LOGEMAT

Contactgegevens LOGEMAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOGEMAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOGEMAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE WATERLOO 457; 5002; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81731576 (+32-81731576) 81731576 (+32-81731576)

Fax (fax): +32 (4) 350-43-35 +32 (4) 350-43-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOGEMAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOGEMAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOGEMAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOGEMAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOGEMAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOGEMAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOGEMAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOGEMAT
Products information LOGEMAT

BTW identificatienummer (tax): BE08636322021
Ondernemingsnummer: 6109191894
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 447,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits: Tondeuses à Gazon,Engrais.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Articles de jardin. Machines and matériel agricoles Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOGEMAT
(Get full report from official database of BE for LOGEMAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOGEMAT
Addition kinds of activities for LOGEMAT

224104. Webbing, vlechten en banding | Webbing, braids and belting
599914. Schrijfmachines en bedrijfsmachines | Typewriters and business machines
14299901. Boulder, verpletterd en gebroken-steengroeven | Boulder, crushed and broken-quarrying
26550102. Spoelen, vezels: gemaakt van aangekocht materiaal | Spools, fiber: made from purchased material
34899903. Projectoren: diepte lading, granaat, raket, enz. | Projectors: depth charge, grenade, rocket, etc.
37249911. Pompen, vliegtuigmotor | Pumps, aircraft engine
51549905. Schapen | Sheep
51691101. Calciumchloride | Calcium chloride
79991116. Duik instructie voor duiken en duiken | Scuba and skin diving instruction

Werken bij LOGEMAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOGEMAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOGEMAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOGEMAT. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende boekhouding | Regio Tonger (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps zoekt een administratief bediende boekhouding - debiteurenbeheer voor een groeiend bedrijf actief in regio Tongeren. Voor een van onze klanten zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste administratief bediende boekhouding in Regio Tongeren . Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van de leveranciersfacturen; Je volgt het goedkeuringsproces nauw op; Je bereid de betalingen voor in Isabel; Je staat in voor het boeken van banken; Je maant klanten telefonisch en schriftelijk aan; Je legt betalingsregelingen vast; Je staat in voor de afhandeling van de klachtenprocedures; Het opvolgen van dossiers doorgegeven aan het incassobureau; Je staat onder begeleiding in voor een boekhouding van A-Z van één van de dochtermaatschappijen; Aanvullende taken binnen administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Dakdekker hellende daken (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Izegem zijn we opzoek naar een dakwerker hellende daken. Je kan al enige ervaring voorleggen als dakdekker..

 • Job als elektrotechnieker 2-ploegen te Tessenderlo (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als elektrotechnieken sta je in voor: Het lokaliseren en opheffen van elektrische storingen door het uitvoeren van inspecties m.b.t.. het preventief onderhoud. Bij pannes onderhoudsinterventies uitvoeren op een adequate manier zodat het rendement van de betreffende machine zo weinig mogelijk in het gedrang komt. Monteren demonteren repareren reviseren aanpassen wijzigen vervangen van machineonderdelen in de werkplaats en op locatie m.b.v. schema's tekeningen handleidingen voorschriften en eigen opmetingen. Afstellen uitlijnen en opmeten van machines en machineonderdelen a.d.h.v. voorschriften van de fabrikant. Branden slijpen boren lassen en solderen ven en aan machineonderdelen en constructies volgens bepaalde veiligheidsvoorschriften. Storingen oplossen zowel mechanisch pneumatisch hydraulisch als elektrisch.

 • Polyvalent arbeider / inpakker (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ADECCO AVELGEM zoekt een polyvalent medewerker / inpakker voor een voedingsbedrijf te Zwevegem. Jouw taken bestaan uit : * Inpakken van vleeswaren * Etiketteren van producten * Klaarzetten van bestellingen * Meehelpen in de productie * Op orde houden van de productieruimte * Je springt bij waar nodig.

 • Automecanicien (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Deurne, zoeken wij een mecanicien. Je zal instaan voor het onderhoud van wagens, van A tot Z. Je zal hoofdzakelijk werken met Volkswagen, maar eveneens merken zoals Audi-Skoda-Seat. Tevens staat de garage ook in voor de carrosserieherstelling van alle merken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Malle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student M/V (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijfsrestaurant van een grote winkel te Vichte zijn wij op zoek naar een student M/V op vrijdag OVERDAG. Als student zal je ingeschakeld worden voor verschillende taken, zoals bediening en afwas.

