DIENST VOOR TOERISME

Contactgegevens DIENST VOOR TOERISME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIENST VOOR TOERISME: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIENST VOOR TOERISME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE MARKT 1; 3290; DIEST, België

Telefoon (phone): 13312121 (+32-13312121) 13312121 (+32-13312121)

Fax (fax): +32 (65) 718-90-87 +32 (65) 718-90-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIENST VOOR TOERISME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIENST VOOR TOERISME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIENST VOOR TOERISME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIENST VOOR TOERISME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIENST VOOR TOERISME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIENST VOOR TOERISME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIENST VOOR TOERISME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIENST VOOR TOERISME
Products information DIENST VOOR TOERISME

BTW identificatienummer (tax): BE07081207275
Ondernemingsnummer: 1339477539
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 684,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in DIENST VOOR TOERISME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Mus茅es and patrimoine culturel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIENST VOOR TOERISME
(Get full report from official database of BE for DIENST VOOR TOERISME)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIENST VOOR TOERISME
Addition kinds of activities for DIENST VOOR TOERISME

20510211. Sponsartikelen, bakkerij: behalve bevroren | Sponge goods, bakery: except frozen
23999905. Luiers, behalve wegwerp: gemaakt van aangekochte materialen | Diapers, except disposable: made from purchased materials
34430507. Reactorbevestigingsschepen, metalen plaat | Reactor containment vessels, metal plate
34629907. Mechanische kracht transmissie smeedstukken, ferro | Mechanical power transmission forgings, ferrous
38619901. Densitometers | Densitometers
50920209. Voertuigen, kinderen | Vehicles, children's

Werken bij DIENST VOOR TOERISME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIENST VOOR TOERISME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIENST VOOR TOERISME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIENST VOOR TOERISME. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een continue input en actualisatie van zowel de opleidings- als klantgegevens in onze programmadatabank. Je verwerkt inschrijvingen, staat klanten te woord en beantwoordt alle vragen op een klantgerichte en efficiënte wijze, zowel telefonisch als per email. Je staat in voor een correcte versturing en verwerking van de facturatie en je verwerkt nauwgezet administratie rond opleidingscheques. Je beantwoordt klantenvragen mbt ons opleidingsaanbod. Je maakt overeenkomsten op en wisselt informatie uit in verband met de praktische organisatie van een training. Op drukke momenten sta je het operations team bij in de uitvoering van de opleidingen. Hiervoor contacteer je klanten of docenten, je bereidt de documentatie voor en verzorgt de praktische uitvoering van opleidingen en congressen.

  • ARBEIDER - storingstechnieker 3 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het op regelmatige tijdstippen uitvoeren van preventieve onderhoudsbeurten. Je analyseert en stelt storingen vast waarna je op een gerichte manier de problemen oplost. Sporadisch kan er gevraagd worden om kleinere technische taken uit te voeren.

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zutendaal? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 0472 03 53 38 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als student magazijnier zal je werken op de inbound. Daarbij zal je instaan voor in- en uitpak van dozen, ingeven van gegevens in SAP.

  • Elisabeth Center Antwerp - Eventmedewerker (student of bijverdiener) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Tot je takenpakket hoort onder andere: Je helpt bij de mise-en-place van de bar en de zaal: voorraad controleren, dranken koud zetten, benodigdheden klaarzetten,tafels en stoelen schikken. Je staat in voor een warm en vriendelijk onthaal van de bezoekers: je scant de tickets, staat aan de kassa en beheert de vestiaire. Daarnaast is het ook mogelijk dat je doet aan massa-bediening aan de bar: tijdens de pauze moeten honderden mensen gelijktijdig bediend worden. Je zal de klanten onthalen, hen bedienen van koude en warme dranken en bestellingen doorgeven. Bijkomende taken zijn: Verzamelen en sorteren van leeggoed, glazen afwassen, tafels afruimen De orde en netheid in de zaal behoort tot één van je belangrijkste verantwoordelijkheden

  • Studenten supermarkt weekend (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Sint-Amands zoeken we studenten voor weekendwerk. De winkel is op op zaterdag en zondagvoormiddag. Jouw taken bestaan uit aanvullen en kassa.

