HUIS FIORI

Contactgegevens HUIS FIORI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS FIORI: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS FIORI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BASILIEKSTRAAT 57; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 23564888 (+32-23564888) 23564888 (+32-23564888)

Fax (fax): +32 (87) 849-27-99 +32 (87) 849-27-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS FIORI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS FIORI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS FIORI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS FIORI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS FIORI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS FIORI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS FIORI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS FIORI
Products information HUIS FIORI

BTW identificatienummer (tax): BE01986297607
Ondernemingsnummer: 2987976074
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in HUIS FIORI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lingerie and ondergoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS FIORI
(Get full report from official database of BE for HUIS FIORI)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS FIORI
Addition kinds of activities for HUIS FIORI

737101. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
769920. Diensten aanpassen | Customizing services
32690303. Knippen en decoreren van China | Firing and decorating china
76299903. Kringplaat reparatie | Circuit board repair
96610000. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology

Werken bij HUIS FIORI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS FIORI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS FIORI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS FIORI. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanisch en elektrisch monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor outsourcing projecten regio Kortrijk zijn we steeds op zoek naar technische profielen. De functie betreft voornamelijk montage werk van nieuwe machines (machinebouw).

  • Polyvalente productiemedewerker - DAG of 2 ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling 'mechanische ventilatie' zoeken wij een polyvalente arbeider: verpakkingswerk, orderpicking en minder complexe montage.

  • TEAMLEADER LOGISTIEK (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Van de teamleader ben jij de backup. Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens. De inkomende goederen ga je controleren. Het orderpicken van bestellingen en verplaatsen van goederen met een transpallet en reachtruck behoren ook tot jouw takenpakket. Een aantal administratieve verantwoordelijkheden horen er ook bij. Tussen de leveranciers en de medewerkers ben jij een belangrijke spilfiguur.

  • Receptionist vrachtwagens | dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de automotive sector zoeken we een allround receptie bediende. In deze functie ga je de receptie bemannen, inkomende telefoons beantwoorden, algemene administratie behandelen, ... Voor deze job zoeken we iemand met een brede en toch doorgedreven technische kennis van vrachtwagens. Je zal immers al een eerste diagnose moeten stellen indien mensen met een defect bellen of langskomen. Verder werk je zeer nauw samen met het hele team en is het de bedoeling dat je multi-ineztbaar zal zijn.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hechtel-Eksel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zaalmedewerker jobstudent (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: GLI AMICI

    Type: Studentenjob

    Als zaalmedewerker zal je instaan voor het bedienen van gerechten, drank en drank voorbereiden. Je zal ook instaan voor het afruimen van de tafels, en afrekenen. Wij zijn opzoek naar jobstudenten.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • BEWAKINGSAGENT(E) WEEKENDWERKER | Langemark (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, de wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Langemark zijn we dringend op zoek naar een Industrial Guard met administratieve vaardigheden. Je voert er verschillende administratieve taken uit in combinatie met bewakingsopdrachten. Als Industrial Guard werk je in een industriële omgeving zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, enz. Afhankelijk van de werkomgeving zijn er specifieke opleidingen voorzien. Je taak is vooral gericht naar het bewaken van personen, uitrustingen en goederen om aldus risico’s te vermijden en de continuïteit van het productieproces te verzekeren. Uurregeling: - zaterdag 22u00-06u00 - zondag 14u00 - 22u00

  • Foodcornermedewerker bij het one-stop-shop tankstation te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met verschillende vernieuwde tankstations in Limburg zijn we opzoek voor hun vestiging in Sint-Truiden naar 2 foodcorner medewerkers.1 Foodcorner medewerker gaat meer ingezet worden aan de "KASSA", & de andere hoofdzakelijk aan het "FOODGEDEELTE". Je takenpakket bestaat o.a.. uit: - taken: het maken van broodjes/pizza's, het bedienen van dranken/gerechten ( foodgedeelte) & verschillende taken aan de kassa, aanvullen, carwash, ... Heb je al ervaring in de sector, dan is dit natuurlijk een pluspunt. Indien geen ervaring en/of je komt uit een heel andere sector, dan ben je ook een geschikte kandidaat want bij deze werkgever krijg je een grondige opleiding & begeleiding op de werkvloer !

