BEVER

Contactgegevens BEVER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEVER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEVER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIDESTRAAT 56; 2590; BERLAAR, België

Telefoon (phone): 34822150 (+32-34822150) 34822150 (+32-34822150)

Fax (fax): +32 (16) 292-99-48 +32 (16) 292-99-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEVER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEVER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEVER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEVER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEVER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEVER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEVER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEVER
Products information BEVER

BTW identificatienummer (tax): BE03497741699
Ondernemingsnummer: 4120391845
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 813,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in BEVER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEVER
(Get full report from official database of BE for BEVER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEVER
Addition kinds of activities for BEVER

8063. Psychiatrische ziekenhuizen | Psychiatric hospitals
411100. Lokale en voorstedelijke doorvoer | Local and suburban transit
22690301. Gevlochten goederen: bleken, verven of andere afwerkingen | Braided goods: bleaching, dyeing, or other finishings
24930400. Isolatie- en dakmateriaal, gereconstitueerd hout | Insulation and roofing material, reconstituted wood
33690103. Zink en zink-base legering gietstukken, behalve die-castings | Zinc and zinc-base alloy castings, except die-castings
34410202. Bridge secties, geprefabriceerde, spoorweg | Bridge sections, prefabricated, railway
38420403. Armbanden, orthopedisch | Braces, orthopedic

Werken bij BEVER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEVER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEVER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEVER. Looking for open vacancies in other companies

  • Schilder (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Diksmuide gaan we op zoek naar een schilder + schrijnwerker. Je staat in voor de voorbereidende werken (afplakken, schuren, ...) Je staat ook in voor allerhande timmerwerken.

  • Productiemedewerker voeding - 2 ploegen - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Ardooie zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die kunnen werken in 2 ploegen. De voormiddagploeg is van 5 tot 13 uur, de namiddagploeg van 13 tot 21 uur. Als productiemedewerker sta je de operatoren bij waar nodig. Je houdt je aan de voorschriften van hygiëne, kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Bijverdienste weekend horeca (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met de studio 100 figuren. Jij krijgt een gevarieerde functie waar je in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten: Zorgt voor een vriendelijk onthaal aan de kassa (bestelling opnemen) Zorgt voor een vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Klantencontact en kassawerk schrikt je dus niet af. Ervaring aan de kassa is een positief pluspunt maar is geen must. Daarnaast kan je af en toe ook eens in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurant team.

  • Enthousiaste HVAC techniekers/monteurs (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zandhoven zijn wij op zoek naar HVAC techniekers/monteurs. Dus ben je iemand die beschikt over volgende vaardigheden: * Het indienststellen van nieuwe koelinstallaties (demontage en montage) en zelfs volledig vernieuwen; * Het oplossen van technische defecten op het vlak van airconditioning, verwarming en ventilatie - veel problemen zijn van elektrotechnische aard; * Breed technisch ingezet kan worden (o.a. koeltechnieken) en in aanraking komen met diverse moderne technologieën en technieken; * Verbetervoorstellen kunnen formuleren en de huidige manieren van werken verbeteren en samen met de collega's technische zaken verder op punt stellen; dan kan je nu online solliciteren via [email protected] of eens langskomen bij ons op kantoor.

  • Operator metaal - 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gedreven operator die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de metaalsector, in 3 ploegen te Lichtervelde? Voor een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde, zijn we op zoek naar een operator voor het bedienen van de zaagmachine. Je staat er tevens in voor de inpak van de profielen. De firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van hun klanten. De aluminiumprofielen worden onder andere gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design...

  • Machine operatoren - vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gelegen te Genk, zijn wij opzoek naar machine operatoren Jouw takenpakket : - Bediening van de machines - Controle op kwaliteit - Fysiek zwaar werk

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Waarschoot en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • student- verkoper Gent (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Als student-verkoper sta je vooral in voor het contact met de klanten: - Service is bij onze klant een prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden - Je zorgt voor het op orde houden van de winkel en het aanvullen van de stock - Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop

  • Schoonmaak- en Keukenmedewerker koude keuken (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: SALONS DE ROMREE

    Type: Vaste Job

    Poetsen en onderhouden van de zalen en keukens. Koude keuken: voorbereiden groenten, hapjes en broodjes.

  • JR Software Engineer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de aanhoudende groei en om nog meer complementaire expertise in huis te hebben is SMO op dit moment actief op zoek naar een JR Software Engineer (m/v). WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? Je komt terecht in het team Sturing/Automatisatie, waarbij je rapporteert aan het Hoofd Sturing/Automatisatie. Per project sta jij in nauwe samenwerking met de projectingenieur en de elektrisch ingenieur hoofdzakelijk in voor het ontwerpen van de software. Afhankelijk van de projectfase ontwerp, implementeer, analyseer en test je de software. Je voorziet functionele designs en zet deze om in een logische software architectuur. Je voorziet de nodige sturing en visiesystemen. Vervolgens zet je simulaties op met de bedoeling alles verder te finetunen. Hierbij houd je telkens rekening met de behoeften van de klant en waar gewenst stem je ook rechtstreeks af met de eindklant of bied je zelfs in-house ondersteuning. Daarnaast kan je ook ingezet worden voor het beheer van de eigen IT-infrastructuur.

  • Process Engineer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

  • VASTGOEDMAKELAAR (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GIMMO PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Prospectie van nieuwe klanten / inkoop, verkoop vastgoed. Plaatsbezoeken met geïnteresseerde kopers. Onderhandeling en afronding verkoop met opvolging tot verlijden van de akte.

Zoek naar antwoorden van BEVER in sociale netwerken
Look for responds of BEVER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEVER. Laat een reactie achter voor BEVER. BEVER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEVER. Leave a respond for BEVER. BEVER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEVER op de google maps. Adres en contacten BEVER
Location of BEVER on the google maps. Address and contacts of BEVER

Andere gerelateerde bedrijven als come BEVER BEVER: FLOIL THERM BELGIUM SA | COIFFURE D'HAESE | THIMISTER MEN & WOMEN | EXPRESS REPAS | MOBISTAR CENTER NIVELLES

Other related companies as BEVER: FLOIL THERM BELGIUM SA | COIFFURE D'HAESE | THIMISTER MEN & WOMEN | EXPRESS REPAS | MOBISTAR CENTER NIVELLES

BEVER is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEVER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03497741699. Het bedrijf BEVER bevindt zich op het adres: HEIDESTRAAT 56; 2590; BERLAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 813,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in BEVER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEVER is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEVER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEVER, openstaande posities, locatie van BEVER op de kaart.

BEVER is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEVER, company assigned to the tax number BE03497741699. The company BEVER is located at the address: HEIDESTRAAT 56; 2590; BERLAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 813,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in BEVER were not found.
The main activity of BEVER is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BEVER is not available. You also can look at reviews of BEVER, open positions, location of BEVER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEVER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEVER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEVER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEVER, employees, financial statistics.