De Muynck-De Brauwer BVBA

Contactgegevens De Muynck-De Brauwer BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Muynck-De Brauwer BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Muynck-De Brauwer BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lange Ambachtstraat 4; 9860; Oosterzele, België

Telefoon (phone): 09 362 23 93 (+32-09 362 23 93) 09 362 23 93 (+32-09 362 23 93)

Fax (fax): 09 362 23 99 (+32-09 362 23 99) 09 362 23 99 (+32-09 362 23 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Muynck-De Brauwer BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Muynck-De Brauwer BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Muynck-De Brauwer BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Muynck-De Brauwer BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Muynck-De Brauwer BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Muynck-De Brauwer BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Muynck-De Brauwer BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Muynck-De Brauwer BVBA
Products information De Muynck-De Brauwer BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08278167724
Ondernemingsnummer: 5373107910
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 856,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in De Muynck-De Brauwer BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wines and spirits - Mfg and Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Muynck-De Brauwer BVBA
(Get full report from official database of BE for De Muynck-De Brauwer BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Muynck-De Brauwer BVBA
Addition kinds of activities for De Muynck-De Brauwer BVBA

569902. Kostuums en pruiken | Costumes and wigs
16110207. Grind- of vuilwegbouw | Gravel or dirt road construction
32649904. Knoppen, porselein | Knobs, porcelain
34710102. Chroomplating van metalen of gevormde producten | Chromium plating of metals or formed products
38299926. Vloeistof lek detectie apparatuur | Liquid leak detection equipment
73590705. Televisieverhuur | Television rental

Werken bij De Muynck-De Brauwer BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Muynck-De Brauwer BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Muynck-De Brauwer BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Muynck-De Brauwer BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCT PROMOTOR (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: BEVEKA SALES

    Type: Vervanging brugpensioen

    - je screent architecten en voorschrijvers in gans België - je bezoekt de relevante voorschrijvers en geeft technische ondersteuning m.b.t. het product portfolio - je werkt nauw samen met de andere Product Promoter en het volledige commerciële team, binnen- en buitendienst - je rapporteert aan de commerciële directeur

  • Reachtruckchauffeur M/V snelle opstart! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar een Reachtruckchauffeur M/V voor onze klant te Opglabbeek. Je werkt in 2 ploegen en kan snel opstarten!

  • Verkoopmedewerker Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: verzorgen en aanvullen van de toonbank de kwaliteit en versheid van de producten bewaren de klant op maat verder helpen met zijn bestelling bestellingen klaarzetten voor klanten bereidingen maken: salades traiteur... opvolgen van de bestellingen van vleeswaren onderhoud van de winkel: poesten toonbank afwas... bijspringen achteraan in de winkel indien nodig

  • Machine operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productiebon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

  • Plaatser ramen en deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lommel, actief in het plaatsen van aluminium ramen en deuren, zijn we op zoek naar een gemotiveerde plaatser: Als plaatser heb je volgend takenpakket: Je werkt mee met een ervaren ploeg Je plaatst aluminium ramen en deuren Je helpt mee de werf opruimen

  • Wals Machinist M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Walsmachinist ben je onderdeel van de asfaltploeg volgende taken behoren ondermeer tot jouw takenpakket: Het besturen van de walsmachine deze wordt gebruikt om de eindverdichting van de asfaltverharding te realiseren; Bovendien assisteert hij/zij in de uitvoering van manuele handelingen zoals het verwerken van asfalt; De machine op de juiste manier bedrijfsklaar maken en onderhouden (dagelijks); Het verzorgen van onderhoud en kleine reparaties aan de walsmachine.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Wimmertingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

  • Student uitzendconsulent - wekelijkse basis - sterke talenkennis - Topteam Kantoor Kortrijk! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs is een  uitzendorganisatie met verschillende vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant en Henegouwen. Inzet, spirit en ervaring binnen de uitzendsector, zijn de sleutelwoorden waar het bij Forum Interim rond draait. Dankzij onze regionale spreiding en specialisatie groeiden wij in de regio al snel uit tot een belangrijke gesprekspartner op HR - vlak. De medewerkers van Forum Interim kunnen terugblikken op een jarenlange ervaring in de sector. Als uitzendconsulent sta je in voor het onthaal en grondige selectie van voornamelijk Engelstalige uitzendkrachten. Dit 1 a 2 dagen per week.

