VELOCLUB DRONGEN CENTRUM

Contactgegevens VELOCLUB DRONGEN CENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VELOCLUB DRONGEN CENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

VELOCLUB DRONGEN CENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VIERHEKKENSTRAAT 19; 9031; GENT, België

Telefoon (phone): 92267543 (+32-92267543) 92267543 (+32-92267543)

Fax (fax): +32 (11) 396-71-27 +32 (11) 396-71-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VELOCLUB DRONGEN CENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VELOCLUB DRONGEN CENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VELOCLUB DRONGEN CENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VELOCLUB DRONGEN CENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VELOCLUB DRONGEN CENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VELOCLUB DRONGEN CENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VELOCLUB DRONGEN CENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VELOCLUB DRONGEN CENTRUM
Products information VELOCLUB DRONGEN CENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE01846221923
Ondernemingsnummer: 3887207031
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 699,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in VELOCLUB DRONGEN CENTRUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VELOCLUB DRONGEN CENTRUM
(Get full report from official database of BE for VELOCLUB DRONGEN CENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor VELOCLUB DRONGEN CENTRUM
Addition kinds of activities for VELOCLUB DRONGEN CENTRUM

449900. Water transport diensten, | Water transportation services,
769911. Slot- en sleuteldiensten | Lock and key services
22580101. Bed sets, kant | Bed sets, lace
28330212. Morfine en derivaten | Morphine and derivatives
78120100. Filmproductie | Motion picture production

Werken bij VELOCLUB DRONGEN CENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VELOCLUB DRONGEN CENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VELOCLUB DRONGEN CENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VELOCLUB DRONGEN CENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

 • Lijnsorteerder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een recyclage bedrijf in de metaal gelegen in de regio Beveren zijn we op zoek naar een lijnsorteerder. Heb je ervaring met sorteren? Heb je een goeie kennis Nederlands? Heb je kennis van verschillende materialen? Dan zoeken wij jou!!! taken: Samen met het team instaan voor het uit sorteren van te recycleren materialen aan een automatische band.

 • Operator Metaal m/v/x 3 ploegen (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  JIJ? Een operator in de metaalsector HEBT? Zin om als operator in de metaalsector aan de slag te gaan. Je zit er bovendien niet mee in om een in een 3 ploegenstelsel te werken. PLACE TO BE? Een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde. Deze firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van de klant. HOE,WAT,WIE? Kan jij overweg met een zaagmachine? Dan ben jij de metaaloperator die we zoeken! Zegt het inpakken van profielen je ook wel iets? Perfect! De aluminiumprofielen - die onder andere worden gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design,...- worden immers door jou ingepakt.

 • Logistiek/Commercieel bediende m/v (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Start People Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: je staat in voor de orderverwerking je maakt verzendnota's op je verzorgt de facturatie je bezorg maandelijkse forecasts aan belangrijke klanten je stelt prijslijsten op en volgt deze verder op je geeft ondersteuning aan de externe sales je geeft ondersteuning aan andere interne diensten je helpt jouw collega's in geval van grote drukte

 • Gemotiveerde Huishoudhulpen/poetshulpen - Regio Bocholt/Kaulille (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Hoger redder (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders, dit zowel in vast dienstverband of als extra. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

 • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • JOBSTUDENT: HULPKOK (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: RESTAURANT WOODS

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor de keuken van ons nieuw gezellig weekend-restaurant in het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwende en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Het bijstaan van de chef in de keuken Het maken van voorgerechten en desserts Dresseren van borden Poetsen en afwassen

 • jobstudent - polyvalent medewerker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: JOXX

  Type: Studentenjob

  Je bent mee verantwoordelijk voor alle logistiek van de verhuur van onze attracties (springkastelen). Je laadt de bestelwagen met de attracties. Je levert en zet de attracties op. 's Avonds ga je de attracties afbreken. Je lost de meegebrachte goederen en laadt de camionette met de bestellingen voor de volgende dag. Je doet dit allemaal in samenwerking met een ploeg.

 • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Telecomtechnieker (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

  Type: Vaste Job

  Als telecomtechnieker wordt u ingeschakeld om het netwerk sneller te maken door het vervangen van componenten in de hoofdkast. De werken vinden steeds buiten plaats, het gebruik van een ladder is in bepaalde gevallen nodig.

