Buyck Maritieme Metaalbouw NV

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • Buyck Maritieme Metaalbouw NV
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • Buyck Maritieme Metaalbouw NV

Contactgegevens Buyck Maritieme Metaalbouw NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Buyck Maritieme Metaalbouw NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Buyck Maritieme Metaalbouw NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pokmoere 4 9900 Eeklo, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Buyck Maritieme Metaalbouw NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Buyck Maritieme Metaalbouw NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Buyck Maritieme Metaalbouw NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Buyck Maritieme Metaalbouw NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Buyck Maritieme Metaalbouw NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Buyck Maritieme Metaalbouw NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Buyck Maritieme Metaalbouw NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Buyck Maritieme Metaalbouw NV
Products information Buyck Maritieme Metaalbouw NV

BTW identificatienummer (tax): BE07619812011
Ondernemingsnummer: 4199493408
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Steel bridge construction; Submerged dikes

Product categorie (product category): Lock Gates

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Buyck Maritieme Metaalbouw NV
(Get full report from official database of BE for Buyck Maritieme Metaalbouw NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Buyck Maritieme Metaalbouw NV
Addition kinds of activities for Buyck Maritieme Metaalbouw NV

346599. Automotive stampings, nec | Automotive stampings, nec
08319901. Boskwekerijen | Forest nurseries
16119901. Algemene aannemer, snelweg en straatbouw | General contractor, highway and street construction
28920102. Detonatoren, hoge explosieven | Detonators, high explosives
30869902. Bekers en platen, schuimplastic | Cups and plates, foamed plastics

Werken bij Buyck Maritieme Metaalbouw NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Buyck Maritieme Metaalbouw NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Buyck Maritieme Metaalbouw NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Buyck Maritieme Metaalbouw NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Metser (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als polyvalent medewerker in de bouw sta je voornamelijk in voor: Je kan metselwerken uitvoeren, in alle fasen van het bouwproces. Je monteert stellingen of steigerwerk en kan planlezen. Je kan kleine bekistingswerken uitvoeren, roofing branden... Je bent een allrounder in ruwbouw.

 • OPERATORS WEEKEND (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal intern instaan voor het volledig instellen en bedienen van een productielijn. Je stelt en past parameters aan, je controleert de kwaliteit en zorgt ervoor dat alles vlot kan verlopen.

 • ORDERPICKER 2 PLOEGEN KATOEN NATIE GENT 5741738 / 239 C (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: MANPOWER 239-OS-GE-Core

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Katoen Natie is vandaag een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. De voornaamste klanten van Katoen Natie zijn multinationals uit de chemiesector, de automobielsector en de consumptiegoederenindustrie. De groep is wereldwijd actief met als streefdoel erkend te worden als de beste leverancier van logistieke diensten ter wereld. De drijvende kracht achter Katoen Natie is haar filosofie. De groep gelooft in een organisatie waarin medewerkers belangrijker zijn dan structuren. Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar Orderpickers, wil jij hiervan deel uitmaken? Lees dan zeker verder. Flexibiliteit, polyvalentie, concentratie, oriëntatie, multitasken, werken met scansysteem of voicepicksysteem, we kunnen niet zonder in de logistiek. De combinatie ervaring electrische transpallet en mentale map (oriëntatie in het magazijn), maakt dat jij een onmisbare schakel zal zijn op de werkvloer! Interesse? Kijk dan vooral verder wat we je nog kunnen aanbieden.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DEERLIJK (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Deerlijk zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • vaste weekend student supermarkt te Sleidinge (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Sleidinge zijn we op zoek naar enkele gemotiveerde studenten! Wat? meewerken in de winkel (aanvullen + kassawerk)

 • Foreman (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

 • VOEGER (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: STORME VOEGWERKEN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het voegen van nieuwbouwwoningen, voornamelijk in de provincie West-Vlaanderen.

 • HR Officer (m/v) (LAUWE)

  Regio: LAUWE

  Bedrijf: JET IMPORT

  Type: Vaste Job

  Als HR Officer zorg je mee voor de verdere professionalisering van de verschillende HR processen en werk je in tandem met de HR Business Partner op diverse HR domeinen en –vraagstukken. Je werkt op uiteenlopende “softe” HR gebieden, waarbij rekrutering en selectie de eerste focus is. Je zal instaan voor : · Het talent sourcing proces van A tot Z; na het opstellen van een wervende vacaturetekst en de definiëring van de juiste rekruteringsmethode, beheer je eveneens de instroom en sta je in voor de eerste selectie (zowel telefonische screening als 1e interviews), waarbij je geschikte kandidaten vervolgens intern voorstelt en voor hen het eerste aanspreekpunt blijft doorheen het volledige rekruteringsproces. · Het uitrollen van onze employer branding strategie · De verdere fine-tuning en coördinatie van het onboardingproces · Het ondersteunen van de HR-Business Partner en de leidinggevenden bij de implementatie van het opleidingsplan en evaluatie van de medewerkers

 • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

 • IT-Planet - PHP Developer (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  De klant is bezig met de realisatie van een eigen software-platform voor de efficiënte werking van hun kantoren, in de vorm van een Web-applicatie. De functionele analyse en het ontwerp hiervoor werd reeds gemaakt, de implementatie ervan loopt momenteel in samenwerking met een softwarehuis. Om de opgestelde opleverdatum van 2 januari te halen voor de eerste versie van het systeem, hebben ze echter meer ontwikkelaars nodig. Ook in het begin van 2019 kunnen ze nog bijkomende krachten gebruiken om uitbreidingen van het platform te helpen programmeren. We zijn op zoek naar een tijdelijke werkkracht die gedurende de volgende 6 maanden kan helpen de ontwikkelingssnelheid te verhogen. Profiel Ben je een PHP-developer met enige ervaring, bij voorkeur op het Symfony-framework? Iemand die zich snel kan inwerken in de implementatie van een CRM/ERP-platform? Kennis over het CQRS-principe met Event Sourcing is een pluspunt! Streef jij naar CI/CD met behulp van GitLab Pipeline? Maak je ook graag gebruik van onder ander ElasticSearch, Redis, MySql, JavaScript, Behat, Docker...? Afwisselend in Ieper en Harelbeke werken is voor jou geen issue Interesse? Stuur je recente CV via de knop hieronder.

 • Elektromonteur industrie (langdurig) (VLISSINGEN)

  Regio: VLISSINGEN

  Bedrijf: ARTEC GROEP

  Type: Werfreserve

  De Artec Groep is op zoek naar (industriële) Elektromonteurs voor langdurige projecten in Gent en in Antwerpen. De werkzaamheden zijn het zelfstandig installeren van alle voorkomende elektrotechnische installaties, het plegen van service en onderhoud en het oplossen van storingen indien gewenst. - Tekeningen kunnen lezen - Kabels trekken/bedraden - Installeren en zelfstandig aanleggen en aansluiten van diverse industriële installaties/systemen - (de)monteren

Zoek naar antwoorden van Buyck Maritieme Metaalbouw NV in sociale netwerken
Look for responds of Buyck Maritieme Metaalbouw NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Buyck Maritieme Metaalbouw NV. Laat een reactie achter voor Buyck Maritieme Metaalbouw NV. Buyck Maritieme Metaalbouw NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Buyck Maritieme Metaalbouw NV. Leave a respond for Buyck Maritieme Metaalbouw NV. Buyck Maritieme Metaalbouw NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Buyck Maritieme Metaalbouw NV op de google maps. Adres en contacten Buyck Maritieme Metaalbouw NV
Location of Buyck Maritieme Metaalbouw NV on the google maps. Address and contacts of Buyck Maritieme Metaalbouw NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Buyck Maritieme Metaalbouw NV Buyck Maritieme Metaalbouw NV: FORTIS | COIFFURE NADINE | Gielens & Zn BVBA | BROUWERS JOS & RAES GERDA | ROT-WEISS EYNATTEN

Other related companies as Buyck Maritieme Metaalbouw NV: FORTIS | COIFFURE NADINE | Gielens & Zn BVBA | BROUWERS JOS & RAES GERDA | ROT-WEISS EYNATTEN

Buyck Maritieme Metaalbouw NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Buyck Maritieme Metaalbouw NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07619812011. Het bedrijf Buyck Maritieme Metaalbouw NV bevindt zich op het adres: Pokmoere 4 9900 Eeklo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 442,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lock Gates. Lijst met producten zijn Steel bridge construction; Submerged dikes.
De hoofdactiviteit van Buyck Maritieme Metaalbouw NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Buyck Maritieme Metaalbouw NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Buyck Maritieme Metaalbouw NV, openstaande posities, locatie van Buyck Maritieme Metaalbouw NV op de kaart.

Buyck Maritieme Metaalbouw NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Buyck Maritieme Metaalbouw NV, company assigned to the tax number BE07619812011. The company Buyck Maritieme Metaalbouw NV is located at the address: Pokmoere 4 9900 Eeklo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 442,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lock Gates. List of products are Steel bridge construction; Submerged dikes.
The main activity of Buyck Maritieme Metaalbouw NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Buyck Maritieme Metaalbouw NV is not available. You also can look at reviews of Buyck Maritieme Metaalbouw NV, open positions, location of Buyck Maritieme Metaalbouw NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Buyck Maritieme Metaalbouw NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Buyck Maritieme Metaalbouw NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Buyck Maritieme Metaalbouw NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Buyck Maritieme Metaalbouw NV, employees, financial statistics.