FLCHRISTIAN WAUTIER SA

Particuliere bedrijvenWatervervoer • FLCHRISTIAN WAUTIER SA
Private companiesWater Transportation • FLCHRISTIAN WAUTIER SA

Contactgegevens FLCHRISTIAN WAUTIER SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCHRISTIAN WAUTIER SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCHRISTIAN WAUTIER SA

Regio (region): Mons, België

Adres (address): Ch. De Mons 211 6150 Anderlues - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-64-34-00-86 32-64-34-00-86

Fax (fax): 32-64-34-07-71 32-64-34-07-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCHRISTIAN WAUTIER SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCHRISTIAN WAUTIER SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCHRISTIAN WAUTIER SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCHRISTIAN WAUTIER SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCHRISTIAN WAUTIER SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCHRISTIAN WAUTIER SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCHRISTIAN WAUTIER SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCHRISTIAN WAUTIER SA
Products information FLCHRISTIAN WAUTIER SA

BTW identificatienummer (tax): BE02202728271
Ondernemingsnummer: 4316223144
Hoofdstad (capital): 566,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 325,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FLCHRISTIAN WAUTIER SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gardening and horticulture - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCHRISTIAN WAUTIER SA
(Get full report from official database of BE for FLCHRISTIAN WAUTIER SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCHRISTIAN WAUTIER SA
Addition kinds of activities for FLCHRISTIAN WAUTIER SA

09129904. Haddock, vangen van | Haddock, catching of
20340200. Gedroogde en ontwaterde vruchten | Dried and dehydrated fruits
20510102. Biscuits, gebakken; | Biscuits, baked; baking powder and raised
23250102. Jeans: mannen, jongeren en jongens | Jeans: men's, youths', and boys'
32910205. Tripoli | Tripoli
35640203. Uitlaatventilatoren: industrieel of commercieel | Exhaust fans: industrial or commercial
37640000. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
54990203. Frisdranken | Soft drinks

Werken bij FLCHRISTIAN WAUTIER SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCHRISTIAN WAUTIER SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCHRISTIAN WAUTIER SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCHRISTIAN WAUTIER SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Reachtruck (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • polyvalent arbeider - vaste voormiddag - Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: · Ontvangst van vrachtwagens voor de openingsuren. · Verantwoordelijk voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. · Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. · Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. · Algemeen onderhoud van de werkvloer · Afzakken van bigbags.

  • Verpleegkundige bijwerken UZ Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je een centje bijverdienen en ondertussen bijdragen aan de kwalitatieve hulpverlening bij UZ Gent? Dan bij jij diegene die we zoeken! Randstad Medical wil de kans bieden aan verpleegkundigen om op hun beschikbare momenten losse opdrachten tijdens verschillende shiften te werken. UZ Gent biedt, met zijn diversiteit aan afdelingen, een waaier aan mogelijkheden aan voor verpleegkundigen met specialisaties of algemeen verpleegkundigen. Overeenkomstig aan jouw verwachtingen en ervaring als verpleegkundige bieden wij jou de meest geschikte opdrachten aan qua afdeling en uurrooster.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tessenderlo - Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • 2 Magazijniers (heftruckchauffeur) dagdienst 30 en 31/10 + 2/11 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor het distributiecentrum in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier-heftruckchauffeur op volgende dagen: 30 en 31 oktober en vrijdag 2 november. Je staat in voor het lossen van containers: enerzijds manueel stapelen van pakketten op palletten en anderzijds orderpicking met heftruck, goederen op locatie plaatsen in het magazijn. Je werkt in dagdienst.

