CLUYSE RONY MOTOSHOP

Contactgegevens CLUYSE RONY MOTOSHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLUYSE RONY MOTOSHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLUYSE RONY MOTOSHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIDELBERGSTRAAT 63; 8210; LOPPEM, België

Telefoon (phone): 50822405 (+32-50822405) 50822405 (+32-50822405)

Fax (fax): +32 (67) 163-65-50 +32 (67) 163-65-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLUYSE RONY MOTOSHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLUYSE RONY MOTOSHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLUYSE RONY MOTOSHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLUYSE RONY MOTOSHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLUYSE RONY MOTOSHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLUYSE RONY MOTOSHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLUYSE RONY MOTOSHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLUYSE RONY MOTOSHOP
Products information CLUYSE RONY MOTOSHOP

BTW identificatienummer (tax): BE02341430664
Ondernemingsnummer: 1661102294
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 578,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Produits: C1.

Product categorie (product category): BMW Motos

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLUYSE RONY MOTOSHOP
(Get full report from official database of BE for CLUYSE RONY MOTOSHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLUYSE RONY MOTOSHOP
Addition kinds of activities for CLUYSE RONY MOTOSHOP

3911. Sieraden, edelmetaal | Jewelry, precious metal
24480102. Ladingcontainers, hout- en metaalcombinatie | Cargo containers, wood and metal combination
34669900. Kroon en sluitingen, nec | Crowns and closures, nec
38260304. Osmometers | Osmometers
39490601. Huidduikapparatuur, scuba-type | Skin diving equipment, scuba type
50650203. Facsimile apparatuur | Facsimile equipment
72990606. Telegram service, persoonlijk | Telegram service, personal
76992212. Reparatie van lasapparatuur | Welding equipment repair
80219902. Groeps- en bedrijfspraktijk, tandarts | Group and corporate practice, dentist

Werken bij CLUYSE RONY MOTOSHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLUYSE RONY MOTOSHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLUYSE RONY MOTOSHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLUYSE RONY MOTOSHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B M/V (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij ervan om continue op de baan te zijn en ben je dringend op zoek naar een nieuwe uitdaging als chauffeur B? Voor een vleesverwerkend bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een Chauffeur B! Je staat in voor het dagelijks bezorgen van vlees, groenten en vis aan diverse klanten zoals bedrijfsrestaurants, horecazaken en diverse andere grootkeukens. Je bezorgt de producten met veel zorg voor hygiëne en nauwkeurigheid. Je houdt er ook van om in contact te komen met de klanten

  • Grondwerker seininrichting afdeling RAIL (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker seininrichting staat u binnen onze afdeling rail in voor bouwkundige werken rond en onder het spoor. Uw takenpakket bestaat uit: •het plaatsen van seinmasten •gieten van betonsokkels voor cabines •dwarsdoorsteken maken onder de sporen •ingraven van kabels en buizen •samen met uw collega’s staat u in voor de kwaliteit en veiligheid van deze werken U bent bereid om overdag te werken en occasioneel 's nachts.

  • Verkoop Colruyt Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Audio- visuele technicus (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Kalmthout, zijn wij op zoek naar een audio-visuele technicus (m/v). Als allround technicus met ervaring ben jij verantwoordelijk voor het foutloos verloop van een productie. Je denkt vooral zelf mee na over de praktische uitwerking van een evenement. Zowel tijdens het evenement als tijdens de op- en afbouw neem je een coördinerende rol op naar je collega's. Je voert de opdracht dan ook van A tot Z mee uit. Tijdens het evenement ben je zelf 1 van de geluids- of lichttechnicus. Het betreft allerlei evenementen gaande van B2B events over beurzen en congressen tot live-events. Je staat regelmatig in direct contact met de klant en je zet zijn vragen tijdens opbouw en evenement om naar een praktische uitvoering. Ook de voorbereiding van de opdracht in het magazijn valt onder jou verantwoordelijkheid. Je vertrekt vanuit een passie voor evenementen en hebt een grondige kennis van audiovisuele technieken. In alles staat de uitbouw van een langetermijnrelatie centraal boven een éénmalige korte termijnoplossing.

  • Enthousiaste huishoudhulp Hamme/ Moerzeke (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulpen regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman, huishoudhulp ).

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Overmere (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Educatief Medewerker - Gemeente & OCMW Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor het gemeentebestuur en OCMW van Tremelo zijn we op zoek naar een educatief medewerker. U werkt zowel voor de diensten voorschoolse als buitenschoolse kinderopvang, waarbij u actief deelneemt aan de uitbouw van het Huis van het Kind. De dienst voorschoolse kinderopvang werkt samen met 20 onthaalouders, verspreid over 16 verschillende locaties in Tremelo en Baal, waar opvang voor baby’s en peuters wordt geboden. De buitenschoolse kinderopvang is verspreid over drie locaties en richt zich tot alle kinderen van 2,5 tot 12 jaar. U staat in voor de ondersteuning van deze diensten en het begeleiden en coachen van de begeleiders. Hiervoor werkt u nauw samen met de coördinator buitenschoolse opvang en de dienstverantwoordelijke voorschoolse opvang. Meer specifiek werkt u het pedagogisch beleid van de opvang uit via een kwaliteitshandboek en bent het aanspreekpunt voor de ouders en begeleiders op dit vlak. U volgt het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen op, bent het aanspreekpunt voor de kinderen en verhoogt de emotionele, sociale en cognitieve ontwikkelingskansen van het kind. U vertaalt het pedagogische beleid in richtlijnen en werkbare instrumenten voor alle medewerkers binnen de verschillende opvanglocaties, dit binnen een multiculturele context. Samen met de begeleiders evalueert u de kwaliteit van de opvang en stuurt u bij waar nodig. U biedt ook ondersteuning aan monitoren, studenten, stagiairs, vrijwilligers, … waarbij u creatief meedenkt over de activiteiten.

