (De), openstaande posities, locatie van Wachtzaal (De) op de kaart.

Wachtzaal (De) is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wachtzaal (De), company assigned to the tax number BE04158294677. The company Wachtzaal (De) is located at the address: Van Aertselaerstraat 2; 2320; Hoogstraten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 795,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 380,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pubs. Products created in Wachtzaal (De) were not found.
The main activity of Wachtzaal (De) is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Wachtzaal (De) is not available. You also can look at reviews of Wachtzaal (De), open positions, location of Wachtzaal (De) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wachtzaal (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wachtzaal (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wachtzaal (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wachtzaal (De), employees, financial statistics.