ARCO-H.

Contactgegevens ARCO-H.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARCO-H.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARCO-H.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NEUVE 77; 6280; GERPINNES, België

Telefoon (phone): 71219430 (+32-71219430) 71219430 (+32-71219430)

Fax (fax): +32 (82) 183-73-97 +32 (82) 183-73-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARCO-H.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARCO-H."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARCO-H."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARCO-H., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARCO-H.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARCO-H., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARCO-H.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARCO-H.
Products information ARCO-H.

BTW identificatienummer (tax): BE05550262451
Ondernemingsnummer: 4073425292
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 408,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits & Activités: Pose de Plafonds,Installation de Cloisons.. Produits: Pierres Naturelles,Parquet,Revêtement de Sol en Laminé,Revêtement de Sol en Marbre. Services: Service de Réparations.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Installation de menuiserie métallique. Revêtements de sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARCO-H.
(Get full report from official database of BE for ARCO-H.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARCO-H.
Addition kinds of activities for ARCO-H.

3961. Kostuum juwelen | Costume jewelry
8071. Medische laboratoria | Medical laboratories
011902. Voederkorrels | Feeder grains
411100. Lokale en voorstedelijke doorvoer | Local and suburban transit
07839901. Arborist diensten | Arborist services
27919901. Typesetting, computer gestuurd | Typesetting, computer controlled
28349911. Farmaceutische farmaceutische preparaten | Veterinary pharmaceutical preparations
39499902. Ballen: honkbal, voetbal, basketbal, enz. | Balls: baseball, football, basketball, etc.
39520213. Paletten, kunstenaars ' | Palettes, artists'
55510202. Opblaasbare boten | Inflatable boats

Werken bij ARCO-H.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARCO-H.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARCO-H.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARCO-H.. Looking for open vacancies in other companies

 • zaalmedewerker onbijtbar Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature van zaalmedewerker onbijtbar te Knokke zoeken wij het volgende. Je bent een ochtendmens en eet graag gezond? Je kan verantwoordelijkheid aan? Dan ben jij de kelner die we zoeken in Le Pain Quotidien te Knokke! Le Pain Quotidien is een gerenommeerde bakkerij in België, waar men ook kan ontbijten. Sinds kort hebben zij ook een vestiging in Knokke. Als kelner ben je de host en bedien je de klanten. Verder krijg je ook de verantwoordelijkheid om de zaak te openen en/of te sluiten. Als kelner gaat het niet om het feit dat je een snelle bediening geeft, maar wel dat de klanten zeer gastvrij ontvangen worden. Je vertegenwoordigt het merk en staat volledig achter de producten die verkocht worden!

 • Storingstechniekers (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gemotiveerd Storingstechnieker gezocht! Wij bij Let\\\'s work zijn voor onze klant, gespecialiseerd in het outsourcen van technische medewerkers op zoek naar een Storingstechnieker. je wordt uitgestuurd naar verschillende klanten waar je hoofdzakelijk zal in staan voor: - Het onderhoud van het elektrische en mechanisch gedeelte van het machinepark. - Het accent ligt op de elektrische kant waar je ook met PLC-sturingen zal te maken hebben. - Spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten. - Verhelpt storingen.

 • vrachtwagenchauffeur CE voor lokale ritten (dagwerk) maandag- vrijdag (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur CE? Je zoekt een job regio Brugge? Lees dan snel verder! Het bedrijf is een grote speler in de metaalsector. 80% van het staal die toekomt, voornamelijk uit Engeland, vertrekt 1 op 1 zonder behandeling. 20 % wordt bewerkt – gezaagd,geplooid. De firma produceert zelf niets! Chauffeurs rijden de vrachtwagens buiten de firma of rijden ermee rond naar de klanten.Dit zullen meestal lokale ritten zijn regio West- Vlaanderen en niet naar het buitenland. Veiligheid en correct laden is van groot belang.Het staal weegt tot 6 ton. Het team bestaat uit 40 arbeiders en 25 bedienden.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te De Pinte 28 uren per week (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren voor een gastgezin wonende te De Pinte. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken,wassen, strijken en u diverse huishoudelijke taken zoals opruimwerk en vensters wassen, zal vervullen. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zal runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt op maandag , dinsdag , donderdag een volle dag en op vrijdag een halve dag. Op woensdag wordt u niet verwacht bij dit gastgezin. U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP (M/V) NIEUWPOORT (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Heb je een vlotte pen en zoek je een studentenjob in het weekend of tijdens de week? (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

  Type: Studentenjob

  Heb je een vlotte pen en zoek je een studentenjob in het weekend of tijdens de week? Deze job met flexibele werkuren die je thuis, op kot of eender waar kan doen biedt je de kans om je creativiteit aan te wenden en tegelijkertijd bij te leren over online media. Voor een jong online media bedrijf actief in binnen- en buitenland zijn we op zoek naar een student met een uitstekende geschreven kennis Nederlands en Frans. Je staat in voor het schrijven van creatieve teksten in het Nederlands en Frans die gepubliceerd worden op diverse websites over online games en andere leuke onderwerpen.

