OP DE BEECK EN ZONEN

Particuliere bedrijvenBosbouw • OP DE BEECK EN ZONEN
Private companiesForestry • OP DE BEECK EN ZONEN

Contactgegevens OP DE BEECK EN ZONEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OP DE BEECK EN ZONEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

OP DE BEECK EN ZONEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EIKENSTRAAT 199; 2840; RUMST, België

Telefoon (phone): 38888382 (+32-38888382) 38888382 (+32-38888382)

Fax (fax): +32 (14) 954-71-51 +32 (14) 954-71-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OP DE BEECK EN ZONEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OP DE BEECK EN ZONEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OP DE BEECK EN ZONEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OP DE BEECK EN ZONEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OP DE BEECK EN ZONEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OP DE BEECK EN ZONEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OP DE BEECK EN ZONEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OP DE BEECK EN ZONEN
Products information OP DE BEECK EN ZONEN

BTW identificatienummer (tax): BE06814239501
Ondernemingsnummer: 5594482421
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 756,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Activités: Préparation de terrain.. Produits: Machines pour Travaux Préparatoires.. Types de Machines: Plates-Formes Hydrauliques,Grues.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. Equipements pour la construction Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OP DE BEECK EN ZONEN
(Get full report from official database of BE for OP DE BEECK EN ZONEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor OP DE BEECK EN ZONEN
Addition kinds of activities for OP DE BEECK EN ZONEN

26530206. Partities, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Partitions, solid fiber: made from purchased materials
28999936. Zout van verpakkers | Packers' salt
35890306. Waterzuivering apparatuur, industrieel | Water treatment equipment, industrial
36250203. Flow actuated elektrische schakelaars | Flow actuated electrical switches
50219905. rekken | Racks
50510212. Ruwijzer | Pig iron
73590701. Apparatuur verhuur | Appliance rental

Werken bij OP DE BEECK EN ZONEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OP DE BEECK EN ZONEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OP DE BEECK EN ZONEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OP DE BEECK EN ZONEN. Looking for open vacancies in other companies

 • MONTEUR DETAILAFWERKING (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een monteur voor de detailafwerking van de bus. Voorbeelden van enkele taken zijn: montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters, handgrepen, lussen, reclame bakje enz...

 • Grondwerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant uit de regio van Deerlijk zijn we momenteel actief op zoek naar een GRONDWERKER regio Waregem (m/v). Je staat in de afdeling RAIL in voor de nodige grondwerken. Sleuven graven, ondersteken aanleggen op het spoor behoren tot je hoofdtaken. Weekend of nachtwerk komt ook aan bod. Interesse? Bel ons op 055 20 82 94 / Mail je cv door naar [email protected]

 • DRAAIER STUKWERK - WAASLAND (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gevestigd in het Waasland ( ideaal voor mensen die woonachtig zijn op één van deze postcodes: 9100 - 9000 - 9160 - 9200 - ... ) zijn wij op zoek naar CNC en conventionele talenten. Draai-afdeling - Voor deze afdeling is onze klant op zoek naar één CNC draaier en één conventioneel draaier ( groot werk ).

 • Metaal: perser hydrauliek - mooie daguren (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Metaalsector Onze klant is marktleider in zijn sector en kijkt uit naar gespecialiseerd arbeider om hun team te versterken. Als je hier aan de slag gaat, kies je voor werkzekerheid, mooie daguren en een job met verantwoordelijkheid. Afwisselende job Je staat in voor het persen van hydraulische slangen. Dit houdt in: persmachine instellen programma selecteren machine bevoorraden kwaliteitscontrole controleformulieren invullen gebruik maken van computer noteren in logboek Jouw uren: Je werkt van 8u42-17u.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in centrum Brugge 16u of 20u/week in 2 gezinnen (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken, ev.koken maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student zaterdag en/of zondag m/v (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Hasselt zijn we op zoek naar een student die zaterdag of zondag wil werken. Je vult de rekken bij, doet kassawerk en helpt de klanten verder in de winkel Je bent klantvriendelijk Fijne werksfeer en afwisselend werk Heb je interesse of wens je meer info? Aarzel niet ons te contacteren!

