PHILIPPE CUVELIER

Contactgegevens PHILIPPE CUVELIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILIPPE CUVELIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILIPPE CUVELIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CASTOR 25; 1421; BRAINE-L'ALLEUD, België

Telefoon (phone): 23842928 (+32-23842928) 23842928 (+32-23842928)

Fax (fax): +32 (71) 119-13-27 +32 (71) 119-13-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILIPPE CUVELIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILIPPE CUVELIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILIPPE CUVELIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILIPPE CUVELIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILIPPE CUVELIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILIPPE CUVELIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILIPPE CUVELIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILIPPE CUVELIER
Products information PHILIPPE CUVELIER

BTW identificatienummer (tax): BE08602539062
Ondernemingsnummer: 4314300537
Hoofdstad (capital): 736,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 364,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in PHILIPPE CUVELIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILIPPE CUVELIER
(Get full report from official database of BE for PHILIPPE CUVELIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILIPPE CUVELIER
Addition kinds of activities for PHILIPPE CUVELIER

22590302. Gordijnen, breien | Curtains, knit
23410101. Nightgowns en negligees: vrouwen en kinderen | Nightgowns and negligees: women's and children's
31720201. Kaartgevallen | Card cases
34299900. Hardware, nec, nec | Hardware, nec, nec
39990800. Nieuwigheden, bric-a-brac en hobby kits | Novelties, bric-a-brac, and hobby kits
50320501. Cinders | Cinders
56990405. Shirts, op maat gemaakt | Shirts, custom made
73710000. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
73899962. Printerservices: vouwen, sorteren, enz. | Printers' services: folding, collating, etc.

Werken bij PHILIPPE CUVELIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILIPPE CUVELIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILIPPE CUVELIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILIPPE CUVELIER. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende || Technische Affiniteit || SNELLE OPSTART VERZEKERD! (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Administratieve ondersteuning Het beheren van de mailbox, agenda, planaanvragen, transport en materiaalbeheer Planning opmaken van kleine aannemerswerken Input van de gevens in de tool van onze klant Stockbeheer van de gebruikte materialen Signalisatievergunningen aanvragen Meetstalen en bestelbonnen opmaken Aanvragen en beheer van Klip/Klim

 • Huishoudhulp (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: AMBY MAASMECHELEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij gezinnen in regio Maasmechelen. Mogelijke taken kunnen zijn: poetsen; stijken; koken; uitzonderlijk ook boodschappen doen.

 • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: CVDO THUISHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, boodschappen doen, koken, ramen wassen, toezien op productvoorraad, enz.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Student administratie (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten die doorheen het schooljaar op zoek zijn naar een vaste studentenjob!

 • Spontane sollicitatie: Student (Koksijde) (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: McDonald's

  Type: Studentenjob

  Heb je interesse om bij McDonald's aan de slag te gaan als student? Bij ons kan je als student terecht voor volgende jobs: Restaurant medewerker onthaal/ zaal Restaurant medewerker keuken/grill Interesse? Registreer online!

 • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

  Type: Studentenjob

  Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

 • Business Unit Manager PMO (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: THE PROJECT PILOTS

  Type: Vaste Job

  The Project Pilots, als onderdeel van de Cronos groep, telt intussen 30 consultants. Wij zijn gespecialiseerd in Project Management Services en coaching in tal van sectoren en project domeinen. Gezien het belang van een transparante projectopvolging, uniforme rapportage en administratieve ondersteuning van projecten, focussen wij ons binnen The Project Pilots sinds kort ook op rollen binnen eenProject Management Office. In dat kader zijn wij op zoek naar een Business Unit Manager PMO die onder de noemer van The Project Pilots het PMO-verhaal onder zijn of haar leiding verder wil gaan uitbouwen. Zit het ondernemerschap in jouw bloed, maar wil je dit doen in een gecoördineerde omgeving? In deze job opportuniteit krijg je enerzijds de mogelijkheid om zelf hands-on jouw PMO-skills verder te ontwikkelen en anderzijds om het Projectmanagement Office uit te bouwen en het team van Project Pilots en de klantenportefeuille verder uit te breiden. Jouw takenpakket COACHING en Ondernemerschap Als Business Unit Manager PMO heb je een eigen P&L en bepaal je mee de verdere uitbouw en samenstelling van het team. In dat kader ben je nauw betrokken bij: - Aanwerving van nieuwe medewerkers - Coaching van nieuwe en huidige medewerkers om hun skills en competenties verder te ontwikkelen. - Coördinatormeeting binnen Slingshot bijwonen. Je denkt ook na over ‘next steps’ om het Project Management Office verder uit te bouwen en bekend te maken bij een ruim publiek. Je zal onze services op vlak van IT Project Management Office optimaliseren door gebruik te maken van de nieuwste standaarden en tools. SALES Als Business Unit Manager PMO neem jij de leiding in het vinden van nieuwe potentiële klanten: - Je werkt pre-sales trajecten uit en staat mee in voor het bid management van totaaloplossingen bij de klant of implementaties van PMO-tools. - Je bouwt een goede relatie op binnen Cronos d.m.v. netwerken - Je voert ook AUDIT’s uit bij potentiele klanten om via onsite detectie het maturiteitsniveau omtrent hun projecten te bepalen en bijkomend te detecteren welk type PMO opportuun kan zijn. CONSULTING Je bent zelf ook nog hands-on actief als Project Management Officer bij klanten. - Je zal klanten ondersteunen bij het strategisch verhaal rond PMO of helpt hen bij de opzet van een PMO - Daarnaast kan jij ook deeltijds worden ingezet om de PMO bij de klant op administratief/ strategisch of controlerend vlak te gaan ondersteunen.

