MARINE MOTORS & PUMPS

Contactgegevens MARINE MOTORS & PUMPS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARINE MOTORS & PUMPS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARINE MOTORS & PUMPS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TER STRATENWEG 39; 2520; RANST, België

Telefoon (phone): 34702020 (+32-34702020) 34702020 (+32-34702020)

Fax (fax): +32 (83) 804-22-82 +32 (83) 804-22-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARINE MOTORS & PUMPS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARINE MOTORS & PUMPS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARINE MOTORS & PUMPS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARINE MOTORS & PUMPS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARINE MOTORS & PUMPS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARINE MOTORS & PUMPS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARINE MOTORS & PUMPS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARINE MOTORS & PUMPS
Products information MARINE MOTORS & PUMPS

BTW identificatienummer (tax): BE09557800292
Ondernemingsnummer: 5311309814
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 871,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in MARINE MOTORS & PUMPS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARINE MOTORS & PUMPS
(Get full report from official database of BE for MARINE MOTORS & PUMPS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARINE MOTORS & PUMPS
Addition kinds of activities for MARINE MOTORS & PUMPS

506300. Elektrische apparaten en apparatuur | Electrical apparatus and equipment
23260203. Jassen, algemeen en werk | Jackets, overall and work
39999926. Schilderinstrumenten | Painting instrument dials
50510000. Metalen servicecentra en kantoren | Metals service centers and offices
50880100. Marine ambachten en benodigdheden | Marine crafts and supplies
57140000. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores
76991102. Vergrendelde onderdelen aan individuele bestelling | Lock parts made to individual order

Werken bij MARINE MOTORS & PUMPS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARINE MOTORS & PUMPS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARINE MOTORS & PUMPS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARINE MOTORS & PUMPS. Looking for open vacancies in other companies

 • Persoon voor de IT afdeling (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Bij implementatie van nieuwe software problemen en situaties analyseren. Deze nadien kunnen omzetten in programmeerbare logica. Deze vlot overbrengen aan derden. Begeleiden van convertie van bestaande software naar nieuwe platform.

 • Administratief bediende (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de vervanging van een periode van zwangerschaps- en ouderschapsrust, zijn we op zoek naar een administratief medewerker op de afdeling aankoop. Je zal de category manager ondersteunen. Opstart voorzien ten laatste begin oktober en einde voorzien eind mei 2019 Je takenpakket: Je bent verantwoordelijk om het assortiment in de computerbestanden te brengen met ondersteuning van de category manager. Je ondersteunt de category manager inzake analyses, maandelijkse folder voorbereidingen, het bewaken van masterdata en marges. Je biedt ondersteuning bij het kassasysteem en houdt het gamma up-to-date.

 • Machinesteller (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: t-interim Puurs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productie bon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

 • Technieker - dienst wegenbouw (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: T-INTERIM ASSE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  -       Indienststellingen vannieuwe machines (voornamelijk bestemd voor de wegenbouw en uit volgend gamma: Dynapacwalsen en asfaltafwerkmachines & ATC thermocontainers) bij onze klanten -      Preventiefonderhoud op bovengenoemde machines -      Opsporenen herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,dringend! (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Magazijnmedewerker - STUDENT tijdens het schooljaar (TISSELT)

  Regio: TISSELT

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant gelegen te Tisselt zijn wij op zoek naar een student (m/v) die tijdens het schooljaar (weekdagen) kan werken in het magazijn. * Je wordt tewerkgesteld in het magazijn als orderpicker; * Je werkt met een handscanner; * Je zet bestellingen klaar in het magazijn; * Je controleert goederen; * Je zal met een BT rijden (elektrisch transpallet); * Je zorgt dat het magazijn ordelijk is (papier, karton, plastiek, ... opkuisen);

 • Jobstudent slagerij weekend M/V (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste op zaterdag en zondagvoormiddag? Wij zijn op zoek naar een student om in een slagerij te Deinze bij te springen. Je staat voornamelijk in voor het bedienen van de klanten en het afrekenen aan de kassa.

