PHOTO-HALL CITY 2

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • PHOTO-HALL CITY 2
Private companiesMetal Mining • PHOTO-HALL CITY 2

Contactgegevens PHOTO-HALL CITY 2: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHOTO-HALL CITY 2: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHOTO-HALL CITY 2

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NEUVE 2; 1000; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22173248 (+32-22173248) 22173248 (+32-22173248)

Fax (fax): +32 (87) 672-83-41 +32 (87) 672-83-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHOTO-HALL CITY 2: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHOTO-HALL CITY 2"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHOTO-HALL CITY 2"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHOTO-HALL CITY 2, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHOTO-HALL CITY 2. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHOTO-HALL CITY 2, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHOTO-HALL CITY 2. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHOTO-HALL CITY 2
Products information PHOTO-HALL CITY 2

BTW identificatienummer (tax): BE02274688720
Ondernemingsnummer: 2724853515
Hoofdstad (capital): 443,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 396,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Ordinateurs Multimedia: Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD. Ordinateurs Multimedia: Graphix Dream Machine, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Club Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine.

Product categorie (product category): Packard Bell Nec

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHOTO-HALL CITY 2
(Get full report from official database of BE for PHOTO-HALL CITY 2)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHOTO-HALL CITY 2
Addition kinds of activities for PHOTO-HALL CITY 2

9224. Brandbescherming | Fire protection
235301. Uniforme hoeden en petten | Uniform hats and caps
355604. Drankmachines | Beverage machinery
26529902. Opbergdozen, karton: gemaakt van aangekochte materialen | Filing boxes, paperboard: made from purchased materials
38260305. Analyseapparatuur voor aardolieproducten | Petroleum product analyzing apparatus
51479904. Vlees, vers | Meats, fresh
76992101. Kanon onderdelen gemaakt op individuele bestelling | Gun parts made to individual order

Werken bij PHOTO-HALL CITY 2: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHOTO-HALL CITY 2: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHOTO-HALL CITY 2. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHOTO-HALL CITY 2. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator Bouw M/V (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we nog op zoek naar een calculator. - Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject, een industrieel gebouw, een schoolgebouw, winkelcentrum etc ... of een gedeelte daarvan precies gaan kosten, rekening houdend met onder andere de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. - Het voorbereiden van projecten: de diverse materialen bestellen, de mensen en machines reserveren en  in detail het werk beschrijven voor degenen die het moeten uitvoeren. - In overleg met de assistent Sales Manager bepaal je vervolgens de juiste werkstrategie.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Huishoudhulp Deeltijds Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gent zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • Jobstudent met technische kennis (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalfirma in de regio van Tessenderlo zoeken wij een gemotiveerde student. Je helpt mee in de productieomgeving en staat in voor het uitvoeren van verschillende taken. De firma zoekt iemand met technische achtergrond. We zoeken een student één dag of meerdere dagen door de week vrij is. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Jobstudent nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Studentenjob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • Field Service Technicus (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een distributeur en dienstverlener van een topreeks aan producten in het segment van de meetinstrumenten en registratiesystemen. Voor het vervolledigen van het service team, zoeken we een extra Field Service Technician (Vlaanderen): Als field technicus bent u (mede) verantwoordelijk voor de installatie, inspectie, reparatie en onderhoud van meet-en registratiesystmenen en instrumenten. Deze hoogwaardige apparatuur en instrumenten worden toegepast in onder andere de food, pharma, health en transport sector. Periodiek en bij storingen ben je bij onze klanten om - ofwel zelfstandig ofwel ism een collega - de herstellingen of (her)kalibratie uit te voeren. Daarnaast verzorg je de bijhorende administratie, alsook de opleiding of uitleg tov de klant mbt de gebruikssoftware.

