GRAAFWERKEN KU.VA.BO

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • GRAAFWERKEN KU.VA.BO
Private companiesSocial Services • GRAAFWERKEN KU.VA.BO

Contactgegevens GRAAFWERKEN KU.VA.BO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GRAAFWERKEN KU.VA.BO: address, phone, fax, email, website, opening hours

GRAAFWERKEN KU.VA.BO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAALSEBAAN 298; 3128; BAAL (TREMELO), België

Telefoon (phone): 496923730 (+32-496923730) 496923730 (+32-496923730)

Fax (fax): +32 (12) 602-51-57 +32 (12) 602-51-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GRAAFWERKEN KU.VA.BO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GRAAFWERKEN KU.VA.BO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GRAAFWERKEN KU.VA.BO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GRAAFWERKEN KU.VA.BO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GRAAFWERKEN KU.VA.BO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GRAAFWERKEN KU.VA.BO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GRAAFWERKEN KU.VA.BO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GRAAFWERKEN KU.VA.BO
Products information GRAAFWERKEN KU.VA.BO

BTW identificatienummer (tax): BE04341491699
Ondernemingsnummer: 8339141845
Hoofdstad (capital): 282,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 488,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Activités: Travaux de Drainage,Travaux de Creusement,Préparation de terrain,Travaux de Démolition.. Types de Machines: Pelleteuses.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GRAAFWERKEN KU.VA.BO
(Get full report from official database of BE for GRAAFWERKEN KU.VA.BO)

Aanvulling soorten activiteiten voor GRAAFWERKEN KU.VA.BO
Addition kinds of activities for GRAAFWERKEN KU.VA.BO

07510000. Veeteelt, met uitzondering van dierenarts | Livestock services, except veterinary
23999911. Slaapzakken | Sleeping bags
32719903. Blokken, beton: akoestisch | Blocks, concrete: acoustical
32719908. Blokken, beton: isolatie | Blocks, concrete: insulating
35319904. Opvangbakreinigers | Catch basin cleaners
36710204. Electron buizen, ontvangst type | Electron tubes, receiving type
38250234. Synchronoscopen | Synchroscopes
50459907. Woordverwerkende apparatuur | Word processing equipment
96410403. Regulering van de landbouwmarketing, provincie overheid | Regulation of agricultural marketing, county government

Werken bij GRAAFWERKEN KU.VA.BO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GRAAFWERKEN KU.VA.BO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GRAAFWERKEN KU.VA.BO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GRAAFWERKEN KU.VA.BO. Looking for open vacancies in other companies

 • KLEDINGRETOUCHEUR (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een kledingzaak met vaste waarde zijn we op zoek naar een kledingretoucheur (M/V). Je werkt vanuit het atelier van de zaak.

 • Service Field Technician (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt elke dag bij klanten en rijdt in je eigen compleet ingerichte service bus Geen dag is hetzelfde! Je werkt aan diverse service en onderhoudsopdrachten Je wordt op elektronisch, hydraulisch, mechanisch en motoren technisch vlak uitgedaagd Je lost complexe storingen op

 • Technisch tekenaar / werkvoorbereider (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant biedt interieuroplossingen aan op maat. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen van de werkplannen alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Je kan productieplannen uittekenen met behulp van een tekenprogramma. (In hout, metaal en glas) Je kan opmetingen uitvoeren.

 • Heftruck chauffeur / cariste M/V (SPIERE-HELKIJN)

  Regio: SPIERE-HELKIJN

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heftruckbestuurder m/v gezocht voor tewerkstelling in Spiere-Helkijn. Onze klant is gespecialiseerd in ontwerpen, produceren en verkopen van industriële opslagsystemen. Investeren in mensen beschouwt het bedrijf als een essentiële voorwaarde voor succesvol ondernemen. Op heden zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste heftruckchauffeur voor het vervolledigen van het team. Jouw taken : Je voert de grondstoffen aan Je zet de afgewerkte producten weg met de heftruck

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bevel (BEVEL)

  Regio: BEVEL

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • RESTAURANTMEDEWERKER (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: BIEN SOIGNE

  Type: Studentenjob

  Je dient gerechten op in ons restaurant en op het terras. Je zet de zaal mee op orde en dekt de tafels. Je ontvangt de gasten, stelt de gerechten voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert de gerechten en de dranken. Je rekent af met de klanten. Je doet de bediening tijdens feesten. Je helpt indien nodig in de keuken en mee bij het ontbijt.

