TRANSPORT COVELIERS

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • TRANSPORT COVELIERS
Private companiesReal Estate • TRANSPORT COVELIERS

Contactgegevens TRANSPORT COVELIERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSPORT COVELIERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSPORT COVELIERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENVELDSTRAAT 17; 2630; AARTSELAAR, België

Telefoon (phone): 38770777 (+32-38770777) 38770777 (+32-38770777)

Fax (fax): +32 (10) 890-40-85 +32 (10) 890-40-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSPORT COVELIERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSPORT COVELIERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSPORT COVELIERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSPORT COVELIERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSPORT COVELIERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSPORT COVELIERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSPORT COVELIERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSPORT COVELIERS
Products information TRANSPORT COVELIERS

BTW identificatienummer (tax): BE08908782958
Ondernemingsnummer: 8877746582
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 258,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in TRANSPORT COVELIERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSPORT COVELIERS
(Get full report from official database of BE for TRANSPORT COVELIERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSPORT COVELIERS
Addition kinds of activities for TRANSPORT COVELIERS

735200. Verhuur van medische apparatuur | Medical equipment rental
26710000. Papier; | Paper; coated and laminated packaging
50130104. Automotive remmen | Automotive brakes
51420101. Vruchtensappen, bevroren | Fruit juices, frozen
82110402. School voor retarded, nec | School for retarded, nec

Werken bij TRANSPORT COVELIERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSPORT COVELIERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSPORT COVELIERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSPORT COVELIERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Carrossier in Borgloon (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een garage gelegen in Borgloon zijn we op zoek naar een carrossier. Als carrossier voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Je takenpakket bestaan onder andere uit: - Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren - Monteren en demonteren van onderdelen - Uitdeukwerken - Herstelling van het koetswerk van voertuigen

 • METAALCONSTRUCTEUR (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Platen en programma’s selecteren Platen op de lasersnijmachine op- en afleggen via heftruck, rolbruggen Ordenen en beheer van stock van de laserplaten Diverse plaatbewerkingen indien er tijd over is, zoals: - Plooien - Slijpen - Zagen - Boren

 • FLEXIJOB - Kelner / bar (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je een ervaren kelner, opdiener, barman m/v? Wil je als flexijob werken in het weeken of tijdens de week? Zoek je een job in de horeca in Nieuwpoort? Als kelner / opdiener verwelkom je de gasten. Je biedt de menukaart aan en neemt de bestelling op. Je bedient de gasten, ruimt af en rekent af. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes opgedekt worden.

 • Customer Care Agent (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

  Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

  Bedrijf: Viavera - Zaventem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je biedt de nodige ondersteuning van nieuwe klanten bij de activatie en stelt de nodige procedures op. Je ontvangt en behandelt verschillende oproepen en mail met betrekking tot onze Technical Solutions. Je zoekt remote naar oplossingen, indien nodig escaleer je de aanvraag naar de installateur en volg je op. Je verzorgt de administratieve opvolging van de inkomende incidenten en service requests. Je formuleert voorstellen om de kwaliteit van de dienstverlening voor de klant te verbeteren en het werk van de operatoren van de meldkamer te optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Security

 • Dringend gezocht: Huishoudhulp M/V (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: t-interim Maasmechelen

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Maasmechelen Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 28 uur per week. (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren per week voor 3 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

 • Jobstudent bediende (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor verschillende administratieve taken en ondersteunt verschillende afdelingen.

 • Tactisch aankoper Medisch (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Vaste Job

  Vacaturenummer: 5771 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt ZNA overkoepelend. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Aankoop Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor het aankopen van goederen en/of diensten – in samenspraak met de betrokken stakeholders - volgens het TCO principe teneinde de interne diensten te gepasten tijde te kunnen bevoorraden met kwalitatieve goederen of te voorzien van kwalitatieve diensten conform de geldende wetgeving op de overheidsopdrachten. Je realiseert zelfstandig binnen de toegewezen inkoopgroepen de geplande en “ad hoc” aankoopdossiers. Op regelmatige basis wordt er per product of per project een marktstudie uitgevoerd en wordt er gericht contact opgenomen met leveranciers. Je onderhandelt over de prijs en de voorwaarden en stelt het contract op. Je werkt conform de Wet op de Overheidsopdrachten, stelt het lastenboek mee samen en je communiceert hierover met de interne klanten. Samen met je collega’s zorg je voor de uitvoering van de aankoopdossiers binnen “Compliance”. Het realiseren en opvolgen van savings/cost avoidance/added value services per dossier behoort tot jouw taken. Je werkt business cases mee uit samen met de strategische aankopers en biedt maximale ondersteuning aan de strategische aankopers. Je beantwoordt in 2e lijn vragen van interne klanten in verband met leveringen, klachten, prijzen en onderhoudt contacten met verschillende partijen binnen ZNA (artsen, verpleegkundigen, IT, (bio)technische dienst, juristen,…). Op regelmatige basis voer je leveranciersevaluaties en business reviews en initieer je verbeteracties, daar waar nodig, conform de JCI normen en bijhorende ME. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Andy Sempels – Manager Strategische Aankoop ZNA - contacteren op 03 217 74 64. Voel jij je aangesproken?

