BLLABIS IMPORT & EXPORT

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • BLLABIS IMPORT & EXPORT
Private companiesPaper and Allied Products • BLLABIS IMPORT & EXPORT

Contactgegevens BLLABIS IMPORT & EXPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLLABIS IMPORT & EXPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLLABIS IMPORT & EXPORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 203, Gullegemsesteenweg 8501 Bissegem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-40-42-49 32-56-40-42-49

Fax (fax): 32-56-40-42-84 32-56-40-42-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLLABIS IMPORT & EXPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLLABIS IMPORT & EXPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLLABIS IMPORT & EXPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLLABIS IMPORT & EXPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLLABIS IMPORT & EXPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLLABIS IMPORT & EXPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLLABIS IMPORT & EXPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLLABIS IMPORT & EXPORT
Products information BLLABIS IMPORT & EXPORT

BTW identificatienummer (tax): BE04842468261
Ondernemingsnummer: 2687774658
Hoofdstad (capital): 637,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 245,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in BLLABIS IMPORT & EXPORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gift wrapping paper

Profiel (profile): Christ. gifts-Ribbons-Artif. flowers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLLABIS IMPORT & EXPORT
(Get full report from official database of BE for BLLABIS IMPORT & EXPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLLABIS IMPORT & EXPORT
Addition kinds of activities for BLLABIS IMPORT & EXPORT

07230107. Houtdrogende diensten | Hay drying services
07820208. Spuitdiensten, gazon | Spraying services, lawn
22990101. Kleding vullen: katoenafval, kapok en gerelateerd materiaal | Apparel filling: cotton waste, kapok, and related material
22990506. Roves, vlas en jute | Roves, flax and jute
27410602. Technische handleidingen: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Technical manuals: publishing only, not printed on site

Werken bij BLLABIS IMPORT & EXPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLLABIS IMPORT & EXPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLLABIS IMPORT & EXPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLLABIS IMPORT & EXPORT. Looking for open vacancies in other companies

 • VERKOOPSMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een mooie showroom regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde verkoper. Je staat in voor het verkopen van parketvloeren, de mensen de nodige uitleg geven omtrent de verschillende houtsoorten, rondleidingen...

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

  Regio: ZANDVLIET

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP VOOR MOERBEKE (MOERBEKE-WAAS)

  Regio: MOERBEKE-WAAS

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Moerbeke-Waas.

 • jobstudent zaterdag verkoop (BEVEREN (ROESELARE))

  Regio: BEVEREN (ROESELARE)

  Bedrijf: CALLEWAERT WIM

  Type: Studentenjob

  In de slagerij ben je verantwoordelijk voor het aanvullen van alle verpakkingen en voor de bediening van de klanten.

 • Studenten gezocht voor Q8 Delhaize/panos te Brasschaat (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: MBF Brasschaat

  Type: Studentenjob

  Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Je wilt weekenden en woensdagen na school werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe studenten die elke weekend en woensdagen willen werken. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, smosjes maken,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige student!

 • Financieel analyst/Controller (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een auditkantoor gelegen te regio Sint-Denijs-Westrem zijn we op zoek naar een master student. Je zal ingezet worden voor een studierelevante bijbaan met uitzicht op een vast contract bij afstuderen. Je zal ingezet worden om bij klanten langs te gaan en om financiële analyses te verrichten, je zal werkvoorbereidingen doen en tellingen. Je zal ingezet worden tijdens het academiejaar en dit gedurende 2 of 3 dagen per week

 • Management traineeship (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1676577-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zult als management trainee een intensief leertraject gedurende 24 maanden doorlopen. Je werkt aan innovatieve en strategische projecten in diverse domeinen zoals Sales, Operations en Techniek. Je verbetert je vaardigheden via uiteenlopende opdrachten in verschillende departementen. Je traineeprogramma bestaat uit inhoudelijke opleidingen en een opleiding die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door een coach en een mentor, bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je wordt op 2 jaar klaargestoomd voor een uitdagende functie.

 • Handlanger (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je zal instaan voor het aanbrengen en plaatsen van materialen voor wegenwerken. Bovendien help je de kraanman met geven van aanwijzingen en voer je overblijvende graafwerken uit.

 • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

 • PREVENTIE- EN SECURITY ADVISOR (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Hays Zaventem

  Type: Vaste Job

  * Retail sector * Preventieadviseur niveau 1 * Anderlecht Hays Construction & Property is op zoek naar een preventieadviseur en security-adviseur voor een bekende internationale klant in de retailsector. Als preventieadviseur ben je de persoon die instaat voor het verzekeren van het welzijn van je collega's en de klanten. Je zal bestaande en nieuwe risico's identificeren en tot het minimum beperken. Daarnaast sta je ook in voor het vermijden van diefstal en fraude binnen deze retailomgeving. Je zal hierbij de safety en security strategie implementeren en procedures standaardiseren. Je draagt de verantwoordelijkheid over de EHBO-ploeg en op strategisch vlak zal je samen met de verantwoordelijke de budgetten beheren en opvolgen.

