BANQUISE BULTIAUX

Particuliere bedrijvencommunicatie • BANQUISE BULTIAUX
Private companiesCommunications • BANQUISE BULTIAUX

Contactgegevens BANQUISE BULTIAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BANQUISE BULTIAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

BANQUISE BULTIAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA FRONTI?RE 39; 7380; QUIEVRAIN, België

Telefoon (phone): 65431794 (+32-65431794) 65431794 (+32-65431794)

Fax (fax): +32 (15) 517-38-38 +32 (15) 517-38-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BANQUISE BULTIAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BANQUISE BULTIAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BANQUISE BULTIAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BANQUISE BULTIAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BANQUISE BULTIAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BANQUISE BULTIAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BANQUISE BULTIAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BANQUISE BULTIAUX
Products information BANQUISE BULTIAUX

BTW identificatienummer (tax): BE03503784179
Ondernemingsnummer: 8246307373
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 685,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Produits: Aliments Surgel茅s.

Product categorie (product category): Produits surgel茅s Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BANQUISE BULTIAUX
(Get full report from official database of BE for BANQUISE BULTIAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor BANQUISE BULTIAUX
Addition kinds of activities for BANQUISE BULTIAUX

33310204. Koekjes (primair), koper | Cakes (primary), copper
34440601. Markten, plaatwerk | Awnings, sheet metal
73890700. Afwerking diensten | Finishing services
82119909. Vocational High School, nec | Vocational high school, nec
91990102. Personeelsbureau, overheid | Personnel agency, government

Werken bij BANQUISE BULTIAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BANQUISE BULTIAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BANQUISE BULTIAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BANQUISE BULTIAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • dakwerker (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Helpen en uitvoeren van dakwerken. Zowel platte als hellende daken. Werken met EPDM Leien leggen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZOERSEL (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zoersel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Technische jobstudent - tekenaar - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Waregem op zoek naar een technische jobstudent - tekenaar om het Engineering Team te ondersteunen. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - het Engineering Team staat in voor het uittekenen van de opdrachten, hiernaast is het jouw taak op deze tekeningen te controleren en aan te passen waar nodig - je hebt een goede kennis van 3D tekenprogramma\\\'s, zoals Solidworks en Autocad, en je wenst je hierin verder te verdiepen, ongeacht een ultieme job om veel bij te leren

  • student horeca (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie-restaurant in de buurt zijn we op zoek naar een student die tijdens de maand juli beschikbaar is om een handje te helpen in de keuken. Je staat in voor het koude deel van de keuken: salades voorbereiden, sausjes dresseren, groenten kuisen en snijden, ed.

  • Zaterdaghulp Zara Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Reachtruckchauffeur (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Lommel zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur. Samen met je collega's zorg je voor een stipte voorbereiding van bestellingen voor de levering van de klanten. Je bent een echte teamplayer en samen met je team zorg je dan ook voor een fijne werkplek. Je zet goederen weg in het magazijn, je rijdt ze bij naar de laadplaatsen, je vult pickplaatsen aan,...

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • Reclame bedeler in Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Masseur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MASUMI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ervaren masseur gezocht voor onmiddellijke indiensttreding. Deeltijds. zelfstandig statuut vereist. centrum Antwerpen. verdere opleiding en coaching mogelijk. goed voorkomen, klantvriendelijk en gemotiveerd.

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network. Role The ideal Network Security Engineer will be responsible for Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field; Close contact with designers in order to improve the network. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Knowledge in technologies such as CheckPoint, Palo Alto, Cisco, F5. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: ASAP

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er vrijetijdsdiensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker op een van onze vrijetijdsdiensten: jeugd, cultuur, sport, bibliotheek en de buitenschoolse kinderopvang. Hier zoeken we echte creatieve vrijetijdsmedewerkers die zich zeer flexibel kunnen opstellen voor avondvoorstellingen, weekendwerk, … De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

Zoek naar antwoorden van BANQUISE BULTIAUX in sociale netwerken
Look for responds of BANQUISE BULTIAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor BANQUISE BULTIAUX. Laat een reactie achter voor BANQUISE BULTIAUX. BANQUISE BULTIAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BANQUISE BULTIAUX. Leave a respond for BANQUISE BULTIAUX. BANQUISE BULTIAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BANQUISE BULTIAUX op de google maps. Adres en contacten BANQUISE BULTIAUX
Location of BANQUISE BULTIAUX on the google maps. Address and contacts of BANQUISE BULTIAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come BANQUISE BULTIAUX BANQUISE BULTIAUX: SUPER TAGADA SA | SAGA | MAISON AKA-YOU | GUIDO SCHEERS | NELLY LE DEVIC

Other related companies as BANQUISE BULTIAUX: SUPER TAGADA SA | SAGA | MAISON AKA-YOU | GUIDO SCHEERS | NELLY LE DEVIC

BANQUISE BULTIAUX is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BANQUISE BULTIAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03503784179. Het bedrijf BANQUISE BULTIAUX bevindt zich op het adres: RUE DE LA FRONTI?RE 39; 7380; QUIEVRAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 685,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Produits surgel茅s Gr. Lijst met producten zijn Produits: Aliments Surgel茅s..
De hoofdactiviteit van BANQUISE BULTIAUX is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BANQUISE BULTIAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BANQUISE BULTIAUX, openstaande posities, locatie van BANQUISE BULTIAUX op de kaart.

BANQUISE BULTIAUX is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is BANQUISE BULTIAUX, company assigned to the tax number BE03503784179. The company BANQUISE BULTIAUX is located at the address: RUE DE LA FRONTI?RE 39; 7380; QUIEVRAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 685,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Produits surgel茅s Gr. List of products are Produits: Aliments Surgel茅s..
The main activity of BANQUISE BULTIAUX is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BANQUISE BULTIAUX is not available. You also can look at reviews of BANQUISE BULTIAUX, open positions, location of BANQUISE BULTIAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BANQUISE BULTIAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BANQUISE BULTIAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BANQUISE BULTIAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BANQUISE BULTIAUX, employees, financial statistics.