Quoi fur!...et à mesure

Contactgegevens Quoi fur!...et à mesure: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Quoi fur!...et à mesure: address, phone, fax, email, website, opening hours

Quoi fur!...et à mesure

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue René Francq 47; 1428; Braine l'Alleud (Lillois-Witterzée), België

Telefoon (phone): 02 384 17 59 (+32-02 384 17 59) 02 384 17 59 (+32-02 384 17 59)

Fax (fax): +32 (13) 397-76-12 +32 (13) 397-76-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Quoi fur!...et à mesure: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Quoi fur!...et à mesure"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Quoi fur!...et à mesure"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Quoi fur!...et à mesure, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Quoi fur!...et à mesure. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Quoi fur!...et à mesure, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Quoi fur!...et à mesure. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Quoi fur!...et à mesure
Products information Quoi fur!...et à mesure

BTW identificatienummer (tax): BE09359497070
Ondernemingsnummer: 7360809326
Hoofdstad (capital): 179,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 283,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Quoi fur!...et à mesure zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hairdressing salons - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Quoi fur!...et à mesure
(Get full report from official database of BE for Quoi fur!...et à mesure)

Aanvulling soorten activiteiten voor Quoi fur!...et à mesure
Addition kinds of activities for Quoi fur!...et à mesure

4222. Koelopslag en opslag | Refrigerated warehousing and storage
22110306. Basten | Washcloths
22849900. Draadmolens, nec | Thread mills, nec
50999913. Zonnebril | Sunglasses
87219901. Facturatie en boekhouding service | Billing and bookkeeping service

Werken bij Quoi fur!...et à mesure: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Quoi fur!...et à mesure: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Quoi fur!...et à mesure. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Quoi fur!...et à mesure. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassamedewerker Supermarkt (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je graag in een supermarkt werken? Lijkt kassamedewerker jou de ideale job? Wil je graag veel klantencontact? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor deze job!

  • Administratief bediende Expeditie (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • De expeditiedocumenten opstellen • De verpakkings- en expeditietaken plannen en organiseren • Het transport bestellen en organiseren • De contacten met interne en externe partners verzekeren

  • Postbode Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Aalst zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Verkoop Colruyt Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Monteur / plaatser industriebouw (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als monteur in de industriebouw, dit houdt in dat je samen met de ploeg de ruwbouw zet van de gebouwen alsook de dakconstructies.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wachtebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT marketeer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Een innovatief jong bedrijf dat op zoek is naar een hands-on marketing coördinator die de strategie verfijnt alsook operationeel vertaalt. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! - Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. - Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft - Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Hoe vaak werk ik? Als student(e) marketing werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • Tuinarbeider met C-rijbewijs (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE TELDER TUINEN

    Type: Vaste Job

    Aanleggen van tuinen. Meehelpen bij de aanleg van tuinen en instaan voor de transport van tuinmaterialen met onze camion. Buiten werken in een tof gemotiveerd team. Een voltijdse job met doorgroeimogelijkheden.

  • Talentchaser in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Dit werd onlangs bevestigd met de Seldia-Award "Company of the Year 2015". Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • KEUKENHULP WEEKEND (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken onder toezich van de chef. Je staat voornamelijk aan de desserts / patisserie. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

  • Enthousiaste keukenmedewerker weekend (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Respecteren veiligheidsnormen

Zoek naar antwoorden van Quoi fur!...et à mesure in sociale netwerken
Look for responds of Quoi fur!...et à mesure in social networks

Lees alle opmerkingen voor Quoi fur!...et à mesure. Laat een reactie achter voor Quoi fur!...et à mesure. Quoi fur!...et à mesure bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Quoi fur!...et à mesure. Leave a respond for Quoi fur!...et à mesure. Quoi fur!...et à mesure on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Quoi fur!...et à mesure op de google maps. Adres en contacten Quoi fur!...et à mesure
Location of Quoi fur!...et à mesure on the google maps. Address and contacts of Quoi fur!...et à mesure

Andere gerelateerde bedrijven als come Quoi fur!...et à mesure Quoi fur!...et à mesure: DE GELUKKIGE HAARD | Mascaux & Zn | Robeet Boomkwekerijen | WIGA | SMETS

Other related companies as Quoi fur!...et à mesure: DE GELUKKIGE HAARD | Mascaux & Zn | Robeet Boomkwekerijen | WIGA | SMETS

Quoi fur!...et à mesure is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Quoi fur!...et à mesure, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09359497070. Het bedrijf Quoi fur!...et à mesure bevindt zich op het adres: Rue René Francq 47; 1428; Braine l'Alleud (Lillois-Witterzée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 179,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 283,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hairdressing salons - Ladies. Producten gemaakt in Quoi fur!...et à mesure zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Quoi fur!...et à mesure is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Quoi fur!...et à mesure is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Quoi fur!...et à mesure, openstaande posities, locatie van Quoi fur!...et à mesure op de kaart.

Quoi fur!...et à mesure is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Quoi fur!...et à mesure, company assigned to the tax number BE09359497070. The company Quoi fur!...et à mesure is located at the address: Rue René Francq 47; 1428; Braine l'Alleud (Lillois-Witterzée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 179,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 283,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hairdressing salons - Ladies. Products created in Quoi fur!...et à mesure were not found.
The main activity of Quoi fur!...et à mesure is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Quoi fur!...et à mesure is not available. You also can look at reviews of Quoi fur!...et à mesure, open positions, location of Quoi fur!...et à mesure on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Quoi fur!...et à mesure, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Quoi fur!...et à mesure, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Quoi fur!...et à mesure, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Quoi fur!...et à mesure, employees, financial statistics.