  • Supervisor Elektriciteit & Instrumentatie/Automatisatie (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een sterke achtergrond in E&I - werkzaamheden? Ben je voldoende matuur en assertief om met voldoende impact te communiceren met alle partijen en niveaus? Ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je een gestructureerd iemand, ook op administratief gebied? Solliciteer dan nu voor de functie Supervisor E&I! Je volgt de werken E&I op in opdracht van de bouwheer, op gebied van veiligheid en kwaliteit en je houdt nauwkeurig een beschrijving bij van de vordering van de werken en eventuele tekortkomingen. Je controleert of de contractor de werken uitvoert conform de plannen “goed voor uitvoering”– laatste revisie. Je bent verantwoordelijk voor de (pre-)commissioning van de installatie wat jouw discipline betreft. Je rapporteert aan de projectleiding en assisteert hen bij de coördinatie, tijdens de werfvergaderingen, … Je volgt de technical queries van de EPC/Contractors/Vendors op. Je coördineert de opleidingen die door de Vendors gegeven worden aan het personeel van de LNG terminal. Je werkterrein ligt vooral buiten.

  • ICT Engineer - data & voice (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: DAVO COMMUNICATIONS

    Type: Vaste Job

    In deze boeiende, technische functie, ben je verantwoordelijk voor het installeren van Unify telefooncentrales. Deze activiteit wordt verder aangevuld met het opzetten van kleine en middelgrote datanetwerken wat deze functie variërend maakt. Af en toe dien je als ondersteuning op onze helpdesk. Bij een installatie sta je de klant met raad en daad bij. Dit kan onder de vorm van een usertraining en/of geef je met jouw ervaring tips hoe de klant zijn telefoniesysteem ten volle tot zijn recht kan laten komen. LAN, WAN en/of WLAN netwerk ontwerpen, opbouwen, configureren. Je gaat de baan op voor het uitvoeren WiFi Site Surveys uit. Als expert maak je een overzichtelijk en duidelijk rapporteringsrapport voor de klant Je rapporteert aan de technical teamcoach.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van De Muynck-De Brauwer BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Muynck-De Brauwer BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Muynck-De Brauwer BVBA. Laat een reactie achter voor De Muynck-De Brauwer BVBA. De Muynck-De Brauwer BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Muynck-De Brauwer BVBA. Leave a respond for De Muynck-De Brauwer BVBA. De Muynck-De Brauwer BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Muynck-De Brauwer BVBA op de google maps. Adres en contacten De Muynck-De Brauwer BVBA
Location of De Muynck-De Brauwer BVBA on the google maps. Address and contacts of De Muynck-De Brauwer BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Muynck-De Brauwer BVBA De Muynck-De Brauwer BVBA: Kredietbank NV | KBC | GEERT VANSTEENKISTE | Divertisimo-2i猫me main sport | P. LOLY

Other related companies as De Muynck-De Brauwer BVBA: Kredietbank NV | KBC | GEERT VANSTEENKISTE | Divertisimo-2i猫me main sport | P. LOLY

De Muynck-De Brauwer BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Muynck-De Brauwer BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08278167724. Het bedrijf De Muynck-De Brauwer BVBA bevindt zich op het adres: Lange Ambachtstraat 4; 9860; Oosterzele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 856,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Wines and spirits - Mfg and Whol.. Producten gemaakt in De Muynck-De Brauwer BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Muynck-De Brauwer BVBA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Muynck-De Brauwer BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Muynck-De Brauwer BVBA, openstaande posities, locatie van De Muynck-De Brauwer BVBA op de kaart.

De Muynck-De Brauwer BVBA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Muynck-De Brauwer BVBA, company assigned to the tax number BE08278167724. The company De Muynck-De Brauwer BVBA is located at the address: Lange Ambachtstraat 4; 9860; Oosterzele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 856,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Wines and spirits - Mfg and Whol.. Products created in De Muynck-De Brauwer BVBA were not found.
The main activity of De Muynck-De Brauwer BVBA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Muynck-De Brauwer BVBA is not available. You also can look at reviews of De Muynck-De Brauwer BVBA, open positions, location of De Muynck-De Brauwer BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Muynck-De Brauwer BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Muynck-De Brauwer BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Muynck-De Brauwer BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Muynck-De Brauwer BVBA, employees, financial statistics.