SETTEF ITALIE

Contactgegevens SETTEF ITALIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SETTEF ITALIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SETTEF ITALIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NEUVE 24; 6238; PONT-A-CELLES, België

Telefoon (phone): 71842854 (+32-71842854) 71842854 (+32-71842854)

Fax (fax): +32 (87) 170-29-22 +32 (87) 170-29-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SETTEF ITALIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SETTEF ITALIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SETTEF ITALIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SETTEF ITALIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SETTEF ITALIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SETTEF ITALIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SETTEF ITALIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SETTEF ITALIE
Products information SETTEF ITALIE

BTW identificatienummer (tax): BE01940429687
Ondernemingsnummer: 1941253662
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 297,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Types de Matériaux: Matériaux Imperméables,Peintures & Vernis.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Eclairage et équipements du foyer. Matériaux de construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SETTEF ITALIE
(Get full report from official database of BE for SETTEF ITALIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SETTEF ITALIE
Addition kinds of activities for SETTEF ITALIE

7911. Dansstudio's, scholen en zalen | Dance studios, schools, and halls
899907. Aardwetenschappen | Earth science services
02790101. Aardwormboerderij | Earthworm farm
22210308. Zijden weefsels | Silk broadwoven fabrics
23890102. voetjes | Footlets
38619900. Fotografische apparatuur en benodigdheden, nec | Photographic equipment and supplies, nec
55210000. Gebruikte autodealers | Used car dealers
58130103. Cocktaillounge | Cocktail lounge

Werken bij SETTEF ITALIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SETTEF ITALIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SETTEF ITALIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SETTEF ITALIE. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C + ADR tank: mazout (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Is een job met afwisseling, sociale contacten en zelfstandig werken je op het lijf geschreven? Zoek je een job in een dynamisch bedrijf met grote werkzekerheid? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Als vrachtwagenchauffeur sta je in voor de verdeling van mazout bij particulieren en bedrijven. Je hebt een leuke afwisseling tussen rijden met de vrachtwagen en klantencontact. Zo kom je dagelijks met meer dan 20 van onze klanten in contact. Dankzij je regio-gebonden ritten en de verschillende leveringen die je dagelijks uitvoert, heb je geen last van files en zit je niet voortdurend in je vrachtwagen. Je bent bereid om te werken van maandag tot en met vrijdag. De nodige flexibiliteit naar een beurtrol op zaterdag of langere werkdagen vormen voor jou geen struikelblok. Je verzorgt de nodige administratie op een correcte manier zoals het vervolledigen van de rittenbladen, werken met de boordcomputer en het afhandelen van de betalingen.

 • Orderpicker (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Orderpicking in de vleessector waarbij je a.d.h.v. een touchscreen de nodige bestellingen vindt, klaar zet en administratief verwerkt (registratie + etikettering). Gezien de te picken producten sta je in een koelomgeving (10 a 12 °C), maar wordt de nodige bescherming/opwarming uiteraard voorzien.

 • CHAUFFEUR C (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U hebt een rijbewijs c en een bestuurderskaart.

 • Operated Forwarder (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: WaW

  Type: Interim met optie "vast werk"

    Behandelen van expeditiedossiers Ontvangen van binnenkomende orders Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket Controleren van de door de klant verstrekte gegevens Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant Aanmaken van de nodige documenten Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur Klasseren van afgewerkte dossiers Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier Coördinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

 • WERFLEIDER (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als werfleider zoeken we iemand die de uitvoering en opvolging van projecten voor zijn rekening neemt. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van alle werkzaamheden vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de oplevering; Plannen van personeel materiaal en materieel; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf; Toezien op de veiligheid en de kwaliteit van de werf.

 • Technisch magazijnier (HAMONT)

  Regio: HAMONT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we op zoek naar magazijnier. Je zal instaan voor het bevoorraden van de productielijn, het klaarleggen van materiaal alsook het afboeken van goederen in het computerprogramma Navision. Je rijdt dagelijks met de hef en reachtruck.

