TIMMERMAN

Contactgegevens TIMMERMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TIMMERMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TIMMERMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 226; 9090; MELLE, België

Telefoon (phone): 92521294 (+32-92521294) 92521294 (+32-92521294)

Fax (fax): +32 (10) 170-23-55 +32 (10) 170-23-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TIMMERMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TIMMERMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TIMMERMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TIMMERMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TIMMERMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TIMMERMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TIMMERMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TIMMERMAN
Products information TIMMERMAN

BTW identificatienummer (tax): BE04184387207
Ondernemingsnummer: 9065338134
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 626,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Marchandises Transportées: Machines.. Services: Dépannage & Remorquage.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Entretien et réparations de véhicules à domicile. Transports routiers de marchandises

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TIMMERMAN
(Get full report from official database of BE for TIMMERMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TIMMERMAN
Addition kinds of activities for TIMMERMAN

3443. Gemaakt plaatwerk (boilerwinkel) | Fabricated plate work (boiler shop)
362502. Industriële elektrische relais en schakelaars | Industrial electrical relays and switches
862100. Professionele organisaties | Professional organizations
37320201. Kano's, gebouw en reparatie | Canoes, building and repairing
50210204. Banken en banken | Sofas and couches

Werken bij TIMMERMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TIMMERMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TIMMERMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TIMMERMAN. Looking for open vacancies in other companies

 • TOONBANKVERKOPER (M/V) (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een vlotte toonbankverkoper met kennis van bouwmaterialen en -machines. Je werkt van maandag tot en met vrijdag.

 • Operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start de werkweek ofwel om 5u ofwel om 13u, afhankelijk in welke ploeg je die week werkt uiteraard. Aangezien je over een ruim en uitgebreid takenpakket beschikt, weet je wel wat gedaan! Maar samen met de collega's is dat des te leuker! Dit gaat als volgt: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken) - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Na 8 uren een bezige bij te zijn zorg je er voor dat je de werkruimte proper achterlaat voor jouw collega's die de volgende shift werken.

 • Nanny (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: t-interim Eeklo

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je komt terecht in een aangenaam gezin met twee jonge kinderen en een professioneel, hard werkend koppel Je staat in voor het klaarmaken van twee kinderen voor school Je brengt ze naar school en haalt ze ook af als de school uit is In tussentijd neem je enkel belangrijke taken in het huishouden over (bedden opmaken, opruimen,....) 's avonds steek je de kinderen in bad en maakt ze klaar voor bedtijd Indien nodig kan je ook op zaterdagochtend invallen indien de ouders nog naar kantoor moeten

 • Receptionist(e) (ETTERBEEK)

  Regio: ETTERBEEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent het eerste aanspreekpunt bij onze klant Klanten ontvangen en binnenkomende en uitgaande gesprekken behandelen Agenda beheer : boeken van vergaderzalen organiseren van business lunchen Beheer van de stock van kantoormateriaal en snacks

 • Huishoudhelden Oostkamp! Opstart zo snel mogelijk! (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp verzamel u! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

 • Student inbound regio Gent (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een heel tof bedrijf aan Gent-Dampoort zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde studenten voor de inbound. Je helpt bestaande klanten met vragen over telefonie e.d., je helpt een beetje met de facturatie en probeer de klant tevreden te houden.

 • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: PICK'S

  Type: Studentenjob

  Op de kerstmarkt van Oostende bemant u een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid.

 • AANKOPER / BUYER STAAL REGIO NOORDERKEMPEN (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

  Type: Vaste Job

  Als Aankoper / Buyer Staal ben je verbonden aan de productieafdeling. Je verzorgt de aankoop van het staal en volgt de leveringen op zodat de productie kan blijven draaien. Jouw takenpakket: Je verzorgt de aankoop van Staal. Hierbij hou je rekening met o.a. prijzen, walsingen, levertermijnen, … Daarnaast sta je ook in voor de aankoop van alle zaken die nodig zijn in productie (zoals verven, lasdraad, bevestigingsmiddelen, ...). Je onderhandelt de contracten met respect voor beide partijen. Je volgt de bestellingen op en zorgt dat de leveringen op tijd zijn zodat de productie niet stilvalt.

