DECOSTER

Contactgegevens DECOSTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECOSTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECOSTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PEVERSTRAAT 24; 1755; GOOIK, België

Telefoon (phone): 54566572 (+32-54566572) 54566572 (+32-54566572)

Fax (fax): +32 (58) 563-53-61 +32 (58) 563-53-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECOSTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECOSTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECOSTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECOSTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECOSTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECOSTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECOSTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECOSTER
Products information DECOSTER

BTW identificatienummer (tax): BE09949188232
Ondernemingsnummer: 1739929199
Hoofdstad (capital): 795,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 556,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Produits & Activités: Installation de Cloisons,Pose de Plafonds.. Produits: Revêtement de Sol en Marbre,Pierres Naturelles.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Revêtements de sols and murs. Matériaux de construction Installation de menuiserie métallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECOSTER
(Get full report from official database of BE for DECOSTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECOSTER
Addition kinds of activities for DECOSTER

3996. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec
329502. Aarden, gemalen of anderszins behandeld | Earths, ground or otherwise treated
01190103. Linzenboerderij | Lentil farm
22990406. Wool shoddy | Wool shoddy
28510210. Vlekken: vernis, olie of was | Stains: varnish, oil, or wax
33650101. Kook- / keukengerei, gegoten aluminium | Cooking/kitchen utensils, cast aluminum
35599905. Cementmachines | Cement making machinery
96419902. Landbouwkundig bestuur, overheid | Agriculture fair board, government

Werken bij DECOSTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECOSTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECOSTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECOSTER. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker DHL (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor DHL te Bornem zijn we op zoek orderpickers. Je zal voltijds werken in een afwisselend vroege/late ploeg (6u-14u, 14u-22u) of daguren (8u-16u30) of een vaste nacht (22u-6u) Taken: Orderpicking via orderpickbrief of voice-pick systeem; Met elektrische traspalet dozen of zakken ophalen op de vermelde locaties in de loods; Overstapelen van dozen/zakken van de ene pallet op de andere; Manueel lossen van vrachtwagens; Gepickte producten controleren, scannen en herinpakken; Controle/tellen van aantallen en producten op pallets.

 • Employé Logistique (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de marktleider in de parkeersector zijn wij op zoek naar een CONTROL ROOM OPERATOR voor de parkings te centrum Brussel. Wat houdt de functie in? Als operator in de Control Room zal je via telefoon/interfonie fungeren als het aanspreekpunt voor de klanten in de parkings. Dat houdt in dat je op vraag van de klant de nodige informatie versterkt (vb. openingsuren, tarieven, productinformatie, ...)  Daarnaast geef je ook de nodige ondersteuning aan klanten bij incidenten/probleemmeldingen en, indien mogelijk, los je het probleem vanop afstand op. Als het probleem echter niet vanop afstand opgelost kan worden, dan stuur jij een team van collega's ter plaaste om de klant te helpen. Achteraf maak je een duidelijke analyse van het vastgestelde probleem en stel je de juiste prioriteiten.  Tot slot sta je eveneens in voor de registratie van iedere ontvangen oproep en de ondernomen actie(s) in het logboek. 

 • Ploegbaas montage (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een opstartend bouwbedrijf gespecialiseerd in industriële dak- en wandbekledingen, zoeken we een hands- on, ijzersterke ploegbaas die zijn team in het gareel houdt, maar hierbij hen ook helpt om de constructies samen neer te zetten. Je plaatst constructies, metalen platen voor nieuwbouw alsook renovatieprojecten in voornamelijk het Limburgse. Je zorgt voor de onderstructuur, plaatst specifieker, fijner werk. Je zorgt ervoor dat je als ploeg de deadline van de werf behaalt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Riemst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIEMST)