 • Toonzaalverkoper Vloeren (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Talentus Leuven

  Type: Vaste Job

  Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten; je leidt hen rond in de showroom; analyseert hun wensen en speelt hier uiteraard op in. Je stelt een offerte op en volgt deze uiteraard ook verder op. Je tracht de verkoop zo snel mogelijk af te sluiten en behandelt de bijkomende administratie hieromtrent. Bedrijfsprofiel: Heb je interesse? Neem snel contact met ons op en ontdek de verschillende voordelen om via Talentus aan de slag te gaan. Zo bieden wij o.a. een gratis hospitalisatieverzekering na 30 dagen tewerkstelling.

 • Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

  Type: Vaste Job

  Kliniek Sint-Jan zoekt een Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse

 • STORINGSTECHNIEKER (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

 • ALL ROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: DEPANNAGE LELEU

  Type: Vaste Job

  Uw takenpakket Telefonische oproepen beantwoorden en uitvoeren – permanent in contact staan met officiële instanties waaronder de politie Call intake van de takelopdrachten Takelopdrachten dispatchen Dossiers navolgen (verzekeringsbijstanden) Administratieve taken uitvoeren aan de hand van onze database en computersoftware Geven en terugnemen van een vervangwagen + wassen Uw profiel U bent stressbestendig en in staat om verschillende taken op u te nemen U heeft teamspirit en kan goed communiceren U bent flexibel en sterk in organiseren U bent vriendelijk, beleefd en professioneel naar klanten toe U bent betrouwbaar en eerlijk Geografische kennis van de omgeving is een plus U woont het liefst in het Antwerpse We bieden aan Voltijds vast contract van onbepaalde duur

Zoek naar antwoorden van TRANSPORT COVELIERS in sociale netwerken
Look for responds of TRANSPORT COVELIERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSPORT COVELIERS. Laat een reactie achter voor TRANSPORT COVELIERS. TRANSPORT COVELIERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSPORT COVELIERS. Leave a respond for TRANSPORT COVELIERS. TRANSPORT COVELIERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSPORT COVELIERS op de google maps. Adres en contacten TRANSPORT COVELIERS
Location of TRANSPORT COVELIERS on the google maps. Address and contacts of TRANSPORT COVELIERS

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSPORT COVELIERS TRANSPORT COVELIERS: BRIGITTE WYNANT | Roger Michel SPRL | Kempeners | MOORS VARKENSHOUDERIJ | FRANCOIS JOSEPH & JULES

Other related companies as TRANSPORT COVELIERS: BRIGITTE WYNANT | Roger Michel SPRL | Kempeners | MOORS VARKENSHOUDERIJ | FRANCOIS JOSEPH & JULES

TRANSPORT COVELIERS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSPORT COVELIERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08908782958. Het bedrijf TRANSPORT COVELIERS bevindt zich op het adres: MOLENVELDSTRAAT 17; 2630; AARTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 258,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Producten gemaakt in TRANSPORT COVELIERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRANSPORT COVELIERS is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSPORT COVELIERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSPORT COVELIERS, openstaande posities, locatie van TRANSPORT COVELIERS op de kaart.

TRANSPORT COVELIERS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANSPORT COVELIERS, company assigned to the tax number BE08908782958. The company TRANSPORT COVELIERS is located at the address: MOLENVELDSTRAAT 17; 2630; AARTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 258,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Products created in TRANSPORT COVELIERS were not found.
The main activity of TRANSPORT COVELIERS is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSPORT COVELIERS is not available. You also can look at reviews of TRANSPORT COVELIERS, open positions, location of TRANSPORT COVELIERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSPORT COVELIERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSPORT COVELIERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSPORT COVELIERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSPORT COVELIERS, employees, financial statistics.