MOORS VARKENSHOUDERIJ

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • MOORS VARKENSHOUDERIJ
Private companiesReal Estate • MOORS VARKENSHOUDERIJ

Contactgegevens MOORS VARKENSHOUDERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOORS VARKENSHOUDERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOORS VARKENSHOUDERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRIEKOOIEN 82; 3920; LOMMEL, België

Telefoon (phone): 11342348 (+32-11342348) 11342348 (+32-11342348)

Fax (fax): +32 (81) 810-82-58 +32 (81) 810-82-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOORS VARKENSHOUDERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOORS VARKENSHOUDERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOORS VARKENSHOUDERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOORS VARKENSHOUDERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOORS VARKENSHOUDERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOORS VARKENSHOUDERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOORS VARKENSHOUDERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOORS VARKENSHOUDERIJ
Products information MOORS VARKENSHOUDERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE07165252685
Ondernemingsnummer: 7999938964
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in MOORS VARKENSHOUDERIJ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOORS VARKENSHOUDERIJ
(Get full report from official database of BE for MOORS VARKENSHOUDERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOORS VARKENSHOUDERIJ
Addition kinds of activities for MOORS VARKENSHOUDERIJ

15420400. Gespecialiseerde openbare bouwbedrijven | Specialized public building contractors
20820103. Siroop, mout | Syrups, malt
22539905. Wristlets, breien | Wristlets, knit
28210401. Koolhydraten kunststoffen | Carbohydrate plastics
35320200. Apparatuur voor mineraalbewerking | Mineral beneficiation equipment
39150201. Diamant snijden en polijsten | Diamond cutting and polishing
50630100. Transformatoren en transmissieapparatuur | Transformers and transmission equipment
59990303. vlaggen | Flags

Werken bij MOORS VARKENSHOUDERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOORS VARKENSHOUDERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOORS VARKENSHOUDERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOORS VARKENSHOUDERIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • EINDAFWERKER NABEHANDELING M/V (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als metaalbewerker nabehandeling bent u verantwoordelijk voor de eindafwerking van het product. U zorgt dat alles tip top in orde is voor verzending naar de klanten. Concreet betekent dit: Opkuis van stukken: - Oneffenheden uit de stukken slijpen - Tappen, nasnijden schroefdraad - Branden van de materialen om egaliteit te waarborgen - Lasbolletjes uitschuren - Voorbereiden op galvanisatie - Poetsen van de stukken via borstelmachine - Isoleren van stukken - Indien nodig kleur bijspuiten

  • Chauffeur CE afzetcontainers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lummen zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je rijdt met camion-remorque voor het ophalen van afzetcontainers met glas op brouwerijen. Je werkt voltijds van maandag tem vrijdag. Je werkt +/- 12u/dag, maar je kiest je startuur zelf. Indien je verkiest om 's nachts te werken, is dit zeker een optie. Aangezien het glas zwaar genoeg is, moet je de afzetcontainers niet afbachen.

  • Plaatser veranda's (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar gemotiveerde plaatser. U zal instaan voor het plaatsen van veranda's regio West en Oost Vlaanderen.

  • Medewerker Platenafdeling (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Wommelgem zoeken wij een medewerker service center. Onze klant is gespecialiseerd in non-ferro metalen en bevestigingssystemen u komt terecht op de afdeling (zagen van schijven uit platen), innox, aluminium, koper Via een computersysteem dient u de correcte platen, buizen te snijden

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEVERGEM (ZEVERGEM)

    Regio: ZEVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zevergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Technieker West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: COZIE

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Cozie, partner van Engie, is een sterk groeienden en innovatieve onderneming in de verwarmingssector met vestigingen doorheen België. Voor onze vestigingen in West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant zijn wij op zoek naar techniekers. Ben jij oplossings- en klantgericht ingesteld, technisch geschoold, heb je ervaring in HVAC en werk je graag zelfstandig? Lees dan zeker verder! Hoe ziet je dag eruit? Als onderhoudstechnieker sta je vooral in voor het preventief onderhoud van de cv-installaties. Jij zorgt voor de veiligheid en de efficiënte werking van installaties op stookolie en aardgas. Je spoort storingen op en controleert de conformiteit van de installatie. Je kan de verschillende onderdelen van installaties demonteren en monteren Je kan het volledig onderhoud van een HVAC-inrichting uitvoeren Je hebt kennis van elektrische aansluitingen Je beschikt over een goede kennis van hydraulische kringen Je stelt duidelijke servicerapporten op en laat deze tekenen door de klant Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen Je rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende.