 • HR Business Partner (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: BN60

  Type: Vaste Job

  Voor de verschillende filialen binnen deze regio ben je een volwaardige HR Business Partner. Je verplaatst je dan binnen deze regio en gaat naar het filiaal waar je nodig bent. Je staat in voor: - De interne en externe rekrutering en selectie in het kader van een snelle en kwalitatieve invulling van de vacatures. Hiervoor word je bijgestaan door een recruiter. Je bespreekt eveneens het contract in functie van het budget. - De introductie van nieuwe medewerkers. - Het bekijken van de opleidingsbehoeften van de medewerkers en de uitvoering van het opleidingsplan. - De organisatie en de opvolging van de jaarlijkse prestatiebeoordeling. - Je begrijpt beleidsparameters en kan bedrijfsparameters bepalen en denkt cross-functioneel. - De ondersteuning van managers en medewerkers, conform de doelstellingen en de waarden van het bedrijf. Je bouwt teams, moedigt samenwerking aan en kan conflicten managen. - Via concrete projecten meewerken aan de verdere uitbouw van een professionele HR-organisatie binnen het bedrijf. - In deze functie rapporteert je rechtstreeks aan de HR Director. Je neemt deel aan maandelijkse meetings met het volledige HR team.

 • Lassers (SCHENDELBEKE)

  Regio: SCHENDELBEKE

  Bedrijf: bvba db welding

  Type: Vaste Job

  Onze lassers werken bij verschillende klanten Wat houd de job in: Je taak bestaat uit zowel laswerk (tig, mig-mag, halfautomaat, elektrode..) als montagewerk. Plan kunnen lezen, weten welke materialen nodig zijn voor de te doene laswerken Tevens kan je ingeschakeld worden voor onderhoudswerken. Welke kwaliteiten moet je bij ons hebben als lasser? Als lasser moet je vooral veilig werken, flexibel, representatief en betrouwbaar zijn. Maar ook willen wij stiptheid, motivatie. Tot slot is het niet onbelangrijk om over goede communicatievaardigheden te beschikken, dit zowel om zelfstandig te werken alsook met collega's. Welke diploma’s heb je nodig Lascertificaten vereist. Als je voldoende 'hands-on ervaring' op de werkvloer kunt voorleggen en kunt aantonen dat je over de bovenvermelde kwaliteiten beschikt, maak je ook veel kans om een job als lasser in de wacht te slepen. Ook helpen wij jou graag te doen groeien, dit in een bedrijf waar we niet enkel als collega's werken, maar meer werken als '1 grote familie' Zin gekregen om je kans te wagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

 • Eerste Verkoopmedewerker beenhouwerij regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

  Type: Vaste Job

  Voor een slagerij te Oudenaarde zoeken we een eerste verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. - Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

 • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: VITRUVIUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

Zoek naar antwoorden van LOGEMAT in sociale netwerken
Look for responds of LOGEMAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOGEMAT. Laat een reactie achter voor LOGEMAT. LOGEMAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOGEMAT. Leave a respond for LOGEMAT. LOGEMAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOGEMAT op de google maps. Adres en contacten LOGEMAT
Location of LOGEMAT on the google maps. Address and contacts of LOGEMAT

Andere gerelateerde bedrijven als come LOGEMAT LOGEMAT: Peters NV | Ons Tehuis-Brabant | AXEL CANTAERT BVBA | W.C. IMELAND LEEUWERGEM | De Ruytter J

Other related companies as LOGEMAT: Peters NV | Ons Tehuis-Brabant | AXEL CANTAERT BVBA | W.C. IMELAND LEEUWERGEM | De Ruytter J

LOGEMAT is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOGEMAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08636322021. Het bedrijf LOGEMAT bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE WATERLOO 457; 5002; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 447,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Articles de jardin. Machines and matériel agricoles Gr. Lijst met producten zijn Produits: Tondeuses à Gazon,Engrais..
De hoofdactiviteit van LOGEMAT is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOGEMAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOGEMAT, openstaande posities, locatie van LOGEMAT op de kaart.

LOGEMAT is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOGEMAT, company assigned to the tax number BE08636322021. The company LOGEMAT is located at the address: CHAUSS?E DE WATERLOO 457; 5002; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 447,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Articles de jardin. Machines and matériel agricoles Gr. List of products are Produits: Tondeuses à Gazon,Engrais..
The main activity of LOGEMAT is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LOGEMAT is not available. You also can look at reviews of LOGEMAT, open positions, location of LOGEMAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOGEMAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOGEMAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOGEMAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOGEMAT, employees, financial statistics.