WILLEM-VERMOTE

Contactgegevens WILLEM-VERMOTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLEM-VERMOTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLEM-VERMOTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PEREBOOMSTRAAT 2; 8680; KOEKELARE, België

Telefoon (phone): 59276950 (+32-59276950) 59276950 (+32-59276950)

Fax (fax): +32 (67) 763-64-25 +32 (67) 763-64-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLEM-VERMOTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLEM-VERMOTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLEM-VERMOTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLEM-VERMOTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLEM-VERMOTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLEM-VERMOTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLEM-VERMOTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLEM-VERMOTE
Products information WILLEM-VERMOTE

BTW identificatienummer (tax): BE05837005615
Ondernemingsnummer: 3503234863
Hoofdstad (capital): 235,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 717,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in WILLEM-VERMOTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLEM-VERMOTE
(Get full report from official database of BE for WILLEM-VERMOTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLEM-VERMOTE
Addition kinds of activities for WILLEM-VERMOTE

33579900. Non-ferro wiredrawing en isolatie, nec | Nonferrous wiredrawing and insulating, nec
34669901. Fles caps and tops, gestempeld metaal | Bottle caps and tops, stamped metal
44320000. Vrachtvervoer op de grote meren | Freight transportation on the great lakes
63310200. Brand-, zee- en ongevallenverzekering en vervoerders | Fire, marine and casualty insurance and carriers
89990400. Liedschriften | Song writings

Werken bij WILLEM-VERMOTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLEM-VERMOTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLEM-VERMOTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLEM-VERMOTE. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakmedewerker m/v (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ADECCO SCHILDERMANS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor het pluimvee bedrijf Schildermans zoeken wij nog gemotiveerde productiemedewerkers / inpakmedewerkers. Taken: opbinden van de kippen voor het gekende kip aan't spit afwegen van kippenvleugels en bouten en deze in zakken / kartonnen inpakken met de juiste labels de kipfelet die gesneden en ingepakt is verzegelen en labelen. De juiste informatie zoek je op in het computersysteem. de ingepakte goederen stapelen op de paletten en inbinden voor transport

 • Wegenisarbeiders gezocht! (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een bouwfirma in de regio Aarschot zijn wij op zoek naar wegenisarbeiders. Beschik je over een stabiele en relevante werkervaring van minimum 5 jaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

 • VOLVO TRUCKS werft aan! (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks in Oostakker zoekt bedreven productiemedewerkers m/v om in twee ploegen aan de slag te gaan. Heb je een sterke interesse in de auto-industrie? En ben je op zoek naar een verrijkende job in de productie? Dan is dit jouw kans!

 • Winkelmedewerker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw taak bestaat grotendeels uit het aanvullen van de goederen en het klaarmaken van de bestellingen van de klanten, het op orde houden van de winkel. Daarnaast sta je ook in voor kassawerk (40%) en adviseer je klanten bij vragen.

 • Huishoudhulp regio Landen (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

 • Crèmebereider (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een medewerker op de afdeling bereiding. Je weegt de grondstoffen af volgens bepaalde recepturen, mengt deze en maakt zo het gevraagde product. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en kwaliteit. Je bent fysiek in orde voor zwaarder hef- en tilwerk. Volg je een opleiding bakker of iets gelijkaardig, dan ben jij de geschikte kandidaat die wij zoeken. Interesse? Stuur dan je cv door naar [email protected] of bel 014/44 00 33.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Jobstudent (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Telecomtechnieker (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

  Type: Vaste Job

  Als telecomtechnieker wordt u ingeschakeld om het netwerk sneller te maken door het vervangen van componenten in de hoofdkast. De werken vinden steeds buiten plaats, het gebruik van een ladder is in bepaalde gevallen nodig.

 • Monteur opbouw vrachtwagens (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

  Type: Vaste Job

  De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren Diverse elementen onderling of op een drager assembleren en lassen Vastzetten van opbouw op chassis door middel van boutverbindingen Monteren van diverse materiaal op vraag van de klant Laservaring en planlezen is een vereiste Je werkt op een vaste locatie in de werklplaats waaraan je werkt aan de opbouw van de vrachtwagen volgens de wensen van onze klant.

 • Commercieel intern bediende - Credit advisor (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: FSD GROUP

  Type: Vaste Job

  Commercieel intern bediende - Credit advisor Geldlenen.be - FSD group, wij zijn tussenpersoon in persoonlijke leningen en verzekering. We zijn actief in België en Luxemburg. Onze partners zijn Elantis (Belfius), Record bank, Alpha Credit (BNPParibas), Afi-Esca, NN, .... Wij zijn op zoek naar een commercieel adviseur Taken: Het behandelen van nieuwe kredietaanvragen. Een vertrouwensrelatie opbouwen met de klanten. Het analyseren en indienen van dossiers. Het beheren en opvolgen van de lopende dossiers. Het beheren van de inkomende en uitgaande telefoongesprekken. Het behouden van onze goede professionele relatie met de banken. Profiel: U hebt een commerciële instelling om een dossier te analyseren. U hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel U bent stressbestendig U bent flexibel en houdt van uitdagingen. U bent Nederlandstalig en hebt kennis van het Frans. Ervaring in het behandelen van kredieten bij een bankinstelling of bij een kredietmakelaar is een troef

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van WILLEM-VERMOTE in sociale netwerken
Look for responds of WILLEM-VERMOTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLEM-VERMOTE. Laat een reactie achter voor WILLEM-VERMOTE. WILLEM-VERMOTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLEM-VERMOTE. Leave a respond for WILLEM-VERMOTE. WILLEM-VERMOTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLEM-VERMOTE op de google maps. Adres en contacten WILLEM-VERMOTE
Location of WILLEM-VERMOTE on the google maps. Address and contacts of WILLEM-VERMOTE

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLEM-VERMOTE WILLEM-VERMOTE: Sonja (Haarstudio) | CALLENS | Timmermans William | DIENST VOOR TOERISME | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as WILLEM-VERMOTE: Sonja (Haarstudio) | CALLENS | Timmermans William | DIENST VOOR TOERISME | PHARMACIES DE GARDE

WILLEM-VERMOTE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLEM-VERMOTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05837005615. Het bedrijf WILLEM-VERMOTE bevindt zich op het adres: PEREBOOMSTRAAT 2; 8680; KOEKELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 235,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 717,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Producten gemaakt in WILLEM-VERMOTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILLEM-VERMOTE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLEM-VERMOTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLEM-VERMOTE, openstaande posities, locatie van WILLEM-VERMOTE op de kaart.

WILLEM-VERMOTE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLEM-VERMOTE, company assigned to the tax number BE05837005615. The company WILLEM-VERMOTE is located at the address: PEREBOOMSTRAAT 2; 8680; KOEKELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 235,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 717,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Products created in WILLEM-VERMOTE were not found.
The main activity of WILLEM-VERMOTE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLEM-VERMOTE is not available. You also can look at reviews of WILLEM-VERMOTE, open positions, location of WILLEM-VERMOTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLEM-VERMOTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLEM-VERMOTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLEM-VERMOTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLEM-VERMOTE, employees, financial statistics.