  • Talent Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Vaste Job

    In deze boeiende functie werk je een duidelijke visie en strategie uit omtrent successiemanagement, rekrutering en onboarding voor 41 GAMMA winkels en implementeer je deze. Samen met de junior HR assistent publiceer je de jobaanbiedingen en volg je deze op de voet op. Je weet ten allen tijde wat de stand van zaken is van de verschillende vacatures en zorgt ervoor dat tijdelijke of vaste medewerkers zo snel mogelijk gevonden worden. Je werkt daarvoor samen met verschillende selectie- en interimkantoren, organiseert jobdagen en bekijkt steeds op welke manier en via welke kanalen je de vacatures optimaal in de kijker kunt zetten. Je voert sollicitatiegesprekken met winkelverantwoordelijken en assistent winkelverantwoordelijken, neemt persoonlijkheidstesten af en interpreteert deze. In samenwerking met de area managers, de HR manager en de winkelverantwoordelijke breng je mogelijke interne doorgroeiprofielen in kaart. Je voert doorgroeigesprekken en werkt plannen omtrent successiemanagement uit. Samen met de junior HR assistent volg je op dat de evaluaties in de winkel binnen de vooropgestelde termijnen gebeuren, bewaak je de kwaliteit ervan en doet voorstellen voor bijsturing of doorgroei van werknemer

  • Office assistant (m/v) Destelbergen (1290530) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie en de verzendingen. - Je doet het travelmanagement voor de collega’s en managers. - Je organiseert internationale meetings van a tot z. - Je coördineert vertalingen in samenspraak met het vertaalbureau. - Je biedt sales support: voorbereiden van offertes, rapportering, up to date houden van de database, beheer van partnerships,… - In kader van customer care ben je verantwoordelijk voor volgende zaken: planning van de field service engineers en de verplaatsingen regelen, interventie aanvragen opvolgen,…

  • Kinesitherapeut(e) (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Patri Corpus

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gemotiveerde, zelfstandige kinesitherapeut(e) gezocht voor een fulltime job in onze groepspraktijk te Dessel in een multidisciplinair kader.

  • Afvalbelader (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Opstarten vanuit Brasschaat om 6u15, niet bereikbaar met openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van CLUYSE RONY MOTOSHOP in sociale netwerken
Look for responds of CLUYSE RONY MOTOSHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLUYSE RONY MOTOSHOP. Laat een reactie achter voor CLUYSE RONY MOTOSHOP. CLUYSE RONY MOTOSHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLUYSE RONY MOTOSHOP. Leave a respond for CLUYSE RONY MOTOSHOP. CLUYSE RONY MOTOSHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLUYSE RONY MOTOSHOP op de google maps. Adres en contacten CLUYSE RONY MOTOSHOP
Location of CLUYSE RONY MOTOSHOP on the google maps. Address and contacts of CLUYSE RONY MOTOSHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come CLUYSE RONY MOTOSHOP CLUYSE RONY MOTOSHOP: Demeuldre Luc & Co SPRL | Verhovert Greet-Van De Keere | TRAVAUX-SERVICE (VERGAUWE J-M) | J.C. A.B.W. DION-VALMONT | YVAN COULONVAUX

Other related companies as CLUYSE RONY MOTOSHOP: Demeuldre Luc & Co SPRL | Verhovert Greet-Van De Keere | TRAVAUX-SERVICE (VERGAUWE J-M) | J.C. A.B.W. DION-VALMONT | YVAN COULONVAUX

CLUYSE RONY MOTOSHOP is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLUYSE RONY MOTOSHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02341430664. Het bedrijf CLUYSE RONY MOTOSHOP bevindt zich op het adres: HEIDELBERGSTRAAT 63; 8210; LOPPEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 578,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is BMW Motos. Lijst met producten zijn Produits: C1..
De hoofdactiviteit van CLUYSE RONY MOTOSHOP is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLUYSE RONY MOTOSHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLUYSE RONY MOTOSHOP, openstaande posities, locatie van CLUYSE RONY MOTOSHOP op de kaart.

CLUYSE RONY MOTOSHOP is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLUYSE RONY MOTOSHOP, company assigned to the tax number BE02341430664. The company CLUYSE RONY MOTOSHOP is located at the address: HEIDELBERGSTRAAT 63; 8210; LOPPEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 578,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is BMW Motos. List of products are Produits: C1..
The main activity of CLUYSE RONY MOTOSHOP is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CLUYSE RONY MOTOSHOP is not available. You also can look at reviews of CLUYSE RONY MOTOSHOP, open positions, location of CLUYSE RONY MOTOSHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLUYSE RONY MOTOSHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLUYSE RONY MOTOSHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLUYSE RONY MOTOSHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLUYSE RONY MOTOSHOP, employees, financial statistics.