BRAB.DAK & SCHILDERCENTR.

Contactgegevens BRAB.DAK & SCHILDERCENTR.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRAB.DAK & SCHILDERCENTR.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRAB.DAK & SCHILDERCENTR.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GOBBELSRODE 160; 3220; HOLSBEEK, België

Telefoon (phone): 16623395 (+32-16623395) 16623395 (+32-16623395)

Fax (fax): +32 (61) 266-38-29 +32 (61) 266-38-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRAB.DAK & SCHILDERCENTR.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRAB.DAK & SCHILDERCENTR."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRAB.DAK & SCHILDERCENTR."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRAB.DAK & SCHILDERCENTR., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRAB.DAK & SCHILDERCENTR.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRAB.DAK & SCHILDERCENTR., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRAB.DAK & SCHILDERCENTR.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRAB.DAK & SCHILDERCENTR.
Products information BRAB.DAK & SCHILDERCENTR.

BTW identificatienummer (tax): BE09689910888
Ondernemingsnummer: 1427917480
Hoofdstad (capital): 113,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 464,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in BRAB.DAK & SCHILDERCENTR. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction. Charpentes and couvertures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRAB.DAK & SCHILDERCENTR.
(Get full report from official database of BE for BRAB.DAK & SCHILDERCENTR.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRAB.DAK & SCHILDERCENTR.
Addition kinds of activities for BRAB.DAK & SCHILDERCENTR.

07210302. Gewasstoftoestellen | Crop dusting services
22810103. Stopgaren, gesponnen | Darning yarn, spun
22990400. Textielmolenafval en restantverwerking | Textile mill waste and remnant processing
38279903. Contour projectoren | Contour projectors
50510210. Ijzer of stalen platte producten | Iron or steel flat products
50849914. Recycling machines en uitrusting | Recycling machinery and equipment
73899929. Inventory computing service | Inventory computing service

Werken bij BRAB.DAK & SCHILDERCENTR.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRAB.DAK & SCHILDERCENTR.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRAB.DAK & SCHILDERCENTR.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRAB.DAK & SCHILDERCENTR.. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur industriebouw m/v (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant gelegen in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw! Je staat in voor de montage van steeldeck panelen.

 • Strijker/Strijkster Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste strijkster. Ben jij een krak in strijken en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

 • Jobstudent Zorgkundige te Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Armonea

  Type: Studentenjob

  Als zorgkundige heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van onze bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Overbeke te Wetteren op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

 • Jobstudent koerier rijbewijs B (m/v) (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor een leuk bedrijf regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een student om in de maand september te werken als koerier. Je levert voedingswaren in horecazaken. Je werkt in dagdienst en je kan goed met de wagen rijden. Je hebt fijne werkuren en je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken. We bieden je een goede verloning een aangename werksfeer.

 • STUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van het productieatelier. Je doet de ontvangst en stockage van leveringen. Je bent verantwoordelijk voor het ontdooien van producten. Je bakt de viennoiserie en zorgt voor de afwerking. Je werkt de patisserie af. Je bereidt de sandwiches, salades, quiches, … Je bereidt en verpakt de producten en voorziet ze van een datum. Je vult de toonbank in de loop van de dienst systematisch aan. Je zorgt voor het onderhoud van het atelier: poetsen atelier en reinigen van het apparatuur. Je doet de afwas.

 • Projectleider Metaalconstructies (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Als projectleider behoud je het overzicht van jouw projecten. De commerciële contacten met de klant, de technische en de financiële opvolging vallen dan ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je volgt de projecten op van A tot Z: offertes opstellen, opmetingen ter plaatse uitvoeren, ontwerp begeleiden, coördinatie naar productie, montage opvolging en facturatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

 • Digital Product Manager (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Uitgeverij Vanden Broele

