PACIFIC GAME

Contactgegevens PACIFIC GAME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PACIFIC GAME: address, phone, fax, email, website, opening hours

PACIFIC GAME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-JOOSTPLEIN 4; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE, België

Telefoon (phone): 22303494 (+32-22303494) 22303494 (+32-22303494)

Fax (fax): +32 (84) 379-13-71 +32 (84) 379-13-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PACIFIC GAME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PACIFIC GAME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PACIFIC GAME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PACIFIC GAME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PACIFIC GAME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PACIFIC GAME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PACIFIC GAME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PACIFIC GAME
Products information PACIFIC GAME

BTW identificatienummer (tax): BE03201385498
Ondernemingsnummer: 1399353027
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in PACIFIC GAME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kansspelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PACIFIC GAME
(Get full report from official database of BE for PACIFIC GAME)

Aanvulling soorten activiteiten voor PACIFIC GAME
Addition kinds of activities for PACIFIC GAME

091200. Vinvis | Finfish
231100. Mannen en jongens pakken en jassen | Men's and boy's suits and coats
30899911. Handschoenen of mittens, kunststof | Gloves or mittens, plastics
39659901. Buckles en gesp delen | Buckles and buckle parts
50740207. Gasbrander | Gas burners
76990906. Racquet restringing en reparatie van apparatuur | Racquet restringing and equipment repair

Werken bij PACIFIC GAME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PACIFIC GAME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PACIFIC GAME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PACIFIC GAME. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger Sanitair/CV (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een handlanger met kennis van Sanitair/CV. Dit gaat over het leggen van buizen tot het verrichten van meer technische herstellingen.

  • Productiearbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als productiemedewerker (m/v) in 2 ploegen? Adecco zoekt een gedreven productiemedewerker (m/v) om in 2 ploegen aan de slag te gaan bij Samsonite. Samsonite is wereldleider in het domein bagage. Zij ontwerpen en ontwikkelen allerhande koffers en reistassen. Jij wordt tewerk gesteld in de afdeling waar de schalen van hardcase koffers gemaakt worden. Jouw takenpakket: Je bevoorraadt de machine met grondstoffen. Je neemt de voorgevormde schaal uit de machine. Je bewerkt de schaal na en ontbraamt ze. Je voert kwaliteitscontrole uit. Je verpakt de schalen.

  • Winkelmedewerker bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Gentbrugge. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • verkoper voeding/kassa (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassamedewerker help je de klanten aan de kassa verder je scant de producten in en je gaat over tot de betaling. Hier is het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en erg service gericht bent. Je zorgt ervoor dat er een correcte klant afhandeling gebeurd. In kalme momenten ga je te werk in de winkel met het aanvullen van de producten.

  • DTP-Operator (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal het ontwerp van de klant verzorgen en zorgen voor een tijdige opvolging tussen de bestelling en de productie. Je staat in voor de voorbereiding van de productie voor het zeefdrukwerk en het montagewerk. Dit steeds voor printwerk op groot formaat. Je bent tevens ook degene die verantwoordelijk is voor het werk van de plot- en printmachine. Je doet de nodige administratieve taken die gerelateerd zijn aan het proces, zo maak je ook offertes op voor de klanten. Je doet veel van je werk in Illustrator en Photoshop. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een zeef- en digitale drukkerij gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei vlakke materialen. Ze streven steeds naar een kwaliteitsvol en gepersonaliseerd drukwerk en een goede service bij het printen en zeefdrukken. 

  • Huishoudhulp Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Daknam – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP VOOR WETTEREN (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Wetteren.

  • Mechanisch Monteur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een internationale groep die machines levert aan een brede waaier aan klanten. Zij zoeken 3 tijdelijke extra monteurs wegens een groot aantal nieuwe projecten. Datum van opstart is te bespreken en het project duurt zeker en vast tot februari, met grote kans op verlenging van enkele maanden. Zowel zelfstandigen komen in aanmerking als werknemers die bij Tormans een vast contract krijgen en na afloop op een ander project ingezet worden. VOORNAAMSTE TAKEN: Als mechanisch monteur sta je in voor het monteren van installaties voor de farma indusrie. Je monteert componenten en zorgt voor de gehele assemblage van installaties, dit steeds in teamverband. Belangrijk is dat je inzicht hebt in het technisch plan en nauwkeurig werk kunt leveren. Projecten kunnen variëren van kleine tot complexe en grote installaties. Hierdoor is afwisseling verzekerd!

