Godart S

Contactgegevens Godart S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Godart S: address, phone, fax, email, website, opening hours

Godart S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Mon Plaisir 2A; 1460; Ittre (Virginal-Samme), België

Telefoon (phone): 067 64 99 28; 0477 20 42 92 (+32-067 64 99 28; 0477 20 42 92) 067 64 99 28; 0477 20 42 92 (+32-067 64 99 28; 0477 20 42 92)

Fax (fax): +32 (53) 941-30-41 +32 (53) 941-30-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Godart S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Godart S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Godart S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Godart S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Godart S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Godart S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Godart S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Godart S
Products information Godart S

BTW identificatienummer (tax): BE06834838867
Ondernemingsnummer: 4932830810
Hoofdstad (capital): 528,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 318,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Septic tanks; Drain pipes (Unblocking)

Product categorie (product category): Rubbish removal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Godart S
(Get full report from official database of BE for Godart S)

Aanvulling soorten activiteiten voor Godart S
Addition kinds of activities for Godart S

911101. Uitvoerende vestigingen, nationaal | Executive offices, national
02529901. Begonnen getrokken boerderij | Started pullet farm
34940000. Ventielen en buisleidingen, nec | Valves and pipe fittings, nec
45819905. Luchtvrachtbelasting- en losdiensten | Airfreight loading and unloading services
51499902. Chocola | Chocolate
59630203. Food service, koffie-cart | Food service, coffee-cart

Werken bij Godart S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Godart S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Godart S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Godart S. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudsmedewerker shoppingcentra (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal in staan voor het onderhoud en beheer van verscheidene shoppingcentra in de regio Antwerpen. Tot jouw takenpakket zal onder andere behoren: herstellingen aan het sanitair het opstellen van standen ( voor bijvoorbeeld Sinterklaas en Kerst) kleine elektrische werken. Zo zal je bijvoorbeeld lampen dienen te vervangen schilderwerken

 • Mecanicien (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Gent zijn we op zoek naar mecaniciens. Je taak is vooral het uitvoeren van onderhoud en herstellingswerken aan - kranen - sidebooms Je werkt voornamelijk op het depot, maar af en toe heb je korte interventies naar de werven.

 • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

 • Huishoudhulp in Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • JOBSTUDENTEN ALL-ROUND MAGAZIJNWERK (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te JOBSTUDENTEN die tijdens de week beschikbaar zijn. Dit voor algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten. Bovendien word je beloond na 20 dagen met een bonus en na 25 dagen met cinematickets of een bon van mediamarkt.

 • Hoger Redder Sportoase be-MINE Beringen (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

 • Handige monteur (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: vind! Tielt

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingeschakeld als monteur van stut- en schoringswerken, waar je verantwoordelijk bent voor de montage en de demontage. Je werkt dagelijks op verplaatsen over heel België.

 • Mede-vennoot zelfstandig bankkantoor (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Accent Select Services Lommel

  Type: Vaste Job

  Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien. Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen. Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers. Je leidt stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico's uit het oog te verliezen. Je wordt betrokken in diverse nationale en regionale projecten.

 • Chauffeur rijbewijs B rollend materieel - vast contract - interne opleiding (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

  Type: Vaste Job

  Konvert is op zoek naar operatoren die willen werken op de terreinen van Arcelor Mittal Gent. Jouw job zal bestaan uit het vervoeren van schroot. Je doet dit met behulp van een kraan of Terberg. Bijkomende taken zijn het reinigen van het voertuig en het proper houden van de werkoppervlakte. Je past jouw rijstijl aan naargelang het werfterrein. Heb je nog geen ervaring met rollend materieel? Geen enkel probleem, de firma biedt een interne opleiding aan!

 • Studiebegeleider rechten (Brussel) (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: METODIKA GENT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

 • Verkopers M/V Brussel FR/NL (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: NIMO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor iedereen die al professioneel bezig is en hun opties openhoudt als het gaat om geld verdienen, buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

 • hulpkok (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: DE SPEELVOGEL

  Type: Flexijob

  Hulp in de keuken naast de kok van onze zaak. Een gedreven persoon met dynamisme en liefde voor het vak, M/V , liefst met ervaring Voor vrijdagavond en/of op zaterdagavond en/of zondagmiddag. Om tijdens de drukke periodes de kok ter hulp te staan bij het klaarzettenen dresseren van de gerechten. Als flexijob ben je niet belast in het bijverdienen tijdens het weekend in het restaurant. Dat is een grote troef!!

Zoek naar antwoorden van Godart S in sociale netwerken
Look for responds of Godart S in social networks

Lees alle opmerkingen voor Godart S. Laat een reactie achter voor Godart S. Godart S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Godart S. Leave a respond for Godart S. Godart S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Godart S op de google maps. Adres en contacten Godart S
Location of Godart S on the google maps. Address and contacts of Godart S

Andere gerelateerde bedrijven als come Godart S Godart S: TE CATHEM | TUIMELOOR | CHM | SONJA HOUWAER | TORREBORRE CLEPPE

Other related companies as Godart S: TE CATHEM | TUIMELOOR | CHM | SONJA HOUWAER | TORREBORRE CLEPPE

Godart S is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Godart S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06834838867. Het bedrijf Godart S bevindt zich op het adres: Rue Mon Plaisir 2A; 1460; Ittre (Virginal-Samme). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 528,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 318,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rubbish removal. Lijst met producten zijn Septic tanks; Drain pipes (Unblocking).
De hoofdactiviteit van Godart S is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Godart S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Godart S, openstaande posities, locatie van Godart S op de kaart.

Godart S is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Godart S, company assigned to the tax number BE06834838867. The company Godart S is located at the address: Rue Mon Plaisir 2A; 1460; Ittre (Virginal-Samme). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 528,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 318,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rubbish removal. List of products are Septic tanks; Drain pipes (Unblocking).
The main activity of Godart S is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Godart S is not available. You also can look at reviews of Godart S, open positions, location of Godart S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Godart S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Godart S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Godart S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Godart S, employees, financial statistics.