  • thuishulp (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: DCO Kluisbergen vzw

    Type: Studentenjob

    thuishulp in REGIO WORTEGEM-PETEGEM, ANZEGEM en KLUISBERGEN bij DCO Kluisbergen vzw

  • STUDENTEN (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • Software Engineer (ASSENT)

    Regio: ASSENT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met het IT-team ben je verantwoordelijk voor het mee ontwikkelen van de bedrijfssoftware en randapplicaties. Je optimaliseert de documentenstroom en werkt mee aan technische en functionele oplossingen binne het ERP Pakket Dynamics AX. Verder werk je mee aan rapporteringsoplossingen en integratieprojecten. Samen met het IT-team denk je na over verbeteringen op technologisch en procesmatig vlak. Op die manier bepaal je de tactische uitvoering van IT mee. Je hebt interesse in het systeemgebeuren en firstline support schrikt je niet af.

  • Coördinator preventief onderhoud (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: GasthuisZusters Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud In samenwerking met een 30-tal collega’s worden elektro-mechanische werkzaamheden uitgevoerd aan toegangscontrole systemen, HVAC, industriële reinigings- en sterilisatiemachines, perslucht, gassen, waterbehandelingssystemen, transportsystemen, laagspanningsinstallaties, WKK’s, generatoren, alsook schilderwerken, loodgieterij, schrijnwerkerij, tuinonderhoud,… ·Je staat in voor de verdere optimalisatie van het jaarplan preventief onderhoud in functie van inhoud, frequentie, benodigde uren en materialen; ·je zet onderhoudsconcepten op en evalueert deze in samenwerking met constructeurs en engineering; ·je zorgt voor kennisoverdacht.

  • RESERVE Industrieel reinigers Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Deinze & Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van FLCHRISTIAN WAUTIER SA in sociale netwerken
Look for responds of FLCHRISTIAN WAUTIER SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCHRISTIAN WAUTIER SA. Laat een reactie achter voor FLCHRISTIAN WAUTIER SA. FLCHRISTIAN WAUTIER SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCHRISTIAN WAUTIER SA. Leave a respond for FLCHRISTIAN WAUTIER SA. FLCHRISTIAN WAUTIER SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCHRISTIAN WAUTIER SA op de google maps. Adres en contacten FLCHRISTIAN WAUTIER SA
Location of FLCHRISTIAN WAUTIER SA on the google maps. Address and contacts of FLCHRISTIAN WAUTIER SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCHRISTIAN WAUTIER SA FLCHRISTIAN WAUTIER SA: Vermeersch J | Top-Sports | Lindenhof | AD DELHAIZE | MARIE DEPOORTER

Other related companies as FLCHRISTIAN WAUTIER SA: Vermeersch J | Top-Sports | Lindenhof | AD DELHAIZE | MARIE DEPOORTER

FLCHRISTIAN WAUTIER SA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Mons, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCHRISTIAN WAUTIER SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02202728271. Het bedrijf FLCHRISTIAN WAUTIER SA bevindt zich op het adres: Ch. De Mons 211 6150 Anderlues - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 566,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 325,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Gardening and horticulture - machinery and equipment. Producten gemaakt in FLCHRISTIAN WAUTIER SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCHRISTIAN WAUTIER SA is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCHRISTIAN WAUTIER SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCHRISTIAN WAUTIER SA, openstaande posities, locatie van FLCHRISTIAN WAUTIER SA op de kaart.

FLCHRISTIAN WAUTIER SA is a company, that was registered 1996 in Mons region, Belgium. Full name of company is FLCHRISTIAN WAUTIER SA, company assigned to the tax number BE02202728271. The company FLCHRISTIAN WAUTIER SA is located at the address: Ch. De Mons 211 6150 Anderlues - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 566,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 325,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Gardening and horticulture - machinery and equipment. Products created in FLCHRISTIAN WAUTIER SA were not found.
The main activity of FLCHRISTIAN WAUTIER SA is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCHRISTIAN WAUTIER SA is not available. You also can look at reviews of FLCHRISTIAN WAUTIER SA, open positions, location of FLCHRISTIAN WAUTIER SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCHRISTIAN WAUTIER SA, Mons: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCHRISTIAN WAUTIER SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCHRISTIAN WAUTIER SA, Mons: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCHRISTIAN WAUTIER SA, employees, financial statistics.