 • Slijper/ draaier (2 ploegen) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Let's Work Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een kunststof verwerkend bedrijf te Tielt is op zoek naar een slijper/ draaier die zijn/haar meerwaarde kan betekenen aan het bedrijf: -je stelt en bedient de draaibank -maken van matrijsonderdelen voor het spuitgieten -aanpassingen en herstellingen uitvoeren aan matrijzen -bedienen van de rondslijpmachine

 • Huishoudhulp Regio Oostakker (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: AMBY Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening van je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • QUALITY ASSURANCE ENGINEER TE ZELE (55-469) (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Als gemotiveerde werknemer kom je terecht in een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van apparatuur voor niveau- en debietmeting. Je verbetert voortdurend processen en productkwaliteit en je promoot de kwaliteitsvereisten in de hele organisatie. Je ontwikkelt, documenteert en implementeert kwaliteitsnormen voor producten en processen. Je doet de follow-up van de klachtenbehandeling. Je werkt samen met andere afdelingen om product- en procesproblemen te bepalen en op te lossen. Je organiseert en voert interne audits uit en initieert vervolgacties.

 • TEAM MANAGER WAREHOUSE (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Select HR Gent

  Type: Vaste Job

  Je start in een opleidingstraject van 6 maanden waarin je van A tot Z wordt opgeleid tot volwaardig team manager: Je begint met opdrachten op de werkvloer zodat je de job van Warehouse Operator 100% onder de knie krijgt (pick&pack) Vervolgens word je via opleidingen en personal coaching op niveau van teamleader gebracht en evolueert je takenpakket tot dat van een volwaardig team manager: Werkopdrachten en werkuren van warehouse operators opvolgen Dagelijkse ochtendmeetings, taakverdeling en opvolging ervan verzorgen Problemsolving Waken over naleving van procedures en kwaliteitsvoorschriften Coaching van de medewerkers op de werkvloer Signaleren van problemen naar de Supervisors Bemiddelend optreden bij conflicten Etc…   Bedrijfsprofiel: Voor een logistiek bedrijf in Gent ben ik op zoek naar een team manager warehouse m/v  

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

 • KOKS voor hoogstaande horeca evenementen (Brussel) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: KITCHENSTAFFLEUVEN

  Type: Werfreserve

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, met veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken.

Zoek naar antwoorden van SETTEF ITALIE in sociale netwerken
Look for responds of SETTEF ITALIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SETTEF ITALIE. Laat een reactie achter voor SETTEF ITALIE. SETTEF ITALIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SETTEF ITALIE. Leave a respond for SETTEF ITALIE. SETTEF ITALIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SETTEF ITALIE op de google maps. Adres en contacten SETTEF ITALIE
Location of SETTEF ITALIE on the google maps. Address and contacts of SETTEF ITALIE

Andere gerelateerde bedrijven als come SETTEF ITALIE SETTEF ITALIE: CHARNEUX F.C. | Quoi fur!...et à mesure | HUIS ROOX WITHOFS & ZN | STOROPACK NV | Lagasse de Locht D

Other related companies as SETTEF ITALIE: CHARNEUX F.C. | Quoi fur!...et à mesure | HUIS ROOX WITHOFS & ZN | STOROPACK NV | Lagasse de Locht D

SETTEF ITALIE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SETTEF ITALIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01940429687. Het bedrijf SETTEF ITALIE bevindt zich op het adres: RUE NEUVE 24; 6238; PONT-A-CELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 297,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Eclairage et équipements du foyer. Matériaux de construction Gr. Lijst met producten zijn Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Types de Matériaux: Matériaux Imperméables,Peintures & Vernis..
De hoofdactiviteit van SETTEF ITALIE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SETTEF ITALIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SETTEF ITALIE, openstaande posities, locatie van SETTEF ITALIE op de kaart.

SETTEF ITALIE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is SETTEF ITALIE, company assigned to the tax number BE01940429687. The company SETTEF ITALIE is located at the address: RUE NEUVE 24; 6238; PONT-A-CELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 297,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Eclairage et équipements du foyer. Matériaux de construction Gr. List of products are Produits: Fournitures de Décoration d'Intérieur.. Types de Matériaux: Matériaux Imperméables,Peintures & Vernis..
The main activity of SETTEF ITALIE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SETTEF ITALIE is not available. You also can look at reviews of SETTEF ITALIE, open positions, location of SETTEF ITALIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SETTEF ITALIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SETTEF ITALIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SETTEF ITALIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SETTEF ITALIE, employees, financial statistics.