Divertisimo-2i猫me main sport

Contactgegevens Divertisimo-2i猫me main sport: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Divertisimo-2i猫me main sport: address, phone, fax, email, website, opening hours

Divertisimo-2i猫me main sport

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Brasseries 9; 1300; Wavre, België

Telefoon (phone): 010 22 81 11 (+32-010 22 81 11) 010 22 81 11 (+32-010 22 81 11)

Fax (fax): +32 (50) 110-94-86 +32 (50) 110-94-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Divertisimo-2i猫me main sport: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Divertisimo-2i猫me main sport"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Divertisimo-2i猫me main sport"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Divertisimo-2i猫me main sport, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Divertisimo-2i猫me main sport. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Divertisimo-2i猫me main sport, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Divertisimo-2i猫me main sport. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Divertisimo-2i猫me main sport
Products information Divertisimo-2i猫me main sport

BTW identificatienummer (tax): BE06683502197
Ondernemingsnummer: 2233764648
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 333,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Sports goods - Retail; Horseriding & supplies; Ski equipment

Product categorie (product category): Clothing Second-hand - Purchase and sale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Divertisimo-2i猫me main sport
(Get full report from official database of BE for Divertisimo-2i猫me main sport)

Aanvulling soorten activiteiten voor Divertisimo-2i猫me main sport
Addition kinds of activities for Divertisimo-2i猫me main sport

27590203. Visitekaartjes (inclusief bedrijf): drukwerk, nsk | Visiting cards (including business): printing, nsk
33560202. Gouden en gouden legering: rollen, tekenen of extruderen | Gold and gold alloy: rolling, drawing, or extruding
50820406. Wellpoints (boorapparatuur) | Wellpoints (drilling equipment)
51130302. Dozen, karton en wegwerp plastic | Boxes, paperboard and disposable plastic
59620100. Voeding automaten | Food vending machines
83220200. Kindergerelateerde sociale diensten | Child related social services

Werken bij Divertisimo-2i猫me main sport: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Divertisimo-2i猫me main sport: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Divertisimo-2i猫me main sport. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Divertisimo-2i猫me main sport. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportmedewerker / Coach ! (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Met je bestelwagen zal je paketten en waardevolle documenten bezorgen en afhalen binnen een werkgebied in verschillende regio's in België. Werkzaamheden starten en eindigen op het depot en de werktijden verschillen tussen dag- en middagroutes. Je staat in voor tijdig en correct afleveren en ophalen van paketten en waarde documenten op aangegeven adressen. Het laden en lossen van de bestelauto op het depotadres regio Mechelen behoort eveneens tot je takenpakket. Dit is geen koerierfuctie om pakketten af te leveren. Vooral services en dat beetje extra naar klanten toe. Daarnaast neem je de administratieve taken op, zoals: ondertekening van documenten, scanopdrachten uitvoeren, identiteit controleren, ... Na verloop van tijd ben jij de coach die nieuwe chauffeurs zal opleiden en examens zal afnemen. Verder zul je ingezet worden bij het testen van nieuwe services. Kortom, jij wordt het visitekaartje van ons bedrijf!

  • Orderpicker dagwerk M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als orderpicker in dagwerk? Een groeiend bedrijf in de regio Wetteren is op zoek naar enkele orderpickers die wensen te werken in dagwerk. Je zorgt voor orderpicking via pick - to - light systeem, voor het orderpicken van allerhande elektronicaproducten. Dit is jouw hoofdtaak, daarnaast zorg je mee voor het uitvoeren van kwaliteitscontrole van de verzendingen met behulp van een scansysteem. Je houdt tijdens jouw taken het magazijn steeds op orde.

  • Bediende Energieleveringen Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor de inning van de facturatie elektriciteit en aardgas, maar ook van facturatie diensten. Je maakt afspraken met klanten hierover: uitstel van betaling / opstellen betaalovereenkomsten. Je waakt erover dat bij klanten waar een budgetmeter moet komen, er ook effectief een komt. Je legt orders aan voor Netuitbating, plant deze in en volgt deze op. Je maakt activatie- en deactivatiekaarten aan om de budgetmeter te activeren of te deactiveren en voert acties uit in Talexus. Je verzorgt de BackOffice Inning.

  • Monteur staalbouw (m/v) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bocholt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Dit voor het leveren en plaatsen van staalconstructies, fabriekshallen, magazijnen, toonzalen,.. Je werkt mee aan het plaatsen van A tot Z.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Martens Latem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student arbeider vlees december (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsfirma gelegen op het industrieterrein van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) Je gaat helpen op de afdeling koude bereidingen, je gaat de schaaltjes vullen met burgers, stammetjes,... De temperatuur in de werkplaats is 12°C. De temperatuur van de frigo is 2°C, dit is enkel om het vlees uit te halen.