  • TECHNICUS AUTOMATISATIE - MOOIE VERLONING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met je team sta je in voor het tijdig, correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies binnen een productieproces gebaseerd op nieuwe technologieën. Je staat in voor het onderhoud van de elektro-en automatiseringsinstallaties. Bovendien zorg je voor preventief onderhoud en periodieke revisies van het machinepark en  onze procesapparatuur. Het gaat om industriële meetomvormers- en versterkers, geregelde aandrijvingen/robotten en pneumatische, hydraulische en PLC-sturingen Je bent sterk in storing analyse en de bediening van computer gesimuleerde industriële processen Dit alles doe je met als doel om de productie efficiënt en kwalitatief te laten verlopen en de levensduur van de installaties te optimaliseren Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in Limburg. Wij zijn momenteel op zoek naar gedreven mensen die actief willen meewerken aan de groei en versterking van hun positie op de markt.

  • Instructeur (trice) de maquillage – Revenu complémentaire dans votre propre région (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un travail à temps plein ou à temps partiel, mais vous êtes encore à la recherche d’une activité secondaire agréable ou d’un revenu complémentaire Nous sommes partenaires d’une des plus grandes compagnies en network-marketing et un des leaders européen de la distribution directe en Europe au niveau de Santé & Beauté. Ceci vient d’être confirmé avec le Prix Selda “Compagnie de l’année 2015”. Actuellement nous sommes à la recherche de quelqu’un pour donner des ateliers de maquillage et des soins anti-âge afin d’ expendre nos activités dans votre région. A cette fin nous sommes à la recherche de collègues motivés, dynamiques et entreprenants qui veulent organiser ces ateliers. Vous voulez partager votre connaissance sur le maquillage en petits groupes et apprendre comment se maquiller, donner des conseils personnels et promouvoir les produits.

  • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Ganshoren, Schaarbeek en Anderlecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

Zoek naar antwoorden van PACIFIC GAME in sociale netwerken
Look for responds of PACIFIC GAME in social networks

Lees alle opmerkingen voor PACIFIC GAME. Laat een reactie achter voor PACIFIC GAME. PACIFIC GAME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PACIFIC GAME. Leave a respond for PACIFIC GAME. PACIFIC GAME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PACIFIC GAME op de google maps. Adres en contacten PACIFIC GAME
Location of PACIFIC GAME on the google maps. Address and contacts of PACIFIC GAME

Andere gerelateerde bedrijven als come PACIFIC GAME PACIFIC GAME: Brugada Pedro | FILIP DE VOLDERE | O.C.E.A.N. | THEVIS-NULEN | LE LISERON D'EAU

Other related companies as PACIFIC GAME: Brugada Pedro | FILIP DE VOLDERE | O.C.E.A.N. | THEVIS-NULEN | LE LISERON D'EAU

PACIFIC GAME is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PACIFIC GAME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03201385498. Het bedrijf PACIFIC GAME bevindt zich op het adres: SINT-JOOSTPLEIN 4; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 709,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kansspelen. Producten gemaakt in PACIFIC GAME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PACIFIC GAME is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PACIFIC GAME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PACIFIC GAME, openstaande posities, locatie van PACIFIC GAME op de kaart.

PACIFIC GAME is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is PACIFIC GAME, company assigned to the tax number BE03201385498. The company PACIFIC GAME is located at the address: SINT-JOOSTPLEIN 4; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 709,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kansspelen. Products created in PACIFIC GAME were not found.
The main activity of PACIFIC GAME is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PACIFIC GAME is not available. You also can look at reviews of PACIFIC GAME, open positions, location of PACIFIC GAME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PACIFIC GAME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PACIFIC GAME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PACIFIC GAME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PACIFIC GAME, employees, financial statistics.