CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES
Private companiesSocial Services • CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES

Contactgegevens CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av Louise 500 1050 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.26 48 50 02 32.26 48 50 02

Fax (fax): 32.26 40 93 28 32.26 40 93 28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES
Products information CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES

BTW identificatienummer (tax): BE02025024414
Ondernemingsnummer: 5704071044
Hoofdstad (capital): 439,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 100,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Civic and social associations

Product categorie (product category): Business advice and other services; Professional bodies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES
(Get full report from official database of BE for CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES
Addition kinds of activities for CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES

31519904. Handschoenen van lassers | Welders' gloves
38220201. Damper operators: pneumatisch, thermostatisch, elektrisch | Damper operators: pneumatic, thermostatic, electric
49619900. Stoom- en airconditioningsvoorziening, niet inbegrepen | Steam and air-conditioning supply, nec
60829901. Overeenkomst corporaties | Agreement corporations
73799901. Diskette duplicatiedienst | Diskette duplicating service
96319905. Kernenergie inspectie en regelgeving kantoor, govt. | Nuclear energy inspection and regulation office, govt.

Werken bij CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Autocad-tekenaar te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt samen met je collega’s tekenaars en je werkt onder leiding van de leidinggevende CAD CAM. Taken: In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct. Je zal dus de ontwerpen van de architect moeten omzetten in tekeningen. met als specifieke taken: ? Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) ? Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen. ? Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) ? Stuklijsten maken in excel ? Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst ? As built dossiers opstellen na afwerking van het project ? Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Schrijnwerk(st)er PVC (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als schrijnwerker ? Heb je bovendien ervaring met de productie van ramen en deuren in PVC ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken ! Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de productie van ramen en deuren in PVC . Je wordt tewerkgesteld in het atelier . Je werkt in een team . Je doet de voorbereidende werken in het atelier en de plaatsing op de werven . Je komt terecht in een groeiend bouwbedrijf . Na een succesvolle interimperiode treedt je vast in dienst bij onze klant . Mooie verloning volgens barema's van de bouw .

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Halen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten gezocht om enquêtes af te nemen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een marktonderzoeksbureau zijn wij op zoek naar kandidaten die specifiek op zoek zijn naar deeltijds werk of een bijverdienste. Voor projecten gestuurd vanuit de Vlaamse Overheid, wagenmerken, banken, energieleveranciers,... worden enquêtes afgenomen. Na een opleiding zal je ingezet worden, eerst in de avonduren (17-21u), bij voorkeur 3 avonden in de week of op zaterdag (10-16u). Na verloop van tijd zijn ook andere (dag)uren mogelijk. Er is ook de mogelijkheid om na een opleidingsperiode van thuis uit te werken. Deze opleidingsperiode duurt ongeveer enkele maanden, dit om de kwaliteit van de afnames te garanderen. De info-/testsessie vindt elke week plaats op donderdag van 10u-13u (max. 16u). Daar zal je een schriftelijke en mondelinge test moeten afleggen.

  • Jobstudent kantoorinrichting M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Tongeren zijn we op zoek naar 2 sterke jongens/meisjes om de ruimtes helpen te installeren: plaatsen zetels, installeren bureaustoelen, tafels plaatsen, … De tewerkstelling zal plaatsvinden op dinsdag 28/08 van 9 tot 17-18u.

  • KELNER STUDENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Studentenjob

    wij zoeken studenten (bij voorkeur met enige ervaring) die instaan voor de bediening van het klienteel tijdens de week, week-ends en de vakantieperiodes. de dagen en uren zijn te bespreken.

  • Verkoopsadviseur buitendienst exterieur (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Grobbendonk zijn we op zoek naar een verkoopsadviseur buitendienst exterieur (m/v). Jouw takenpakket: - Opmaken van offertes die via diverse kanalen binnenkomen - Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties - Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten. - Klanten telefonisch te woord staan en bestellingen opnemen - Klanten adviseren bij het aankopen van producten - Reserveren en plaatsen van bestellingen op basis van orders die binnenkomen via onze buitendienst - Ondersteunen van collega's van de binnendienst en/of buitendienst - Klanten helpen bij hun specifieke vragen

  • Business Developer Trifinance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MOENS & VANDENBERGEN

    Type: Vaste Job

    Deze functie helpt het bedrijf Trifinance dat grote groeiobjectieven heeft bij de commerciële aspecten. Trifinance is een outsourcing bedrijf dat in volle expansie is. Voor de Business Unit Brussel zoekt de Accord Group drietalige commerciële profielen met liefst ervaring in outsourcing en eventueel een achtergrond of ervaring in finance. De volledige functie omschrijving kan men vinden op www.accordgroup.be/vacancies

  • SAP sales & logistics consultant DV00534 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je werkt die projecten uit in samenspraak met de commerciële diensten en magazijnen van de verschillende business units. Je ondersteunt de gebruikers binnen alle sites van het bedrijf en zorgt voor de nodige documentatie en training. Naast het meewerken aan diverse kleine en grotere projecten ben je ook bereid om het nodige supportwerk te doen. Als SAP Sales & Logistics consultant ben je een sparringpartner voor de business en back-up voor collega SAP consultants. Je rapporteert aan de SAP Projectlead SD.

  • Industriële schoonmaker vaste nacht (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: QCLEANERS

    Type: Vaste Job

    U staat dagelijks in voor de schoonmaak van een industrieel pand. U werkt van zondags tot vrijdags telkens van 22.00 tot 6.00.

  • Docent Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Vivid Resourcing - Lead Java Developer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am working directly with a client based in Bruges who is looking for a lead Java developer for a 12-month freelance contract with extensions.     Role To take a leading role in the development of a new application You will be expected to collaborate with architects and technical analysts You will be asked to help with coaching more Junior developer when necessary   Requirements  Several years' experience working as a Java developer Experience with SpringBoot and Hibernate Experience working with architects and analysts would be beneficial Good knowledge of Angular framework is desirable - version 5 if possible Knowledge of Web Services (SOAP/Rest) is desirable Dutch is mandatory English would be a bonus   Details   Location: Bruges   Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP     If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES in sociale netwerken
Look for responds of CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES. Laat een reactie achter voor CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES. CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES. Leave a respond for CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES. CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES op de google maps. Adres en contacten CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES
Location of CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES on the google maps. Address and contacts of CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES

Andere gerelateerde bedrijven als come CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES: VITAMO | PLESSERS | COIFFURE HARMONY | WE WOMEN | Orchidee

Other related companies as CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES: VITAMO | PLESSERS | COIFFURE HARMONY | WE WOMEN | Orchidee

CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02025024414. Het bedrijf CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES bevindt zich op het adres: Av Louise 500 1050 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 439,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 100,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Business advice and other services; Professional bodies. Lijst met producten zijn Civic and social associations.
De hoofdactiviteit van CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES, openstaande posities, locatie van CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES op de kaart.

CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES, company assigned to the tax number BE02025024414. The company CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES is located at the address: Av Louise 500 1050 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 439,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 100,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Business advice and other services; Professional bodies. List of products are Civic and social associations.
The main activity of CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES is not available. You also can look at reviews of CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES, open positions, location of CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHAMBRE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BRUXELLES, employees, financial statistics.