 • ALGEMEEN DAKWERKER m/v (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: WALL & ROOF CONSTRUCT

  Type: Vaste Job

  Wall & Roof Construct bvba, een bouwbedrijf gespecialiseerd in dak- & gevelbeplatingswerken, zoekt voor haar afdeling DAK een ervaren algemeen dakdekker met kennis van dakdichting.

 • Representative Spare Parts - Brabant en Henegouwen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

  Type: Vaste Job

  Als External Sales Advisor sta je in voor het realiseren van de vooropgestelde verkoop doelstellingen door middel van actieve verkoop en prospectie, en dit in nauwe samenwerking met de interne verkoopafdeling. Je staat in voor de uitbreiding en opvolging van onze klanten in de regio Brabant en Henegouwen: Je houdt van prospectie en van het overtuigen en verwerven van nieuwe klanten met wie je een lange termijnrelatie weet op te bouwen. Door onderzoekswerk en netwerking bouw je de nodige marktkennis op om potentiële klanten te benaderen. Je voorziet de klant van een goed advies, eventueel ondersteund door een demonstratie op locatie. Je werkt nauw samen met je collega's van de binnendienst om de gestelde doelstellingen te realiseren. Je geeft marktopportuniteiten intern door, en ondersteunt de nodige marketingacties. Je werkt van thuis uit en werkt gemiddeld één dag per week vanuit je thuisbureau om administratieve opvolging te doen.

 • Collega met passie voor databeheer (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Als Medewerker databeheer sta je in voor: het beheer van de digitale data n.a.v. de lancering van de nieuwe website; het beheer van data in de clouds; het geven van opleidingen aan de mensen van sales rond programma's/applicaties op de tablet en dergelijke; ondersteuning van de collega's in alles wat IT service, support en onderhoud betreft; enz... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle groothandel actief in de keuken- en badkamerwereld. 

 • Verpleegkundige nacht OKT+NOV (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

   Samen met een zorgkundige zal je de taken van de nachtdienst uitoefenen. Voornamelijk wordt er verwacht dat de verpleegkundige 2 maal per nacht een toer afwerkt in het woonzorgcentrum en de medicatie klaar zet. 

Zoek naar antwoorden van PHILIPPE CUVELIER in sociale netwerken
Look for responds of PHILIPPE CUVELIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILIPPE CUVELIER. Laat een reactie achter voor PHILIPPE CUVELIER. PHILIPPE CUVELIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILIPPE CUVELIER. Leave a respond for PHILIPPE CUVELIER. PHILIPPE CUVELIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILIPPE CUVELIER op de google maps. Adres en contacten PHILIPPE CUVELIER
Location of PHILIPPE CUVELIER on the google maps. Address and contacts of PHILIPPE CUVELIER

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILIPPE CUVELIER PHILIPPE CUVELIER: Center Mat | Pépinière de Lillois SPRL | I.N.A.C. BELGIO | LEHNEN RADIO ELECTRO | OOSTENDE V.V. MANUSCRIPT

Other related companies as PHILIPPE CUVELIER: Center Mat | Pépinière de Lillois SPRL | I.N.A.C. BELGIO | LEHNEN RADIO ELECTRO | OOSTENDE V.V. MANUSCRIPT

PHILIPPE CUVELIER is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILIPPE CUVELIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08602539062. Het bedrijf PHILIPPE CUVELIER bevindt zich op het adres: RUE CASTOR 25; 1421; BRAINE-L'ALLEUD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 736,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 364,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Producten gemaakt in PHILIPPE CUVELIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHILIPPE CUVELIER is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILIPPE CUVELIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILIPPE CUVELIER, openstaande posities, locatie van PHILIPPE CUVELIER op de kaart.

PHILIPPE CUVELIER is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILIPPE CUVELIER, company assigned to the tax number BE08602539062. The company PHILIPPE CUVELIER is located at the address: RUE CASTOR 25; 1421; BRAINE-L'ALLEUD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 736,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 364,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Products created in PHILIPPE CUVELIER were not found.
The main activity of PHILIPPE CUVELIER is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILIPPE CUVELIER is not available. You also can look at reviews of PHILIPPE CUVELIER, open positions, location of PHILIPPE CUVELIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILIPPE CUVELIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILIPPE CUVELIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILIPPE CUVELIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILIPPE CUVELIER, employees, financial statistics.