  Type: Vaste Job

  Je bent, samen met je team en met onze auteurs, de drijvende kracht achter innovatieve kennisoverdracht. Je realiseert zo de verdere groei van bestaande merken en de ontwikkeling van nieuwe producten. Uitgeverij Vanden Broele Innovatieve kennispartner voor openbare besturen, bedrijven, de juridische sector en de welzijnswereld. We bouwen samen aan straffe kennisproducten die het leven van onze klanten en van burgers gemakkelijker maken. Om hen optimaal te kunnen bedienen, breken we al jaren uit het vakje van het “traditionele uitgeven”. Niet voor niets komt 75 % van onze omzet uit digitaal. Stel je voor! Je wekelijkse agenda ziet er altijd goedgevuld en gevarieerd uit: een boeiend gesprek met een interessante auteur. Een brainstormsessie over de ontwikkeling van een nieuw product. Een meeting met de redacteurs die je bijstaan bij de aanlevering van nuttige content. Een planningsvergadering met het sales- en marketingteam. Een overlegmoment met de general manager en de financial manager in functie van jouw strategische plannen om het leven van onze klanten beter te maken. En tussenin nog een interessant congres of een opleiding om je netwerk verder uit te bouwen. Of een klantenbezoek om inspiratie op te doen in functie van nieuwe productontwikkeling. Al die facetten – en nog veel meer – maken samen de job van uitgever. Of toch voor de persoon met de juiste talenten, competenties en drive!

 • ONDERHOUDSTECHNIEKER PREVENTIEF ONDERHOUD - DAGUREN (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Vaste Job

  Als ONDERHOUDSTECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van alle productielijnen op de afdeling process & utilities.   Hierbij komen volgende taken kijken: Preventief onderhoud; Eerste aanspreekpunt bij technische storingen, zowel mechanisch, elektrisch als controls; Inspecties en herstellingen uitvoeren en correct rapporteren in SAP; Meewerken aan verbeterprojecten; Je wordt tewerkgesteld in daguren waarbij je een zekere flexibiliteit hebt in je werkuren. Je rapporteert aan de maintenance engineer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een productiebedrijf in regio Olen zijn wij momenteel op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER. Je krijgt onmiddellijk een vast contract onder bediende statuut.   Dit bedrijf staat gekend om zijn familiale, collegiale werksfeer. Ze zetten hun werknemers voorop en bieden heel wat doorgroeimogelijkheden!   Select HR streeft naar kwaliteit en maatwerk, voor bedrijf én kandidaat. Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte match! Neem zeker eens een kijkje op onze website www.select-jobs.be!

 • hulpkok (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: ROBRAS

  Type: Vaste Job

  hulpkok

 • Consultant / Trainer Boekhoudsoftware (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  AGO Select zoekt samen met SDP Belgium een pragmatische Consultant / Trainer Boekhoudsoftware met een passie voor IT. Als end-to-end ICT partner biedt SDP hun klanten diensten en producten aan zoals netwerkoplossingen, hardware installaties, web-activiteiten en ICT consultancy. De core-business van SDP betreft sinds 1985 echter de ontwikkeling van krachtige, kwalitatief hoogstaande en geïntegreerde softwareoplossingen voor verschillende sectoren zoals retail, logistiek, HR en notariaten. Binnen deze niche-markten kan SDP, en dienst 150 medewerkers in zes landen, zich trotse marktleider noemen. Met een sterke interne R&D afdeling en een opmerkelijke dienstverlening slaagt SDP er in hun platformonafhankelijke pakketten op maat van de klant te ontwikkelen. De wensen en noden van de verschillende klanten worden mede door de Consultant / Trainer Boekhoudsoftware omgevormd tot realiteit. SDP zorgt er voor dat je bij aanvang het softwarepakket aangeleerd krijgt. Doorheen deze opleiding leer je de werking van het pakket kennen en ga je samen met een mentor jouw klantgerichte persoonlijkheid gaan versterken door softwareimplementaties bij nieuwe klanten bij te wonen. Begeleiding, tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling staan hierbij centraal! Na de opleidingsperiode ga je stapsgewijs, met toenemende zelfstandigheid, deze implementaties bij nieuwe klanten op jou nemen. Dit proces begint met een grondige intake waar je een implementatieplan opstelt en vervolgens met jouw aangeleerde kennis van het pakket de juiste parametrages instelt naargelang de wens van de klant. Eens geïmplementeerd sta jij als open en vlotte communicator in voor het opleiden en trainen van de key-users en gebruikers zodat deze vlekkeloos gebruik kunnen maken van het op maat ontwikkelde softwarepakket. De intake, implementatie en training gebeurd on-site! Als consultant ben je m.a.w. voor jouw klanten dé SDP ambassadeur en expert aan huis. Hierbij is het van belang dat de consultant Boekhoudsoftware een toegepaste en bewezen kennis en ervaring heeft opgedaan binnen een boekhoudtechnische functie. De parametrage en support voer je als Consultant voornamelijk uit op het SDP hoofdkantoor te Sint-Niklaas. Tot slot komt jouw communicatieve en ondernemende houding ook tot zijn recht binnen de interne werking van SDP. Suggesties, bugs, feedback en aanpassingen die je samen met je klant kan pin-pointen omtrent het pakket gaan samen met de interne developers, projectverantwoordelijken en analysten worden opgenomen. Zo bouw je ook als Consultant actief mee aan de continue verbetering van de SDP softwarepakketten.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • G2 Recruitment Solutions - Drupal Developer (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Drupal developer needed on a partially remote freelance mission of 24 months. My client based in the West Flanders are currently in need of a Drupal developer for a long term freelance mission of 24 months. Profile Drupal 8 Backend experience working on large Drupal projects. Dutch speaking Details Remote: 2 days a week Location: West Flanders Duration: 24 month freelance mission Start Date: ASAP to 3 weeks If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

