VERHEGGE

Contactgegevens VERHEGGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERHEGGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERHEGGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEEDIJKWEG 4BC; 8210; ZEDELGEM, België

Telefoon (phone): 50822174 (+32-50822174) 50822174 (+32-50822174)

Fax (fax): +32 (87) 793-81-59 +32 (87) 793-81-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERHEGGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERHEGGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERHEGGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERHEGGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERHEGGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERHEGGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERHEGGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERHEGGE
Products information VERHEGGE

BTW identificatienummer (tax): BE06100128173
Ondernemingsnummer: 1531738281
Hoofdstad (capital): 828,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 727,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in VERHEGGE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERHEGGE
(Get full report from official database of BE for VERHEGGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERHEGGE
Addition kinds of activities for VERHEGGE

2656. Sanitaire voedsel containers | Sanitary food containers
018199. Sierkwekerijproducten, nec | Ornamental nursery products, nec
072399. Crop voorbereiding diensten voor de markt, nec | Crop preparation services for market, nec
299201. Smeeroliën | Lubricating oils
22210403. Modacryl breedgeweven stoffen | Modacrylic broadwoven fabrics
34429901. Bewaar fronts, geprefabriceerde, metaal | Store fronts, prefabricated, metal
38260115. Ultraviolette analytische instrumenten | Ultraviolet analytical instruments
42129901. Bagageoverdracht | Baggage transfer

Werken bij VERHEGGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERHEGGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERHEGGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERHEGGE. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige thuiszorg (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar topverpleegkundigen, met een hart voor de thuiszorg, die ons projectstaffing team komen versterken. Je wordt tewerkgesteld regio Vlaams-Brabant en/of Brusse. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam en staat in voor de dagelijkse verzorging van je patiënten. De persoonlijke aanpak maakt dit alles een erg dankbare job. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: VZW DCO DE BRON

  Type: Dienstenchequebaan

  De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Lovendegem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERLO)

  Regio: BEVERLO

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

 • Technieker Elektriciteit Rollend Materieel (m/v) (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: SARENS

  Type: Vaste Job

  Een uitgebreide vloot hijskranen wordt in de werkplaats te Wolvertem voorzien van de nodige maintenance voorzieningen (preventief, curatief en revisies). Onze techniekers voeren mechanische, hydraulische en elektrische werkzaamheden uit, zowel in het atelier als op de verschillende werven. Ter versterking van ons team zoeken wij een technieker elektriciteit. Je werk altijd volgens de Sarens voorgeschreven veiligheidsprocedures!! In eerste instantie zal je als elektricien instaan voor de installatie, het onderhoud en de service van de black boxen in alle kranen. Software maintenance wordt uitgevoerd door een externe firma. Daarnaast worden er een heel arsenaal elektrische problemen allerhande (componenten, sensoren,…) door jou opgelost. Als elektricien ligt de focus van jouw opdrachten op elektrisch onderhoud en depannage, maar word je, indien nodig, ook ingeschakeld voor algemene onderhoudswerken aan de kraan.

 • Sous-Chef (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: SALONS DE ROMREE

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit: bijstaan van de chef. samen gerechten verzorgen van hapjes tot dessert.

 • Verko(o)p(st)er Merkkleding (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

  Type: Vaste Job

  Je adviseert de klanten deskundig over het assortiment Je verzorgt de etalage Je zorgt voor een nette en propere winkel  Bedrijfsprofiel: Voor een multi - merkenwinkel  regio Kuurne zijn wij op zoek naar een commerciële, dynamische voltijdse en/of deeltijdse verko(o)p(st)er

 • WERFLEIDER BURGERLIJKE BOUWKUNDE - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van 1 of meerdere werven, (afhankelijk van de grootte van het project) van voorbereiding tot oplevering. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van je project(en). Je ondersteunt de projectleider met de administratieve opvolging van de werf: Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever, de architect, het studiebureau,… Deelnemen aan werfvergaderingen . Waken over de kwalilteit en de veiligheid op de werf Leiden van het werfteam

 • 1 Zelfstandige thuisverpleegkundige Lovendegem De Triangel (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving Vzw Verpleging aan Huis ( http://www.zorgconnect.be) is een erkende dienst voor thuisverpleging, die al sinds 1990 samenwerkt met instellingen voor mensen met een fysieke en/of mentale beperking. Onze dienstverlening naar deze instellingen is dan ook heel efficiënt en doordacht georganiseerd.