  • Product Manager Accountancy (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in Accountancy en Fiscaliteit, zijn we op zoek ter uitbreiding van het bestaande team naar een Product Manager Accountancy. Binnen deze functie, werk je mee aan onderstaande activiteiten: - Bepaling strategie rond accountancy en financiële rapportering binnen het dienstenportfolio - Implementatie van producten, tools, opleidingen en consultancy vanuit de wetgeving ter zake - Je neemt de verantwoordelijkheid rond het productaanbod en fungeert als process owner - Je bent continu op zoek naar improvements binnen het product portfolio om de diensten aan de klanten te kunnen verbeteren - Vanuit het strategisch plan, werk je mee aan een overkoepelende insteek om gepaste producten commercieel te kunnen aanbieden aan de klanten In deze functie, volg je nauwlettend alle evoluties op de markt alsook binnen de wetgeving van fiscaliteit. Je hebt een algemeen overzicht waardoor je dankzij verworven kennis, ervaring en comptententies de vertaalslag weet te maken naar innoverende tools en producten,

  • GEMOTIVEERDE PRODUCTIEMEDEWERKER (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: PASCO

    Type: Vaste Job

    - Bediening van diverse machines voor het fabriceren van metalen vaten - Ervaring met halfautomaat lassen is een meerwaarde - Afwisselend werk

  • Meestergast / metselaar (regio Ninove) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zoeken wij op heden een meetsergast, metselaar regio Ninove. Je staat in voor: het meewerken op de werf opvolgen van de werkzaamheden op de werf opleiden van nieuw personeel op de werf

  • FULLTIME REISCONSULENT(E) LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MARETOURS

    Type: Vaste Job

    U staat in voor de verkoop van reizen uit reisbrochures en vakanties op maat. U zorgt, samen met uw collega's en kantoorhoofd, voor een toegevoegde waarde op het resultaat van je kantoor. ERVARING VEREIST

Zoek naar antwoorden van DIENST VOOR TOERISME in sociale netwerken
Look for responds of DIENST VOOR TOERISME in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIENST VOOR TOERISME. Laat een reactie achter voor DIENST VOOR TOERISME. DIENST VOOR TOERISME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIENST VOOR TOERISME. Leave a respond for DIENST VOOR TOERISME. DIENST VOOR TOERISME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIENST VOOR TOERISME op de google maps. Adres en contacten DIENST VOOR TOERISME
Location of DIENST VOOR TOERISME on the google maps. Address and contacts of DIENST VOOR TOERISME

Andere gerelateerde bedrijven als come DIENST VOOR TOERISME DIENST VOOR TOERISME: INSAL | DUPONT | Pragma Broadvertising | H. BUKI | Marcel Friterie

Other related companies as DIENST VOOR TOERISME: INSAL | DUPONT | Pragma Broadvertising | H. BUKI | Marcel Friterie

DIENST VOOR TOERISME is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIENST VOOR TOERISME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07081207275. Het bedrijf DIENST VOOR TOERISME bevindt zich op het adres: GROTE MARKT 1; 3290; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 684,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Mus茅es and patrimoine culturel. Producten gemaakt in DIENST VOOR TOERISME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIENST VOOR TOERISME is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIENST VOOR TOERISME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIENST VOOR TOERISME, openstaande posities, locatie van DIENST VOOR TOERISME op de kaart.

DIENST VOOR TOERISME is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIENST VOOR TOERISME, company assigned to the tax number BE07081207275. The company DIENST VOOR TOERISME is located at the address: GROTE MARKT 1; 3290; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 684,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Mus茅es and patrimoine culturel. Products created in DIENST VOOR TOERISME were not found.
The main activity of DIENST VOOR TOERISME is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DIENST VOOR TOERISME is not available. You also can look at reviews of DIENST VOOR TOERISME, open positions, location of DIENST VOOR TOERISME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIENST VOOR TOERISME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIENST VOOR TOERISME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIENST VOOR TOERISME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIENST VOOR TOERISME, employees, financial statistics.