LEHNEN RADIO ELECTRO

Contactgegevens LEHNEN RADIO ELECTRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEHNEN RADIO ELECTRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEHNEN RADIO ELECTRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GOSPERTSTRASSE 12; 4700; EUPEN/EUPEN, België

Telefoon (phone): 87742615 (+32-87742615) 87742615 (+32-87742615)

Fax (fax): +32 (12) 206-66-11 +32 (12) 206-66-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEHNEN RADIO ELECTRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEHNEN RADIO ELECTRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEHNEN RADIO ELECTRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEHNEN RADIO ELECTRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEHNEN RADIO ELECTRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEHNEN RADIO ELECTRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEHNEN RADIO ELECTRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEHNEN RADIO ELECTRO
Products information LEHNEN RADIO ELECTRO

BTW identificatienummer (tax): BE04751831054
Ondernemingsnummer: 3799041748
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 571,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in LEHNEN RADIO ELECTRO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Elektrische huishoudapparaten, radio and televisie Gh; Huishoudapparaten, televisies and radio's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEHNEN RADIO ELECTRO
(Get full report from official database of BE for LEHNEN RADIO ELECTRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEHNEN RADIO ELECTRO
Addition kinds of activities for LEHNEN RADIO ELECTRO

14599901. Bruciet mijnbouw | Brucite mining
34239900. Hand- en randgereedschappen, nec, nec | Hand and edge tools, nec, nec
36749907. Nucleaire detectoren, vaste toestand | Nuclear detectors, solid state
38230403. Computer interface apparatuur, voor industriële proces controle | Computer interface equipment, for industrial process control
39530000. Markeringsapparaten | Marking devices
48419901. Kabeltelevisie | Cable television services
50490000. Professionele uitrusting, nec | Professional equipment, nec
50750111. Ventilatieapparatuur en benodigdheden | Ventilating equipment and supplies
60810000. Buitenlandse bank en takken en agentschappen | Foreign bank and branches and agencies

Werken bij LEHNEN RADIO ELECTRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEHNEN RADIO ELECTRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEHNEN RADIO ELECTRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEHNEN RADIO ELECTRO. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende - Automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Administratief bediende werk je binnen de automotive sector. Je maakt deel uit van een familiale KMO. Bedrijfsomschrijving Onze klant is actief in procesverbetering. Er werken 25 enthousiaste mensen in een team waar open communicatie en respect belangrijke waarden zijn. Naast hun grote klant Volvo werken ze samen met enkele prestigieuze firma 's zoals GLR, Atlas Copco en Luxos. Omschrijving Je staat in voor de facturatie en je beheert het e-mailverkeer. Ook orderverwerking via een ERP systeem behoort tot jouw takenpakket. Dit zijn de gegevens van Volvo. Los daarvan doe je algemeen controlewerk van operatoren. Ook Payrolling komt af en toe voor.

  • Team leader Warehouse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U zorgt dat uw magazijnmedewerkers hun taak efficiënt en goed uitvoeren. U geeft hen duidelijke instructies en alle nodige middelen. U volgt hen van nabij en waakt erover dat ze de afgesproken KPI’s behalen. U functioneert onder de verantwoordelijkheid van de warehouse supervisor en operationeel eindverantwoordelijke. Uw taken en verantwoordelijkheden: - Uw team aansturen - Elke dag uw deadlines halen - Opstellen van de uurroosters voor de magazijnmedewerkers - Vlot meedraaien in verschillende afdelingen - U kunt leiding geven aan een ploeg van 5 tot 20 medewerkers

  • Techniekers (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw verantwoordelijkheden: Preventief onderhoud van het machinepark; Uitvoeren van herstellingen; Mechanische en elektrische storingen opsporen en verhelpen; Onderhoud van heftrucks; Halfautomaat en bagetlassen; Onderhoud van toegangsdeuren, afsluitingen en poorten. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van organische meststoffen zijn wij op zoek naar techniekers, mecaniciens of elektriciens die in twee ploegen willen werken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Werchter (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Zaterdaghulp Zara Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Jobstudent medewerker frituur (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: FRITUUR EUGENE

    Type: Studentenjob

    Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen en klaarmaken vlees bakken salades voorbereiden broodjes beleggen

