MARC VAN SEMMERTIER

Particuliere bedrijvenBosbouw • MARC VAN SEMMERTIER
Private companiesForestry • MARC VAN SEMMERTIER

Contactgegevens MARC VAN SEMMERTIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC VAN SEMMERTIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC VAN SEMMERTIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTE RABOTSTRAAT 1; 9940; EVERGEM, België

Telefoon (phone): 92582195 (+32-92582195) 92582195 (+32-92582195)

Fax (fax): +32 (69) 635-87-55 +32 (69) 635-87-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC VAN SEMMERTIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC VAN SEMMERTIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC VAN SEMMERTIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC VAN SEMMERTIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC VAN SEMMERTIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC VAN SEMMERTIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC VAN SEMMERTIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC VAN SEMMERTIER
Products information MARC VAN SEMMERTIER

BTW identificatienummer (tax): BE02765228271
Ondernemingsnummer: 7128723144
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in MARC VAN SEMMERTIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische installaties voor woningen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC VAN SEMMERTIER
(Get full report from official database of BE for MARC VAN SEMMERTIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC VAN SEMMERTIER
Addition kinds of activities for MARC VAN SEMMERTIER

2395. Plekken en stiksel | Pleating and stitching
01820102. Paddestoel kuit, productie van | Mushroom spawn, production of
31119903. Bekleding leer | Upholstery leather
35850103. Room koelers, draagbaar | Room coolers, portable
73790102. Disk- en diskette-recertificatiedienst | Disk and diskette recertification service
83220307. Tijdelijke hulpdienst | Temporary relief service

Werken bij MARC VAN SEMMERTIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC VAN SEMMERTIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC VAN SEMMERTIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC VAN SEMMERTIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde arbeider wegenbouw (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde handlanger wegenbouw.  Je komt terecht in een jonge, groeiende firma met een familiale werksfeer!  Je staat in voor volgende taken:  straten opbreken riolering leggen bestrating terugleggen funderingen plaatsen koffers maken klinkers leggen & borduren plaatsen De firma doet verkavelingen, parkings aanleggen, openbare aanbestedingen, .... 

  • LESGEVER AQUAGYM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les aquagym op 30 november 2018 (08:45-09:30) in Oostkamp zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan senioren. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudent (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent - Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Jobstudent toonzaalverkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature.

  • Plaatser van zonnepanelen (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DEFISAT

    Type: Vaste Job

    DEFISAT WERFT AAN MEERDERE PLAATSERS VAN ZONNEPANELEN !

  • Beleggings- & communicatiemedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Jij levert beleggingstechnische ondersteuning aan de beleggingsadviseurs. Als er een specifiek aandeel of obligatie onder de aandacht gebracht zou willen worden, zorg jij voor de communicatie. Jij weet uitstekend hoe je een beleggingscasus in korte en heldere bewoordingen uitlegt aan onze klanten. Daarnaast ben jij initiatiefrijk en constant op zoek naar interessante beleggingsmogelijkheden voor gewaardeerde klanten. Tegelijkertijd schrijf jij ook mee aan de dagelijkse nieuwsbrief, maand- en kwartaalpublicaties voor de klanten en volg jij ook de prestaties van onze klantenposities op. Jij volgt het financiële nieuws op de voet.

  • Verkoper Proximus Center (Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Proximus

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken voor een bedrijf in beweging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Leer onze Proximus groep maar vooral ook het Proximus-merk waar jij op zal werken, hier al wat beter kennen. Als grootste nationale speler op de telecom/ICT-markt is het onze eerste prioriteit om residentiële en professionele klanten altijd en overal met elkaar te laten communiceren, dus ook jou en je omgeving! Onze Consumer Business Unit (CBU) en Enterprise Business Unit (EBU) bieden de residentiële en professionele Proximus klanten een uitstekende service op maat en vormen zo het kloppend hart van ons bedrijf. We staan resoluut achter onze producten: vaste & mobiele telefonie, ICT oplossingen, internetten (3G,4G), cloud computing, FON spot, mobiel betalen, digitale televisie, ... Onze passie? Actief en respectvol luisteren naar onze klanten en hen doeltreffende totaaloplossingen aanbieden op maat van hun specifieke behoeften. In een Proximus Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega! Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen. Je werkt samen met dynamische collega's die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien. Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

  • PROJECTMANAGER B2B (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als projectmanager ben je de ambassadeur van het bedrijf: Je verkent de markt en bouw zo een netwerk uit van vastgoedpromotoren Je beheert je klantenportefeuille van A tot Z Je geeft advies op maat Je tekent de plannen uit (3D) Complete en gedetailleerde prijsbestekken uitwerken De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (acties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen Een vooruitgangstraject voorstellen Het commerciële voorstel uitstippelen Trefwoorden: advies, keuken, op maat van de klant,3D plan, offertes, commercieel, klantenbinding, ...   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf dat al jaren actief is in de verkoop van keukens en elektrische keukenapparatuur. Onze klant tracht de beste verhouding aan te bieden tussen design, kwaliteit en prijs en dit alles volledig op maat van haar klanten. Momenteel zijn we op zoek naar een projectmanager B2B voor de regio Oost- en West-Vlaanderen (m/v).  