 • Projectleider HVAC Industrieel (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de grotere projecten. Je zorgt ervoor dat de projecten van A tot Z correct uitgevoerd worden. Hierbij heb je volgende verantwoordelijkheden: Je bereidt de werven voor: opmaak werfdossier, nazicht lastenboeken meetstaten, opmaak van technische fiches, opmaak VCA dossier, e.d. Je staat in voor de organisatie van de studie en de uitvoering ervan. Je stuurt hierbij de tekenaars, ontwerpingenieurs en werfleiders aan. Je controleert de uitgevoerde werken en stuurt de techniekers aan. Je woont de werfvergaderingen bij, je organiseert toolboxmeetings en je controleert of de veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Je bent verantwoordelijk voor de planning, budgetbeheer, onderaanneming en aankoop. Je coördineert technische fiches, berekeningsnota's en plannen. Je selecteert het materiaal. Je communiceert nauw met de klant en bedenkt oplossingen.

 • NRB - Analyste Fonctionnel (NAMUR)

  Regio: NAMUR

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel en charge du scope dont il a la charge et sur le périmètre Marché et Intégration il participera à la mise en place de solution d'intégration dans une équipe AMS sur différents projets et il participera au du Track Intégration Smart Metering pour cela il aura besoin des connaissances suivantes pour exécuter les tâches : BizTalk SparX EA Testing et utilisations des outils prévus dans la méthodologie (VSTS,HPQC) Réalisation de spécifications fonctionnelles Alignement avec les équipes de développement UML BPMN 2.0 Compétences et connaissances spécifiques requises Compte tenu du cadre spécifique donné à cette mission, il y aura lieu de préciser les compétences additionnelles suivantes : MUST Expérience technique requise dans le domaine de l'intégration, spécialement en WebMethods ou BizTalk Expérience technique des bases de données (Microsoft Studio SQL et SQL Oracle), savoir écrire des requêtes dans ces 2 outils Connaître les langages d'implémentation Java et .NET pour les développements Etre familier avec le langage SOAP/Rest et les protocoles d'intégration Avoir des connaissances sur les services Web / les services bus Avoir une connaissance des règles de bonnes pratiques de l'intégration Avoir une connaissance du secteur de l'énergie est un plus Connaissance de l'anglais de niveau B2 minimum pour le langage d'implémentation qui n'est pas en français Connaisance MIG6 Should Expérience GRD - Fournisseur Energie BPMS N'hésitez pas à m'envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

Zoek naar antwoorden van BLLABIS IMPORT & EXPORT in sociale netwerken
Look for responds of BLLABIS IMPORT & EXPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLLABIS IMPORT & EXPORT. Laat een reactie achter voor BLLABIS IMPORT & EXPORT. BLLABIS IMPORT & EXPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLLABIS IMPORT & EXPORT. Leave a respond for BLLABIS IMPORT & EXPORT. BLLABIS IMPORT & EXPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLLABIS IMPORT & EXPORT op de google maps. Adres en contacten BLLABIS IMPORT & EXPORT
Location of BLLABIS IMPORT & EXPORT on the google maps. Address and contacts of BLLABIS IMPORT & EXPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come BLLABIS IMPORT & EXPORT BLLABIS IMPORT & EXPORT: Belgium Welding B.V.B.A. | Embal Impex | DUFOUR MICHEL | BASISSCHOOL | VEROMAC

Other related companies as BLLABIS IMPORT & EXPORT: Belgium Welding B.V.B.A. | Embal Impex | DUFOUR MICHEL | BASISSCHOOL | VEROMAC

BLLABIS IMPORT & EXPORT is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLLABIS IMPORT & EXPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04842468261. Het bedrijf BLLABIS IMPORT & EXPORT bevindt zich op het adres: 203, Gullegemsesteenweg 8501 Bissegem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 637,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 245,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Profile is Christ. gifts-Ribbons-Artif. flowers. Branchecategorie is Gift wrapping paper. Producten gemaakt in BLLABIS IMPORT & EXPORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLLABIS IMPORT & EXPORT is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLLABIS IMPORT & EXPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLLABIS IMPORT & EXPORT, openstaande posities, locatie van BLLABIS IMPORT & EXPORT op de kaart.

BLLABIS IMPORT & EXPORT is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLLABIS IMPORT & EXPORT, company assigned to the tax number BE04842468261. The company BLLABIS IMPORT & EXPORT is located at the address: 203, Gullegemsesteenweg 8501 Bissegem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 637,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 245,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Profile is Christ. gifts-Ribbons-Artif. flowers. Industry category is Gift wrapping paper. Products created in BLLABIS IMPORT & EXPORT were not found.
The main activity of BLLABIS IMPORT & EXPORT is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BLLABIS IMPORT & EXPORT is not available. You also can look at reviews of BLLABIS IMPORT & EXPORT, open positions, location of BLLABIS IMPORT & EXPORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLLABIS IMPORT & EXPORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLLABIS IMPORT & EXPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLLABIS IMPORT & EXPORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLLABIS IMPORT & EXPORT, employees, financial statistics.