Ons Tehuis-Brabant

Particuliere bedrijvencommunicatie • Ons Tehuis-Brabant
Private companiesCommunications • Ons Tehuis-Brabant

Contactgegevens Ons Tehuis-Brabant: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ons Tehuis-Brabant: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ons Tehuis-Brabant

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Perksesteenweg 126; 1910; Kampenhout, België

Telefoon (phone): 016 65 91 10 (+32-016 65 91 10) 016 65 91 10 (+32-016 65 91 10)

Fax (fax): 016 65 91 11 (+32-016 65 91 11) 016 65 91 11 (+32-016 65 91 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ons Tehuis-Brabant: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ons Tehuis-Brabant"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ons Tehuis-Brabant"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ons Tehuis-Brabant, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ons Tehuis-Brabant. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ons Tehuis-Brabant, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ons Tehuis-Brabant. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ons Tehuis-Brabant
Products information Ons Tehuis-Brabant

BTW identificatienummer (tax): BE07932373046
Ondernemingsnummer: 2440032958
Hoofdstad (capital): 698,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 201,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Ons Tehuis-Brabant zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ons Tehuis-Brabant
(Get full report from official database of BE for Ons Tehuis-Brabant)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ons Tehuis-Brabant
Addition kinds of activities for Ons Tehuis-Brabant

2087. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec | Flavoring extracts and syrups, nec
344400. Plaatwerk | Sheet metalwork
721702. Tapijt- en stofferingreinigingsinstallaties | Carpet and upholstery cleaning plants
23399908. Smocks: vrouwen, misses 'en junioren' | Smocks: women's, misses', and juniors'
63119900. Levensverzekering, nv | Life insurance, nec
67990000. Beleggers, nv | Investors, nec

Werken bij Ons Tehuis-Brabant: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ons Tehuis-Brabant: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ons Tehuis-Brabant. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ons Tehuis-Brabant. Looking for open vacancies in other companies

  • verkoper/verkoopster (m/v) slagerij (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij op zoek naar een gedreven verkoper/verkoopster (m/v) Je staat de klanten te woord en helpt hen verder met hun bestellingen. Je zorgt voor het op orde zetten van de producten. Je vult de producten aan. Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de winkel.

  • Bijstandsverlener bij autopech (parttime ook mogelijk) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een nationale speler inzake mobiliteit. We zijn voor hen op zoek naar collega's voor de alarmcentrale binnenland. Welke taken mag je verwachten in deze functie? Als bijstandsverlener beantwoord je telefonische oproepen van klanten die problemen hebben met de wagen/moto/fiets. Je doet een duidelijke analyse van het probleem en geeft deze info correct en volledig door aan de dispatching. Je zorgt ervoor dat jouw collega's van de dispatching en de wegenwacht over kwalitatieve informatie beschikken om de best mogelijk interventie te doen. Je bent bereid te werken in een 2-ploegensysteem, waarbij je ook regelmatig in het weekend werkt.

  • Deeltijdse poetshulp/Onderhoudsmedewerker 12uren/week (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker voor het poetsen van motorhomes. Dit altijd op dinsdag, woensdag en vrijdag van 9u tot 13u. U zorgt er voor dat de motorhomes er terug als nieuw uitzien om terug verhuurd te worden. Uw takenpakket zou als volgt zijn Poetsen van het interieur Van onze huurwagens voor zij vertrekken of wanneer zij terug komen Van de tweedehands en nieuw te leveren motorhomes Interieur motorhomes showroom Poetsen : shop

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Sint-Lambrechts-Herk, 12 uur per week. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Sint-Lambrechts-Herk. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student bediening/kelner M/V - regio Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Als kelner ben je het gezicht van de zaak. Een belangrijke taak, want jij bepaald hoe de ervaring van onze gasten is. Je bent dan ook gastvrij, hebt verstand van zaken en bent vlot in de omgang. Je bent bovendien verantwoordelijk voor een correcte aflevering van gerechten en dranken en je hebt hebt de verantwoording voor de financiele afhandeling. Bovendien beland je in een team waarin je goed samen moet kunnen functioneren.

