VINCENT TROXQUET

Contactgegevens VINCENT TROXQUET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VINCENT TROXQUET: address, phone, fax, email, website, opening hours

VINCENT TROXQUET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES MINI?RES 15; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87293939 (+32-87293939) 87293939 (+32-87293939)

Fax (fax): +32 (84) 738-10-18 +32 (84) 738-10-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VINCENT TROXQUET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VINCENT TROXQUET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VINCENT TROXQUET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VINCENT TROXQUET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VINCENT TROXQUET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VINCENT TROXQUET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VINCENT TROXQUET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VINCENT TROXQUET
Products information VINCENT TROXQUET

BTW identificatienummer (tax): BE04920471191
Ondernemingsnummer: 5222320556
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 187,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VINCENT TROXQUET
(Get full report from official database of BE for VINCENT TROXQUET)

Aanvulling soorten activiteiten voor VINCENT TROXQUET
Addition kinds of activities for VINCENT TROXQUET

384104. Chirurgische instrumenten en apparaten | Surgical instruments and apparatus
507502. Warmteverwarmingsapparatuur en benodigdheden | Warm air heating equipment and supplies
12229900. Bituminous coal-underground, nec | Bituminous coal-underground, nec
30890401. Hakken, laars of schoen: kunststof | Heels, boot or shoe: plastics
36450100. Lamp en lichte tinten | Lamp and light shades
75139902. Verhuur van vrachtwagens, zonder chauffeurs | Truck rental, without drivers
75390105. Wieluitlijning, auto | Wheel alignment, automotive
79991509. Schilderachtige spoorwegen voor amusement | Scenic railroads for amusement

Werken bij VINCENT TROXQUET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VINCENT TROXQUET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VINCENT TROXQUET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VINCENT TROXQUET. Looking for open vacancies in other companies

  • Autotechnieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhouden en herstellen van oldtimers Auto's klaarmaken voor technische controle Werken aan benzinemotoren Technische keuringen uitvoeren op een voertuig De voertuigen klaarmaken voor leveringen

  • Bakkersgast/Patissier M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Bereiden van patisserie op een ambachtelijke manier. Je werkt in een team van 2 mensen. - Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden - Patisserie bereiden (snijden, versieren, bestrijken met een laagje eigeel, ...) - Voedingswaren bereiden: Gebakjes - Ingrediënten uitkiezen (bloem, gist, additieven, ...) en doseren voor het maken van brooddeeg of patisseriedeeg Het deeg mengen, kneden en uitrollen - Het deeg in deegstukken verdelen, rollen en vormgeven De gisting controleren - De deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Verkoop(st)er slagerij (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als slagerijmedewerker in een mooie slagerij regio Roeselare. Daar sta je in voor het bedienen van de klanten. Bent u een gemotiveerde kandidaat? Neem dan zeker contact op met ons!!

  • Student Animator (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een bedrijf actief in de event sector met als core business verhuur van springkastelen en attracties, decoraties, airbrush en animaties alsook hostesses en hosts. Voor uitbreiding van hun bestaande team en voor hun opdrachten zijn ze op zoek naar studenten (m/v) die op frequente basis op zoek zijn naar een bijverdienste. Je profiel ·         Communicatief, representatief en flexibel. ·         Talenkennis: Nederlands, Frans en eventueel Duits ·         Teamplayer ·         Rijbewijs B is een pluspunt aangezien je je moet kunnen verplaatsen naar Hoeselt, Genk, Hasselt... Afhankelijk van waar het evenement plaats vindt.

  • Verkoopsmedewerker (M/V) - student (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant uit Lochristi, een bekende kledingketen, zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker student. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, de winkel op orde te houden, ... Ben jij vaak beschikbaar op zaterdag en/of zondag? Interesse? Reageer snel via [email protected] of 014/14.09.00 Uiteraard is er mogelijkheid om je regelmatig in te schakelen.

  • Jobstudenten verzorging (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: WOONZORGCAMPUS OLEYCK

    Type: Studentenjob

    Het OCMW Landen is voor zijn woonzorgcentrum Oleyck op zoek naar jobstudenten verzorging voor weekends en/of vakantieperiodes.

  • Technische specialisten (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Vandaag de dag is er een overvloed aan vacatures. We krijgen elke dag minimum 20 nieuwe vacatures binnen. Daarom doen wij het graag even anders dan anders. Wij willen werken vanuit jouw wensen! Vertel ons welke job je wil, waar je sterk in bent en waar jij je thuis voelt. Wij gaan met onze technische expertise en jouw persoonlijk verhaal actief op zoek naar jouw droomjob in een bedrijf dat aan jouw voorwaarden voldoet.

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

  • Zelfstandig kinderverzorg(st)er (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in een van onze kinderopvang locaties in, voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je kan op een correcte manier met de ouders en collega's overleggen over de verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je zorgt voor een aangename sfeer, waar kinderen op hun eigen tempo, maar met voldoende positieve stimulans, kunnen ontwikkelen en bij leren. Daarom voorzie je dagelijkse activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Daarnaast voer je enkele huishoudelijke taken uit, zoals het onderhouden van de speel en slaapruimtes. Hierbij is oog voor hygiëne en veiligheid van belang.

  • Flexijob winkelmedewerker bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    We zoeken mensen die willen werken in de verkoop in de bakkerij. Je kan u vrij maken in de week of in het weekend en bent flexibel naar uren toe. Uren zijn bespreekbaar!

  • kelner(in) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MUB'ART

    Type: Flexijob

    opdienen en afruimen. service meedraaien op de middag. alles weer in orde zetten voor de volgende shift

Zoek naar antwoorden van VINCENT TROXQUET in sociale netwerken
Look for responds of VINCENT TROXQUET in social networks

Lees alle opmerkingen voor VINCENT TROXQUET. Laat een reactie achter voor VINCENT TROXQUET. VINCENT TROXQUET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VINCENT TROXQUET. Leave a respond for VINCENT TROXQUET. VINCENT TROXQUET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VINCENT TROXQUET op de google maps. Adres en contacten VINCENT TROXQUET
Location of VINCENT TROXQUET on the google maps. Address and contacts of VINCENT TROXQUET

Andere gerelateerde bedrijven als come VINCENT TROXQUET VINCENT TROXQUET: Janssen Walter BVBA | L. VAN DAMME | Marino Blanco J | MARC VAN LEENE | KAASFERMETJE

Other related companies as VINCENT TROXQUET: Janssen Walter BVBA | L. VAN DAMME | Marino Blanco J | MARC VAN LEENE | KAASFERMETJE

VINCENT TROXQUET is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VINCENT TROXQUET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04920471191. Het bedrijf VINCENT TROXQUET bevindt zich op het adres: RUE DES MINI?RES 15; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 187,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van VINCENT TROXQUET is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VINCENT TROXQUET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VINCENT TROXQUET, openstaande posities, locatie van VINCENT TROXQUET op de kaart.

VINCENT TROXQUET is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is VINCENT TROXQUET, company assigned to the tax number BE04920471191. The company VINCENT TROXQUET is located at the address: RUE DES MINI?RES 15; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 187,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of VINCENT TROXQUET is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VINCENT TROXQUET is not available. You also can look at reviews of VINCENT TROXQUET, open positions, location of VINCENT TROXQUET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VINCENT TROXQUET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VINCENT TROXQUET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VINCENT TROXQUET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VINCENT TROXQUET, employees, financial statistics.