 • Monteur (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een MONTEUR BOVENLEIDING Je staat in voor het monteren en demonteren van onderdelen aan de bovenleiding, afrollen van kabels, bedienen spoormachines en het plaatsen van funderingspalen

 • Sales Engineer - Entrance Systems & Acces Control (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: KONE BELGIUM

  Type: Vaste Job

  KONE Belgium zoekt ter versterking van haar sales team te Vlaanderen een Sales Engineer voor de automatische deuren business. Je bouwt een solide kennis van de markt, klanten en onze business op. We zullen jou hier uiteraard in opleiden en ondersteunen. Je werkt aan een kwaliteitsvol partnerschap met de klanten binnen je geografische sector. Dit doe je aan de hand van jouw technische meerwaarde, sterke adviezen en persoonlijke aanpak. Je behandelt de offerte-aanvragen in je geografische sector en breidt daardoor het klantenbestand verder uit wat betreft nieuwe deursystemen en toegangscontrole. Je bent ongeveer 50-60% van je tijd op de baan en 40-50% op kantoor en thuis aan het werk. Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager, met wie je eveneens op regelmatige basis samen zit om je projecten te bespreken.

 • Nagelstylist(e) (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een nagelstylist(e). Je werkt samen met diëtist, psychologen, sportcoach, reikitherapeut, studiecoach, massagetherapeut,... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuispleintje.be

 • Kinderneuroloog (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: BalanSS

  Type: Zelfstandige activiteit

  BalanSS is een multidisciplinair centrum aan de rand van Gent met een groep logopedisten, kinesisten, psychologen, diëtist, psychomotoor therapeuten, orthopedagogen,.. Door de steeds groter wordende instroom patiënten en de bouw van een extra locatie in 2019 in Latem stijgt onze nood aan een extra samenwerkingsverband met een kinderneuroloog om ons te helpen met intervisiemomenten, diagnosestelling, eventuele opstart medicatie, voorschriften verder onderzoek…. Hieronder geven we kort even onze visie en missie weer, maar kijkt u gerust op www.BalanSS.be en www.learn2Learn.be om te bekijken of u zich in onze werking kan vinden. Onze visie: Aanreiken van een warme efficiënte & kwalitatieve hulpverlening zonder wachtlijsten. Behandeling op maat en noodzaak van de patiënt met als enig doel: een snel, optimaal en bereikbaar resultaat. BalanSS – multidisciplinair centrum bestaat uit 2 afdelingen: BalanSS Diagnostiek & BalanSS Behandeling. Learn2Learn remediërende studiecoaching werkt parallel met het centrum.

Zoek naar antwoorden van TIMMERMAN in sociale netwerken
Look for responds of TIMMERMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TIMMERMAN. Laat een reactie achter voor TIMMERMAN. TIMMERMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TIMMERMAN. Leave a respond for TIMMERMAN. TIMMERMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TIMMERMAN op de google maps. Adres en contacten TIMMERMAN
Location of TIMMERMAN on the google maps. Address and contacts of TIMMERMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come TIMMERMAN TIMMERMAN: DE MALEINGREAU (BUREAU) | ANTWERP BALLOONING VZW | PACIFIC GAME | In Het Woud BVBA | CHRISTOPHE REYNAERTS

Other related companies as TIMMERMAN: DE MALEINGREAU (BUREAU) | ANTWERP BALLOONING VZW | PACIFIC GAME | In Het Woud BVBA | CHRISTOPHE REYNAERTS

TIMMERMAN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TIMMERMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04184387207. Het bedrijf TIMMERMAN bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 226; 9090; MELLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 626,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Entretien et réparations de véhicules à domicile. Transports routiers de marchandises. Lijst met producten zijn Marchandises Transportées: Machines.. Services: Dépannage & Remorquage.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques..
De hoofdactiviteit van TIMMERMAN is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TIMMERMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TIMMERMAN, openstaande posities, locatie van TIMMERMAN op de kaart.

TIMMERMAN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is TIMMERMAN, company assigned to the tax number BE04184387207. The company TIMMERMAN is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 226; 9090; MELLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 626,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Entretien et réparations de véhicules à domicile. Transports routiers de marchandises. List of products are Marchandises Transportées: Machines.. Services: Dépannage & Remorquage.. Types de Machines: Grues,Plates-Formes Hydrauliques..
The main activity of TIMMERMAN is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TIMMERMAN is not available. You also can look at reviews of TIMMERMAN, open positions, location of TIMMERMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TIMMERMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TIMMERMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TIMMERMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TIMMERMAN, employees, financial statistics.