 • Product Specialist/Trainer (m/v) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: KARCHER

  Type: Vaste Job

  Het doorlopen van de verschillende stadia tijdens het 'product introductieproces' is voor jou vertrouwde materie : na een eerste kennismaking met het nieuwe product en een grondige concurrentie analyse en 'product testing', weet jij perfect het potentieel van het nieuwe product in te schatten in overleg met de marketeer bepaal je het plan van introductie zowel intern als extern. Je weet op een overtuigende manier het nieuwe product over te brengen naar de sales afdeling en dealers. Verder speel je alle relevante informatie overzichtelijk door naar interne afdelingen. In overleg met sales en marketing ontwikkel je de gepaste trainingen per doelgroep

 • SALES REPRESENTATIVE BRUSSELS & VLAAMS-BRABANT (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ALPHA CREDIT

  Type: Vaste Job

  De opdracht van ons Retail departement is consumentenkrediet aan te bieden aan de sector van de Retailers en dit onder de naam CETELEM. Dankzij onze financiële oplossingen, kunnen onze partners hun klanten kredietkaarten of leningen op afbetaling aanbieden. Voor de komende jaren heeft onze afdeling Retail een ambitieus ontwikkelingsplan opgericht en is nu klaar voor een nieuwe challenge! Om haar te helpen in het behalen van deze uitdaging, zijn we op zoek naar een: JOUW FUNCTIE Je zal verantwoordelijk zijn voor de prospectie en de verkoop in Brussel en Vlaams- Brabant alsook voor de ontwikkeling van de portefeuille van bestaande klanten en de actieve prospectie bij grote “retail” partners gespecialiseerd in de elektronica, de verkoop van meubels, de reisbranche, de doe-het-zelf winkels, sport- en vrijetijdsartikelen ... Onder toezicht van een Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De opvolging van de toegewezen relaties met als doel relaties op lange termijn uit te bouwen evenals de vooropgestelde doelstellingen te integreren in de activiteit Het actief prospecteren van je Zone Het bepalen of invoeren van commerciële acties Het opvolgen van de marktacties en het integreren van productontwikkelingen Het aanpassen van je acties in functie van de omgeving en de prioriteiten Rekening houden met de risico’s en mogelijke fraude in dossiers Het opstellen van een goedgekeurd dossier Een betrouwbare en uitgebreide rapportering verzekeren Het meedelen van relevante en belangrijke informatie aan de hiërarchie.

Zoek naar antwoorden van VELOCLUB DRONGEN CENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of VELOCLUB DRONGEN CENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor VELOCLUB DRONGEN CENTRUM. Laat een reactie achter voor VELOCLUB DRONGEN CENTRUM. VELOCLUB DRONGEN CENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VELOCLUB DRONGEN CENTRUM. Leave a respond for VELOCLUB DRONGEN CENTRUM. VELOCLUB DRONGEN CENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VELOCLUB DRONGEN CENTRUM op de google maps. Adres en contacten VELOCLUB DRONGEN CENTRUM
Location of VELOCLUB DRONGEN CENTRUM on the google maps. Address and contacts of VELOCLUB DRONGEN CENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come VELOCLUB DRONGEN CENTRUM VELOCLUB DRONGEN CENTRUM: ASLK-CGER Bank | DEPACO BOUWBEDRIJF | DE TROCH JOSEPH & DANNY | ABC D?PANNAGE | Sfinx Enterprise NV

Other related companies as VELOCLUB DRONGEN CENTRUM: ASLK-CGER Bank | DEPACO BOUWBEDRIJF | DE TROCH JOSEPH & DANNY | ABC D?PANNAGE | Sfinx Enterprise NV

VELOCLUB DRONGEN CENTRUM is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VELOCLUB DRONGEN CENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01846221923. Het bedrijf VELOCLUB DRONGEN CENTRUM bevindt zich op het adres: VIERHEKKENSTRAAT 19; 9031; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 699,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in VELOCLUB DRONGEN CENTRUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VELOCLUB DRONGEN CENTRUM is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VELOCLUB DRONGEN CENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VELOCLUB DRONGEN CENTRUM, openstaande posities, locatie van VELOCLUB DRONGEN CENTRUM op de kaart.

VELOCLUB DRONGEN CENTRUM is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is VELOCLUB DRONGEN CENTRUM, company assigned to the tax number BE01846221923. The company VELOCLUB DRONGEN CENTRUM is located at the address: VIERHEKKENSTRAAT 19; 9031; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 699,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in VELOCLUB DRONGEN CENTRUM were not found.
The main activity of VELOCLUB DRONGEN CENTRUM is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VELOCLUB DRONGEN CENTRUM is not available. You also can look at reviews of VELOCLUB DRONGEN CENTRUM, open positions, location of VELOCLUB DRONGEN CENTRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VELOCLUB DRONGEN CENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VELOCLUB DRONGEN CENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VELOCLUB DRONGEN CENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VELOCLUB DRONGEN CENTRUM, employees, financial statistics.