JEAN BURTON

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • JEAN BURTON
Private companiesReal Estate • JEAN BURTON

Contactgegevens JEAN BURTON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN BURTON: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN BURTON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LE CHENAY 1; 4990; LIERNEUX, België

Telefoon (phone): 80319904 (+32-80319904) 80319904 (+32-80319904)

Fax (fax): +32 (4) 273-86-88 +32 (4) 273-86-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN BURTON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN BURTON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN BURTON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN BURTON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN BURTON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN BURTON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN BURTON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN BURTON
Products information JEAN BURTON

BTW identificatienummer (tax): BE02280456542
Ondernemingsnummer: 8299591064
Hoofdstad (capital): 309,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 273,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in JEAN BURTON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN BURTON
(Get full report from official database of BE for JEAN BURTON)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN BURTON
Addition kinds of activities for JEAN BURTON

333903. Silicon en chroom | Silicon and chromium
355699. Voedingsmiddelen machines, nec | Food products machinery, nec
14790304. Zwavelwinning | Sulphur mining
20649914. Marshmallows | Marshmallows
31720207. Toilet kits en koffers | Toilet kits and cases
36120314. Gelijkrichttransformatoren | Rectifier transformers
39140304. Bestek, tin | Flatware, pewter
50920102. Model kits | Model kits
62110301. Minerale leasing dealers | Mineral leasing dealers
79290000. Entertainers en entertainment groepen | Entertainers and entertainment groups

Werken bij JEAN BURTON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN BURTON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN BURTON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN BURTON. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien m/v (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jiij de elektricien die wij zoeken? Voor een outsourcingbedrijf zijn wij op zoek naar ervaren elektriciens die ingezet worden in verschillende projecten. Het takenpakket is zeer afwisselend en bestaat uit het hangen van kabelgoten, trekken en aansluiten van kabels, elektrische fouten opsporen, opbouw en mechanisatie van elektrische kasten, installeren camerabewaking, alarmsystemen en brandbeveiliging,....

  • Technisch Bediende (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een technisch bediende om ons masterdata in te geven in ons nieuw SAP systeem. Het is belangrijk dat je een technische kennis hebt en zelfstandig kunt werken.

  • Productiearbeiders in volcontinu gezocht! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider bestaat je takenpakket uit o.a. : - Vervoeren van grondstoffen met behulp van een heftruck. - Lossen van deze grondstoffen. - Controleren van de kwaliteit van de producten. - Verpakken van de producten.

  • Dakwerker/zonnepaneler (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar mensen die reeds ervaring hebben met op een dak te werken. Dit om zonnepanelen te plaatsen. Ervaring met zonnepanelen hoeft niet perse maar wel met dakwerken. Je werkt in een 40uren stelsel ingeschreven in het paritair comité van de bouwsector! Mooie verloning en werken in een dynamisch bedrijf!

  • TIG - LASSER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de chemiesector regio Roeselare, zijn we op zoek naar een ervaren TIG lasser: Je staat in voor het onderhoud, herstellen en opbouw van de filters

  • Winkelbediende versafdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor op de versafdeling. Je staat in als back-up op de bakkerijafdeling (2 maal per week). Ook ben je back-up in de zuivelafdeling (2 maal per week) en ben je verantwoordelijk van de diepvriesafdeling.

  • Huishoudhulp regio Lichtaart (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Student job - during the school year - 2 or more days in the week (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Are you a student? Do you have some free time throughout the week? We are looking for students who can work two or more days a week, from Monday tilll Friday! For Katoen Natie, a company located in the port of Gent, we are looking for students who are willing to work in one of the warehouses on site. Jobs include orderpicking, packaging, loading and unloading and quality control. The employment is flexible and based on daily or weekly availability of the students. Working hours can range from 6h00 till 22h00: - Early shift from 6h00 till 14h00 - Day shift from 8h00 till 16h00 - Day shift from 10h00 till 18h00 - Late shift from 14h00 till 22h00 For every shift, there is a possibility to take a bus from Dampoort station to Katoen Natie. Interested? Contact our office by sending your CV to [email protected] or call 09 327 00 13. We will contact you shortl!

