HUIS NATASCHA

Contactgegevens HUIS NATASCHA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS NATASCHA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS NATASCHA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GITSCHOTELLEI 139; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33224500 (+32-33224500) 33224500 (+32-33224500)

Fax (fax): +32 (12) 893-53-47 +32 (12) 893-53-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS NATASCHA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS NATASCHA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS NATASCHA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS NATASCHA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS NATASCHA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS NATASCHA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS NATASCHA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS NATASCHA
Products information HUIS NATASCHA

BTW identificatienummer (tax): BE09060943603
Ondernemingsnummer: 7230346679
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 225,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in HUIS NATASCHA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lingerie and ondergoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS NATASCHA
(Get full report from official database of BE for HUIS NATASCHA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS NATASCHA
Addition kinds of activities for HUIS NATASCHA

243101. Deuren en deurdelen en afwerking, hout | Doors and door parts and trim, wood
20910302. Kabeljauw, gedroogd | Codfish, dried
32920702. Tegel, vinyl asbest | Tile, vinyl asbestos
33560103. Zink- en zinklegeringen, platen, lakens, enz. | Zinc and zinc alloy bars, plates, sheets, etc.
37280106. Empennage (staart) assemblies en onderdelen, vliegtuigen | Empennage (tail) assemblies and parts, aircraft
57190501. Beddengoed (lakens, dekens, spreads en kussens) | Bedding (sheets, blankets, spreads, and pillows)
76990100. Reparatie van professionele instrumenten | Professional instrument repair services
80110501. allergoloog | Allergist

Werken bij HUIS NATASCHA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS NATASCHA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS NATASCHA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS NATASCHA. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

  • Winkelmedewerker met snelle opstart (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor onze klant te Berchem een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • strijken voor dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMA PRESSING

    Type: Dienstenchequebaan

    STRIJKEN VAN KLEDINGSTUKKEN -

  • Huishoudhulp (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: SOM - SERVICE OP MAAT

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis. Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Tewerkstelling in je eigen regio.

  • Studentenjob - orderpicker - Beveren-Leie (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Waregem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]   Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • Dagopradracht inventarisatie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Een winkel in Mol is op zoek naar uitzendkrachten die op 17/10 van 13.45u-20u en 18/10 van 6u-10u mee de inventarisatie willen opmaken.

  • Customer Care Advisor - Student (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: FORUM BRUSSEL - B-Connected

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Centjes nodig? Passie voor de verkoop? Zoek je een job waar je opgeleid kan worden tot een top Advisor? .. Ja? Dan gaan wij jou helpen !! Als Customer Care Advisor is je streefdoel een optimale klantentevredenheid. Je staat garant voor een oplossingsgerichte aanpak bij vragen van klanten. Deze komen zowel telefonisch als via mail aan bod. Naast de klantendienst krijg je ook de unieke kans om actief mee te helpen aan de groei van het bedrijf. Via verschillende promotie acties geven we je de mogelijkheid om jouw overtuiging skills op volle toeren te laten draaien.

  • Bijlesgever wiskunde (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Commercieel bediende (perfect NL- & FR-talig) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Proactify