  • CALL AGENT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor het bedrijf CC De Strycker te Antwerpen zijn we op zoek naar collega's. Gedreven telefonische verkopers. U komt in een tof team terecht waar u samen, dagelijks ernaar streeft de vooropgestelde verkopen per uur te behalen. Hierin wordt u bijgestaan door 2 ervaren coaches en een team van gedreven collega's die elkaar graag bijstaan met tips en trics. U verkoopt telefonisch verschillende producten (magazines, voedingssuplementen, kinderboeken, ...) aan particulieren. www.ccdestrycker.be

  • Technisch Calculator/Werkvoorbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een dynamische persoonlijkheid en ben je een echte teamplayer, maar kan je ook zelfstandig werken? Heb je een mechanische achtergrond en kan je bijgevolg goed planlezen? Solliciteer dan nu voor de functie 'Technisch calculator/werkvoorbereider'! Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt worden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maatstukken. Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maatstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculatie te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met je collega's van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie , procurement en sales.

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

  • Freelance jobcoach (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: K-onsult

    Type: Zelfstandige activiteit

    K-onsult werd in 2007 opgericht door Karine van Oosterbos en maakt op 4 manieren een brug tussen stress-en burn-out preventie en de arbeidsmarkt. Om het team te versterken zoeken we vanaf 1 januari een jobcoach te Itegem, om te werken vanuit Groepspraktijk Tilia. Je begeleidt zelfstandig loopbaanvragen en draagt je steentje bij naar bekendmaking van zowel de praktijk als K-onsult toe. Je engageert je voor intervisiemomenten bij K-onsult om de drie maanden en maandelijks in de praktijk.

  • Project Manager Freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667546-inline.html?cid=Partner_VDAB We zijn bij Prosource op continue basis op zoek naar freelance project managers. Als Project Manager word je ingezet bij één of meerdere van onze klanten. Je plant en beheert de projecten van start tot finish. Je zorgt voor een transparante projectrapportering op regelmatige tijdstippen. Je communiceert met de verschillende stakeholders op alle niveau’s. Op basis van je praktische kennis en ervaring doe je concrete aanbevelingen om de projectmanagement aanpak van de klant te verbeteren.

  • Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Divertisimo-2i猫me main sport in sociale netwerken
Look for responds of Divertisimo-2i猫me main sport in social networks

Lees alle opmerkingen voor Divertisimo-2i猫me main sport. Laat een reactie achter voor Divertisimo-2i猫me main sport. Divertisimo-2i猫me main sport bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Divertisimo-2i猫me main sport. Leave a respond for Divertisimo-2i猫me main sport. Divertisimo-2i猫me main sport on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Divertisimo-2i猫me main sport op de google maps. Adres en contacten Divertisimo-2i猫me main sport
Location of Divertisimo-2i猫me main sport on the google maps. Address and contacts of Divertisimo-2i猫me main sport

Andere gerelateerde bedrijven als come Divertisimo-2i猫me main sport Divertisimo-2i猫me main sport: DEBAL E bvba ALG BOUWONDERNEMING | ELSA DE BELDER | GLOBAL IMAGE | Louis Daniel | BAKKERIJ LIVINE

Other related companies as Divertisimo-2i猫me main sport: DEBAL E bvba ALG BOUWONDERNEMING | ELSA DE BELDER | GLOBAL IMAGE | Louis Daniel | BAKKERIJ LIVINE

Divertisimo-2i猫me main sport is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Divertisimo-2i猫me main sport, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06683502197. Het bedrijf Divertisimo-2i猫me main sport bevindt zich op het adres: Rue des Brasseries 9; 1300; Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 333,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clothing Second-hand - Purchase and sale. Lijst met producten zijn Sports goods - Retail; Horseriding & supplies; Ski equipment.
De hoofdactiviteit van Divertisimo-2i猫me main sport is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Divertisimo-2i猫me main sport is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Divertisimo-2i猫me main sport, openstaande posities, locatie van Divertisimo-2i猫me main sport op de kaart.

Divertisimo-2i猫me main sport is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Divertisimo-2i猫me main sport, company assigned to the tax number BE06683502197. The company Divertisimo-2i猫me main sport is located at the address: Rue des Brasseries 9; 1300; Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 333,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clothing Second-hand - Purchase and sale. List of products are Sports goods - Retail; Horseriding & supplies; Ski equipment.
The main activity of Divertisimo-2i猫me main sport is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Divertisimo-2i猫me main sport is not available. You also can look at reviews of Divertisimo-2i猫me main sport, open positions, location of Divertisimo-2i猫me main sport on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Divertisimo-2i猫me main sport, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Divertisimo-2i猫me main sport, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Divertisimo-2i猫me main sport, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Divertisimo-2i猫me main sport, employees, financial statistics.