 • Bijlesgever wiskunde (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Studenten verkoop (18+) (m/v) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Studentenjob

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor een supermarkt in regio Dendermonde zijn we op zoek naar studenten die willen werken als winkel / kassabediende. Je staat in voor: - verder helpen van de klanten - werk aan de kassa - aanvullen van de rekken - op orde houden van je werkplaats

 • Winkelmedewerker colora Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: COLORA

  Type: Vaste Job

  Een werkdag bij colora is nooit hetzelfde. Geen routineklus dus, wel elke keer een nieuwe uitdaging. Je denkt mee met de klant en leeft je in in hun wensen. Je inspireert hen met kleur en interieur. Je begeleidt hen van prille voorbereiding tot perfecte afwerking. Je geeft tips in de winkel of toont klanten hoe het moet bij hen thuis. Bij deze vacature ligt het accent op het geven van kleuradvies bij klanten thuis. Je hoort het, werken bij colora gaat verder dan enkel verf verkopen. Ook het organiseren van workshops, etalages opbouwen of de winkel mee helpen (her)inrichten, bestellingen beheren en de stock netjes en overzichtelijk houden behoren tot jouw takenpakket.

 • Coach/Personal Trainer (Zelfstandig/in bijberoep) bewegingscentrum Villa Vita (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Villa Vita

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een bewegingscentrum met fitness, welness, personal training, fysieke screenings, kinesitherapie, zwemlessen etc.., zijn we op zoek naar versterking, vanwege het groeiende ledenaantal, om in samenwerking het bedrijf verder te laten groeien. Je bent coach/personal trainer binnen een dynamisch team in een snelgroeiende onderneming! Vanwege de enorme uitdaging en verantwoordelijkheid die gevraagd is zijn we op zoek naar een allround profiel in de sportsector met kennis van lichamelijke beweging, sport en begeleiding alsook commerciele vaardigheden. Als zelfstandige (in bijberoep) coach zal je samenwerken in een complementair en multidisciplinair team van PT's, kinesist(en) en lifestyle consultants. Het is een jong bedrijf met grote groeimarge in een luxe accommocatie.

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) TEMSE (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

 • flexi (m/v) gezocht om op zaterdag bij te verdienen! (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Flexijob

  Voor een gezellige horecazaak te Sint-Truiden zijn we op zoek naar flexi medewerker voor de afwas (m/v). Je bent elke zaterdagavond beschikbaar van 17u30 tot en met 22u30.

Zoek naar antwoorden van GRAAFWERKEN KU.VA.BO in sociale netwerken
Look for responds of GRAAFWERKEN KU.VA.BO in social networks

Lees alle opmerkingen voor GRAAFWERKEN KU.VA.BO. Laat een reactie achter voor GRAAFWERKEN KU.VA.BO. GRAAFWERKEN KU.VA.BO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GRAAFWERKEN KU.VA.BO. Leave a respond for GRAAFWERKEN KU.VA.BO. GRAAFWERKEN KU.VA.BO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GRAAFWERKEN KU.VA.BO op de google maps. Adres en contacten GRAAFWERKEN KU.VA.BO
Location of GRAAFWERKEN KU.VA.BO on the google maps. Address and contacts of GRAAFWERKEN KU.VA.BO

Andere gerelateerde bedrijven als come GRAAFWERKEN KU.VA.BO GRAAFWERKEN KU.VA.BO: CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES | Shamrock VZW | JEAN GRAULICH | LEFEVERE INDUSTRIES | DESBECK BAUWIN

Other related companies as GRAAFWERKEN KU.VA.BO: CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES | Shamrock VZW | JEAN GRAULICH | LEFEVERE INDUSTRIES | DESBECK BAUWIN

GRAAFWERKEN KU.VA.BO is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GRAAFWERKEN KU.VA.BO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04341491699. Het bedrijf GRAAFWERKEN KU.VA.BO bevindt zich op het adres: BAALSEBAAN 298; 3128; BAAL (TREMELO). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 282,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 488,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. Lijst met producten zijn Activités: Travaux de Drainage,Travaux de Creusement,Préparation de terrain,Travaux de Démolition.. Types de Machines: Pelleteuses..
De hoofdactiviteit van GRAAFWERKEN KU.VA.BO is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GRAAFWERKEN KU.VA.BO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GRAAFWERKEN KU.VA.BO, openstaande posities, locatie van GRAAFWERKEN KU.VA.BO op de kaart.

GRAAFWERKEN KU.VA.BO is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is GRAAFWERKEN KU.VA.BO, company assigned to the tax number BE04341491699. The company GRAAFWERKEN KU.VA.BO is located at the address: BAALSEBAAN 298; 3128; BAAL (TREMELO). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 282,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 488,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Démolition d?immeubles and terrassements. List of products are Activités: Travaux de Drainage,Travaux de Creusement,Préparation de terrain,Travaux de Démolition.. Types de Machines: Pelleteuses..
The main activity of GRAAFWERKEN KU.VA.BO is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GRAAFWERKEN KU.VA.BO is not available. You also can look at reviews of GRAAFWERKEN KU.VA.BO, open positions, location of GRAAFWERKEN KU.VA.BO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GRAAFWERKEN KU.VA.BO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GRAAFWERKEN KU.VA.BO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GRAAFWERKEN KU.VA.BO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GRAAFWERKEN KU.VA.BO, employees, financial statistics.