  • Onderhoudstechnieker (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: AVS SPINNING

    Type: Vaste Job

    Je komt onder de hoede van de Maintenance Manager die alle facetten van de job zal tonen en de nodige ondersteuning zal bieden. Je rapporteert rechtstreeks aan hem Je voert preventieve en curatieve mechanische onderhoudsopdrachten uit Je leert omgaan met het machinepark en op korte termijn kan je interventies uitvoeren Je werkt overdag maar kan de nodige flexibiliteit opbrengen bij dringende interventies Je staat in voor veilig werken en volgt hiervoor de nodige opleidingen (Ba4-Ba5)

  • Projectingenieur Infrastructuur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Voor de opvolging en coördinatie van een aantal grotere infrastructuur projecten in het Antwerpse zijn wij op zoek naar een projectingenieur infrastructuur. Je hebt de verantwoordelijkheid over uiteenlopende projecten in de waterbouw. Je begeleidt de projecten van de ontwikkeling tot en met de realisatie met veelvuldig overleg met allerlei stakeholders. De voorbereidende studies zoals de technische ontwerpen, milieueffectenrapportage, ruimtelijke uitvoeringsplannen en stabiliteitsstudies worden door jou uitgevoerd of gecoördineerd. Je maakt aanbestedingsdossiers op en zorgt voor de aanvraag van de stedenbouwkundige vergunning. Je leidt zowel technisch als administratief de uitvoering van de werken in nauwe samenwerking met de werfleiders.

  • Kinesist (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: DE COCON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig kinesist binnen een multidisciplinaire groepspraktijk.

  • Chef De Partie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Kennis van snijtechnieken • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Degelijke productkennis

Zoek naar antwoorden van PHOTO-HALL CITY 2 in sociale netwerken
Look for responds of PHOTO-HALL CITY 2 in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHOTO-HALL CITY 2. Laat een reactie achter voor PHOTO-HALL CITY 2. PHOTO-HALL CITY 2 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHOTO-HALL CITY 2. Leave a respond for PHOTO-HALL CITY 2. PHOTO-HALL CITY 2 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHOTO-HALL CITY 2 op de google maps. Adres en contacten PHOTO-HALL CITY 2
Location of PHOTO-HALL CITY 2 on the google maps. Address and contacts of PHOTO-HALL CITY 2

Andere gerelateerde bedrijven als come PHOTO-HALL CITY 2 PHOTO-HALL CITY 2: DE SUTTER TOM | KRIECKAERT | BAJONG CARPETS NV | MISTRAL GAGNANT | CHRISTIANA MAES

Other related companies as PHOTO-HALL CITY 2: DE SUTTER TOM | KRIECKAERT | BAJONG CARPETS NV | MISTRAL GAGNANT | CHRISTIANA MAES

PHOTO-HALL CITY 2 is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHOTO-HALL CITY 2, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02274688720. Het bedrijf PHOTO-HALL CITY 2 bevindt zich op het adres: RUE NEUVE 2; 1000; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 443,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 396,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Packard Bell Nec. Lijst met producten zijn Ordinateurs Multimedia: Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD. Ordinateurs Multimedia: Graphix Dream Machine, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Club Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine..
De hoofdactiviteit van PHOTO-HALL CITY 2 is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHOTO-HALL CITY 2 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHOTO-HALL CITY 2, openstaande posities, locatie van PHOTO-HALL CITY 2 op de kaart.

PHOTO-HALL CITY 2 is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHOTO-HALL CITY 2, company assigned to the tax number BE02274688720. The company PHOTO-HALL CITY 2 is located at the address: RUE NEUVE 2; 1000; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 443,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 396,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Packard Bell Nec. List of products are Ordinateurs Multimedia: Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD. Ordinateurs Multimedia: Graphix Dream Machine, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Club Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine..
The main activity of PHOTO-HALL CITY 2 is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PHOTO-HALL CITY 2 is not available. You also can look at reviews of PHOTO-HALL CITY 2, open positions, location of PHOTO-HALL CITY 2 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHOTO-HALL CITY 2, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHOTO-HALL CITY 2, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHOTO-HALL CITY 2, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHOTO-HALL CITY 2, employees, financial statistics.