 • Hoofdmonteur /X) (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Je voelt je als een vis in het water in een technische omgeving Je werkt mee aan allerlei constructies voor de bouw en industriebouw Je bent en echte teamspeler Je kan zelfstandig duidelijk omschreven opdrachten uitvoeren Je bent bereid om bij te leren en interne opleidingen te volgen Je past technische en veiligheidsregels consequent toe Je beoogt binnen een afgesproken tijd een opdracht uit te voeren, bij problemen overleg je tijdig met je collega’s of teamleader Je draagt zorg voor materiaal en machines en prefereert kwaliteit boven kwantiteit Bedrijfsprofiel: Onze klant, actief in het mechanisch onderhoud in de industrie, is op zoek naar een Leidinggevende Monteur

 • CARROSSIER - KOETSWERKHERSTELLER (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: DEBOO

  Type: Vaste Job

  Gemotiveerde persoon gezocht die graag een auto van voorbereiding, spuiten tot afwerking verzorgt.

 • Junior administratief bediende (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een professionele speler in de industriesector, is VIO op zoek naar een administratief bediende.  Binnen een jong team ben je medeverantwoordelijk voor de ondersteuning van de vertegenwoordigers van de firma.  Je zorgt voor de opvolging van rapporten.  Je boekt bestelbonnen in.  Je maakt offertes op en houdt klantenfiches bij.  Je zal briefwisseling sorteren, verdelen en franceren.  Je ondersteunt de boekhouding waar nodig.  Je archiveert diverse documenten.  Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan je cv en een korte motivatie door naar [email protected] t.a.v. Aaike Roosen. 

 • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

 • Zelfstandig logopediste (zwangerschapsvervanging) (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: DE BABBELUTE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn binnen de groepspraktijk De Babbelute op zoek naar een logopedist(e) van 1.12.18 tem. 30.06.19 (zwangerschapsvervanging). Ongeveer 25 uren therapie, met mogelijkheid tot uitbreiding. Ook blijvende uren na 30.06.19 zeker mogelijk. In de praktijk worden voornamelijk kinderen behandeld met leer-, spraak- en/of taalstoornissen. Behandelingen gaan door in de praktijk & op school (rijbewijs-auto noodzakelijk). Administratie gebeurt door de coördinator. Inhoudelijke ondersteuning door alle collega's in de praktijk mogelijk, pas afgestudeerden zeker welkom. Graag solliciteren met CV en motivatiebrief via [email protected] .

 • Klusjesman West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van ARCO-H. in sociale netwerken
Look for responds of ARCO-H. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARCO-H.. Laat een reactie achter voor ARCO-H.. ARCO-H. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARCO-H.. Leave a respond for ARCO-H.. ARCO-H. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARCO-H. op de google maps. Adres en contacten ARCO-H.
Location of ARCO-H. on the google maps. Address and contacts of ARCO-H.

Andere gerelateerde bedrijven als come ARCO-H. ARCO-H.: HERVE COUDRON | Atelier (l') | DEDECKER PAUL | Gevaert Franka | PHOTO-HALL CITY 2

Other related companies as ARCO-H.: HERVE COUDRON | Atelier (l') | DEDECKER PAUL | Gevaert Franka | PHOTO-HALL CITY 2

ARCO-H. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARCO-H., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05550262451. Het bedrijf ARCO-H. bevindt zich op het adres: RUE NEUVE 77; 6280; GERPINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 408,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Installation de menuiserie métallique. Revêtements de sols and murs. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Pose de Plafonds,Installation de Cloisons.. Produits: Pierres Naturelles,Parquet,Revêtement de Sol en Laminé,Revêtement de Sol en Marbre. Services: Service de Réparations..
De hoofdactiviteit van ARCO-H. is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARCO-H. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARCO-H., openstaande posities, locatie van ARCO-H. op de kaart.

ARCO-H. is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARCO-H., company assigned to the tax number BE05550262451. The company ARCO-H. is located at the address: RUE NEUVE 77; 6280; GERPINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 408,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Installation de menuiserie métallique. Revêtements de sols and murs. List of products are Produits & Activités: Pose de Plafonds,Installation de Cloisons.. Produits: Pierres Naturelles,Parquet,Revêtement de Sol en Laminé,Revêtement de Sol en Marbre. Services: Service de Réparations..
The main activity of ARCO-H. is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ARCO-H. is not available. You also can look at reviews of ARCO-H., open positions, location of ARCO-H. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARCO-H., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARCO-H., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARCO-H., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARCO-H., employees, financial statistics.