    Type: Vaste Job

    Wat doet Proactify? Proactify is een jonge en ambitieuze onderneming die in het leven geroepen om bedrijven te helpen meer controle krijgen over hun verkoop, over hun groei én over hun marge. Dat doen we door proactiviteit te intjecteren in de commerciële werking van onze klanten. Voor onze klanten gaan wij dus proactief op zoek naar nieuwe verkoopkansen en bovendien streven we ernaar onze klanten bij elk project (meer) inzicht te verschaffen in hun markt. Wie zoeken we? Binnen de functie van ‘Commercieel medewerker (perfect NL & FR-talig)’ ben je een onmisbare ondersteuning voor de commerciële werking van onze klanten. In de eerste plaats sta je in voor het telefonisch vastleggen van afspraken voor de buitendienst medewerkers van ons cliënteel, zodat zij efficiënter te werk kunnen gaan. Zij volgen de verkoopafspraken op die door jou worden vastgelegd. Vooraleer een afspraak in te plannen, voer je steeds een telefonisch onderzoek uit om te bepalen in welke mate een afspraak interessant is voor onze klant. Wanneer je dit onder de knie hebt, zal je ook verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van diepgaande marktonderzoeken om onze klanten van inzicht te voorzien in hun huidige situatie en de commerciële opportuniteiten die zich in haar markt bevinden. Onze klanten kunnen steeds bij jou terecht voor praktische vragen. Je bent dus van nature behulpzaam, maar ook ondernemend en een probleem van een klant zie jij eerder als een opportuniteit om iemand te helpen. Bij deze functie is het uitermate belangrijk dat je graag telefoneert aangezien je het grootste deel van je tijd (95%) zal je spenderen aan telefonische contacten. Ook is het noodzakelijk dat je perfect Nederlands en Frans spreekt en schrijft en je het niet erg vindt om af en toe op locatie van de klant te gaan werken. Opleidingen vinden meestal plaats bij de klant ter plaatsen en duren gemiddeld 1 tot 2 weken. Ervaring en diploma’s kunnen een meerwaarde bieden, maar zijn voor ons niet prioritair. Je attitude en de manier waarop je in het leven staat zijn voor ons meer van belang. Positiviteit, enthousiasme en proactiviteit zijn dé kernwaarden binnen Proactify. Het volledige team bezit die eigenschappen dan ook in overvloed waardoor er steeds een vrolijke en energieke sfeer heerst op kantoor. Onze Proactify’ers zetten zich met hart en ziel in om voor elk project de best mogelijke resultaten te behalen en zichzelf steeds te verbeteren. Een hoge leerattitude, gezond verstand en een grote portie enthousiasme zijn dus absolute vereisten voor een echte Proactify’er.

  • Projectleider (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    U doet technische en organisatorische opvolging op werven in woning- en appartementsbouw, uitsluitend werken voor kopers van private residentiële projecten in eigen beheer. Sturing en planning van onderaannemers en leveranciers. Overleg met architecten en klanten. U rapporteert aan directie.

  • Promomedewerker (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

Zoek naar antwoorden van HUIS NATASCHA in sociale netwerken
Look for responds of HUIS NATASCHA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS NATASCHA. Laat een reactie achter voor HUIS NATASCHA. HUIS NATASCHA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS NATASCHA. Leave a respond for HUIS NATASCHA. HUIS NATASCHA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS NATASCHA op de google maps. Adres en contacten HUIS NATASCHA
Location of HUIS NATASCHA on the google maps. Address and contacts of HUIS NATASCHA

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS NATASCHA HUIS NATASCHA: JEAN-PIERRE DOHET | LA CASIERE | Henry Martine | JOHNNY DEKETELAERE | VANDEWEGHE

Other related companies as HUIS NATASCHA: JEAN-PIERRE DOHET | LA CASIERE | Henry Martine | JOHNNY DEKETELAERE | VANDEWEGHE

HUIS NATASCHA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS NATASCHA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09060943603. Het bedrijf HUIS NATASCHA bevindt zich op het adres: GITSCHOTELLEI 139; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 225,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Lingerie and ondergoed. Producten gemaakt in HUIS NATASCHA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS NATASCHA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS NATASCHA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS NATASCHA, openstaande posities, locatie van HUIS NATASCHA op de kaart.

HUIS NATASCHA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS NATASCHA, company assigned to the tax number BE09060943603. The company HUIS NATASCHA is located at the address: GITSCHOTELLEI 139; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 225,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Lingerie and ondergoed. Products created in HUIS NATASCHA were not found.
The main activity of HUIS NATASCHA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS NATASCHA is not available. You also can look at reviews of HUIS NATASCHA, open positions, location of HUIS NATASCHA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS NATASCHA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS NATASCHA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS NATASCHA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS NATASCHA, employees, financial statistics.