NOORDZEE KRANEN

Particuliere bedrijvencommunicatie • NOORDZEE KRANEN
Private companiesCommunications • NOORDZEE KRANEN

Contactgegevens NOORDZEE KRANEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NOORDZEE KRANEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

NOORDZEE KRANEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANKERSTRAAT 4; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59320100 (+32-59320100) 59320100 (+32-59320100)

Fax (fax): +32 (86) 895-58-31 +32 (86) 895-58-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NOORDZEE KRANEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NOORDZEE KRANEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NOORDZEE KRANEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NOORDZEE KRANEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NOORDZEE KRANEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NOORDZEE KRANEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NOORDZEE KRANEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NOORDZEE KRANEN
Products information NOORDZEE KRANEN

BTW identificatienummer (tax): BE07574218750
Ondernemingsnummer: 1703948974
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 611,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits: Elevateurs à Nacelle.. Types de Machines: Elévateurs à Nacelle,Plates-Formes Hydrauliques,Grues.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Location de machines-outils and de matériel de bricolage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NOORDZEE KRANEN
(Get full report from official database of BE for NOORDZEE KRANEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor NOORDZEE KRANEN
Addition kinds of activities for NOORDZEE KRANEN

201100. Vleesverpakkingsinstallaties | Meat packing plants
236101. Meisjes en kinderblouses en shirts | Girls' and children's blouses and shirts
253103. Voertuigmeubilair | Vehicle furniture
14799902. Amblygoniet mijnbouw | Amblygonite mining
20320206. Italiaans eten, nec: verpakt in blikjes, potten, enz. | Italian foods, nec: packaged in cans, jars, etc.
20410000. Bloem- en andere graanmolenproducten | Flour and other grain mill products
25140100. Metalen slaapkamer meubels | Metal bedroom furniture
36250200. Industriële elektrische relais en schakelaars | Industrial electrical relays and switches
50210109. Schoolbanken | School desks

Werken bij NOORDZEE KRANEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NOORDZEE KRANEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NOORDZEE KRANEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NOORDZEE KRANEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Allround talent in het magazijn (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een toonaangevend bedrijf in de foodsector zijn we op zoek naar een magazijnier die graag het hele magazijnproces opvolgt. Je bent namelijk niet zomaar een magazijnier, maar een echt manusje van alles. Je staat in voor het hele proces van in- en outbound van de producten. Daarbij hoort onder andere: - Het laden en lossen van vrachtwagens aan de hand van hef- of reachtruck - Uitvoeren van kwaliteitscontroles - Registreren en opslaan van aangeleverde grondstoffen - Stocktellingen - ...

 • Operator M/V 2 ploegen - Regio Dendermonde (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als elektrisch tester sta je in voor het bedienen van een machine.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent M/V inventaris 5 november (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Ben je vrij op maandag 5/11? Ben je jobstudent en wil je die dag graag een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor een gekende kledijketen in centrum Gent zoekt Adecco jobstudenten M/V om op 5/11 te werken. Je zal instaan voor het tellen van alle kledijstuks en accessoires in de winkel en in de stock. Dit doe je met behulp van een scanner.

 • Jobstudent (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Team Assistant (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  Om ons team van 8 te versterken, zijn we op zoek naar een enthousiaste team assistant; een nieuwe collega met een uitgesproken hands-on mentaliteit die op zoek is naar een leuke uitdaging binnen een creatieve omgeving. Wat ga je zoal doen ull; Jij wordt onze office manager, en zorgt er zo voor dat ons kantoor een fijne en gezellige plek is om te werken. ull; Je ondersteunt het dagdagelijkse reilen en zeilen van ons design team. ull; Je helpt de strategisch – en business directeur over verschillende klanten en projecten heen; van onderzoek tot team planning en facturatie. ull; Ook neem je enkele HR-administratieve taken voor je rekening.

