JEAN-PIERRE DOHET

Contactgegevens JEAN-PIERRE DOHET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-PIERRE DOHET: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-PIERRE DOHET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE COLONRY 1BA; 5070; FOSSES-LA-VILLE, België

Telefoon (phone): 71712271 (+32-71712271) 71712271 (+32-71712271)

Fax (fax): +32 (15) 808-48-95 +32 (15) 808-48-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-PIERRE DOHET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-PIERRE DOHET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-PIERRE DOHET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-PIERRE DOHET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-PIERRE DOHET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-PIERRE DOHET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-PIERRE DOHET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-PIERRE DOHET
Products information JEAN-PIERRE DOHET

BTW identificatienummer (tax): BE09862121582
Ondernemingsnummer: 2016510009
Hoofdstad (capital): 882,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 806,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in JEAN-PIERRE DOHET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-PIERRE DOHET
(Get full report from official database of BE for JEAN-PIERRE DOHET)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-PIERRE DOHET
Addition kinds of activities for JEAN-PIERRE DOHET

3144. Damesschoenen, behalve atletisch | Women's footwear, except athletic
275400. Commercieel drukwerk, gravure | Commercial printing, gravure
14230000. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
14990200. Mica mijnbouw | Mica mining
17419903. Betonblok metselwerk leggen | Concrete block masonry laying
23999911. Slaapzakken | Sleeping bags
27410100. Kunstkopie en posteruitgeverij | Art copy and poster publishing
34259901. Zaagbladen, ketting type | Saw blades, chain type

Werken bij JEAN-PIERRE DOHET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-PIERRE DOHET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-PIERRE DOHET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-PIERRE DOHET. Looking for open vacancies in other companies

  • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

  • Operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek ofwel om 5u ofwel om 13u, afhankelijk in welke ploeg je die week werkt uiteraard. Aangezien je over een ruim en uitgebreid takenpakket beschikt, weet je wel wat gedaan! Maar samen met de collega's is dat des te leuker! Dit gaat als volgt: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken) - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Na 8 uren een bezige bij te zijn zorg je er voor dat je de werkruimte proper achterlaat voor jouw collega's die de volgende shift werken.

  • Plaatbekleder tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen.

  • Chauffeur kraanwagen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Ledegem, regio Roeselare, zijn we op zoek naar een graafkraanmachinist - vrachtwagenchauffeur.  Je werkt met de graafkraan Je werkt als chauffeur CE Je werkt met de montagekraan

  • Machine operator - Verfindustrie Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grootschalige producent in coatings en chemicaliën zijn wij op zoek naar afvuloperatoren Je wordt ingeschakeld bij het afvullen van verf volgens de ingeplande opdrachten als ook het stickeren/etickeren van de potten Het afpakken van de verfpotten van de band en stapelen op paletten behoort ook tot jouw taken Je houdt je werkplek netjes en veilig Je bent tijdig aanwezig op je werkplek Je bent onmiddellijk beschikbaar

  • Huishoudhelden regio OELEGEM. Solliciteer per SMS! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem, Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student Administratie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Tielt gaan we op zoek naar een student om onze administratie te versterken! Je kan je vrijmaken vanaf 8 oktober tot eind december, begin januari? Je kan je 3 dagen per week vrijmaken? Of bent veel halve dagen vrij? (Wij zijn zeker flexibel!) Dan ben jij de student die wij zoeken!! Taken: Prestaties Verlengen contracten Opmaak contracten Opvolgen studenten C4 - loonfiches meegeven Belangrijk - je hebt geen eindverantwoordelijkheid.

  • OPERATOR 2 PLOEGEN OF VASTE NACHT (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als operator ben je verantwoordelijk voor: - Het opstarten en instellen van machines. Dit doe je onder supervisie van de lijnverantwoordelijke; - je volgt het volledige productieproces op en je kan ingeschakeld worden op verschillende lijnen; - je voert op regelmatige basis kwaliteitcontroles uit van de bereide producten; je neemt stalen en zorgt voor een correcte registratie van de meetresultaten; - bij storingen in het productieproces probeer je deze accuraat op te lossen. Bij complexe technische storingen kan je beroep doen op de technische dienst; - je staat tevens in voor het bevoorraden van de productielijn nl. grondstoffen, verpakkingen enz... - je zorgt ervoor dat de productieomgeving en machines steeds proper zijn. Indien nodig doe je zelf kuiswerk; - je bent ook bereid manuele taken uit te voeren; - na positieve evaluatie krijg je de mogelijkheid door te groeien naar de functie van lijnverantwoordelijke. Bedrijfsprofiel: SELECT staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de gechikte uitdaging. Neem zeker een kijkje op onze website, www.selecthr.be; voor al onze openstaande vacatures. Onze klant is een KMO, gevestigd in de regio Kempen, gespecialiseerd in de productie van diverse dessertbereidingen. Ter uitbreiding van het team zijn we voor deze klant op zoek naar OPERATOREN.