  • Dossierbeheerder Verzekeringen (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterk groeiende speler met meerdere kantoren Open sfeer Ruim, modern kantoor Als Dossierbeheerder Verzekeringen Ondernemingen & Particulieren maak je deel uit van ons verzekeringsteam en volg je het dossier van je klant op van begin tot einde: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Voor complexe risico's onderhandel je met klanten en makelaars/agenten over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen op en levert bijaktes af, en je verwerkt opzeggingen, schorsingen en vernietigingen van polissen. Je levert voorlopige dekkingen af, stelt teruggavenkwitanties op en betaalt verschuldigde bedragen uit. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze klanten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Office assistant (m/v) Destelbergen (1290530) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie en de verzendingen. - Je doet het travelmanagement voor de collega’s en managers. - Je organiseert internationale meetings van a tot z. - Je coördineert vertalingen in samenspraak met het vertaalbureau. - Je biedt sales support: voorbereiden van offertes, rapportering, up to date houden van de database, beheer van partnerships,… - In kader van customer care ben je verantwoordelijk voor volgende zaken: planning van de field service engineers en de verplaatsingen regelen, interventie aanvragen opvolgen,…

  • Kinesist psychomotoor therapeut (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hallo collega! Centrum balanSS breidt uit. Op termijn zoeken we een nieuwe collega kinesitherapie er bij. Opstart met enkele uurtjes en uitbreiding mogelijk. Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Opstart overeen te komen. Starten met een aantal uurtjes, uitbouw naar 25-tal uur op termijn mogelijk. Voor meer informatie neem een kijkje op www.BalanSS.be

  • Gemotiveerde orderpicker - daguren (m/v) (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO Lier

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf in volle groei in de regio Mechelen zijn we op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Het gaat om een job met optie vast en met daguren. Takenpakket: - Orderpicken van verse goederen - Besturen van een orderpicktoestel - Klaarzetten van bestellingen - Bestelbons nakijken en correct verwerken

  • keukenhulp (flexi-job of extra) (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: L'HOMARD ET LA MOULE

    Type: Flexijob

    Je helpt ons in de keuken bij alles wat met de keuken te maken heeft (van groenten wassen en snijden tot desserts maken).

Zoek naar antwoorden van LEHNEN RADIO ELECTRO in sociale netwerken
Look for responds of LEHNEN RADIO ELECTRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEHNEN RADIO ELECTRO. Laat een reactie achter voor LEHNEN RADIO ELECTRO. LEHNEN RADIO ELECTRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEHNEN RADIO ELECTRO. Leave a respond for LEHNEN RADIO ELECTRO. LEHNEN RADIO ELECTRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEHNEN RADIO ELECTRO op de google maps. Adres en contacten LEHNEN RADIO ELECTRO
Location of LEHNEN RADIO ELECTRO on the google maps. Address and contacts of LEHNEN RADIO ELECTRO

Andere gerelateerde bedrijven als come LEHNEN RADIO ELECTRO LEHNEN RADIO ELECTRO: BZ-REIZEN | Aurélie | RAFFAY | MELANTE | Gemini media international

Other related companies as LEHNEN RADIO ELECTRO: BZ-REIZEN | Aurélie | RAFFAY | MELANTE | Gemini media international

LEHNEN RADIO ELECTRO is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEHNEN RADIO ELECTRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04751831054. Het bedrijf LEHNEN RADIO ELECTRO bevindt zich op het adres: GOSPERTSTRASSE 12; 4700; EUPEN/EUPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 571,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Elektrische huishoudapparaten, radio and televisie Gh; Huishoudapparaten, televisies and radio's. Producten gemaakt in LEHNEN RADIO ELECTRO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEHNEN RADIO ELECTRO is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEHNEN RADIO ELECTRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEHNEN RADIO ELECTRO, openstaande posities, locatie van LEHNEN RADIO ELECTRO op de kaart.

LEHNEN RADIO ELECTRO is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEHNEN RADIO ELECTRO, company assigned to the tax number BE04751831054. The company LEHNEN RADIO ELECTRO is located at the address: GOSPERTSTRASSE 12; 4700; EUPEN/EUPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 571,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Elektrische huishoudapparaten, radio and televisie Gh; Huishoudapparaten, televisies and radio's. Products created in LEHNEN RADIO ELECTRO were not found.
The main activity of LEHNEN RADIO ELECTRO is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LEHNEN RADIO ELECTRO is not available. You also can look at reviews of LEHNEN RADIO ELECTRO, open positions, location of LEHNEN RADIO ELECTRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEHNEN RADIO ELECTRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEHNEN RADIO ELECTRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEHNEN RADIO ELECTRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEHNEN RADIO ELECTRO, employees, financial statistics.