 • Onderhoudsmedewerker afwerking (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: VESTRA

  Type: Vaste Job

  Functie: Als ervaren technieker sta je in voor het algemeen onderhoud en herstellingen van onze gebouwen en infrastructuur. Momenteel zoeken we een onderhoudsmedewerker die ruime ervaring heeft in afwerking : gyprocwerken, schrijnwerk, schilderen,… Je werkt steeds in teams van 2 tot 3 personen. In jouw vakdomein neem jij de leiding op en stuur je je collega’s aan. In domeinen die minder bekend zijn voor je, ondersteun je je collega’s. Je vertrekt elke dag vanuit het filiaal in Hasselt naar onze filialen over heel België. Wie zijn wij? Vestra is al drie generaties actief in vastgoed- ontwikkeling en sinds 2015 onder deze naam. Momenteel beheert Vestra meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt – bestaande of nieuwbouw appartementen – als op de herontwikkeling van industriële sites.

 • Chauffeur rijbewijs C (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: DE BLOCK VERHUUR

  Type: Vaste Job

  Je rijdt met een vrachtwagen (Rijbewijs C) voor het transporteren van onze verhuurmachines. Dit zijn verschillende soorten grondverzet, verdichtings en transportmachins zoals minigravers, hoogwerkers, walsen, verreikers etc. Verplaatsingen vinden voor het overgrote deel plaats binnen de landsgrenzen.

 • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

  Regio: ZUIENKERKE

  Bedrijf: DE GROTE STOVE

  Type: Vaste Job

  Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van MARINE MOTORS & PUMPS in sociale netwerken
Look for responds of MARINE MOTORS & PUMPS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARINE MOTORS & PUMPS. Laat een reactie achter voor MARINE MOTORS & PUMPS. MARINE MOTORS & PUMPS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARINE MOTORS & PUMPS. Leave a respond for MARINE MOTORS & PUMPS. MARINE MOTORS & PUMPS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARINE MOTORS & PUMPS op de google maps. Adres en contacten MARINE MOTORS & PUMPS
Location of MARINE MOTORS & PUMPS on the google maps. Address and contacts of MARINE MOTORS & PUMPS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARINE MOTORS & PUMPS MARINE MOTORS & PUMPS: CLUYSE RONY MOTOSHOP | HANDBALKLUB BONHEIDEN | Beets M C | AC ELECTRONIQUE | ANTOON LAVENS

Other related companies as MARINE MOTORS & PUMPS: CLUYSE RONY MOTOSHOP | HANDBALKLUB BONHEIDEN | Beets M C | AC ELECTRONIQUE | ANTOON LAVENS

MARINE MOTORS & PUMPS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARINE MOTORS & PUMPS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09557800292. Het bedrijf MARINE MOTORS & PUMPS bevindt zich op het adres: TER STRATENWEG 39; 2520; RANST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 871,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Producten gemaakt in MARINE MOTORS & PUMPS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARINE MOTORS & PUMPS is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARINE MOTORS & PUMPS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARINE MOTORS & PUMPS, openstaande posities, locatie van MARINE MOTORS & PUMPS op de kaart.

MARINE MOTORS & PUMPS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARINE MOTORS & PUMPS, company assigned to the tax number BE09557800292. The company MARINE MOTORS & PUMPS is located at the address: TER STRATENWEG 39; 2520; RANST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 871,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. Products created in MARINE MOTORS & PUMPS were not found.
The main activity of MARINE MOTORS & PUMPS is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARINE MOTORS & PUMPS is not available. You also can look at reviews of MARINE MOTORS & PUMPS, open positions, location of MARINE MOTORS & PUMPS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARINE MOTORS & PUMPS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARINE MOTORS & PUMPS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARINE MOTORS & PUMPS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARINE MOTORS & PUMPS, employees, financial statistics.