  • Trainer Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Zelfstandig sales agent - Vlaanderen (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: b'ELLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een creatieve Sales Agent met een passie voor mode? Heb je een pro-actieve mindset en ben je gemotiveerd om van Jewels by b’Elle een gevestigde waarde binnen de accessoires- en fashionwereld te maken? Jouw taak Als Sales Agent is het essentieel dat je zorgzame relaties kan opbouwen met jouw klanten. Jouw persoonlijke touch en input is hierbij cruciaal. Je zal instaan voor de verkoop en het imago van Jewels by b’Elle. Je zorgt ervoor dat je vingers aan de pols houdt en zo op de hoogte blijft van de laatste trends en wat er leeft binnen de accessoires- en modewereld. Jouw verantwoordelijkheden Je verkoopt de collectie van Jewels by b’Elle op de baan, via telefoon en via e-mail. Je bent verantwoordelijk om het juiste assortiment bij jouw klanten te plaatsen en de collectie op te volgen. Je prospecteert om zo jouw klantenportefeuille uit te bouwen en onderhoudt de relaties die je reeds maakte. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen verkoopdoelstellingen en planning. Over Jewels by b’Elle b’Elle werd opgericht in 2011 en groeide al snel uit tot een gezellige winkel met een uitgebreide collectie aan kleding en mode-accessoires. Ondertussen hebben wij twee goeddraaiende winkels, in Kalmthout en in Schide. Begin 2017 kwam er bij ons retailconcept een eigen label "Jewels by b’Elle" bij. Ons label ontwikkelde zich al snel met een herkenbare look en feel. De filosofie van b’Elle is toegankelijke accessoires te maken voor dames met een trendy stijl, waarin kwaliteit, design en oog voor detail centraal staan. meer info: www.jewelsbybelle.com

Zoek naar antwoorden van JEAN-PIERRE DOHET in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-PIERRE DOHET in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-PIERRE DOHET. Laat een reactie achter voor JEAN-PIERRE DOHET. JEAN-PIERRE DOHET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-PIERRE DOHET. Leave a respond for JEAN-PIERRE DOHET. JEAN-PIERRE DOHET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-PIERRE DOHET op de google maps. Adres en contacten JEAN-PIERRE DOHET
Location of JEAN-PIERRE DOHET on the google maps. Address and contacts of JEAN-PIERRE DOHET

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-PIERRE DOHET JEAN-PIERRE DOHET: BUREAU ERNST & YOUNG | P.I.N. | Age d'Or Services Centre Ardenne et Gaume SCRL | MEUBELEN DE ABDIJ | MARGULIES B. & SONS

Other related companies as JEAN-PIERRE DOHET: BUREAU ERNST & YOUNG | P.I.N. | Age d'Or Services Centre Ardenne et Gaume SCRL | MEUBELEN DE ABDIJ | MARGULIES B. & SONS

JEAN-PIERRE DOHET is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-PIERRE DOHET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09862121582. Het bedrijf JEAN-PIERRE DOHET bevindt zich op het adres: RUE COLONRY 1BA; 5070; FOSSES-LA-VILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 882,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 806,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhouders. Producten gemaakt in JEAN-PIERRE DOHET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-PIERRE DOHET is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-PIERRE DOHET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-PIERRE DOHET, openstaande posities, locatie van JEAN-PIERRE DOHET op de kaart.

JEAN-PIERRE DOHET is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-PIERRE DOHET, company assigned to the tax number BE09862121582. The company JEAN-PIERRE DOHET is located at the address: RUE COLONRY 1BA; 5070; FOSSES-LA-VILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 882,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 806,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhouders. Products created in JEAN-PIERRE DOHET were not found.
The main activity of JEAN-PIERRE DOHET is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-PIERRE DOHET is not available. You also can look at reviews of JEAN-PIERRE DOHET, open positions, location of JEAN-PIERRE DOHET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-PIERRE DOHET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-PIERRE DOHET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-PIERRE DOHET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-PIERRE DOHET, employees, financial statistics.