Gielens & Zn BVBA

Contactgegevens Gielens & Zn BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gielens & Zn BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gielens & Zn BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eppegemsesteenweg 20-2; 1850; Grimbergen, België

Telefoon (phone): 02 251 44 79; 02 253 61 13 (+32-02 251 44 79; 02 253 61 13) 02 251 44 79; 02 253 61 13 (+32-02 251 44 79; 02 253 61 13)

Fax (fax): 02 251 44 79 (+32-02 251 44 79) 02 251 44 79 (+32-02 251 44 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gielens & Zn BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gielens & Zn BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gielens & Zn BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gielens & Zn BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gielens & Zn BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gielens & Zn BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gielens & Zn BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gielens & Zn BVBA
Products information Gielens & Zn BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06773864746
Ondernemingsnummer: 2571319580
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Plumbing contractors; Sanitary articles - Installation & Repair; Heating (Central) - Mainten. & Repair

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gielens & Zn BVBA
(Get full report from official database of BE for Gielens & Zn BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gielens & Zn BVBA
Addition kinds of activities for Gielens & Zn BVBA

078101. Tuinbouw diensten | Horticulture services
347101. Elektroplatering en plating | Electroplating and plating
651999. Onroerend goed verhuurders, nec, nec | Real property lessors, nec, nec
28510211. Vernissen, Nec | Varnishes, nec
35440103. Sterfveren | Die springs
39999902. Bleken en verven van sponzen | Bleaching and dyeing of sponges

Werken bij Gielens & Zn BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gielens & Zn BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gielens & Zn BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gielens & Zn BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als zorgkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verzorgende taken in het woonzorgcentrum. Daarbij behartig je het dagelijks welzijn van de bewoners en verzeker je hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • Junior medewerker garage (afleveren wagens) - tweetalig (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een junior mechanieker voor de afdeling nieuwe wagens. Onze klant is behoort tot het premium autosegment. Je taken zijn voornamelijk het klaar maken van nieuwe wagens. * afstellen lichten * afstellen boordcomputer * nakijken en bijvullen van vloeistoffen * op druk zetten van banden * instellen specifieke configuraties

  • Schilder/behanger (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werkt oppervlakken af en versiert ze door verf, hars, vernis, … aan te brengen na manuele of mechanische voorbereiding van de ondergrond. Plaatst muurbekleding (behang, stofbehang, …). Bijkomende activiteiten kunnen zijn: vloerbekleding plaatsen (vast tapijt, linoleum, …), ramen plaatsen, …

  • Medewerker carrosserie (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij kijken uit naar een medewerker carrosserie. Je staat voornamelijk in voor het nauwkeurig en perfect uitvoeren van spuitwerken. Je voert algemene montage en demontagewerken uit. Je staat in voor zowel het voorbereidende werk als de afwerking. Algemeen ben je verantwoordelijk voor uitdeuken, schuren, plamuren, laswerken,...

  • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

  • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Deinze zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • LAGO zoekt: student redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Student headhunter m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Studentenjob

    Heb jij dit accademiejaar tijd vrij tijdens de week en zoek je nog een leuke , uitdagende bijverdienste? Dan is deze job zeker iets voor jou. We zoeken een vlotte persoonlijkheid met een sterke talenkennis die van uit het kantoor in Groot-Bijgaarden mee zal werken aan de werving en selectie van hogere bediende profielen. Zo zal je outbound telefoongesprekken voeren met potentiele kandidaten. (geen call center) En je encodeert allerhande info in de database. Je stelt gerichte vragen aan de kandidaten, houdt de vacatures em up to date.

  • Kinderbegeleider te Hoboken (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OZ - Bedienden

    Type: Vaste Job

    Kinderbegeleider (38u/week) Zoek je een nieuwe uitdaging? Perfect! Als Kinderbegeleider van kinderopvang Het Lieverdje in Hoboken krijg je die namelijk elke dag. Je staat mee in voor een uitstekende begeleiding en verzorging van kindjes van 0 tot 3 jaar. Door je enthousiaste, creatieve en kindvriendelijke houding zorg je mee voor een aangename en stimulerende (groeps)sfeer waar kinderen zich geborgen voelen. Zo sta je ervoor te springen om, naast de verzorging en de voedingsmomenten, ook tijd te besteden aan spelletjes en ontspanningsmomenten. Uiteraard hou je bij dit alles de veiligheids- en hygiëne voorschriften nauwlettend in de gaten. Je staat open voor vragen en feedback van de ouders, bezorgt hen (mondeling en schriftelijk) informatie over het verloop van de dag van hun kind.

  • Zelfstandig Kinesist bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door een kinesitherapeutisch onderzoek Je zorgt voor de opstart van een behandeling Andere taken: begeleiden/informeren, sturen/oefenen, fysische therapie, manuele verrichtingen en preventie Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) en verwijst door indien nodig Je bent steeds alert voor het opsporen van risico's Je informeert en sensibiliseert rond gezond bewegen, levensstijl en preventie van aandoeningen Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

  • RESERVE Industrieel reinigers Brussel 2018 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Brussel zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Gielens & Zn BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Gielens & Zn BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gielens & Zn BVBA. Laat een reactie achter voor Gielens & Zn BVBA. Gielens & Zn BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gielens & Zn BVBA. Leave a respond for Gielens & Zn BVBA. Gielens & Zn BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gielens & Zn BVBA op de google maps. Adres en contacten Gielens & Zn BVBA
Location of Gielens & Zn BVBA on the google maps. Address and contacts of Gielens & Zn BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Gielens & Zn BVBA Gielens & Zn BVBA: PERICLES NV | Slimbrouck J | Meeusen W | Engelen J | BRUNO SCHEEFHALS

Other related companies as Gielens & Zn BVBA: PERICLES NV | Slimbrouck J | Meeusen W | Engelen J | BRUNO SCHEEFHALS

Gielens & Zn BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gielens & Zn BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06773864746. Het bedrijf Gielens & Zn BVBA bevindt zich op het adres: Eppegemsesteenweg 20-2; 1850; Grimbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 814,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Plumbing contractors; Sanitary articles - Installation & Repair; Heating (Central) - Mainten. & Repair.
De hoofdactiviteit van Gielens & Zn BVBA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gielens & Zn BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gielens & Zn BVBA, openstaande posities, locatie van Gielens & Zn BVBA op de kaart.

Gielens & Zn BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gielens & Zn BVBA, company assigned to the tax number BE06773864746. The company Gielens & Zn BVBA is located at the address: Eppegemsesteenweg 20-2; 1850; Grimbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 814,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Plumbing contractors; Sanitary articles - Installation & Repair; Heating (Central) - Mainten. & Repair.
The main activity of Gielens & Zn BVBA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Gielens & Zn BVBA is not available. You also can look at reviews of Gielens & Zn BVBA, open positions, location of Gielens & Zn BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gielens & Zn BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gielens & Zn BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gielens & Zn BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gielens & Zn BVBA, employees, financial statistics.