  • Student - Bakkerij Heusden (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • INSPECTEUR AUTOKEURING GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID GEEL

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Geel zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

  • Textielmedewerker tufter/tuftster 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je gaat aan de slag bij Balta: producent van kamerbreed designtapijt. Afdeling tuft: Het bevoorraden en bedienen van één of meerdere industriële tuftmachines voor de productie van textielvloerbekleding volgens de veiligheidsvoorschriften en de productievereisten (kwaliteit, termijnen, ...), controleren van het uitzicht van de textielvloerbekleding en de productiegegevens teneinde een kwaliteitsvol textielvloerbekleding af te leveren. Belangrijke taken: programmeren van machines ahv snelheid, motief, ... bobijnen en tuftdoek installeren op machine draadafwijkingen detecteren en oplossen tuftdoek loskoppelen nodige opvolging voorzien

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • Marketing en Communicatie Medewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in regio Veurne kijken wij uit naar een Marketing en Communicatie Medewerker (m/v). Als medewerker communicatie assisteer je de Marketing Manager bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene perscommunicatie en digitale nieuwsbrieven voor jouw regio. ‘Digitale content marketing', ‘SEO & SEA' kennen geen geheimen voor jou. Je houdt de verschillende websites up to date. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgevers en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media, enz. Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, seminars, beurscommunicatie en evenementen horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat onze huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team van zes personen en rapporteert regelmatig aan de Marketing Manager.

  • Kinderpsychiater (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een kinderpsychiater. Sinds juni hebben wij als multidisciplinaire groepspraktijk een tweede vestiging in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Aangezien Senses Praktijkhuis een zeer uitgebreid aanbod van psychologische begeleiding en psychotherapie heeft, is de samenwerking met een kinderpsychiater van zeer grote waarde voor ons. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Poetsmedewerker flexi of gepensioneerde m/v (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een flexibele deeltijdse poetsmederker voor onze klant gelegen te Borgloon. Je staat in voor de schoonmaak van de feestzaal. Je werkt in een leuke zaak en kan rekenen op zeer aangename en enthousiaste collega's. Als flexijobbers zijn gepensioneerde ook van harte welkom! werknemers die al minstens 4/5 werken voor een of meerdere andere werkgevers dan de flexi-jobwerkgever. Concreet moeten ze in het derde kwartaal dat aan het werk in de flexi-job voorafgaat, minstens 4/5 voor die werkgever(s) hebben gewerkt. Zelfstandigen komen niet in aanmerking voor een flexi-job. Uren en dagen zijn overeen te komen.

Zoek naar antwoorden van Ons Tehuis-Brabant in sociale netwerken
Look for responds of Ons Tehuis-Brabant in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ons Tehuis-Brabant. Laat een reactie achter voor Ons Tehuis-Brabant. Ons Tehuis-Brabant bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ons Tehuis-Brabant. Leave a respond for Ons Tehuis-Brabant. Ons Tehuis-Brabant on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ons Tehuis-Brabant op de google maps. Adres en contacten Ons Tehuis-Brabant
Location of Ons Tehuis-Brabant on the google maps. Address and contacts of Ons Tehuis-Brabant

Andere gerelateerde bedrijven als come Ons Tehuis-Brabant Ons Tehuis-Brabant: SPORTBOATS INTERNATIONAL | Milenium SPRL | CARROSSERIE STEEMAN | HERMAN MAES | VRIJE BASISSCHOOL

Other related companies as Ons Tehuis-Brabant: SPORTBOATS INTERNATIONAL | Milenium SPRL | CARROSSERIE STEEMAN | HERMAN MAES | VRIJE BASISSCHOOL

Ons Tehuis-Brabant is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ons Tehuis-Brabant, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07932373046. Het bedrijf Ons Tehuis-Brabant bevindt zich op het adres: Perksesteenweg 126; 1910; Kampenhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 698,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 201,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Ons Tehuis-Brabant zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ons Tehuis-Brabant is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ons Tehuis-Brabant is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ons Tehuis-Brabant, openstaande posities, locatie van Ons Tehuis-Brabant op de kaart.

Ons Tehuis-Brabant is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ons Tehuis-Brabant, company assigned to the tax number BE07932373046. The company Ons Tehuis-Brabant is located at the address: Perksesteenweg 126; 1910; Kampenhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 698,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 201,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Social service organizations. Products created in Ons Tehuis-Brabant were not found.
The main activity of Ons Tehuis-Brabant is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ons Tehuis-Brabant is not available. You also can look at reviews of Ons Tehuis-Brabant, open positions, location of Ons Tehuis-Brabant on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ons Tehuis-Brabant, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ons Tehuis-Brabant, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ons Tehuis-Brabant, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ons Tehuis-Brabant, employees, financial statistics.