CUYPERS KAREL

Contactgegevens CUYPERS KAREL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CUYPERS KAREL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CUYPERS KAREL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOLVEN 30; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14589634 (+32-14589634) 14589634 (+32-14589634)

Fax (fax): +32 (61) 538-20-91 +32 (61) 538-20-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CUYPERS KAREL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CUYPERS KAREL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CUYPERS KAREL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CUYPERS KAREL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CUYPERS KAREL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CUYPERS KAREL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CUYPERS KAREL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CUYPERS KAREL
Products information CUYPERS KAREL

BTW identificatienummer (tax): BE06436035156
Ondernemingsnummer: 2622406005
Hoofdstad (capital): 121,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 791,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Activités: Forage de Puits.. Activités: Location de Conteneurs à Déchets.. Activités: Travaux de Démolition.. Produits: Machines pour Travaux Préparatoires.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. Equipements pour la construction Constructions non résidentielles spécifiques. Ramassage and traitement des déchets ménagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CUYPERS KAREL
(Get full report from official database of BE for CUYPERS KAREL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CUYPERS KAREL
Addition kinds of activities for CUYPERS KAREL

285101. Verf en verf additieven | Paints and paint additives
20150304. Eieren, verwerkt: gedehydrateerd | Eggs, processed: dehydrated
28219901. Moulding compounds, plastics | Molding compounds, plastics
35370106. Laadbakken: draagbaar, verstelbaar en hydraulisch | Loading docks: portable, adjustable, and hydraulic
35940202. Motoren: hydraulisch, vloeibaar vermogen of lucht | Motors: hydraulic, fluid power, or air
37140107. Cilinderkoppen, motorvoertuig | Cylinder heads, motor vehicle
38230302. Fluidische apparaten, circuits en systemen voor procescontrole | Fluidic devices, circuits, and systems for process control

Werken bij CUYPERS KAREL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CUYPERS KAREL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CUYPERS KAREL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CUYPERS KAREL. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C rolcontainer (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een chauffeur C voor een afvalwerkend bedrijf te Brugge. Je voorziet regionale ophaalrondes voor het oppikken van rolcontainers. Je rijdt met de perswagen die ingezet wordt voor het ledigen van rolcontainers bij de klanten. Hierbij maken zowel chauffeurswerkzaamheden als het beladen onderdeel uit van het takenpakket. Je werkt meestal wel samen met een collega die steeds meegaat op de ronde. Je krijgt de planning op voorhand met opstartuur.

 • KOK te Huizingen (HUIZINGEN)

  Regio: HUIZINGEN

  Bedrijf: SYNERGIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als kok ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant. Samen met je collega's sta je in voor de koude en de warme bereidingen (± 350/dag). Je taken zijn: assisteren en samenwerken met de chef/eigenaar in het voorbereiden van de gerechten (mee) organiseren van mis en place en keukenservice samen de dienst verzorgen en de gerechten doorgeven creatief meedenken over nieuwe suggesties zorgen voor een vlotte service waken over de kwaliteit van alle gerechten

 • KASSAMEDEWERKER ZEEBRUGGE - GEEN ZONDAGSWERK (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toffe supermarkt in regio Zeebrugge, zoeken wij een vrolijke kassasmedewerker. Takenpakket - Je zorgt voor een vriendelijk onthaal van onze klanten. - Je staat in voor het beheer van de kassa.

 • VERANTWOORDELIJKE TOONBANKBEDIENDE SELF-SERVICE RESTO GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dit horecabedrijf heeft onder andere een vestiging in Gent. Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van de keuken in combinatie met de buffetbediening. Je zorgt dat de gerechten tijdig aangeleverd worden aan het buffet. Je zorgt dat het buffet er verzorgd uit ziet. Je zorgt dat de apparatuur in het buffet goed werken tijdens het service. je kijkt erop toe dat de medewerkers hygienisch zijn en werken. Afhankelijk van de drukte spring je bij in het service. Bij afwezigheid van de verantwoordelijk, ben jij eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen . je zorgt ervoor dat het team de klant op zijn wenken bedient.