  • Technisch bediende binnendienst (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: ISCAR BENELUX

    Type: Vaste Job

    Ben je technisch onderlegd en ben je daarnaast ook administratief ingesteld? Dan word jij misschien de nieuwe technisch bediende van ons bedrijf, gespecialiseerd in verspaning. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je maakt technische offertes op. Je biedt praktische ondersteuning aan vertegenwoordigers. Je bent spreekbuis tussen moederfiliaal en de verschillende satelietfirma’s binnen de groep Je werkt projecten en tijdsstudies uit. Je bereidt klantenseminaries tot in de puntjes voor. Je blijft voortdurend op de hoogte van de evoluties binnen het vakgebied. Je handelt klachten af volgens de vooropgestelde procedures. Je onderhoudt goede relaties met opdrachtgevers.

  • psycholoog (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE GELAS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Best Psycholoog, ben je op zoek naar een beschikbaar praktijkruimte te Gent? Dan hebben wij nog een plaatsje vrij! Momenteel werken we er met een team van 4 diëtisten, maar sinds de start van de praktijk is er steeds een psychologe aan de slag geweest. Aangezien onze psychologe gaat verhuizen komt er dus een plaatsje voor jou vrij... Je hebt er alle vrijheid om je patiënten in te plannen en te ontvangen binnen de praktijk. De ruimte is erg gezellig ingericht zodat jullie in een betrouwbare omgeving gesprekken kunnen voeren. Er zijn geen vaste overleg momenten met de andere hulpverleners, maar een ontmoeting met elkaar kan doorverwijzingen in belang van de patiënt bevorderen. We werken als praktijk ook nauw samen met de huisartsenpraktijken uit de buurt.

  • KELNER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RAFAELO

    Type: Flexijob

    Je zal meewerken als horecamedewerker in de zaal. Takenpakket : Opdienen van kleine gerechten, ijsjes en dranken in het salon . Af en toe meehelpen in de keuken.

Zoek naar antwoorden van MARC VAN SEMMERTIER in sociale netwerken
Look for responds of MARC VAN SEMMERTIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC VAN SEMMERTIER. Laat een reactie achter voor MARC VAN SEMMERTIER. MARC VAN SEMMERTIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC VAN SEMMERTIER. Leave a respond for MARC VAN SEMMERTIER. MARC VAN SEMMERTIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC VAN SEMMERTIER op de google maps. Adres en contacten MARC VAN SEMMERTIER
Location of MARC VAN SEMMERTIER on the google maps. Address and contacts of MARC VAN SEMMERTIER

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC VAN SEMMERTIER MARC VAN SEMMERTIER: BAKKERIJ CUVELIER | UNIC | NORBERT BUYSE | Vanneste S | VANDESTEENE L.

Other related companies as MARC VAN SEMMERTIER: BAKKERIJ CUVELIER | UNIC | NORBERT BUYSE | Vanneste S | VANDESTEENE L.

MARC VAN SEMMERTIER is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC VAN SEMMERTIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02765228271. Het bedrijf MARC VAN SEMMERTIER bevindt zich op het adres: KORTE RABOTSTRAAT 1; 9940; EVERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 375,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Elektrische installaties voor woningen. Producten gemaakt in MARC VAN SEMMERTIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARC VAN SEMMERTIER is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC VAN SEMMERTIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC VAN SEMMERTIER, openstaande posities, locatie van MARC VAN SEMMERTIER op de kaart.

MARC VAN SEMMERTIER is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC VAN SEMMERTIER, company assigned to the tax number BE02765228271. The company MARC VAN SEMMERTIER is located at the address: KORTE RABOTSTRAAT 1; 9940; EVERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 375,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Elektrische installaties voor woningen. Products created in MARC VAN SEMMERTIER were not found.
The main activity of MARC VAN SEMMERTIER is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC VAN SEMMERTIER is not available. You also can look at reviews of MARC VAN SEMMERTIER, open positions, location of MARC VAN SEMMERTIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC VAN SEMMERTIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC VAN SEMMERTIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC VAN SEMMERTIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC VAN SEMMERTIER, employees, financial statistics.