 • Bijlesgever Java (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Learning & development coordinator (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ARDO

  Type: Vaste Job

  Als L&D coordinator ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en het verzorgen van de trainingen afgestemd op de verschillende doelgroepen binnen de organisatie teneinde het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie uit te voeren. Initiëren en coördineren van diverse projecten mbt Training en Ontwikkeling in samenwerking met een team van interne mensen of via externe organisaties om het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie te realiseren: o.a. Duaal leren, stages, workshops naar scholen, e-learning Het opzetten en organiseren van de trainingen/coachings ifv de behoeften van de organisatie en de medewerkers Opleidingsplannen opmaken voor alle functies Het coördineren van het proces, dit vanaf de aanvraag tot de evaluatie Instaan voor operationele zaken, die verbonden zijn aan zijn/haar vakgebied om trainingen vlot, efficiënt en kwalitatief te laten verlopen Analyse van interne trainingsnoden Coaching begeleiden afstemmen van WPC Onderhouden van bestaande opvolgingssystemen inzake training en ontwikkeling om correcte info te kunnen verschaffen naar lijnmanagement, medewerkers en externen Opvolgen van budgetten en het uitzoeken van mogelijke subsidievormen Occasioneel zelf opleiding geven Optreden als intern specialist inzake training, opleiding en het voortdurend opvolgen van de meest recente ontwikkelingen en tendensen binnen zijn/haar specifiek vakgebied

 • Verpleegkundige (BV1-BV2-BV3 of C3-C4) (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: WOONZORGCENTRUM RESIDENTIE VAN HORICK

  Type: Vaste Job

  OCMW Meise zoekt een verpleegkundige voor het woonzorgcentrum Residentie Van Horick.

 • Technieker (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit: Het verhelpen van storingen en preventief onderhoud, reinigen van machines... Storingen detecteren, verbeteringen aanbrengen,... Opstart van de productie.

 • Mecanicien voor vrachtwagens boven 7,5 ton (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: vind! Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Je onderhoudt opleggers, aanhangers en diepladers, allen boven 7.5 ton. Je vervangt remmen, luchtbalen, schokdempers, luchtventielen... Je staat in voor het uitlezen en herstellen van EBS problemen. Alsook herstel je verlichting, schade na ongevallen en hydraulische problemen. Indien nodig depanneer je vrachtwagens, dit enkel tijdens de werkuren.

 • Zelfstandige uitbater (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Domino Woon-Zorgcentrum

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gezocht: ZELFSTANDIGE UITBATER voor cafetaria/restaurant gelegen in ons gebouw voor assistentiewoningen Tichelhof, Tichelrei 1 te Gent.

Zoek naar antwoorden van OP DE BEECK EN ZONEN in sociale netwerken
Look for responds of OP DE BEECK EN ZONEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor OP DE BEECK EN ZONEN. Laat een reactie achter voor OP DE BEECK EN ZONEN. OP DE BEECK EN ZONEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OP DE BEECK EN ZONEN. Leave a respond for OP DE BEECK EN ZONEN. OP DE BEECK EN ZONEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OP DE BEECK EN ZONEN op de google maps. Adres en contacten OP DE BEECK EN ZONEN
Location of OP DE BEECK EN ZONEN on the google maps. Address and contacts of OP DE BEECK EN ZONEN

Andere gerelateerde bedrijven als come OP DE BEECK EN ZONEN OP DE BEECK EN ZONEN: DELHAIZE | MARC VAN SEMMERTIER | C.H.U POLICLINIQUES AYWAILLE | MANUEL MARQUES LOUREIRO | YVAN BERTRAND-LONGE

Other related companies as OP DE BEECK EN ZONEN: DELHAIZE | MARC VAN SEMMERTIER | C.H.U POLICLINIQUES AYWAILLE | MANUEL MARQUES LOUREIRO | YVAN BERTRAND-LONGE

OP DE BEECK EN ZONEN is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OP DE BEECK EN ZONEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06814239501. Het bedrijf OP DE BEECK EN ZONEN bevindt zich op het adres: EIKENSTRAAT 199; 2840; RUMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 756,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. Equipements pour la construction Gr. Lijst met producten zijn Activités: Préparation de terrain.. Produits: Machines pour Travaux Préparatoires.. Types de Machines: Plates-Formes Hydrauliques,Grues..
De hoofdactiviteit van OP DE BEECK EN ZONEN is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OP DE BEECK EN ZONEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OP DE BEECK EN ZONEN, openstaande posities, locatie van OP DE BEECK EN ZONEN op de kaart.

OP DE BEECK EN ZONEN is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is OP DE BEECK EN ZONEN, company assigned to the tax number BE06814239501. The company OP DE BEECK EN ZONEN is located at the address: EIKENSTRAAT 199; 2840; RUMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 756,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. Equipements pour la construction Gr. List of products are Activités: Préparation de terrain.. Produits: Machines pour Travaux Préparatoires.. Types de Machines: Plates-Formes Hydrauliques,Grues..
The main activity of OP DE BEECK EN ZONEN is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OP DE BEECK EN ZONEN is not available. You also can look at reviews of OP DE BEECK EN ZONEN, open positions, location of OP DE BEECK EN ZONEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OP DE BEECK EN ZONEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OP DE BEECK EN ZONEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OP DE BEECK EN ZONEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OP DE BEECK EN ZONEN, employees, financial statistics.