 • Elektromechanicien - 2 ploegen (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gespecialiseerd in productie van openmond zakken met PE-film, zijn wij op zoek naar een elektromechanicien. Omschrijving: Je voert de geplande en dringende herstellingen uit Bij storing koppel je jouw PC aan het PLC systeem en ga je op zoek naar het probleem Het vervangen van frequentiesturingen Het instellen van de parameters van de drives Je informeert jouw verantwoordelijke m.b.t. kritieke punten en dringend uit te voeren herstellen Samen met jou verantwoordelijke zorg je voor een goede planning, documentatie en analyse van de herstellingen Je staat in voor orde en netheid in het atelier Je formuleert waar mogelijk voorstellen tot verbetering Bijstaan en helpen bij de uitvoering van grote projecten in samenspraak met de verantwoordelijke

 • Dringende Huishoudhulp regio Galmaarden, Herne (GALMAARDEN)

  Regio: GALMAARDEN

  Bedrijf: CLEAN & STEAM

  Type: Dienstenchequebaan

  Wilt u deel uitmaken van een jong en dynamisch team, waar iedere prestatie naar waarde word geschat. Een dienstenchequebedrijf waar u niet word behandeld als één van de zovelen. Wij zijn een familiaal bedrijf die gedreven is en graag wil bewijzen dat het ook anders kan. Wij staan steeds open voor dialoog en persoonlijke aanpak en respect voor werknemers en klanten, dragen wij hoog in het vaandel. Bent u iemand die graag aan de slag wil als huishoudhulp en is werken in eigen streek belangrijk voor jou, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bepaal zelf welke dagen je wil werken en hoeveel uren. Alles is bespreekbaar. Correcte en stipte verloningen zijn één van onze hoofddoelen. Een voltijdse of deeltijdse job, alles kan besproken worden. Maak je graag mee het verschil? Stuur dan je cv naar [email protected] of geef gewoon een belletje naar 0486/506559. Graag tot binnenkort en wie weet verwelkomen we je weldra in ons team.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Beringen (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Beringen en omgeving.

 • Bijrijder Humbeek (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Studentenjob

  Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

 • STUDENT ONDERHOUD Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: WZC PRINSENHOF

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke ruimtes van het rusthuis. Een hart voor ouderenzorg is zeker een pluspunt Je hebt bij voorkeur al een ervaring als student in het onderhoud Je werkt graag binnen een multidisciplinair team Je bent dynamisch Je beschikt over een goede teamgeest

 • Technologisch Sales Executive Onderwijs/Event (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Sales Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Functie Sales Executive Digital Event: Volledig nieuw event vertegenwoordigen & voorstellen Potentiële klanten in kaart brengen & inplannen in je agenda Offertes opmaken volgens aanvragen van de klanten & deze verdedigen De doelgroep die je benadert zijn alle bedrijven die een kwalitatieve service, innoverende visie & technologische oplossingen aanbieden naar het onderwijs; bv. digitale onderwijsborden Rapporteren doe je aan de Business Developer van het evenement In eerste instantie werk je voornamelijk vanuit het hoofdkantoor gevestigd in Oost-Vlaanderen, daarnaast ben je af en toe ook actief op de baan Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents is een gekende speler binnen de evenementensector.   Ze bieden een enorm brede waaier van evenementen aan: gaande van vakbeurzen tot seminaries en sportevenementen.  Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar Commercieel Talent met interesse in innovatieve & digitale educatieve tools.

 • Project ingenieur gebouwentechnieken (hvac) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: VK ENGINEERING

  Type: Vaste Job

  Als projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de integratie van de technische installaties in het architecturale concept van projecten binnen het domein Building Engineering. Projecten: kantoorgebouwen, scholen, openbare gebouwen, hotels, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, … . Je takenpakket omvat o.a.: Concept, ontwerp en berekening van de installaties voor verwarming, koeling en luchtbehandeling (hvac) tijdens de ontwerpfase. Uitwerking van het concept in overleg met klant, principal en collega ingenieurs. Adviseren van werkvoorbereiders en BIM modelleurs voor de uitwerking van de plannen. Overleg met de verschillende disciplines om gecoördineerde resultaten te kunnen garanderen. Na verloop van tijd deelname aan externe meetings en werfopvolging tijdens uitvoeringsfase. Kennisdeling en – ontwikkeling via VK Academy voor je verdere groei en ontwikkeling, ter verhoging van het innovatievermogen en kwaliteitsimago van VK.