  Regio: RIEMST

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Studentenjob: Verpleegkundige (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Studeer je af als verpleegkundige/vroedkundige maar weet je nog niet welke richting je uit wil? Of ga je nog verder studeren? Kom dan als jobstudent werken via Randstad Medical bij het UZ Gent als verpleegkundige. Het UZ Gent biedt elk jaar een waaier aan jobs aan voor verpleegkundigen zodat zij uitgebreid kennis kunnen maken met het ziekenhuis en hun verschillende afdelingen. Ook tijdens het schooljaar kan je op je vrije dagen of in het weekend ingezet worden op verschillende diensten. Je kan zowel tijdens de week als in het weekend ingezet worden tijdens vroeg- of laatdiensten. Je wordt verloond naar de barema's van UZ Gent en zal hetzelfde loon ontvangen als een startend verpleegkundige

 • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

 • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: ENJOY LIFE

  Type: Studentenjob

  all round medewerker in Frituur

 • Winkelbediende deeltijds 24u onmiddellijk indienstname (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Vaste Job

  Voor een supermarkt in Tessenderlo zoeken we een gemotiveerd winkelbediende. Je werkt in 1 filiaal. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag 8u30 tot 20u. Je stelt je flexibel op om tussen 7u en 20u ingepland te worden.

 • medewerker groenten & fruit (M/V) (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: Cegebo

  Type: Vaste Job

  Is “als het vers moet zijn …” ook op jou van toepassing ? Wil jij hier samen met ons werk van maken ? Hou je van sociaal contact met klanten en collega’s ? Hou je van afwisseling in je werk ? Steek je graag de handen uit de mouwen ? Dan ben jij onze nieuwe winkelbediende ! Je wordt ingezet in aan de groenten - & fruitafdeling en bent bereid om in te springen aan de kassa of andere afdelingen. Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet.

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

  Regio: Provincie Antwerpen

  Bedrijf: BELIVERT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Antwerpen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

 • Professeur de japonais (Regio Nivelles)

  Regio: Regio Nivelles

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.*******Tâches: Le CLL Centres de Langues (www.cll.be) recherche des formateurs en JAPONAIS Nous recherchons des collaborateurs freelance pour donner cours dans le centre CLL deLouvain-la-Neuve: Votre profil - Vous avez un niveau C2 en japonais; - vous possédez une expérience dans l'enseignement du japonais à un public d'adultes ; - vous disposez d'un niveau d'études supérieures ; - vous êtes un bon pédagogue, fiable, enthousiaste et communicatif.

Zoek naar antwoorden van DECOSTER in sociale netwerken
Look for responds of DECOSTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECOSTER. Laat een reactie achter voor DECOSTER. DECOSTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECOSTER. Leave a respond for DECOSTER. DECOSTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECOSTER op de google maps. Adres en contacten DECOSTER
Location of DECOSTER on the google maps. Address and contacts of DECOSTER

Andere gerelateerde bedrijven als come DECOSTER DECOSTER: PINOGRI BVBA | Fontaine Ghislaine | De Muynck-De Brauwer BVBA | Vemo NV | CHARLES KERSTEN

Other related companies as DECOSTER: PINOGRI BVBA | Fontaine Ghislaine | De Muynck-De Brauwer BVBA | Vemo NV | CHARLES KERSTEN

DECOSTER is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DECOSTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09949188232. Het bedrijf DECOSTER bevindt zich op het adres: PEVERSTRAAT 24; 1755; GOOIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 795,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 556,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Revêtements de sols and murs. Matériaux de construction Installation de menuiserie métallique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Installation de Cloisons,Pose de Plafonds.. Produits: Revêtement de Sol en Marbre,Pierres Naturelles.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction..
De hoofdactiviteit van DECOSTER is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECOSTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECOSTER, openstaande posities, locatie van DECOSTER op de kaart.

DECOSTER is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is DECOSTER, company assigned to the tax number BE09949188232. The company DECOSTER is located at the address: PEVERSTRAAT 24; 1755; GOOIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 795,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 556,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Revêtements de sols and murs. Matériaux de construction Installation de menuiserie métallique. List of products are Produits & Activités: Installation de Cloisons,Pose de Plafonds.. Produits: Revêtement de Sol en Marbre,Pierres Naturelles.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction..
The main activity of DECOSTER is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DECOSTER is not available. You also can look at reviews of DECOSTER, open positions, location of DECOSTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECOSTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECOSTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECOSTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECOSTER, employees, financial statistics.