 • Stage bij het marktonderzoeksbureau Kantar (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Leercontract

  Kantar is de referentie bij uitstek wanneer het om opinie- en marktonderzoek gaat. We leveren zakelijke inzichten aan nationale en internationale klanten uit alle belangrijke activiteitssectoren. In België bestaat Kantar uit 4 gespecialiseerde afdelingen: Kantar Public, Kantar TNS, Kantar Millward Brown en Kantar Media; je vindt ons samen in onze kantoren in Brussel. Onze teams staan garant voor collegialiteit en teamwork, en hebben nog een plaatsje vrij voor een enthousiaste (M/V) stagiair. Als stagiair integreer je je in één van onze onderzoeksteams; een Senior Research Executive staat in voor de dagelijkse opvolging en begeleiding; een ervaren psycholoog is je stagementor en zorgt voor je progressie, tussentijdse evaluaties en eindevaluatie. Je krijgt de kans om ervaring op te doen met alle aspecten van de job van onderzoeker. Binnen onze eerder kleine organisatie krijg je vrij snel kansen om zelf verantwoordelijkheid op te nemen. Je kan ook deelnemen aan ons intern opleidingsprogramma voor startende marktonderzoekers & Discover@Lunch sessies waarbij een collega een boeiend project uit de doeken doet. Heb je een digi passie? Dan sluit je aan bij het digital team dat Kantar op de digitale kaart zet en support geeft aan de verschillende afdelingen. Onze “Digital Angels” werken o.a. aan het uitwerken van een digitaal aanbod (Technology Enabled Research, vb testen van mobiele dagboekjes via smartphones), social listening, interne nieuwsbrieven, externe nieuwsbrieven voor klanten en respondenten, Facebook, Twitter,…

Zoek naar antwoorden van VERHEGGE in sociale netwerken
Look for responds of VERHEGGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERHEGGE. Laat een reactie achter voor VERHEGGE. VERHEGGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERHEGGE. Leave a respond for VERHEGGE. VERHEGGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERHEGGE op de google maps. Adres en contacten VERHEGGE
Location of VERHEGGE on the google maps. Address and contacts of VERHEGGE

Andere gerelateerde bedrijven als come VERHEGGE VERHEGGE: Interstock NV | Immo ICC SPRL | JEAN BURTON | GUIDO COOLEN | Knapen Eric

Other related companies as VERHEGGE: Interstock NV | Immo ICC SPRL | JEAN BURTON | GUIDO COOLEN | Knapen Eric

VERHEGGE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERHEGGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06100128173. Het bedrijf VERHEGGE bevindt zich op het adres: ZEEDIJKWEG 4BC; 8210; ZEDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 828,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 727,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Producten gemaakt in VERHEGGE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERHEGGE is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERHEGGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERHEGGE, openstaande posities, locatie van VERHEGGE op de kaart.

VERHEGGE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERHEGGE, company assigned to the tax number BE06100128173. The company VERHEGGE is located at the address: ZEEDIJKWEG 4BC; 8210; ZEDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 828,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 727,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Products created in VERHEGGE were not found.
The main activity of VERHEGGE is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VERHEGGE is not available. You also can look at reviews of VERHEGGE, open positions, location of VERHEGGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERHEGGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERHEGGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERHEGGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERHEGGE, employees, financial statistics.