 • Aankoper (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: DRYLOCK TECHNOLOGIES

  Type: Vaste Job

  Als aankoper op groepsniveau ben je verantwoordelijk voor het behartigen van het centrale aankoopproces van onze verschillende productie-eenheden. Je zoekt actief mee naar nieuwe opportuniteiten met het oog op kostverbetering Je supporteert de lokale aankoopteams en volgt nauwgezet planning en forecasts op Je onderhandelt met huidige en nieuwe leveranciers Je volgt nauwgezet alle offerteaanvragen op en je verzorgt deze aanvragen ook via RFIs / RFQs Je werkt nauw samen met Supply Chain, Sales, IT, Marketing, Finance,... Je ontwikkelt een goede product- en leverancierskennis Je volgt commerciele opportuniteiten en evalueert deze binnen het team Je beheert het grondstofarchief, de centrale prijslijsten en aankoopcontracten Je rapporteert aan de Aankoopmanager

 • COMMERCIEEL MEDEWERKER / ADVISEUR (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: YOUR HOME

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als commerciële adviseur verkoop nieuwbouwwoningen. Je gaat op prospectie bij onze klanten met de bedoeling een nieuwbouw te verkopen (coördinatieovereenkomst). Graag in het bezit van BIV-nummer of stagiair.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Borgloon)

  Regio: Regio Borgloon

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Freelance tour guide (adults) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage groups from different backgrounds ( for example: adults, VIP, tourists etc. ) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the events) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

 • Tuinarbeider (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DE TUINIEKER

  Type: Werfreserve

  Je zal meehelpen bij het onderhouden en aanleggen van tuinen.

 • Winkelbediende (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: BAKKERIJ TOM

  Type: Flexijob

  winkelbediende voor zaterdag en zondagmorgen om de veertien dagen werkend weekend valt in de oneven weken

Zoek naar antwoorden van NOORDZEE KRANEN in sociale netwerken
Look for responds of NOORDZEE KRANEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor NOORDZEE KRANEN. Laat een reactie achter voor NOORDZEE KRANEN. NOORDZEE KRANEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NOORDZEE KRANEN. Leave a respond for NOORDZEE KRANEN. NOORDZEE KRANEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NOORDZEE KRANEN op de google maps. Adres en contacten NOORDZEE KRANEN
Location of NOORDZEE KRANEN on the google maps. Address and contacts of NOORDZEE KRANEN

Andere gerelateerde bedrijven als come NOORDZEE KRANEN NOORDZEE KRANEN: EDDY NAUDTS | ROBERT SENGER | BANCONTACT-MISTER CASH | PAUL VERCRUYSSEN | BANQUISE BULTIAUX

Other related companies as NOORDZEE KRANEN: EDDY NAUDTS | ROBERT SENGER | BANCONTACT-MISTER CASH | PAUL VERCRUYSSEN | BANQUISE BULTIAUX

NOORDZEE KRANEN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NOORDZEE KRANEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07574218750. Het bedrijf NOORDZEE KRANEN bevindt zich op het adres: ANKERSTRAAT 4; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 611,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Location de machines-outils and de matériel de bricolage. Lijst met producten zijn Produits: Elevateurs à Nacelle.. Types de Machines: Elévateurs à Nacelle,Plates-Formes Hydrauliques,Grues..
De hoofdactiviteit van NOORDZEE KRANEN is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NOORDZEE KRANEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NOORDZEE KRANEN, openstaande posities, locatie van NOORDZEE KRANEN op de kaart.

NOORDZEE KRANEN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is NOORDZEE KRANEN, company assigned to the tax number BE07574218750. The company NOORDZEE KRANEN is located at the address: ANKERSTRAAT 4; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 611,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Location de machines-outils and de matériel de bricolage. List of products are Produits: Elevateurs à Nacelle.. Types de Machines: Elévateurs à Nacelle,Plates-Formes Hydrauliques,Grues..
The main activity of NOORDZEE KRANEN is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of NOORDZEE KRANEN is not available. You also can look at reviews of NOORDZEE KRANEN, open positions, location of NOORDZEE KRANEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NOORDZEE KRANEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NOORDZEE KRANEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NOORDZEE KRANEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NOORDZEE KRANEN, employees, financial statistics.