VERSTRAETEN

Contactgegevens VERSTRAETEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERSTRAETEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERSTRAETEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BELCROWNLAAN 46; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33249091 (+32-33249091) 33249091 (+32-33249091)

Fax (fax): +32 (53) 740-99-35 +32 (53) 740-99-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERSTRAETEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERSTRAETEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERSTRAETEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERSTRAETEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERSTRAETEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERSTRAETEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERSTRAETEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERSTRAETEN
Products information VERSTRAETEN

BTW identificatienummer (tax): BE05677703857
Ondernemingsnummer: 6820007324
Hoofdstad (capital): 839,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 100,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche.. Services: Révision du Moteur.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Entretien and réparations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERSTRAETEN
(Get full report from official database of BE for VERSTRAETEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERSTRAETEN
Addition kinds of activities for VERSTRAETEN

224100. Smalle stoffenfabrieken | Narrow fabric mills
369502. Magnetische tape | Magnetic tape
20919901. Kaviaar, bewaard gebleven | Caviar, preserved
38279908. Lens bevestigt | Lens mounts
38450110. elektromyografen | Electromyographs

Werken bij VERSTRAETEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERSTRAETEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERSTRAETEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERSTRAETEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier 30u Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een klant van de luchthaven is op zoek naar verschillende magazijniers voor hun afdeling te Cargo luchthaven. Opbouwen van paletten en vrachten met betrekking tot cargo-vliegtuigen Laden en lossen van trucks Het behandelen (verpakken, aanbrengen van netten,…) van vrachtgoederen volgens strikte procedures.

 • Assistant Accountant - Diegem (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een medewerker boekhouder en happig naar een nieuwe werkervaring dat ook wat HR met zich meebrengt? Ben je comunnicatief, ondernemend en pak jij graag de zaken aan? Dan heeft Accountemps de geschikte deeltijdse interim missie voor jou! Onze klant is actief binnen de medische sector en ligt in de regio van Diegem. Jouw verantwoordelijkheden: Inboeken van in- en uitgaande facturen, alsook het inboeken van banken; Het beheer van debiteuren; Inbrengen van Visa uitgaven; HR: controle personeelsuren, opvolging van de werknemers, nagaan van vakantiedagen, etc. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Stabiele operator 2 ploegen - sector chemie (m/v) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als polyvalent operator zal u instaan voor het mengen van producten. U zal nauwkeurig te werk gaan.

 • Chauffeur CE - metaalarbeider (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: t-interim Evergem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf dat instaat voor de productie en montage van metaalconstructies voor de agro- en industriebouw (Vb. stallen voor dieren, loodsen, toonzalen...) zijn we op zoek naar een chauffeur CE - metaalarbeider. Je staat in voor het transport van materiaal (Voornamelijk staalstructuren en prefabpanelen) van leveranciers naar de werven. Je staat zelfstandig is voor het laden en lossen. Tussendoor help je de collega's op de werf met de plaatsing.

 • Arbeider dagwerk : snijder (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker op de snij-afdeling. Takenpakket: Monteren snijgereedschap en het materiaal snijden Afgewerkte stukken sorteren volgens kleur, grootte, vorm, ... voor assemblage of montage van stukken Verpakken van afgewerkte artikelen Werkpost bevoorraden en schoonmaken Snijgereedschap schoonmaken

 • Schoonmaker / schoonmaakster bij particulieren (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: PWA WELLEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, e.d. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in de aanwezigheid van de bewoner(s). Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je ben vriendelijk en flexibel naar zowel de klanten als je werkgever.

 • Jobstudent (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Studenten voor broodjeszaak (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: DE SMULHAL

  Type: Studentenjob

  Je taak bestaat uit het voorbereiden van groenten, het bereiden van broodjes, pasta, croques, etc., het bedienen van klanten die ter plaatse blijven eten. Ook het op orde houden van de werkvloer.

 • Thuisbegeleid(st)er bij jongeren of volwassenen met een mentale handicap (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: DIENST AMBULANTE BEGELEIDING

  Type: Vaste Job

  De functie van de thuisbegeleid(st)er draagt ertoe bij dat: de persoon met de handicap en zijn leefomgeving meer inzicht hebben in de mogelijkheden en beperkingen van de persoon en weten hoe hier mee om te gaan, zodat de begeleiding (tijdelijk of definitief) overbodig wordt; het functioneren van de betrokken persoon verandert in positieve zin; het traject in functie van onderwijs, wonen, tijdelijke opvang…. voor de betrokken persoon en zijn omgeving wordt mee uitgestippeld.

 • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

 • Onderhoudstechnieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: C. Steinweg Belgium nv

  Type: Vaste Job

  ·je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van havenvoertuigen en kranen, elektrisch, mechanisch en hydraulisch: Gottwald overslagkranen Stackers Heftrucks ·je staat in voor algemene onderhoudswerken en kleine constructiewerken

 • Zelfstandig Psycholoog (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: Anthentiek

  Type: Werfreserve

  Wij zijn een therapeutische groepspraktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliëntenbij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

Zoek naar antwoorden van VERSTRAETEN in sociale netwerken
Look for responds of VERSTRAETEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERSTRAETEN. Laat een reactie achter voor VERSTRAETEN. VERSTRAETEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERSTRAETEN. Leave a respond for VERSTRAETEN. VERSTRAETEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERSTRAETEN op de google maps. Adres en contacten VERSTRAETEN
Location of VERSTRAETEN on the google maps. Address and contacts of VERSTRAETEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VERSTRAETEN VERSTRAETEN: FLCHRISTIAN WAUTIER SA | Dernelle (Soins Christine D) | MICHEL GROGNA | COIFFURE PASCAL | RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW

Other related companies as VERSTRAETEN: FLCHRISTIAN WAUTIER SA | Dernelle (Soins Christine D) | MICHEL GROGNA | COIFFURE PASCAL | RODE KRUIS SINT-PIETERS-LEEUW

VERSTRAETEN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERSTRAETEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05677703857. Het bedrijf VERSTRAETEN bevindt zich op het adres: BELCROWNLAAN 46; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 839,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 100,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Entretien and réparations de voitures. Lijst met producten zijn Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche.. Services: Révision du Moteur.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche..
De hoofdactiviteit van VERSTRAETEN is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERSTRAETEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERSTRAETEN, openstaande posities, locatie van VERSTRAETEN op de kaart.

VERSTRAETEN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERSTRAETEN, company assigned to the tax number BE05677703857. The company VERSTRAETEN is located at the address: BELCROWNLAAN 46; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 839,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 100,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Equipements pour la construction Entretien and réparations de voitures. List of products are Produits: Chariots ?lévateurs à Fourche.. Services: Révision du Moteur.. Types de Machines: Chariots Elévateurs à Fourche..
The main activity of VERSTRAETEN is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VERSTRAETEN is not available. You also can look at reviews of VERSTRAETEN, open positions, location of VERSTRAETEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERSTRAETEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERSTRAETEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERSTRAETEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERSTRAETEN, employees, financial statistics.