  • Heftruckbestuurder/ster (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Gistel zijn we opzoek naar een heftruckbestuuder die bereid is te werken in 2-ploegen voor het aanleveren van de nodige grondstoffen in de productie.

  • Interne IT medewerker met interesse in ERP (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je leert stapsgewijs alle bestaande workflows en producten aan en zet deze om in productiemodellen, order en bedrijfsprocessen. Je implementeert en programmeert in het nieuwe ERP pakket Micrsoft Dynamics ( Axapta ). Je geeft tevens dagdagelijke support aan eindgebruikers op vlak van hard - en softwate problemen. Je onderhoudt de serverinfrastructuur.

  • Teamlead voor farmaceutische cleaning (m/v) regio Beerse (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische industrie. Werken in een cleanroom vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, mensen met een grote drive die daarenboven leergierig zijn. Functie Voor onze farmaceutische klant in de regio Beerse zijn we op zoek naar een teamlead. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen en opvolgen van onze cleaning operators. Je weet je team te coachen op het naadloos volgen van de procedures. Prioriteit hierbij zijn veiligheid en kwaliteit! Je voert de nodige controles uit en rapporteert deze zowel intern als naar de klant. Bovendien zorg je in samenspraak met de Site Lead voor het volgen van relevante KPI’s met betrekking tot training, veiligheid en kwaliteit.

  • Medior .NET Developer (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Akkoo

    Type: Vaste Job

    Wat verwachten wij van jou?  Als .NET developer wil je je kennis verder ontwikkelen tot een professionele .NET developer. Je kan er ook nog steeds van genieten om de moeilijkste uitdagingen samen met je team te herleiden tot eenvoudige oplossingen. Bijkomend vind je dat het tijd is om je kennis uitgebreid te delen met anderen, je kent je vak tenslotte door en door. De lifecycle van software is helemaal jouw ding van het opzetten van omgevingen, het ontwikkelen van de oplossing tot het continuous deployment en alles wat ertussen of -naast gebeurt. Test-driven development en clean code helpen je in deze van begin tot einde. Terwijl je coachende skills, creatieve aanpak en je oplossing gedreven mentaliteit elke uitdaging herleiden tot een succes.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van MOORS VARKENSHOUDERIJ in sociale netwerken
Look for responds of MOORS VARKENSHOUDERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOORS VARKENSHOUDERIJ. Laat een reactie achter voor MOORS VARKENSHOUDERIJ. MOORS VARKENSHOUDERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOORS VARKENSHOUDERIJ. Leave a respond for MOORS VARKENSHOUDERIJ. MOORS VARKENSHOUDERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOORS VARKENSHOUDERIJ op de google maps. Adres en contacten MOORS VARKENSHOUDERIJ
Location of MOORS VARKENSHOUDERIJ on the google maps. Address and contacts of MOORS VARKENSHOUDERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come MOORS VARKENSHOUDERIJ MOORS VARKENSHOUDERIJ: Cipido Computerservices | Meert Gebr BVBA | SELF CAR WASH DOLFIJN | HARDPAN | DOUBLE YOU PHOTO CINE

Other related companies as MOORS VARKENSHOUDERIJ: Cipido Computerservices | Meert Gebr BVBA | SELF CAR WASH DOLFIJN | HARDPAN | DOUBLE YOU PHOTO CINE

MOORS VARKENSHOUDERIJ is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOORS VARKENSHOUDERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07165252685. Het bedrijf MOORS VARKENSHOUDERIJ bevindt zich op het adres: DRIEKOOIEN 82; 3920; LOMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Varkenskwekers. Producten gemaakt in MOORS VARKENSHOUDERIJ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MOORS VARKENSHOUDERIJ is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOORS VARKENSHOUDERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOORS VARKENSHOUDERIJ, openstaande posities, locatie van MOORS VARKENSHOUDERIJ op de kaart.

MOORS VARKENSHOUDERIJ is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOORS VARKENSHOUDERIJ, company assigned to the tax number BE07165252685. The company MOORS VARKENSHOUDERIJ is located at the address: DRIEKOOIEN 82; 3920; LOMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Varkenskwekers. Products created in MOORS VARKENSHOUDERIJ were not found.
The main activity of MOORS VARKENSHOUDERIJ is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MOORS VARKENSHOUDERIJ is not available. You also can look at reviews of MOORS VARKENSHOUDERIJ, open positions, location of MOORS VARKENSHOUDERIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOORS VARKENSHOUDERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOORS VARKENSHOUDERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOORS VARKENSHOUDERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOORS VARKENSHOUDERIJ, employees, financial statistics.