 • VanRoey.be - System Engineer (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Taakomschrijving Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij B2B klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van OS, VM, AD, Exchange, Applicaties, Storage en Security. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Windows, Microsoft, VMware, Citrix, FortiNet,VEEAM en HP. Hiervoor werk je ongeveer 70% van je tijd bij klanten en 30% vanop kantoor. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen samen met de Accountmanager en presales met betrekking tot optimalisatie in zijn ICT park alsook de mogelijke evolutie naar Cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Bij de oplevering van projecten werk je samen met de projectmanager. Je rapporteert aan de Operations Manager. Je profiel Je kan reeds terugblikken op minimum vijf jaar relevante ervaring in een gelijkaardige job waardoor je vertrouwd bent met zowel installaties als configuraties en beheer van bovenstaande oplossingen. Je hebt een uitgesproken passie voor informatica en een doorgedreven expertise in systeembeheer. Je koppelt je inlevingsvermogen aan een behoorlijke dosis resultaatsgerichtheid. Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent flexibel en stressbestendig. Ook administratief slaag je erin kwalitatief werk af te leveren. Je bent besluitvaardig, diplomatisch ingesteld, hebt oog voor procesoptimalisatie. Je bent bereid je kennis met anderen te delen, bent sterk betrokken en hebt een positieve ingesteldheid. Je bent innovatief en geïnteresseerd in nieuwe tendensen binnen het vakgebied. We bieden je VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

Zoek naar antwoorden van CUYPERS KAREL in sociale netwerken
Look for responds of CUYPERS KAREL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CUYPERS KAREL. Laat een reactie achter voor CUYPERS KAREL. CUYPERS KAREL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CUYPERS KAREL. Leave a respond for CUYPERS KAREL. CUYPERS KAREL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CUYPERS KAREL op de google maps. Adres en contacten CUYPERS KAREL
Location of CUYPERS KAREL on the google maps. Address and contacts of CUYPERS KAREL

Andere gerelateerde bedrijven als come CUYPERS KAREL CUYPERS KAREL: PAUL HARTMANN SA - NV | VELOCLUB DRONGEN CENTRUM | Godart S | VOETBALCLUB TIELEN | BELGO-RUYS NV

Other related companies as CUYPERS KAREL: PAUL HARTMANN SA - NV | VELOCLUB DRONGEN CENTRUM | Godart S | VOETBALCLUB TIELEN | BELGO-RUYS NV

CUYPERS KAREL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CUYPERS KAREL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06436035156. Het bedrijf CUYPERS KAREL bevindt zich op het adres: HOLVEN 30; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 121,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 791,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. Equipements pour la construction Constructions non résidentielles spécifiques. Ramassage and traitement des déchets ménagers. Lijst met producten zijn Activités: Forage de Puits.. Activités: Location de Conteneurs à Déchets.. Activités: Travaux de Démolition.. Produits: Machines pour Travaux Préparatoires..
De hoofdactiviteit van CUYPERS KAREL is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CUYPERS KAREL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CUYPERS KAREL, openstaande posities, locatie van CUYPERS KAREL op de kaart.

CUYPERS KAREL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is CUYPERS KAREL, company assigned to the tax number BE06436035156. The company CUYPERS KAREL is located at the address: HOLVEN 30; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 121,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 791,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. Equipements pour la construction Constructions non résidentielles spécifiques. Ramassage and traitement des déchets ménagers. List of products are Activités: Forage de Puits.. Activités: Location de Conteneurs à Déchets.. Activités: Travaux de Démolition.. Produits: Machines pour Travaux Préparatoires..
The main activity of CUYPERS KAREL is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CUYPERS KAREL is not available. You also can look at reviews of CUYPERS KAREL, open positions, location of CUYPERS KAREL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CUYPERS KAREL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CUYPERS KAREL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CUYPERS KAREL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CUYPERS KAREL, employees, financial statistics.