  • Computer Recruitment Services - Database Modeler with TFS (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    NK 384 Database Modeler; Banking, Brussels Background The department that ensures the support of bank's business strategy with efficiency, reliability and security in mind is looking for an experienced Database Modeler. Role We are seeking a highly motivated individual with strong Data Model Administration skills. You must be self-motivated and have the experience, personality, and passion to support developers and designers. You will be part of the Component and Data Management team who has a transversal role acting as a service desk for the designers and the developers. The team mainly performs configuration and data management activities for projects and maintenances. It also has a gatekeeper role, reviewing all naming convention and databases standards and ensuring they are compliant with configuration management good practices. The Component Management team is spread over 3 locations (Brussels, Paris, and London) with on average 12 team members. This position is based in Brussels. Job description The main focus of the work will be in conducting operational activity, providing data modeling subject matter expertise, and maintenance of a catalogue of the information assets. Generate and deploy DDLs in the respective environments. Insure compliance with established standards, policies, and performance guidelines. Focus on customers. Strives to exceed customer expectations and metrics. Builds strong relationships with customers. Deliver Quality Results Stays focused, overcoming distractions and obstacles to achieve goals Carries out assignments with thoroughness, accuracy and attention to detail. Act Ethically Act in accordance with the bank's values Act as a Team Player Develops and maintains productive working relationships with team members Actively shares information and expertise Support Change and Innovation Maintains a positive attitude in response to change and uncertainty. Effectively handles shifting demands and multiple priorities. Continually looks for ways to streamline processes, reduce costs and accomplish goals. Profile Please note you must have the following in order to be considered: Experience with TFS Experience with software configuration management Be proactive Qualifications: Specific qualifications for the Data Modeler position include: At least 5 years of experience in IT industry Must have professional experience performing logical and physical data modeling, using industry standard tools such as Computer Associate's AllFusion Data Modeler (Erwin), ER studio, or MEGA/HOPEX Must have professional experience with data models and data modeling (Data dictionary, data management standards, and data model best practices) Knowledge of relational databases (DB2, Sybase, and/or SQL Server) with regards to physical data structure design Knowledge of SQL Ability to conduct data modeling sessions with business users and technical staff, which includes conveying complex ideas both verbally and in written form. Nice to have: Experience with Software Development Life Cycle (SDLC) Mainframe background will be a plus (JCL, REXX, Changeman, Endevor...) Experience using Microsoft Office suite including Word, Excel, Access, Etc. Experience using a Service Desk Skills in one of the following... ...

Zoek naar antwoorden van HUIS FIORI in sociale netwerken
Look for responds of HUIS FIORI in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS FIORI. Laat een reactie achter voor HUIS FIORI. HUIS FIORI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS FIORI. Leave a respond for HUIS FIORI. HUIS FIORI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS FIORI op de google maps. Adres en contacten HUIS FIORI
Location of HUIS FIORI on the google maps. Address and contacts of HUIS FIORI

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS FIORI HUIS FIORI: DEMEY | C. BOVY | BEVER | LIEVENS A | Verdijck Druk BVBA

Other related companies as HUIS FIORI: DEMEY | C. BOVY | BEVER | LIEVENS A | Verdijck Druk BVBA

HUIS FIORI is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS FIORI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01986297607. Het bedrijf HUIS FIORI bevindt zich op het adres: BASILIEKSTRAAT 57; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Lingerie and ondergoed. Producten gemaakt in HUIS FIORI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS FIORI is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS FIORI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS FIORI, openstaande posities, locatie van HUIS FIORI op de kaart.

HUIS FIORI is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS FIORI, company assigned to the tax number BE01986297607. The company HUIS FIORI is located at the address: BASILIEKSTRAAT 57; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Lingerie and ondergoed. Products created in HUIS FIORI were not found.
The main activity of HUIS FIORI is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS FIORI is not available. You also can look at reviews of HUIS FIORI, open positions, location of HUIS FIORI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS FIORI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS FIORI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS FIORI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS FIORI, employees, financial statistics.