Zoek naar antwoorden van BRAB.DAK & SCHILDERCENTR. in sociale netwerken
Look for responds of BRAB.DAK & SCHILDERCENTR. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRAB.DAK & SCHILDERCENTR.. Laat een reactie achter voor BRAB.DAK & SCHILDERCENTR.. BRAB.DAK & SCHILDERCENTR. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRAB.DAK & SCHILDERCENTR.. Leave a respond for BRAB.DAK & SCHILDERCENTR.. BRAB.DAK & SCHILDERCENTR. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRAB.DAK & SCHILDERCENTR. op de google maps. Adres en contacten BRAB.DAK & SCHILDERCENTR.
Location of BRAB.DAK & SCHILDERCENTR. on the google maps. Address and contacts of BRAB.DAK & SCHILDERCENTR.

Andere gerelateerde bedrijven als come BRAB.DAK & SCHILDERCENTR. BRAB.DAK & SCHILDERCENTR.: BAKKERIJ VAN BREMPT G. | PUES | CARLO VERBRAEKEN | VINCENT TROXQUET | Lesuisse Martine

Other related companies as BRAB.DAK & SCHILDERCENTR.: BAKKERIJ VAN BREMPT G. | PUES | CARLO VERBRAEKEN | VINCENT TROXQUET | Lesuisse Martine

BRAB.DAK & SCHILDERCENTR. is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRAB.DAK & SCHILDERCENTR., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09689910888. Het bedrijf BRAB.DAK & SCHILDERCENTR. bevindt zich op het adres: GOBBELSRODE 160; 3220; HOLSBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 113,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 464,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Charpentes and couvertures. Producten gemaakt in BRAB.DAK & SCHILDERCENTR. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRAB.DAK & SCHILDERCENTR. is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRAB.DAK & SCHILDERCENTR. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRAB.DAK & SCHILDERCENTR., openstaande posities, locatie van BRAB.DAK & SCHILDERCENTR. op de kaart.

BRAB.DAK & SCHILDERCENTR. is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRAB.DAK & SCHILDERCENTR., company assigned to the tax number BE09689910888. The company BRAB.DAK & SCHILDERCENTR. is located at the address: GOBBELSRODE 160; 3220; HOLSBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 113,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 464,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Charpentes and couvertures. Products created in BRAB.DAK & SCHILDERCENTR. were not found.
The main activity of BRAB.DAK & SCHILDERCENTR. is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BRAB.DAK & SCHILDERCENTR. is not available. You also can look at reviews of BRAB.DAK & SCHILDERCENTR., open positions, location of BRAB.DAK & SCHILDERCENTR. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRAB.DAK & SCHILDERCENTR., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRAB.DAK & SCHILDERCENTR., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRAB.DAK & SCHILDERCENTR., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRAB.DAK & SCHILDERCENTR., employees, financial statistics.