  • Boekhouder / Accountant met IAB - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    IAB-accountant met ervaring voor modern accountantskantoor - Full package! Heb jij al jaren ervaring in de financiële sector? Heb je reeds je titel behaald? Zit je nog vol ambitie en ben je klaar voor een grote uitdaging? Dan is deze job echt iets voor jou! Le Grand and Associates, rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een ervaren accountant met ambitie en een innovatieve toekomstvisie. Voor onze klant, een gerenommeerd middelgroot accountantskantoor, zijn we op zoek naar een accountant met de ambitie en potentieel om door te groeien tot vennoot. Je komt terecht in een uiterst professionele organisatie waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontplooien en door te groeien in verschillende richtingen. Als ervaren accountant ben je verantwoordelijk voor volgende taken: U bent mede het gezicht en stem van de organisatie. U beheerd zelfstandig je eigen dossiers en hebt toezicht over de junior accountants. U staat in nauw contact met je klanten en voorziet hen van accurtaat financieel en fiscaal advies. U zorgt mee voor een goed organisatie van de werkzaamheden in het kantoor. Op termijn geef u mee richting aan de verdere ontwikkeling van het kantoor.

  • Operator / Technieker waterzuivering (regio Boom) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AQUAFIN

    Type: Vaste Job

    Als operator / technieker in de waterzuivering streef je samen met jouw collega’s naar een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert. Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig. Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied. Daarnaast zorg je voor het elektrisch en mechanisch preventief onderhoud aan onze installaties en los je elektrische en mechanische storingen op. Je doet dit regelmatig individueel, maar kan hiervoor wel rekenen op overleg met de collega’s en jouw teamcoördinator. Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken. Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties. Indien de situatie het vereist, sta je ervoor open om in een ander team te gaan werken. Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5 de van het totale pakket in.

  • Gespierde mechanieker opleggers (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je sleutelt aan opleggers. Let op het betreft hier het fysiek zwaardere werk! Je staat in voor het vervangen van remblokken en rempotten, het vervangen wielen, kleine laswerken, de elektriciteit aanpassen, zaken uitlezen op computer,...

  • Process / Production Engineer (kunststof) (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Process / Manufacturing Engineer : ontwikkel je nieuwe plastic preforms en flessen in de pilot plant verwissel je proefmatrijzen en start je de testmachines op verbeter je de processen qua efficiëntie, kost, betrouwbaarheid,... controleer je de proefseries en valideer/rapporteer je de nieuwe processen assisteer je bij onderhoud en de introductie van nieuwe technologieën Bedrijfsprofiel : Bedrijf in kunststof te Brecht met een 110-tal vaste medewerkers

Zoek naar antwoorden van JEAN BURTON in sociale netwerken
Look for responds of JEAN BURTON in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN BURTON. Laat een reactie achter voor JEAN BURTON. JEAN BURTON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN BURTON. Leave a respond for JEAN BURTON. JEAN BURTON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN BURTON op de google maps. Adres en contacten JEAN BURTON
Location of JEAN BURTON on the google maps. Address and contacts of JEAN BURTON

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN BURTON JEAN BURTON: Segers K | Millennium Chocolaterie | TECHN. SERV. VAN AERDE | ANN NOTELTEIRS | WILFRIED ODEURS

Other related companies as JEAN BURTON: Segers K | Millennium Chocolaterie | TECHN. SERV. VAN AERDE | ANN NOTELTEIRS | WILFRIED ODEURS

JEAN BURTON is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN BURTON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02280456542. Het bedrijf JEAN BURTON bevindt zich op het adres: LE CHENAY 1; 4990; LIERNEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 309,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 273,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rundveehouders. Producten gemaakt in JEAN BURTON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN BURTON is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN BURTON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN BURTON, openstaande posities, locatie van JEAN BURTON op de kaart.

JEAN BURTON is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN BURTON, company assigned to the tax number BE02280456542. The company JEAN BURTON is located at the address: LE CHENAY 1; 4990; LIERNEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 309,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 273,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rundveehouders. Products created in JEAN BURTON were not found.
The main activity of JEAN BURTON is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN BURTON is not available. You also can look at reviews of JEAN BURTON, open positions, location of JEAN BURTON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN BURTON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN BURTON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN BURTON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN BURTON, employees, financial statistics.